2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimde aklıma öle geldi dedim balonları böle cicek gibi yapıp süslemeye dahil edicek o yüsden sordum zaten bildigim kadarıyla o balonlar öle satılıyo zaten hani ya satıcı yada organizasyon şirketleri yapıp geitrıo.... Yok canım ya ne alayı kendi aramızda söleniyoz.. Ama senin dedigin gibide cok güsel olur ..

şaka yapıyorum yahu,uzun zamandır bu kdr güldüğümü gözümden yaş aktığını hatırlamıyorum,iyikide güldük eğlendik çok iyi geldi valla, araştırma yaptım buldum 3-4 balonu birbirne bağlayabilirz,çift taraflı bantla olur bu iş,o dediğim şekerlerde bunlardı ama eti pufla çok gzl olcak

Bebiş al sana seker cubuklu.. Ne tanesine okadar para vercen..bunun malzemesi cok kolay yapımı cok kolay ve cok lezzetli
İnş canımız cekmezde. Minione bunu 1 saatte yapar süslersin zaten cok kişi gelmez diyodun bere ölcekle yapsan yeter.. Bide mavi pasta süslemesi böle istersen paket jelatınle bide maviş kurdela geçir.. Mis gibi

Balonlari evde sisirip mi goturcen yoksa hastanedemi sisircen
Valla ben sisirsem bile oyle 4lu guzel birlestirip asamam ki

Eti pıfa cubuk mu sokcan.. Oda güzel olur aslında orjınal bi fikir..
O kovalar varya 3 tanesi 3.5 tl kampanya vardı burda bi ucuzlukta.. Bnm attıgım fotoyuda bi degerlendir istersen ...bör bi kova alıp koy içine etiketinde varmıs

çok güzelmiş merve bu ,ama nasıl yapılurki bu,kekmi,çikolatamı tam tarif verirsen belki becerebilirim

sürprizzzz yrn yapıp atıcam cnm,pufa sokamam bayatlar bide yenmez,ben hiç paketi açmadan yapıcam yrn inşallah,iyi gecelr kızlar

Balonlari evde sisirip mi goturcen yoksa hastanedemi sisircen
Valla ben sisirsem bile oyle 4lu guzel birlestirip asamam ki
Canım balonların şişme yerni birbirine geçir zaten öle cîcek gibi oluyo.. Bantlarsın uclarını cıkmasın diye sonra çift taraflı bantları kçk küçk kesip balonlara dikkatlıce yapıstır duvara veya kapıya ascan bu kadar .. Kolay orası.. Mümkünse hastanrde şişirin havası inmesin .. En fazla yarım saat sürer süslöem işi

çok güzelmiş merve bu ,ama nasıl yapılurki bu,kekmi,çikolatamı tam tarif verirsen belki becerebilirim
Canım netten çikolata topu tarıı yaz cıkıyo..
Kakaolı kek kakaolı ptibör bisküvisi süt ile yapılıyo.. Cok kolay.. Hepsini yoguruyosun şekıl verip buzdolabında sertlestiriyosun cubukları sokuğ tabi sonra renkli sosa batırıyosun bu kadar kesinlikle yaparsın.. Tam tarifinetteb al inan ki cok kolay .. Aklımda kalanı yazdım ben

Larkin ayda 1 defa veriyoruz ,sigorta da gecmiyor canım, senin muayne ücretin ne kadar ki? Benim biraz özel bir durumum olduğu için doktor konusunda titiz davranmaya çalıştım aslında ayda 135 bir kaç dakikalık muayne için fazla bence. Ki arada testler filan baya bi pahalıya geldi bu zamana kadar

Bunlarda hastaneye ziyarete geleceklere hatıra olsun diye ..

Eklentiler

• 20141103_202242.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 137
  • Screenshot_2014-11-14-10-14-41.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_2014-11-14-10-16-02.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_2014-11-14-10-15-30.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 139
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…