minione hayallerinin peşinden git : ) ilk resmdeki oda muthiş:))) senin bebek çantanı kopyala yapıştır yapıyrum haberin olsun
hayalimde aslında olan oda süslemesi buydu,ama gerçekte diğeri olacak sadece,beşik yatağınıda mümkün değil öyle dantelli değil basit bişey olcak benimkiEki Görüntüle 1333202
Aynen öle ... Kız öle birden okuyunca tırstım he...cnm sat a gore senin beklnen dogum tarihin 23 aralık bugun ayın 12 si 40 haftayı bile doldursa sanmam ama 11 gunun kalmiş. 39 haftayı baz alirsak dort bes gunun olması lazım .
ahh minione sonradan farkettim yeni uyeler için kaydettim dedigini . Yok cnm alinmadım sonuçta yazdklarım gbi ya yuz defada konuşulsa insan kndi yapcak oldgu zmn tekrardan soruyor .asla senin için demedim ben pınar,seni zaten tanıyorum artık,hergn yeni biri üye oluyor,eskiyi okumadan çantayı soruyolar bende yardım olsun diye masaüstüne kaydettim,soranlara yapıştırıyorum,sen bu bugdaytanesinin değilmi dediğin için,ondan açıklama yaptım,alınma sakın sen
Listem guzel :) sakinca yok hosuma gidiyo hatta:))) senin bebek çantanı kopyala yapıştır yapıyrum haberin olsun
hayalimde aslında olan oda süslemesi buydu,ama gerçekte diğeri olacak sadece,beşik yatağınıda mümkün değil öyle dantelli değil basit bişey olcak benimkiEki Görüntüle 1333202
olabiliyr minionecm ole seyler mesela erkn zamanlarda bn çanta hazırlmk istemedim bu yuzden nası çanta hazırlym diye soru soranlarla ve cvplarla pek ilgilenmedim aklımda kalmadı dogal olarak . Geçmişte hersey konuşuldu ama herkes yinede sorabiliyr işte bebek telszi alicm hangi marka portbebe alıcam donence vs. Burda çok kez konusu geçti bnların . Çok kez yazıldgi halde bnde cvp verdim cvp aldım . Olabiliyr yani . Çogu kezde atıln resimleri kaydettm ilerde lzm olurda bakarım ona gore hallederm diye. Bugdaytanesinin listesini kaydettgm gbi . Baktımda o listeye ama bugdaytanesinin koydukları bna fazla gelir yada eksik gelir ne biliym tekrardan arastrmk istedim iyide oldu bakalt açma minderyle poşetleri unutmuşum listedede yazmiyor ; )
tırsçani tahmin ettim : ) hatta şimdi merve diyodur bu pınarda beni diye diye dogurtck o olcak diye : )))Aynen öle ... Kız öle birden okuyunca tırstım he...
Görüyomısun ya... Hiç dogım yapcam gibime gelmiyo pınarım sanki ayın sonuna dogru dogrcam
Balonlar havada ya helyumla mı şişiyodu işte helyumu nerden bulcaz deli hatun..ben aldım 10 tanesi 1 liraydı cnm ,yılbaşı gelıyor dıye real market migros orda şuan herrenk var,bir paket beyaz bi paket mavi aldım,şaka maka alıyoruz kızlar bunları ama dielimki ilgilenemedik o telaşta ablam benm doğurmamı bekler,odaya çıkıpta bu işlerle uğraşmazki,kim süslicek ben doğumdan çıkınca ben yapamamki,ay kimsede beceremz,hahahhaha süsler elimde patlıcakkk bu kdr hevese sonunda olacağı bence bu
aaaaa bi dk yaBalonlar havada ya helyumla mı şişiyodu işte helyumu nerden bulcaz deli hatun..
Balonu bulurumda öle havada tutama.. Bnde tavandan asagıya doru assam nolur ki
Kız tekrar okuyunca bi güldüm.. Dogumdan cıkınca bi yandan cocuk emzirirdin bi yandan başon şişiriröişssin falan..ben aldım 10 tanesi 1 liraydı cnm ,yılbaşı gelıyor dıye real market migros orda şuan herrenk var,bir paket beyaz bi paket mavi aldım,şaka maka alıyoruz kızlar bunları ama dielimki ilgilenemedik o telaşta ablam benm doğurmamı bekler,odaya çıkıpta bu işlerle uğraşmazki,kim süslicek ben doğumdan çıkınca ben yapamamki,ay kimsede beceremz,hahahhaha süsler elimde patlıcakkk bu kdr hevese sonunda olacağı bence bu
minione sen hazırlamadınmı daha çantani. Kız kuçucuk bebişe uyku tulumumu giydrcen hem bulabildnmi yenidogan bedenini. Boşver sen yaa peluş battaniyeye sar anakucagına yada portbebeye koy tamamdır ya . Eger uyku tulumu gydrp bide anakucagına koycaksan çocuk sıcaktan bi hal olur ya elyaf tulumda. Bnde kndim için spor seyehat çantası aldım bebişinkinide bebek bakım çantasına koydum.aynen bende alt içme minderi,kirli poşeti,birde uyku tulumu almıştım,onu diyorum çıkarken giydirirm rahat olur,ayrıca fotoğraf makinası,çokda doldurmaya gerek yok,bir küçük bavul,birde el çantası sanırım yeterli
Deme oyle demeben aldım 10 tanesi 1 liraydı cnm ,yılbaşı gelıyor dıye real market migros orda şuan herrenk var,bir paket beyaz bi paket mavi aldım,şaka maka alıyoruz kızlar bunları ama dielimki ilgilenemedik o telaşta ablam benm doğurmamı bekler,odaya çıkıpta bu işlerle uğraşmazki,kim süslicek ben doğumdan çıkınca ben yapamamki,ay kimsede beceremz,hahahhaha süsler elimde patlıcakkk bu kdr hevese sonunda olacağı bence bu
Yawrum normal havayla şişmiş balon öle havada nasıl dursun... Helyum gazıyla şişmiş onlar yerdende bişile tutdurmuslar... Minione kız altıma işicem.. Heycandan aklına gelmedi sanırsamaaaaa bi dk ya
ne helyumu yaa
durmazmı öyle havada
ayy merve gecenin bu saatinde ne soktun aklıma ,aboww hiç bu aklım agelmemişti,asla gaz maz koyamam ben daha neler,valla üşenmesem balon şişirip bağlıcam şimdi,nasıl duracak diye,ayy bide patlar falan eşim uyuyor bu sefer yerim artık dayağı
hiç sorma o çubuk şekerlerden alıcaktım evde fazladan sticker kaldı bebeğin isimli stickerından kolonya şişlerinden kalan,gittim avm ye,adi şekerci geçen gün1 lira dedi,bugun 2 dedi,dedim dalgamı geçiosunuz eminönünde 30 tanesi 18 di dedim,yok efendim adiymiş o,inanmamak gerekmişte,bende almadım sinir oldum,sonra gittim bimden 0,20 kuruşa eti puf aldım 10 taneminione hayallerinin peşinden git : ) ilk resmdeki oda muthiş
minione bu tip balonlar norml balonlar gbi degil içşndeki bi madde dolayısı ile havada oyle duruyolar. Normal senin şişirdgn balon bole durmaz. Bu balonlar avm lerdede var bz oglumuza her gtmemizde alırız . Tanesi 5 tl norml balonlarla çk fark var arada . Boş balon alip helyumla şişirirsenz hastanede onu blmmaaaaa bi dk ya
ne helyumu yaa
durmazmı öyle havada
ayy merve gecenin bu saatinde ne soktun aklıma ,aboww hiç bu aklım agelmemişti,asla gaz maz koyamam ben daha neler,valla üşenmesem balon şişirip bağlıcam şimdi,nasıl duracak diye,ayy bide patlar falan eşim uyuyor bu sefer yerim artık dayağı
Wallahı dedim he.. Dedım bu hatın beni zort diye dogurtcak; Dtırsçani tahmin ettim : ) hatta şimdi merve diyodur bu pınarda beni diye diye dogurtck o olcak diye : )))
buğdaytanesi baksana ya,balon öyle dik durmuyormuş,bide bilmiş bilmiş akıl veriyom ne çok güldüm kendime saf kadın,akıl var mantık var uçan balonmu bu öyle dursun ilahi merve uyarmasan varya,yarın deneme şişircem 1 tane bakalım ne olcakDeme oyle deme
O kadar ugrastik emek verdik heveslendik
valla sezeryandi dikisti dinlemem kalkar asarim hepsini
bi anlik deli cesareti yeter
minione o eti puf paylaşimlarını mutlaka bekliyorum yarın fikir çk ilginç geldi bna bklm nasıl olacak begenrsem bnde yaparım .hiç sorma o çubuk şekerlerden alıcaktım evde fazladan sticker kaldı bebeğin isimli stickerından kolonya şişlerinden kalan,gittim avm ye,adi şekerci geçen gün1 lira dedi,bugun 2 dedi,dedim dalgamı geçiosunuz eminönünde 30 tanesi 18 di dedim,yok efendim adiymiş o,inanmamak gerekmişte,bende almadım sinir oldum,sonra gittim bimden 0,20 kuruşa eti puf aldım 10 tane,yrn bazı deneylerim olcak paylaşacağım sizle,ayy bu hormonlardan ben çok manyak bir kadın oldum yaa
ahh mervee bir haftanmi kaldı kızz hahah sanki bn hiç dogurmıcamWallahı dedim he.. Dedım bu hatın beni zort diye dogurtcak; D
Kızlar siz hastane götürmek için hasta bezini nasıl aldınız cocuk benı gıbı barıyerlımı yoksa ince uzun olan var Ondanmı alıcamda karar veremedim
minione bu tip balonlar norml balonlar gbi degil içşndeki bi madde dolayısı ile havada oyle duruyolar. Normal senin şişirdgn balon bole durmaz. Bu balonlar avm lerdede var bz oglumuza her gtmemizde alırız . Tanesi 5 tl norml balonlarla çk fark var arada . Boş balon alip helyumla şişirirsenz hastanede onu blmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?