- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Ben etkilenmedim seni cok sıktı hemşire demek kiBen sıkı olmalı sandım hemşire bize eziyet etmiş demek ki. O cihazlar o kadar bastırdı ki karnımı cihaz resmen yarıya kadar karnıma gömüldü. Bi daha uyarırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben etkilenmedim seni cok sıktı hemşire demek kiBen sıkı olmalı sandım hemşire bize eziyet etmiş demek ki. O cihazlar o kadar bastırdı ki karnımı cihaz resmen yarıya kadar karnıma gömüldü. Bi daha uyarırım.
İşten çıkınca başladım bugünü okumaya, eve geldim yemek yaptım o arada biraz okudum,ütü yaptım biraz, sonra homeland izledik kocacıımla o arada çaktırmadan yine okudum biraz, dizi bittiğinden beri okuyorum bugünü ancak bitirebildim. Maşallah kızlar muhabbetiniz bol olsun
O kadar çok ilerlemiş ki konu dedim herhalde bugün 3-4 doğum birden olduneyse ki beklenmedik bir durum yokmuş.
Şu sonda konusunu merak ettim, sezeryanda sonda kesin takılıyor mu? Bana hiç takılmadı da, çok rahatsız edici bişeydir diye korkuyorum.![]()
Bende tam tersini duymustum canim sezaryen de takiliyor normal dogumda takilmiyor denmisti ama ne kadar dogru bilememSezeryan da takılıyo mi bilmiyorum çünkü vajinayla pek alakasi yok sezeryan in... normal doğum da takilani duydum canım
ne zaman ayrılıyosun sen izne
Canım sen anakarada ydin yanlış hatirlamiyorsam. Hangi hastaneye gidiyorsun.ben koruya gidiyorum ama süsleme için ekstra ücret aliyorlarmisKızımda bı nazlı nazlı opuyor bugun benı yaaa yerım ben bunu napalım boyle guzellık verıyorsa Rabbım catır catır doguracagızzzz sonıu guzel ya korkmayın bence hepımız kolay doguracagz 2cm farketmeden olduysa bakarsınz son anda hıssederm acıyı aynı sekılde sızde...bu arada odalara baktm kapıları suslemısler bebegın pusetınede guneslık gıbı sus yapıp fıyonk yapmıslar begendm bn hastaneye hıcbısy yapmıcam kolonya koyarmda cıkolata bıle goturmucem kımse gelmez gorumcem kaynım falan esımde gıcık olur oyle gelene ıkram ev degıl ya abartma dedı bende tamm dedım ..
Bende basinda durursam yorulurm cok iyi dr kv ben dururm dedi o baksin ben anlamm zaten cok uyguna gelmis sana ne guzelCanim en son ben dogururum sanirim
Benim SAT 14 nisandi ama 27 nişana çekildi geç dollenme olmuş.
Ben dun yaptirdim canim
100 TL sabah 9 aksam 4
Camlar kaplar silindi. Tüm.mobilyalar doleplar çekildi silindi. Vestiyer mutfak dolabi silindi
Tuvalet banyo balkonlar tüm temizlendi. Salonumun koltukları silindi.
Benim daha önce aldigim kadim olduğu için, görevlinin esi, basinda beklemedim.
Komşuya kahveye gittim, kuaföre gittim. Geldim öğlen yemek hazirladim birlikte yeşil. Sonra temizlenen odada ogle uykusuna yattim.
Basinda beklemekte yorar seni.
Benimkini de sikmadi hic hemsire gayet normldi 20 dk durdum bendeValla ben sevmedim nst olayını. Lastik yukarıdan bebek aşağıdan bastırdı arada ben kaldım rahat nefes alamadım. Dediğin gibi hemşireye çok sıkmamasını söyleyeyim bi dahakine. Ilk tecrübe olunca sesim çıkmadı. Ama darlandım zor geçti zaman.
ay ne güzel,,,, miniş miniş,,, hepimize kısmet olsun böyle mesajlar,,,Hayırlı akşamlar güzel anneler. Kızımla ilgilenmekten yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık evimizdeyiz, Allaha şükürler olsun hersey yolunda. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Annelik çok başkaymış. Allah isteyen herkese yaşatsın.
Sicak su ile yika orani tut suyu biraz iyi geliyor cnmkizlar bugun ilk defa adedersiniz buyuk abdest sirasinda fazla ikindim heralde ki meme ucu gibi sisti canim yanio. Bi care bilen var mi![]()
aaa tuh ceza aldi demekki tartismadan dolayiKizlar gecmisi okuyum biraz demistim simdi gordum de mervenin profilinde gecici olarak hesap pasiftir yazıyor niye böyle oldu ki kendimi hesabini dondurdu acaba anlamadim bilen var mı![]()
Allah Allah arkadaşım. Normal. Yaptı takmislar cok kanaması varmisBende tam tersini duymustum canim sezaryen de takiliyor normal dogumda takilmiyor denmisti ama ne kadar dogru bilemem
Canimm ben de cok korkarim ondan.. ama takilanda duydum takilmayanda tabi sezeryanda..normalde hic duymadim.. sezeryandada bazi dr lar uyusturduktqn sonra taktiriyormus hissetmiyormussun yani.. drunla konus istersen bunuİşten çıkınca başladım bugünü okumaya, eve geldim yemek yaptım o arada biraz okudum,ütü yaptım biraz, sonra homeland izledik kocacıımla o arada çaktırmadan yine okudum biraz, dizi bittiğinden beri okuyorum bugünü ancak bitirebildim. Maşallah kızlar muhabbetiniz bol olsun
O kadar çok ilerlemiş ki konu dedim herhalde bugün 3-4 doğum birden olduneyse ki beklenmedik bir durum yokmuş.
Şu sonda konusunu merak ettim, sezeryanda sonda kesin takılıyor mu? Bana hiç takılmadı da, çok rahatsız edici bişeydir diye korkuyorum.![]()
Herhalde öyle oldu...aaa tuh ceza aldi demekki tartismadan dolayi
Sicak su ile yika orani tut suyu biraz iyi geliyor cnm
Canim bizim ev 3 katli 120 tl veriyorum bende 2-3 ayda bir aliyorum zaten temizlikcide halida silsi camda silse evde supurse saatine gore aliyolar parayi bizimki 9 la 7 ARASI
Ne kötü ya geri ne zaman hesabı aktif olur acabaaaa tuh ceza aldi demekki tartismadan dolayi
Kız allah iyiliğini versin .... Sayfa sayfa geçmişi okuyorum aaaaaaa dedim ne ara doğurdu merve :) daha birkaç sayfa önce mesaj yazmış simdi bebeğim kucağında diyor dedim :) bugün zaten herbiseyi tersten anliyom yada hic anlamiyom :)Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..
Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..
Sevgili arkadaslarım, akrabalarım beni seven herkes.. Bebegim kucagımda.....
Mutluyuz!!! İlginiz in cok tesekkür ediyoruz...
İşte o an melegimi kokluyorum.. Müjdeler olsun .. Anne oldum..
Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....
Müjde!!! Artık anneyim...
Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR
Keske hic takmasalar cok gıcık bısey olsa gerek icim bi tuhaf oluyor düşününceAllah Allah arkadaşım. Normal. Yaptı takmislar cok kanaması varmis
yat da dinlen canim gercektenHerhalde öyle oldu...
sabah is var ben hala ayaktayim biri beni uyutsun![]()
İns iyi gelirTesekkur ederim canimdenim
tanıdık kadın olsun biraz pahalı olsun,,,çok tş ederim yorumlar için bizim ev 2 katlı ama 2+1 bu seferlik böyle olsun artık napıyım tutuldu kadın artık
eşim iş arkadaşlarına sormuş 120 ye varmış bi kadın onu çağıralım dedi de neyse kv ayarlamış ayıp olur artık o dursun başında benim salı kontrolum var 10,00 da gitsem 12 ye kadar yi olur bende fazla yorulmam
Hic bilmiyormNe kötü ya geri ne zaman hesabı aktif olur acaba