o dediğin bende en başından beri var,gökkuşağı gibi hemdeİyi akşamlar kızlar...doğumlar baslamis bile hayırlısı Rabbim evlatlarimiza sağ salim kavuşmayı nasip etsin....Bu arada benim akintim hala devam ediyor sizlere de var mi bazen şeffaf şu gibi,bazen koyu ikinci dogumum olacak ama korku başladı:)))
Çok tatlısın çok teşekkürler cevap için...bizede çocuklarımız getirir minik ellerinde inşallah ne yapalım :)bizimde 6 yıl oldu ben hatırlatmasam hatırlamaz tek yaptığı yemeğe götürür,2 defa çiçek aldım ilki beni istemeye geldiklerinde ikinci doğum günümde çok pardon 3üncüde geçen yıl öylesine bir gündü,o kdrda dürüstki kıyamam ben ona bari yalan at uydur şöyle yaptırdım de,palavra at hiç beceremezki garibim
deki çiçekçiden ne zmndır alacağım vardı şerefsiz vermiyordu bende çiçek aldım sana
odunun en kalını hemengebe kaldık yine çiçek yok,doğurunca bakalım belki alır,geçen dr iri tombul diodu benm bebeğe babası nasıldı hatırlamıyorum geldiğinde ben onu deyince dedim hiç gelmediki benm kocam hastaneye kadın kalakaldı
erkek fatma ben herşeye giderim,alırım hallederim,çiçeğimide gidiyorum bauhaustan 19 liraya orkide alıyom,sonra tüllerle süslüyom napimmm
aminnnn inşallah cnmmÇok tatlısın çok teşekkürler cevap için...bizede çocuklarımız getirir minik ellerinde inşallah ne yapalım :)
Delgecle delip baglamak kaldi geriye ama kocam diyoki izin vermiyomus hastane oda süslemeye..
saka mi yapiyo bana minione
o kadar ugrastim heveslendim
yüregime inecek valla
Canım izin vermiyo olabilirler.. Ama çift taraflı bant ile gayet güzel kullanabilirsin ona bişi diyemezler..ister kapına ister duvarına çift taraflı bant ile güzelce süsle..Delgecle delip baglamak kaldi geriye ama kocam diyoki izin vermiyomus hastane oda süslemeye..
saka mi yapiyo bana minione
o kadar ugrastim heveslendim
yüregime inecek valla
Alemsin bidenem ya... Acılıp kapanan sehpalar alıp götürsen en azından ikramlık.. Hastanede ikram düşünüyorsan komıdin yeter mi bilemdim.. Bn odanın içind gitdim ama heycandan bos bos baktıgımı anladım suan öle bişi varmı yoköu hatırlamıyom::: D wayy anasının gözüvaaowwwwww bebek, benide geçmişsiniz valla,ayyy benm herif adım atıp gelmesin hastaneye meraksız,seninkide oturmuş doğum odalarınımı geziyorrr bu ne tezatlıkkk
her gittiğimde elimde mezura şener şen gibi gizli gizli boş odalara dalıyorum,bazen hamilelerin odasına giriyorum aaa diyorum pardon yanlış gelmişim,geçen gün odayı çok beğendim balonlar süsler danteller,hep gözetliyorum yok öyle bişey cnm ya,sadece bir masa gibi birşey yok en fazla bir çıkolata peçete koycak kadar baş ucu komidini gördüm ben
canım ya bu nicleri kırmızıyla belirtıyosun ya nasıl oluyo@Mrv5534 mervecik senin doğum bence yakıııııın
Hadi bakalım hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim
Queen_21 den haber alabilseydik keşkeee
Benimde kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor ama çok değil sanırım.
Yani bilemiyorum kestiremiyorum vede anlamıyorum
Tepikcan Mustafa'nın da 3 gündür kolu bacağı poposu karnımın bi yerinden çıkacak artık, nasıl hareket etmek acaba o
Diyorum içeride almış eline sopayı yukarı yukarı vurup vurup gezdiriyor
Yarın kontrolümüz var, hakkımızda hayırlısı inşallah
Meraklii gingery her 15'te 1 para veriyor musunuz doktora?
Yoksa kontrol gibi mi oluyor?
Eğer vermiyorsanız çok iyi, en çok parayı veren benim herhalde doktora, sigortamızda yok.
Ama veriyorsanız 15'te 1 para ayda 300 lira, o zaman rekor sizde
Ilahi :)vaaowwwwww bebek, benide geçmişsiniz valla,ayyy benm herif adım atıp gelmesin hastaneye meraksız,seninkide oturmuş doğum odalarınımı geziyorrr bu ne tezatlıkkk
her gittiğimde elimde mezura şener şen gibi gizli gizli boş odalara dalıyorum,bazen hamilelerin odasına giriyorum aaa diyorum pardon yanlış gelmişim,geçen gün odayı çok beğendim balonlar süsler danteller,hep gözetliyorum yok öyle bişey cnm ya,sadece bir masa gibi birşey yok en fazla bir çıkolata peçete koycak kadar baş ucu komidini gördüm ben
Çicegii kendim mi alsam bu adam alır mı ki bana.. Kızımda kardeşlerim almıstı cicegi kapı süsümüde kardeşim yapmıstı benim hödükk hiç bişi yapmadı.. Kacdefa vurdum yüzüne gerçi ama düşünemedi bence acemiliğne denk geldi.. Geçen agzında kacırdı işte sen dogumhanenin kapısndan cıkarlen kızım seni çicekle karsılıcak.. Blki gece dogum yapcam : Dbizimde 6 yıl oldu ben hatırlatmasam hatırlamaz tek yaptığı yemeğe götürür,2 defa çiçek aldım ilki beni istemeye geldiklerinde ikinci doğum günümde çok pardon 3üncüde geçen yıl öylesine bir gündü,o kdrda dürüstki kıyamam ben ona bari yalan at uydur şöyle yaptırdım de,palavra at hiç beceremezki garibim
deki çiçekçiden ne zmndır alacağım vardı şerefsiz vermiyordu bende çiçek aldım sana
odunun en kalını hemengebe kaldık yine çiçek yok,doğurunca bakalım belki alır,geçen dr iri tombul diodu benm bebeğe babası nasıldı hatırlamıyorum geldiğinde ben onu deyince dedim hiç gelmediki benm kocam hastaneye kadın kalakaldı
erkek fatma ben herşeye giderim,alırım hallederim,çiçeğimide gidiyorum bauhaustan 19 liraya orkide alıyom,sonra tüllerle süslüyom napimmm
Saol canimCanım izin vermiyo olabilirler.. Ama çift taraflı bant ile gayet güzel kullanabilirsin ona bişi diyemezler..ister kapına ister duvarına çift taraflı bant ile güzelce süsle..
Bu arada emegine saglık gercekten cok güsel olmus...
Yahu söle seyler yapıp yapıp bni gaza getiryınuz.. Gece gece malzemede yok.. Saga sola saldırıyom ne yapsam diye
Larkin
canım ya bu nicleri kırmızıyla belirtıyosun ya nasıl oluyo
o bebeği yatırdıkları zımbırtı varya yerdne yüksekliği 85 çevresi 2 30 ,bbek odası boşken pazardan 10 liraya bir beyaz tül almıştım,odası gelince yeni perdeleri olunca o tülüde kıyamadım,geçen baktım dedim ben bundan kesin bişey yaparım sonra aklıma geldi lastik takıl o yatacağı yatağa takıcam,bazen kendimi şu karikatüdeki civcive çok benzetiyorum bu yüzden :)Ilahi :)
Mezurayla neyin olcusunu aldin?
Bu yaptiklarimi nasil nereye ascam bilmiyom
keske oda fotosu cekseydim eltimin dogumuna gittigimde.
aman nabiliym o zaman oda suslemek yoktuki aklimda
yok kiz kocam hayatta oodalari gezmez bencede saka yapiyo manyak :)
Saol canim
COk sekersin :)
Benide minione yoldan cikardi :)
Iyikide cikarmis
Valla sezeryan saatinden yarim saat once gitcem sirf bu susleri asmak icin
:)
o bebeği yatırdıkları zımbırtı varya yerdne yüksekliği 85 çevresi 2 30 ,bbek odası boşken pazardan 10 liraya bir beyaz tül almıştım,odası gelince yeni perdeleri olunca o tülüde kıyamadım,geçen baktım dedim ben bundan kesin bişey yaparım sonra aklıma geldi lastik takıl o yatacağı yatağa takıcam,bazen kendimi şu karikatüdeki civcive çok benzetiyorum bu yüzden :)Eki Görüntüle 1333196
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?