2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sezeryan da takılıyo mi bilmiyorum çünkü vajinayla pek alakasi yok sezeryan in... normal doğum da takilani duydum canım
ne zaman ayrılıyosun sen izne

Canım sen anakarada ydin yanlış hatirlamiyorsam. Hangi hastaneye gidiyorsun.ben koruya gidiyorum ama süsleme için ekstra ücret aliyorlarmis

Bende basinda durursam yorulurm cok iyi dr kv ben dururm dedi o baksin ben anlamm zaten cok uyguna gelmis sana ne guzel
Birdaha 100 e gelirse cagirirm yoksa cagirmm baska bakarm mevlut icin

Benimkini de sikmadi hic hemsire gayet normldi 20 dk durdum bende
Sende uyar sikmasin o kadar bir daha

ay ne güzel,,,, miniş miniş,,, hepimize kısmet olsun böyle mesajlar,,,

Canimm ben de cok korkarim ondan.. ama takilanda duydum takilmayanda tabi sezeryanda..normalde hic duymadim.. sezeryandada bazi dr lar uyusturduktqn sonra taktiriyormus hissetmiyormussun yani.. drunla konus istersen bunu

Canim bizim ev 3 katli 120 tl veriyorum bende 2-3 ayda bir aliyorum zaten temizlikcide halida silsi camda silse evde supurse saatine gore aliyolar parayi bizimki 9 la 7 ARASI

çok tş ederim yorumlar için bizim ev 2 katlı ama 2+1 bu seferlik böyle olsun artık napıyım tutuldu kadın artık

eşim iş arkadaşlarına sormuş 120 ye varmış bi kadın onu çağıralım dedi de neyse kv ayarlamış ayıp olur artık o dursun başında benim salı kontrolum var 10,00 da gitsem 12 ye kadar yi olur bende fazla yorulmam[/QUOTE]
tanıdık kadın olsun biraz pahalı olsun,,,
ben bir kadın aldım eve geçen sene morattı evimi,,, kadın da su değiştirme huyu yok,, ben değiştirdim durudm ha bire ( su ne kadar sık değişirse ev o kadar parlar),,,,
sonra bezleri ayırmanı oluyor,, sonra durmadan koş peşinde,,,
buna kv iyi diyorsa iyidir,, şimdi ucuza bulursun birini, oda seni sinir eder doğum üstü hiç riske girme canını sıkma,,,
sonraki zamanlarda başka kadın bakarsın, karşılaştırırsın,,,

Kız allah iyiliğini versin .... Sayfa sayfa geçmişi okuyorum aaaaaaa dedim ne ara doğurdu merve :) daha birkaç sayfa önce mesaj yazmış simdi bebeğim kucağında diyor dedim :) bugün zaten herbiseyi tersten anliyom yada hic anlamiyom :)

Kızlar neyimin yavaşlığından geçmişi pek okuyamadım ama safransari diye bir arkadaş vardı o bayadır yazmıyon sanırsam iyimi bilen varmı

Herhalde öyle oldu...
sabah is var ben hala ayaktayim biri beni uyutsun
yat da dinlen canim gercekten
Tesekkur ederim canim denim
İns iyi gelir

tanıdık kadın olsun biraz pahalı olsun,,,
ben bir kadın aldım eve geçen sene morattı evimi,,, kadın da su değiştirme huyu yok,, ben değiştirdim durudm ha bire ( su ne kadar sık değişirse ev o kadar parlar),,,,
sonra bezleri ayırmanı oluyor,, sonra durmadan koş peşinde,,,
buna kv iyi diyorsa iyidir,, şimdi ucuza bulursun birini, oda seni sinir eder doğum üstü hiç riske girme canını sıkma,,,
sonraki zamanlarda başka kadın bakarsın, karşılaştırırsın,,,[/QUOTE]
aynn canim bende ole ddm zaten ayip olur degistrelim dersem kv ye o dursn bsinda kv titizdir iLer kadini
Ne kötü ya geri ne zaman hesabı aktif olur acaba
Hic bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…