Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,bu sabah geldik evimizeacikcasi sezaryen sonrasi agriyi evde gecirdigim 4cmlik acilmya tercih ederdim arkadasim morfin koydu seruma dra sorup tabiki 15 dk sonra ben rahatlayinca aldi serumu heosini almadm ve o agriyi bi daha yasamadim
canım iyi olunda ikinizde azalacak biliyorsun o tempo:)
kızzzlar durun ne sancısı
ay çok güzel olmuş eline sağlık
merve ne yapıyorsun sen dur bakalım doğurma daha var, evde artık iş yapma sen bak doğurucan bu gidişle nasıl telaşlanmadım ama baktım sabah mesajın var doğurmamışsın daha:)
ayyy çok hoş canım karikatür, beşik ölçüsü için sağol canım bende mi yapsam ki:)
canım çok güzeller
ay hala uyumadın mı ben nasıl uyuyorum bayılıyorum resmen, wc için kalkmay sinir oluyorum:)
Teşekkür ederim cnm :)Maşallah canim hayirli olsun inşallah.ohh ne güzel sütünde gelmiş.Sizler doğurdukça bende panik oluyom burda,
Allahim yavrunu size bagislasin inşallah.
Canim cokk geçmiş olsun bol bol dinlen.kalkma ayağa agriyi başlatma,
Ayy en çok korktuğum şey kontrole gidip dogurup gelmek
Çok sevindim canim hayirli olsun insallah.bi sorun cikmamistir diye umuyorum.sikintisiz kucagina almissindir bebeğini
Maşallah canim Allah bozmasin :)
Ocak bebeklerinin ne zaman geleceği hic belli değil işte. Aman canim dikkat et fazla da yorma kendini.yinede hazirligini yap ne olur ne olmaz.
Canim şuan hamilelik surecindesin aslında ilgilenmesi çok iyi benim merak ettigim oğlunun huyu falan degisiyomu.yani sen bisey dediginde seni dinlememezlik falan yapiyomu.Ama anladigim kadarıyla yollamayinca huysuz oluyor yollayinca melek gibi opup kokluyo TSK bile ediyo.eğer döndüğünde huy olarak seni zorlamiyorsa sakincasi yok senden asla ve asla uzaklaşmak bence sen annesisin.bu babanneye gitmeknistemesi yenimi cikti yoksa hamilelikten oturumu. Belki de oğlun sikiliyo evde sende hakli olarak ilgilenemiyosun,hem babannesiyle anlaşması senin isine gelsin.yarin bi gün doğum yapican en azından aklin onda kalmaz.ama tabi oğlun un sana karsi huylari degismiyosa,
Benimde oluyor öyle kafasini dayiyodu gogse doğruisini biliyor tabi
Döner inşallah canim.seninkide durmuş durmus simdimi donesi gelmiş
Takma kafana boşver bak masallahi var hic bi sikintisi yokmuş
Ahhh bestteemminione arkadasım saolsun gulmkten alnımız catladı...
eflalim oğlunun yaşı ufak değilmi,anlamazki tatlım ya,hem ayrıca bu süslemeler 2 yıl önce yoktuki bu yıl moda oldu,içinizde kalmasın,hem party gibi minik oğlunda çok mutlu olur,değişik gelir onada,bir yanına onu bkucağındaa oğluşun bol bol foto çekilirsiniz,en azından bunda uhde kalmasınGünaydın güzel anneler, ne güldürdünüz beni sabah sabah, üşenmemişsinzi gece gece sohbet etmisşiniz süpersiniz gerçekten
Dün de görümcem güldürdü kız dedim sus güldükçe sancı giriyor benim minik içerden beni tekmeliyor doğurucam suyum gelecek şimdi dedim
Oda süsleme fikirleriniz harika yapın kızlar yapın ben ilk oğlumda yapamadığım için bunda da yapamam oğluma haksızlık olur çünkü hastanede bir fotomuz bile yok oğlumlademez mi bana anne kardeşime yaptında benle bir foton bile yok diye, o yüzden sadece kapı süsü yaptım birde işte kolonya şişesi çikolata kutusu süsledim ben
Yanlış düşünmüyorum değil mi? Çok hevesleniyorum ama oğlumun üzülmesinide istemem
Canım ben oda süslemelerine ileride çocuklarımızın tepki vereceğini çok sanmıyorum. Bence bu tarz şeyler daha çok anneler özendiği için yapılıyor, hevesin varsa da yap bence içinde kalmasın. Ben de ikinci olursa bu kadar uğraşır mıyım bilmem, tamam çok zevkli ama bi o kadar da yoruldum ya.Günaydın güzel anneler, ne güldürdünüz beni sabah sabah, üşenmemişsinzi gece gece sohbet etmisşiniz süpersiniz gerçekten
Dün de görümcem güldürdü kız dedim sus güldükçe sancı giriyor benim minik içerden beni tekmeliyor doğurucam suyum gelecek şimdi dedim
Oda süsleme fikirleriniz harika yapın kızlar yapın ben ilk oğlumda yapamadığım için bunda da yapamam oğluma haksızlık olur çünkü hastanede bir fotomuz bile yok oğlumlademez mi bana anne kardeşime yaptında benle bir foton bile yok diye, o yüzden sadece kapı süsü yaptım birde işte kolonya şişesi çikolata kutusu süsledim ben
Yanlış düşünmüyorum değil mi? Çok hevesleniyorum ama oğlumun üzülmesinide istemem
canım bizde de 40 mevlüdü adeti yoktur akika kurban kesilir ya dağıtılır yada onun etiyle yemek yapılıp verilir dışarda mevlüt okutulur evde okutulmaz hiç bende 40 ını çıkarcam bebeğin sonra kırk gezmesine götürcem arkadaşlarıma annem yanımda olcak ona da yasin okutcam hatta rica edicem 40 gün boyunca okutcam hergün akikasını memlekette babama kestircem dağıttırcam. sende strese girceksen hiç kalkışma maksat bebek için okunması sonuçta evde okursunKizlar bise danisacam..benim ilk bebeğim Mevlüt falan yapacaktik ama evim dar gelecekler en az 30 40 kisi.. mumkun degil sigmaz.. annemlerin evi benimkinden kucuk oraya on kisi bile sigmaz.. kv evi baya buyuk. Dedik orda yapalım ama hanimaga hicbise demesi esim demis de tamam demis guya..bejim yanimda uckez lafi acildi hicbise demedi gonulsuz yani.. gecende esim dediki artik mevlutten ince evi temizlersiniz askim hazirlik yaparsiniz.. ben o halde yapamam ee benm kardeslerimmi gidip yapacak onun pisligini temizlicek.. adim gibi eminim bu kaynanamin agzi.. demistir gelip ev temizlenir hazirlik yapılır falan.. tepem atri.. esime az once dedimki ben mevlut yapmicam.. neeen ddi.. dedim benim ailemmi annenin evini temizkicek.. agzini acipta tek kelime etmesi kackez konusu acildi gonulsuz du cunku annen dedim.. ben kimsenn stresini cekemem dedim o halimle.. istemiyorum mevlut falan dedim.. olurmu oyle sey dedi olur ben kizima yasin okurun dedim.. cunku kv nin bekledigi aynen su kizlar.. kardeslerim gidecek evini temizleyecek sonra hazirlik yapilacak.mevlutte bizimkiler hizmet edecek onun tarafi oturacak ki bu basima geldi daha oncede.. sonra tekrar evi toparlanacak.m kendi babaanne olarak bukadar heveski iste torununa.. bende istemiyorum bubyuzden.. haksizmiyim.. ayrica ordada olsa mevlut degil yasin okunacak.. benm duvak mevludumde de ayni seyi yapti bi hoca getirmesi kendilerinden birine yasin okuttu..size soruyrm ne yapmam mantikli olur
Sılayı özledik hiç uğramıyor
Queen naptı acaba
bende senin pikolojinde olurdum herhalde ..evlatlar arasında şartlarım farklı olsada ayrım yapamam ben.. kıyamam hiç birine ..bence doğru yapıyorsun.. onların arasının iyi olması her şeyden daha önemli tatlım..Günaydın güzel anneler, ne güldürdünüz beni sabah sabah, üşenmemişsinzi gece gece sohbet etmisşiniz süpersiniz gerçekten
bizde 40 çıkana kadar yaklaşılmaz 40. gün kutlama olur heralde o kadar zamandan sonraCanım Bebeğin başı aşağıda demek bebek doğru pozisyonda doğum pozisyonunda demek ama bu risk değil, doğumun başladığını Gösteren gir şey değil. Bebek düzgün doğru duruyor normal doğum için demek.. Seni korkutmuş boşver.. Ayrıca bana da iki hafta önce erken doğum riski var Demişti ama tık yok. Olmasın tabi maşallah ama şimdi de beni bebek ya geç doğarsa diye korku Aldı kocamın dırdırını çekeceğim yoksa :)
Düşük yaparsın mı dediler? Insanlarda gerçekten insaf kalp merhamet kalmamış ya... Dediklerini aynen yaşayacağız ama takmamak ne ladar elde Allah bilir.. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş leblecim:)
Canım risk olsa hastaneye yatırır doktorun boş konuşmuş. Korkutma kendini. güzelce diblenmeye bak:))
Canım suyun berrak temiz gelirse doktoru ara sancılar sıklaşınca çağırır. Suyun kirli gelirse kontrole gidersin. Dayanabilen sancılar 10 dk ya 5 dk y düştüğünde bir gidiyor işte.. Her şey düzenli sadece Sancı varsa zaten Telaş yapmazsınız yolu da hesaba katar çıkarsınız inş..
Yazdıktan sonra pişman oldum( hayırlı olsun diyeceğime be diyorum canım ben borsa finansı olunca hep Aklım hesap kitaba kayıyor o Yüzden öyle yazdım her tutumlu muyum nerdeee:) çok güzel olmuş Güle Güle kullansın bebişin inş sağlık ve mutlulukla:)
Bende de ya bebeğimi sevmezse diye korkuyorum. Onu sevsin sahiplensin kimse laf söyletmesin istiyorum prensesimiz olsun kızım canım ciğerim:) üzerlerine izin vermesin hiç!
Ailesi biraz dangul dungul da..
Canım doğum yapıp kanaman bs bitince erkek kendiliğinden yaklaşır zaten. Ama bi yakınım eşine kendi çabuk Israr etmiş erkek dikişleri görünce bi bi ayda daha kadın kendini süsleyip püsleyene ladar dokunmamış:) bırak o kendiliğinden gelsin Demişti bana..
Ben de senin gibiyim. Tr de avm ler de her dükkanda son ses müzik.. Ileriye girince evladım kısın şu Müziğin sesini diyesim geliyor :))
İki gündür 34 dk da 38 dakıkada bir sancı oluyo.. Sancıö kasılmayla beraber gelıyo ve oldugum yerde kalıyorum.. Tabiki bu aralık 5 dk ire düşmedikten sonra i problwm yok..
Bıgun 23 dk ya düştü hemn dk tutuyorum da...
Şeker yüklemesi hakkında bnm dr riskli görürsem yaparım demişti..
Böbreklerime baktı.. Akş ve tkş me baktı.. İnsülin direnci tahlılıme baktı normal olunca ve ailedende sekeri olan olmayınca gerek görmedi...
Riskli bir pozüsyonda tabiki yapılmalı.. Dr ne derse o!!
Günayadın kızlar benim göbişim çok sert normal mi bu sizce??
Hareket etmekte zorlanıyorum. Bir yanım normal diyor bir yanımda kuşku var bilemedim.
Hakkaten çok sinir bozucu yaa, 1000 tane yapmayı haketmişGünaydın kızlar cok sinirliyim su anbu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirden
sabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap
![]()
Canım oğluna parti yapabilirsin "oğlum abi oldu"konseptli guzel bi pasta yaptirip kardesin sana pasta getirmis gibi motive edip balonlar oğluna hediyeler falan alirdiniz hem oglun kardesıne yapilan süsten bu kadar etkilenmez hemde abi oldun partisi yapilmis bana diye güzel bi anısı olur nacizane fikrimdi şekerim öpüyorum seni...Günaydın güzel anneler, ne güldürdünüz beni sabah sabah, üşenmemişsinzi gece gece sohbet etmisşiniz süpersiniz gerçekten