2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amin canım.. Sevindim.. İyisiniz cok şükür.. Gercekten cok öutlu olduk bizde... Bizede dua et

Ben düzenli almıyorum en son bi sene önce gelmişti kadın biz 160 verdik. Temizlik malzemeleri de 50 tuttu. Çok masraf oldu ama doğum öncesi büyük temizlik şarttı.

Kız ne sıkcaö canımı... Allah askına derdim mi yok... Aynen eglence oldum.. Önce bi bölebi baktım.. Cok güldüm ciddiym...
:))) hay Allahım ya.. Kız sen gündüz girmezdin .. İyisin dimi...

ahhh mervecim çok ama çok geçmiş olsun ne diyim :)) üstünden gerçi saatler geçti,sabah sabah okudum olanları şoka girdim birşeyler yazacaktım ama acil bebek gezmesine gittim bugun,bende bu konuya bir parmak atacaktım ama dedimm boşverrrr minione,değmezz,hatırlarsan şu balon muhabbetinde dalga geçer gibi konuşma şekli alay etmeler he he tabi tabi öyledir demeleri,inanılmaz uyuz olmuştum ben o gece,bir yandan da beğeniyor eline sağlık diyor bir yandanda alay etmesi,yaşına verdim ben onun o gün bozmadım ,balondan önce hele,iki yeni üye ilk defa giriyorlar hastane çantasını soruyolar bende buğdaytanesinin hastane çıkışını masaüstüne kaydetmiştim o soran arkadaşlara paylaşıp atıyorum,neyse 45 hanfendi yüzüme vurur gibi buğdaytanesinin çantası bu ama diyor,ben de evet yeni üyeler geçmişi okumayıp sodukları için bende pratik olsun diye kopyala yapıştır yaptım diyorum,hemen parlamaya başlıyor,yok efendim ben sorular sorulsada tekrar tekrar üşenmedim herkese yine cvp verdim,sesimi çıkarmadım,şöle yapmadım böle yapmadım başlıyor beni taşlamaya,arada yalnız çok ii çözdüm ben onu gülücük konduruyorki aslında sana laf sokuyorum ama gülüşte atıyor ayağına sen ona laf sokma diye bir algı oluşturuyor,sonra 1 dk dedim ya sen niye üstüne algılayıp alınıyorsun,bu konunun senle ilgisi yokki dedim ben yeni üyelere yazdım bunu dedim,sonra aa evet işte ben sonradan farketmişim yeni üyelere yazmıştım evet dedi,sen neyse ertesi gün bizim kızlardan biri hastane çantası ile bişey soruyor ve ben yine @buğdaytanesinin hastane çantasını atıyorum,yemiyor içmiyor kalkmış işte yeni üyeler dedin ama bak işte ........ (şuan k.bakmasın nicki hatırlayamadım) yeni üye değil ama oda sordu onada kopyala yapıştırdın,ayyy şoka girdim,nelere takılıyor,yani bu bir iyi niyet değil yani kızlar k.bakmayın,birde burda bu konudan 1 değil kaç kişi rahatsız olmuşuz o yüzden bende sessiz kalmadım @eflalim gibi ,bunu belirtmek istedim,son zaten kurduğu cümlerlerden sonra karakterini çok belli etmiş oldu zaten,hepimize geçmiş olsun

UOTE="babyforwe, post: 38330748, member: 537794"]kızlar temzilik günü belirlendi haftaya salı gelicek kadın
150 tl demiş içimden oha dedim kv me çok değil mi dedim
halı siliyormuş halılarım zaten temiz yarısı yazlık kışlıkları sermedim temzilikten sonra diğer 2 halımı da göndercem silinecek 2 halı kalıyor geriye
ben en fazla 100 olur diyordum

siz kaça tutuyorsunuz ilk defa tutacağım ya şaşırdım o yüzden[/QUOTE]
Canim bizim ev 3 katli 120 tl veriyorum bende 2-3 ayda bir aliyorum zaten temizlikcide halida silsi camda silse evde supurse saatine gore aliyolar parayi bizimki 9 la 7 ARASI

Ay bu telefon şeyi ne biçim olmuş ya önceden ne güzeldi tum alintilarim gitti kime ne diyecektim ben yaaaa

@Eflaim canim valla benim.doktor akrabam teyzem sayılır anneannemin teyzesinin torunu yani teyze torunlari annemle... annem onu ablasi gibi sever o yüzden ben dogim yaparken cok ah uh yapamam valla utanirim ondan hehhehhhe bakalım ne edecez

@babyforme canım tüm gün cam hali mitfak dolabi ev süpür sil 110 tl bizim burda

@queen21 canim sen kızınla iyi ol da bak yazarsin tabi bize de

Aynen canim, internet ortamida olsa kendi karakterimizi ortaya koyuyoruz ve karsimizda yetiskin insanlar var. Neyse ya geldi gecti :)

Kızlar sizlere bisey sormak istiyorum dogumdan sonra eve döner dönmez mi bebeklerinize banyo yaptirmayi düşünüyorsunuz yoksa 1 ya da 2 hafta sonra falan mı?kimisi hemen yaptirilmali diyor kimisi yaptirilmamali...
bugün gittiğim bebek 6 günlüktü eve gelesiye yıkamışlar ve hergün yıkamışlar çok sevmiş yıkanmayı göbeğine de bişey olmamış,düşmemişti göbişi henüz,ayrıca dünkü gördüğüm bebek için gazlı hiç susmuyor uyutmuyor demiştim bu bebeğin çıtı çıkmıyordu çok usluyduu

Canım inan ama hiç degmez.. Ben iyi niyetli dawrandım herdefasında.. Artık nereye yazarsa yazsın.. Bi kaç konusuna baktım psikoljısı bozuk.. Böle cok birsey biliyorumşar.. Profilde 90 lı yazoyo bize 93 lüyüm diye hayor küçk olsan banane büyk olsan banane..
Seviyesizmiş acıga verdi.. İnan ki umrumda degil..
4 kılo cocuk dogurmusta hasbam böle bi aferin arıyo sürekli.. Arkadas bnm için 4 kılo doguranda 3 kılo doguranda ana.. Yok normal dogum aöle sezeryan böle. Bnlar hep bünyeye bakıyo.. Bende anneyim ama herseyi bilmiyorum..
Sezeryan acısı hakkında bilgim yok.. Sonradan sancı ceken arkadaslrım var bu kadar..
Yada 4 kılo coxugı dogdu arkadasın ama sekeri cıktı bnm için saglıklı olsun..
Aralıkta dogum yapanlara yok bakalım ilk kim orjınal ocak annesi olucak falan..en son ladyleyla arkadasın arkafası ikiz dogum yapmıs işte ona öle bi yorum yaptıki dayanamadım söledim artık şakamısın diye.. Anam dr daha doktor annnefen daha anne.. Arkadas herkes herseyi bilemezzzzzz.. İki iki 4...
Bnm yazdıgım yoruma dellenmiş catlamıs patlamıs sabaha kadar calısmıs sabah patladı.. ALDI AGZININ PAYINI GİTti...
.....
Sabah sabah cok güldürdü bni.. Ömrümde böle bişi ile karsılasmadım..
Nese bugunde böle bitti sayılır...

Canim bizimkiler 2 kadin tutmustu 240 tlye, sabah 8den aksam 6ya duvar cam mutfak dolabi balkon aklina ne gelirse temizliyolardi, seninki tek kadin 150 banada biraz fazla gibi geldi..

hadi gözün aydın cnm,o kdr benimde içim rahatladıki şöylee bir derin nefes aldımm,çok ama çok mutlu oldun,Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bir oğluşun olcak annesi sen içini ferah tut,yarın 4 gözle iyi haberlerini bekliuyor olacağım

Aynen bende boyle yapmayi dusunuyorum gobek bagi dusene kadar, zaten mis gibi bebisler ne terliyorlar ne biseyi, hergub yikamayida dusunmuyorum, 3-4 gundr bir yikarim heralde..

Bugün Dr kontrolüm vardı. Bebişim hala dönmemiş başı yukarıdaymış. Dr bayadır dönmedi kilo aldıkça da dönmesi zorlaşır dedi. 2635 gr 46 cm miş. Ilk defa nst ye girdim bi de. Lastikler beni çok sıktı zor dayandım 20 dk. Bebek de sıkıldı hiç etmediği kadar hareket etti. Butona çok bastım yani. Sancım da bi kere 40 ın üzerine çıkmış. Iki hafta sonra çağırdı ondan sonra da haftada bir olacakmış kontrol. Yalnız ben nst istemiyorum çok sıktı beni fena oldum biraz. Hemşire çok mu sıktı normali mi öyle anlamadım. Evde de şimdi bebeğin başı olan yer çok sancıyor. Dönmeye mi uğraşıyor bilmiyorum ama canımı acıtıyor.

Çok Sağol cnm soğuk değil de ılık süt içiyorum biraz rahatlatıyo sonra yine. gaviscon başladım içmeye bakalım iyi gelcekmi inşallah geçer çok fenayim

Karnim cok feci kasildi bi.donse de cocuk da rshat etse
Amcam kanserle mücadele ediyo kök hücre yapıldi % 50 fayda etmis ayni islemler tekrar yapilacakmis serviste eve gelirken ağladım falan cok moralim bozuldu

Sağol cnm dayanılmaz bi ağrı inşallah uzun sürmez allahım yardım eder inşallah iyiki varsınız ♡

Yok yok ben beceriksizimm baya
:) Gelmez elimden hic :) napalim artik byle idare edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…