2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar geçmiş okuyacak gücüm yok:KK43: bugün ki kontrolde çok daha kötü bir şey öğrendim, oğlumun sol böbreği yokmuş......

Söyleyecek sözüm yok bir süre girmek istemiyorum siteye merak etmeyin beni:KK43: iki ayrı dr baktı ve böbreği yokmuş....
cnmmmm cok gecmiş olsun kuzummm nasıl şimdi öğrendin ya ayrıntılı ultrosanda cıkmadımı güzelll anne rabbim sanada eşinede güç versin dualarımız seninle

bnde saglksz olsunda uç buçuk olsun demedm ztn tobestagfurullah : ) uç kilo çocuk ele avuca gelmz bn korkarım snra elime alamam arkadasımn bbgi uç kilo dogdu zayıftı alamadım eline . Saglklı olsun uç buçuk olsun kim istemezki
Bugün eşimin iş arkadaşının eşi doğum yapmış ikizleri. Biri 1 kilo diğeri 2 kiloymuş. 3 kilo yine az değil. Allah sağlıklı ömür versin kilo ne ki.

benim derdim degil tatlim ben bu soruyu soran arkadasa cvp yazdım . Bncede en buyuk derdi bu olsun aslinda boşver boyle kullan gitsin demk geldi içimdende arkadasın sordugu soruya bagdasmz diye yazmadım . Sonuçta bnyo kuvetinin içindeki mini bi pembe kediden ne olck demi bn olsam hç ugrasmm oyle yıkarım valla . Ama arkadas için sorun olcaksa her yerde satılıyr alsın bi buyukletinden sticker silikonla yapıştırsın bitti gitti .

:))) aynen. Valla ne diyim.allah saglik versin huzur versin herkese once. Pembe olunca ne olcak ki?? Bunlar heep tuketici toplum hareketleri.valla ben bi suru seyimi arkadaslardan aldim.mavisi moru demeden. Ammmaaannn... Allahim saglikli huzurlu bebeler versin.
Desene iyice hatlar karismis mesajlati bile oraya buraya savuruyorum :))))
Mini bi pembe kedi deil arkadaşım öyle olsa bunu burda sormazdim. Küvet in içini komple kaplayan, kovanın da büyük bölümünü kaplayan bişi.. bariz büyüklükte..

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus :KK36:
Gözünüz Aydın canım valla darısı başımıza. Böyle biz de yazalım inşallah iyiyiz doğdu diye. Allah bol iyilik sağlık ve süt versin:)

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus :KK36:
Gözünüz Aydın canım valla darısı başımıza. Böyle biz de yazalım inşallah iyiyiz doğdu diye. Allah bol iyilik sağlık ve süt versin:)

Teşekkür ederim cvp canim. Inan artik aglicam uykusuzluktan. Doktorum magnezyum vermedi. Peynir sut acayip tüketiyorum. Ise gitmiyorum tum gun evdeyim. Bu halimi anlamiyorum. Sen ne kullaniosun magnezyum? Ben bi calcinet d kullaniorum suda eriyen kalsiyum takviyesi. O mu acaba?
Canim benimde dr vermedi israrla. benende saglik ocqginda yazdirmistim korktum almadim. Sonra baska kadin dogumcuya gittim o yazdi aldim iki gundir iciyorum magvital mi ne adi.. bakinca yszarim buraya.suda eriyen bise..yani dinlen dedi bama dr bide yirmi dk yuru gunde dedi.. evdede cok kotu oldugumda kalkip bi dolaniyorum acilsin kemiklerim diye

Canim benimde dr vermedi israrla. benende saglik ocqginda yazdirmistim korktum almadim. Sonra baska kadin dogumcuya gittim o yazdi aldim iki gundir iciyorum magvital mi ne adi.. bakinca yszarim buraya.suda eriyen bise..yani dinlen dedi bama dr bide yirmi dk yuru gunde dedi.. evdede cok kotu oldugumda kalkip bi dolaniyorum acilsin kemiklerim diye

Ben de whataaptan yazdim doktoruma canim magnesium diasporal die bisey verdi. Esim de gidip aldi sagolsun. Gunde 3 doz insallah ise yarar

Ben kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayın:KK43: ben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep:KK43:

Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...

Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki:KK43: :KK43: :KK43:

Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..

Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter
Çok üzüldüm canım ama derdi veren Allah dermanını da verir elbet.

ebrubirol ebrubirol benim gittiğim hastane eğitim ve araştırma Hastanesi olduğu için olabilir doktorlar sürekli seminerde ve telaşlı ve dikkat ettimde her gittiğimde 2 doktor oluyo odada sanırom birisi asistan biri ultrasonda bebeği kontrol ediyo diğeride gebe izlem forumunu yazıyo

Ben kilosu için endişelenirken, yine ilk oğlumda ki gibi mi olacak diye her kontrolde yüreğim ağzıma gelirken, böyle bir şeyi duymak çok zormuş, insanın korktuğu başına gelir korkmayın kızlar hamileliğinizle bebeğinizle ilgili hiç bir şeyden korkmayın:KK43: ben hep haberlerde böyle hasta çocukları bebekleri gördükçe kahroluyordum organ nakli bekleyenleri vs. ya başımıza gelirse diyordum hep:KK43:

Her şeyi dert ettim yılların birikmişliği, gereksiz görülen her şeyi ben abarttım elimde olmadan, yok özel hastane yok eşim beni anlamıyor... Şimdi gözümde yok hiç biri, bunlara üzülürken hep diyordum ki Allah daha büyük dert verecek göreceksin gününü...

Kilosu mu maşaallah çok iyi dr 2900 ölçtü radyolog 3150 gözümde mi peki:KK43: :KK43: :KK43:

Yine hamdolsun diyorum , çok üzüldüm evet canı yanıyor mu diye geldi aklıma, doğunca nasıl olacak hayatı normal olacak mı, kafamda deli sorular... Bu konuyla ilgili tatmin edici bir şeyde okuyamadım ki..

Kimseyi üzmek için yazmıyorum yanlış anlamayın güzel yüreğinizle dua edin paşama yeter

CÇok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim inşaallah korktugumuzdan sakinsin. Çok üzülme canım ya. Benim kaynim tek bobregi olduğunu 28 yaşında öğrenmiş. Rabbim yardım edecektir. Dualarım oglusunla.

Kilosu fazla olanın kolay doğduğunu bilmiyordum.hatta zor olduğunu duymuştum. Eltim de bir arkasimda bebeğin kilosu yüzünden sezeryan oldular doguma bir iki hafta kala 4 kiloydu bebekler dogumu beklersek 4 kiloyu geçecek deyip dogumu beklemeden mecbur sezeryanla aldılar iki bebek de 4 kilo doğmuş oldu. Arkadaşımın boyu 1.55 falan eltimin boyu 1.80 falan o yüzden hep çok kılolu olmasın da normal doğum olsun istiyorum. Ama sen benim bildiğimin tersini yaşamışsin kafam karıştı açıkçası. Bir de tv de doktor 4 kilo üzeri dogan bebekler kolay hastalanir dedi 2500 -4000 normalmis
neye gore ve neden dort kilo uzeri bebekler kolay hastalaniyomuş. Amaaann doktorların biri bişey soylerkn digeri aksini soyluyor hangisine inancaz. Bi saglk problemi olmadgı surece neden hastalansınki . Bnde sendn duydm ilk defa. İri bebegin kolay dogdugunu bi çok kişi soyluyor. Ama doktorlar iri diye sezeryana aliyolar bilmm

Bugün eşimin iş arkadaşının eşi doğum yapmış ikizleri. Biri 1 kilo diğeri 2 kiloymuş. 3 kilo yine az değil. Allah sağlıklı ömür versin kilo ne ki.
ikiz bebekler duşuk kilolu dogarlar cnm tek bebekle ikiz bbkler kıyaslanmaz . Yani sanki oyle bi yazıyosunuzki bu yazılar bna hiç samimi gelmiyor tabikide herseyin başi saglik ama kim istemezki biraz kilolu olsun ele avuca gelsin . Burda yuz defa konuşuldu işte ne yesem bebege kilo aldırırım diye yani bunlar hep bbgin duşuk kilolu olmaması için. İki seçenek olsa ya uç ya uç buçuk kilo olcak bn sanmiyorumki kimsenin uç kilo olsun isteyeceni . Saglikli olsunda zayıf olsun gbi sozleri samimi bulmuyorum çunku bnde once saglikli olmasını istiyorum snrada kilosunun iyi olmasını uç buçuk kilo çok fazla bi kilo degil standart olnası gerekn kiloda sanki bes buçuk dedim .

Back
X