Benimde aklıma öle geldi dedim balonları böle cicek gibi yapıp süslemeye dahil edicek o yüsden sordum zaten bildigim kadarıyla o balonlar öle satılıyo zaten hani ya satıcı yada organizasyon şirketleri yapıp geitrıo.... Yok canım ya ne alayı kendi aramızda söleniyoz.. Ama senin dedigin gibide cok güsel olur ..32 yaşında kadın yemin ederim alay konusu oldum1 dk şimdi ya bişeye açıklama getirmek istiyorum,tmm ben bu ucuz balonları aldım,rafyamı da aldım,geçen gün doğuracağım hastanede balonla süsleme gördüm zaten böle ayakta değildi,2 balonu birbirine bağlayıp duvara asmışlardı,sonra hastane odası fotoğrafı paylaşınca o dik durma meselesi ortaya çıktı,heralde o günü şişirip bağlayınca dik durmayacağını anlayıp duvara asmayı akıl ederdim,aaa sizde iyicene beni saf yaptınız kızlar hemen foto bulup atmam lazım kafamdaki balon uygulamsını
şaka yapıyorum yahu,uzun zamandır bu kdr güldüğümü gözümden yaş aktığını hatırlamıyorum,iyikide güldük eğlendik çok iyi geldi valla,Saka yapıym minione dalga geçmedm valla bn seni o balonun o şekilde durmicani anlttm yanliş,olmasın oda suslemnde diye . Olabilir insanlik hali cnm dunyada bilmedgmZ o kadar çok sey varki her gçn gun ogreniyoruz . Zaten her seyi bilmemiz imkansz .
Yok uyumadim dahaKızlarr uyudunuzmuu ses kesildi
Balonlari evde sisirip mi goturcen yoksa hastanedemi sisircenşaka yapıyorum yahu,uzun zamandır bu kdr güldüğümü gözümden yaş aktığını hatırlamıyorum,iyikide güldük eğlendik çok iyi geldi valla,Eki Görüntüle 1333215 Eki Görüntüle 1333217 araştırma yaptım buldum3-4 balonu birbirne bağlayabilirz,çift taraflı bantla olur bu iş,o dediğim şekerlerde bunlardı ama eti pufla çok gzl olcak
Yok uyumadim daha
Minione aklindaki balonun resmini yukliycekmis fotografi bi goriym oyle uyuycam :)
Eti pıfa cubuk mu sokcan.. Oda güzel olur aslında orjınal bi fikir..şaka yapıyorum yahu,uzun zamandır bu kdr güldüğümü gözümden yaş aktığını hatırlamıyorum,iyikide güldük eğlendik çok iyi geldi valla,Eki Görüntüle 1333215 Eki Görüntüle 1333217 araştırma yaptım buldum3-4 balonu birbirne bağlayabilirz,çift taraflı bantla olur bu iş,o dediğim şekerlerde bunlardı ama eti pufla çok gzl olcak
çok güzelmiş merve bu ,ama nasıl yapılurki bu,kekmi,çikolatamı tam tarif verirsen belki becerebilirimEki Görüntüle 1333216 Bebiş al sana seker cubuklu.. Ne tanesine okadar para vercen..bunun malzemesi cok kolay yapımı cok kolay ve cok lezzetli
İnş canımız cekmezde. Minione bunu 1 saatte yapar süslersin zaten cok kişi gelmez diyodun bere ölcekle yapsan yeter.. Bide mavi pasta süslemesi böle istersen paket jelatınle bide maviş kurdela geçir.. Mis gibi
sürprizzzz yrn yapıp atıcam cnm,pufa sokamam bayatlar bide yenmez,ben hiç paketi açmadan yapıcam yrn inşallah,iyi gecelr kızlarEti pıfa cubuk mu sokcan.. Oda güzel olur aslında orjınal bi fikir..
O kovalar varya 3 tanesi 3.5 tl kampanya vardı burda bi ucuzlukta.. Bnm attıgım fotoyuda bi degerlendir istersen ...bör bi kova alıp koy içine etiketinde varmıs
Canım balonların şişme yerni birbirine geçir zaten öle cîcek gibi oluyo.. Bantlarsın uclarını cıkmasın diye sonra çift taraflı bantları kçk küçk kesip balonlara dikkatlıce yapıstır duvara veya kapıya ascan bu kadar .. Kolay orası.. Mümkünse hastanrde şişirin havası inmesin .. En fazla yarım saat sürer süslöem işiBalonlari evde sisirip mi goturcen yoksa hastanedemi sisircen
Valla ben sisirsem bile oyle 4lu guzel birlestirip asamam ki
Balonlari evde sisirip mi goturcen yoksa hastanedemi sisircen
Valla ben sisirsem bile oyle 4lu guzel birlestirip asamam ki[/QU
sanırım oda yalan olcak,normal doğurursam zamanını bilemem,annem zaten titiz hiç sevmez öle şeyleri,kimseyede şişirtmez hepsi çöpe
bu balon işinden vazgeçtim
Canım netten çikolata topu tarıı yaz cıkıyo..çok güzelmiş merve bu ,ama nasıl yapılurki bu,kekmi,çikolatamı tam tarif verirsen belki becerebilirim
özellikle şekerleri çok beğendim.. :)Bunlarda hastaneye ziyarete geleceklere hatıra olsun diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?