2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1333216 Bebiş al sana seker cubuklu.. Ne tanesine okadar para vercen..bunun malzemesi cok kolay yapımı cok kolay ve cok lezzetli
İnş canımız cekmezde. Minione bunu 1 saatte yapar süslersin zaten cok kişi gelmez diyodun bere ölcekle yapsan yeter.. Bide mavi pasta süslemesi böle istersen paket jelatınle bide maviş kurdela geçir.. Mis gibi
:) harika gözüküyor..

merve bu ne? seker mi, çikolata mı, kurabiye mi? :) harika gözüküyor..
Bebişim buna çikolata topları diolar... Sosyetik adı truff.. Aslında içi yumusak kakaolu kek ve kakaolu petibörrden yapılmıs bi tarıf.. Agzıda eriyo resmen.. Kek diyelim biz.. Ben misafirlerime ikram olarak yaparım ve cok begwnirler.. İlla böle cubuklu olöasınada gerek yok.. Cupkek kaseşerı varya kagıttan ona koyuyosun böle servis tabagında .. Yarım saatte yapılıo üstündekilerde çikolata sosu işte beyaz çikolata goda boyası döküp istedigin rengi ver resimdeki gibi

Uyumayan varsa bise soracaktim :(( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gigsumun alti bos ve karnim sivrilesti bu normal mi ? lutfen cvplayin cok soru sordum ama ben 8 sene sonra hamile kaldim merak ediyorum :((

Bebişim buna çikolata topları diolar... Sosyetik adı truff.. Aslında içi yumusak kakaolu kek ve kakaolu petibörrden yapılmıs bi tarıf.. Agzıda eriyo resmen.. Kek diyelim biz.. Ben misafirlerime ikram olarak yaparım ve cok begwnirler.. İlla böle cubuklu olöasınada gerek yok.. Cupkek kaseşerı varya kagıttan ona koyuyosun böle servis tabagında .. Yarım saatte yapılıo üstündekilerde çikolata sosu işte beyaz çikolata goda boyası döküp istedigin rengi ver resimdeki gibi
bayıldım valla ya.. ama ben beyaz çikolata bulamıyorum hiç bi yerde :( bi ara lazım olmustu ama bulamamıstım..

bayıldım valla ya.. ama ben beyaz çikolata bulamıyorum hiç bi yerde :KK43: bi ara lazım olmustu ama bulamamıstım..
Canım o zaman netten sipariş edicen ... Yada eminönünden pasta malzemeleri satanyerleden alıcam bide istedigin goda boyası tmmdr

Uyumayan varsa bise soracaktim :KK43:( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gigsumun alti bos ve karnim sivrilesti bu normal mi ? lutfen cvplayin cok soru sordum ama ben 8 sene sonra hamile kaldim merak ediyorum :KK43:(
antibiyotik için bişey diyemem de, bebeğin ara ara az ara ara çok oynaması normal galiba bende de oyle oluyor.. günü gününü tutmuyor. yediğim şeylerle de alakalı galiba.. enerjısı yüksek seyler yiyince bebişim de enerji doluyor.. :) şişlikte normal çocuk ordan oraya döner öyle.. sabit kalmaz bi yerde..

Uyumayan varsa bise soracaktim :KK43:( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gigsumun alti bos ve karnim sivrilesti bu normal mi ? lutfen cvplayin cok soru sordum ama ben 8 sene sonra hamile kaldim merak ediyorum :KK43:(
İlacı dr vermiş kullanabilirsin ama her üşütmeye aynı il iyi gelmeyenilir o yüsden dr danis ..( geçmiş olsunz)
İkincisi 32. Haftada bebegin hareketleri düzensiz olabilir sorum yapıcak bişi yok gayet normal..
3. Cüsü karnının diklesmesi sertlesmesi normal son 8 haftan kalmıs bebek pozüsyon degiştirirken böle kasılma türü şeyler olur..
Poposunu dıker... Sertlesır.. Önmli olan agrının sancının olmaması kanamanın olmaması...
Belde kasıkta adet sancısı gıbı sancın olmuyo böle sertlıklerde yasadıkların kormal canım korkma inşallah.. Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin

tamam.. :) ne kadar alsam yeter ki acaba.? şimdi denemek için yapmak istiyorum da sonrası için de bi 50 tane falan yapsam ne kadar gider acep?
Şimdi netten tam tarifine bak.. Kac tane cıkıyo hesapla.. Bu arada war mutfak delsinde vanılyalı sos olarak yazıyo al şimdi yeticek kadarona göre alırsın tekrardan

Şimdi netten tam tarifine bak.. Kac tane cıkıyo hesapla.. Bu arada war mutfak delsinde vanılyalı sos olarak yazıyo al şimdi yeticek kadarona göre alırsın tekrardan
ben bulamadım ya beyaz çikolata diye arıyorum iki saattir..dur bakim dediğin gibi

o sos sıvı bişi sanki ama.. bunları mı diyosun?

Eklentiler

• kkkk.webp
    kkkk.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
Pasta kaplama sosları bölümünde işte o baktıgın yerde
Sayfanın asagısına dpgru ın oralarda işte vişneli dondurma sosu yok söle sosu yaxıyo ya tektek oku bi tana beyaz cikolatalı sos yazıyo küçk tüpte degılde böle süt şişseınde gıbı
Aslında kendınde yapabılırsın sosu hıc aklıma gelmıyo ;)

Canım büyük marketlerde var aslında beyaz cıkolata sosu .. Beyazcikolatayı belki bulamssım ama sos var sütü koyup yapıyosun hemen..

Back
X