2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler :anneadayı: Günaydın dediysem lafın gelişi :KK45: Çogumuza gün çoktan aydı :KK45:çok enteresan ama takip ettiğim bir durum var.Ben tam 2 saatte bir uyaniyorum. Kaçta yatarsam yatayım. Acaba 2 saatte 1 emzirme psikolojisine mi girdim ki :KK48: gerçi kızım dangur dungur geceleri hiç uyumuyo sıpammm.:KK49:

Allah Allah arkadaşım. Normal. Yaptı takmislar cok kanaması varmis

Canimm ben de cok korkarim ondan.. ama takilanda duydum takilmayanda tabi sezeryanda..normalde hic duymadim.. sezeryandada bazi dr lar uyusturduktqn sonra taktiriyormus hissetmiyormussun yani.. drunla konus istersen bunu

Keske hic takmasalar cok gıcık bısey olsa gerek icim bi tuhaf oluyor düşününce

Canım ben sezeryan oldum sonda takıyolar bilgin olsun.. Ayrıca benı de cook korkutmuslardı, oyle acıyo boyle bagırdım dıye. Ben farketmedım bıle ne ara taktı.. Korkma bide. Kasma kendını rahat olur.. Bide soyle bısey tahmın edıyorum, benı amelyata hazırlarken sondayı takacakken, ben dedım kı tuvaletım geldı bı gırsem de oyle baslasak dedım, hasta bakıcı dedıkı oo tm daha ıyı daha kolay olur demıstı.. Sanırım kucuk tuvaletın varken ıdrar yolların genıslıyo ya o yuzden rahat takıldı benımkı.. Bılmıyorum ama oyle dusunuyorum ben..

Sezincim hiç korkulacak bir şey değil. Bana ilaç verildikten sonra uyurken takılmıştı uyandığımda Çıkarın diye Ağladım, ama acı germiyor tuvaletin gelmiş hissi veriyor sadece yoksa hiçbir şey olmuyor. Bildiğim gördüğüm kadarıyla sezaryana da sonda takılıyor ama zaten sen ameliyathanedryken takarlar anlamazsın bile..

Canım vazelin zeytinyağı gliserin gibi kremler sür, çok Geçmiş olsun..

Al nenden de o kadar.. Bir De başbakan sanki telefonları hiç susmuyor ya da namaz kılalım diyorlar e kıl tabi ama namaz teravihe Dönüyor :)) lakllaklak la akşam ediyorlar :KK43:

Kazandıkları helal değil valla :KK43:( şu halinle yaptıklarına bak..

Allah Razı olsun canım artık Yanımda inş :)

Doğal doğum hikayeleri
Mahallenin en mutlu bebeği ve hypnobirthing i okudum, ama tavsiye eder miyim bilmiyorum.. Nette Parça Parça dolaşan şeylerin toplu haliydi..

Inş canım kolay olur:) hayırlı sabahlar olsun inş:KK66:

Sağol canım Allah Razı olsun tüm yuvalar mutlu olsun inş hehehe :) âmin canım hep birlikte mutlulukla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

Canım nst yi sıkmalarına gerek yok oturur gibi yerleş öyle daha rahat edersin... Çok geçmiş olsun.. Nst bi haftalık sonucu gösterir derler sonuçlar güzelse ağrıların doğjm Sancısı vs değildir çok sıktıklarındandır belki de.. Krşke söyleseydin, ben kendim gevşetiyorum valla :)) daral geldikçe..

Sağolasın canım inş.. Anneler hisseder derler hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzun..

Canım ben de bir gecede çatladım spor geçmişim var yağ oranım vs az ama ona bakmadı;(( bir gecede OLMASINA da ayrıca üzüldüm alıştıra alıştıra gelseydi bari :KK43: sana da çok geçmiş olsun, lierac kullan.. Ara verince affetmiyor :KK43:(
Eşim bebek için kimono almış çok tatlı :)) bana da parfüm getirmiş. Insanlarına bayılmış ama Şehirleri sevmemiş.. Inş sana da gitmek ve hayallerini gerçekleştirmek nasip olur :)

Annecimmm... Gamzem Allah yardımcın olsun duş Alıp diblenmeye bak, hayırlı haberler ver bize inş..

Bende de popo kalça namına bir şey yok ama öyle OLDUĞUNU sanmıyorum bu japonlar uzak doğulular çatır çatır doğuruyor :)) biz de yaparız evelallah:KK66: memişlerin için de Triumph marka sütyenlerr bak istersen biraZ fiyatlı ama küçültücü modelleri güzel topluyor..

Aslında dünya sağlık örgütü bebek doğunca yıkanmamalı sadece silinmeli diyor ama hastane bunu bilerek mi yaptı acaba yoksa beceremediklrrinden mi öyle kaldı..

Eşim hamile yastığımı almış uyuyor :)) ve çoraplarını da misafir hangi odaya gelecekse Prada bir yerlere atıyor dedektörleri varmış gibi :)) ben de dün su içmeyr Kalktım yerde çoraplarını görünce her evimin erkeği gelmiş dedim, sabah da sizde aynı muhabbeti görünce güldüm epey :))
benim midem cayır cayır ablamı uçağa bindirdik çok şükür yolcu ettik.. Yarın da doktor randevumuz var.. Benden şimdilik bu kadar.

Dualarım sizlerle vr tüm annelerle inş

Teşekkürler cevaplarınız için. Demek takılan da var takılmayan da. Ben en iyisi doktora sorayım ne olacak ayıp değil ya di mi ? :)

Kv ile açık açık konuş canım doğurmak üzereyim dinlenmem lazım misafir istemiyorum de eşine de anlat annesini uyarsın. Sırf kvdeden kaçmak için çalışma bence. Çok mu dominant bi kadın kv ? onunla başa çıkabilirsin bence.
valla çok anlayışsız dominantlık değil ben de çok fazla sabırlıyım açıkcası herşeyime yardım ediyorlar bebeğin her şeyiyle en iyisi olsun diye ilgileniyorlar insan nankörlük mü ederim diye vicdan yapıyo ama bunları yapmaları başka yerlerden bana ez,yet etmelerini gerektimez eşim de söylüyor ama anlamayınca karşı taraf çözüm değil işte şimdi de bebeğim için endişeleniyorum resmen kendine bizimle kalmaya şartlandırdı birisi şuraya gidelim diyor gidilecek 2 3 saat yok bizim o zamana bebek olmuş oluyor diyor tutmayacağım artık kendimi söyliycem sen mi emzirceksin gitsene diye :(

Arkadaslarıma sordum yenı dogum yapmıslardı sankı hc dogum sancısı cekmemısım gıbı :) o sancı ogum sancısı degıl dedıler ama doktorum karnın ust tarafından gecmeyen agrı olursa gel demıstı ben anlamadm bugn 3e kadar falan beklıycem sonra bı kontrole gıderm belkı

Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..

Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..

Sevgili arkadaslarım, akrabalarım beni seven herkes.. Bebegim kucagımda.....
Mutluyuz!!! İlginiz in cok tesekkür ediyoruz...

İşte o an melegimi kokluyorum.. Müjdeler olsun .. Anne oldum..

Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....

Müjde!!! Artık anneyim...

Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR

AAAAA bir anda doğurdun sandım...Kendime gülüyorum şu anda :KK70::KK70::KK70:

Insllh temiz yaparlar bide bana sen git dinlen hamilesin diyip baslarindan gönderiyorlardı bende saf saf beni dusunuyorlar diyorum meger 1 deterjan 1 bez siliverip koyuyorlarmis :anneadayı:onlar gidince fark ettim butun bezler tertemiz kupkuru duruyor:KK76:

ayy bende pek anlamam kendim yaparım temizimdir ama şimdi kadına ne yaptıracağımı bilmem o yüzden kv ye dedim sabahın köründe gel kadın gelmeden
o sonra gelmeyi düşünüyormuş tmm dedi ben öle diyince
kafam rahat o yüzden

Yaklasık 2 saattir siteye giremedim..
Ceza aldım)))))
Allahım gülemmi aglammı...
Uslupten miş.. O kadarda üsturuplu yazdım ama biri beni kiblemiş heralde.. Neyse... Wallahı su gün bi geçse.. Bu ne arkadas..kara bulut cöktü üstüme....

boşver canım yaa burdasın sonuçta :KK73:

Bi suru alinti yapmistim ama gitmis hepsi. Ben de aklimda kalanlari yazdim artik..

Gelelim bana;

Bugun randevumuz vardi. Nstye girdik once. Sonra muayene olduk. Erken dogum riskim vardi rahim agzi boyum kisaldigi icin. Her muayenede alttan olcuyodu doktorum kisalmaya devam ediyo mu diye. Ama kisalma devam etmedi sukur ki. Bugun artik alttan bakmicam dedi. Bu haftalarda dogumu tetikleyebilir dedi. Nst sonucunu begendi. Sonra ultrasona aldi. Herseyi cok guzel dedi. Yalniz biraz minik dedi. Kucuk bi bebek dedi. 3 hafta once 1600grdi. Bugun 2000gr cikti. 2700-2900 civari dogar tahminimce dedi. Haliyle minik olmasina uzuldum tabi. Cunku o uc hafta oncesine kadar hep onde gidiyordu kizim. Neyse iste ama cok guzel cok rahat bi dogumun olur mis gibi dedi. Bol yuruyus yapiyosun artik dedi. Bebek dogum pozisyonunda ama kanala girmemis daha, artik yavastan yerlessin dedi. Kucuk olmasinin benim yediklerimle ilgisinin oluo olmadigini sordum. Ne onerirsiniz dedim. Hic alakasi yok artik senin yediklerinle onun kilo aliminin dedi. Yapisal dedi. Ama protein ve tahil agirlikli beslenmeni tavsiye ederim yine de dedi. Cok sukur kilo disinda bi sikintimiz yok yine. Napalim benim kizim da minnak minyon olacak dogdugunda artik. Ben de sutumle besler buyuturum ins tez zamanda :)

haberler güzel canım :KK75:maşallah size :nazar:

I imspecial gün içinde okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum, bu saate kadar ödevle uğraştım, bitmesi birkaç haftayı daha bulur herhalde :KK43: sen 39.haftaya girmişsin maşaallah, görünce heyecan yaptım çok pis :)

@eflalim çok sevindim, daha da güzel haberler alır bize de mutlu mutlu anlatırsın inşallah.

@Mrssuperfine gözünaydın, ne mutlu olmuşsundur ne güzel.. Eşin bir şey getirmiş mi Japonya'dan :) bir gün gitmeyi hayal ettiğim tek ülke.. Rüyalarda gidiyorum şimdilik belirli aralıklarla :)

Kaç gündür okuyorum yazamıyorum, bir sürü alıntı yapacağım şey vardı ama unuttum hep. Telefondan yazdığım için bu @ olayı olmamış olabilir, nicklerinizi kafamdan yazdım yanlışlık yoktur inşallah :)

Bu arada ben son on günde resmen çatır çatır çatladım. Bebegim sağlıklı olsun tabi her şeyden önemlisi o ama benim hiç çatlağım olmadı şimdiye kadar. Vücuduma da çok önem verirdim, hiç kilo almazdım sporumu yapardım. O yüzden bu halimi görmek o kadar üzüyor ki beni :KK43: kıpkırmızı kocaman yarıklar var karnımda, hızla da yayılmaya devam ediyor maalesef :KK43:

ayyy ebnimkilerde öyle çatlamamıştım bende
sonra bi çatlamaya başladım hala devam ediyor
dünya haritası gibi oldu karnım:KK70:

ah canım yap heyecan bende yaptım sanırım sancılarım basladı benki bu saatte fosur fosur uyurdum sımdı uyandım

Kızlar ya alttan muayene dogumumu tetıkledı acaba :KK43: yoksa doguracaktm da anlamadm aksam on bırde basladı sankı oturdugum yerde soguk ter dokuyordum kım yanıyorum herkes usuyor ben yatarken esıme sankı sancım var dedım olsun askım dedı sımdı de uyandım wc ye gttm bısey yok ama ama karnımın ust tarafına gırınce cıkmayan sancı gırıyor sabaha kadar annemı faln uyandırmıcam sabah 8de esım babamı hastaneye goturecektı eger sancım gecmezse annemle benı de doguma bıraksın ıslerı kısa gerı gelsın yanıma :KK43: kızımdada bu saatte baslamıstı sancım ıkındı 16.20de dogdu fıstıgım en ıyısı ben sabahı bekleym busefer yarn sabah onda dogar en gec bana dua edın ya :KK43: Allahım sen yawrumu ve benı saglıkla kurtar evımıze kızımıza kavustur

Tam karnımın ust tarafı gobek delıgının 4 parmak ustu mıdeyse dıye gavıscon ıctım yok degıl bebegmde acayp acıtarak hareket edıyr sanırım asagıya ınıyor vajınada arada ıgne batması acılmaya basladı sanırım kalkıyım ben bı kac hurma yıyım dua edıyım bı ped koyuyum nolur nolmaz sabaha karısda dus alır gıderm optm benden haber alamazsanz merak etmeyn adım gamze ahmetim ıcın dua edın

canım şimdi iyisin sanırım inş hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim zamanında :KK37:

Aman kızlar dikkat edin.. Allah korusun..

Ayyy aynı benim kv. :) Tek benimki böyle sanıyodumm.. :KK48: Benim kv çok iyidir Allah razı olsun. Ama bu konuda beni çok zorluyo. Bende bana yaptığı güzelliklerin hatırına katlanıyorum.. babyforwe canım maalesef o dediğin bahaneler bizde işe yaramadı. Salı işin varsa Çarşamba gideriz o da olmadı Perşembe der.. Kurtuluş yok yani bahaneyle.. :) Kesin çözüm bulursanız bana da iletin arkadaşlar.. Tabi karşı tarafı da kırmayacak cinsten.. :)

saol canım :)
benimki eğilen bükülen cinsten kv demekki :KK71:
inş sizinkiler de yola gelir de halden anlarlar
hatta dün aradı konuştuk misafirliğe gidiyorlarmış gelemezsiniz kızım dimi siz diyor dinlen sen diyor :confused: aynen dedim yaaa :KK71::KK71:
evde oturamıyorum yatamıyorum orada napıyım gece boyu zyakkabı giymek bile dert artık

günaydın bacılarr... bugün çok mutluyum. dün dr giittik. bebişim iki haftada 700 gr almış. 2726 gr çıktı boyuda iki hafta önde gidiyor. 3700 falan doğar dedi dr. elleri yine yüzündeydi göremedik paşayı. kızım çok zayıftı. bu toplu bi bebek olucak bakımı daha kolay olacak o yüzden mutluyum çok. birde doğumun ertesi günü sünnet olacağı için kilo bizim için önemliydi.

maşallah canım bebeğine :nazar:

kılzra size bir şey soracağım... dün nst ye girdim doktor normal dedi. ama sancı var mı yok mu onu sormayı unuttum o da bir şey demedi :KK43:(

bende sormadım
bundan daha iyi olmazdı diyince dr
baktım ama hiç bişi anlaşılmıyor o nst kağıdından :KK12: şimdiye kadar anlamadım kağıt tek o oldu o_O

valla çok anlayışsız dominantlık değil ben de çok fazla sabırlıyım açıkcası herşeyime yardım ediyorlar bebeğin her şeyiyle en iyisi olsun diye ilgileniyorlar insan nankörlük mü ederim diye vicdan yapıyo ama bunları yapmaları başka yerlerden bana ez,yet etmelerini gerektimez eşim de söylüyor ama anlamayınca karşı taraf çözüm değil işte şimdi de bebeğim için endişeleniyorum resmen kendine bizimle kalmaya şartlandırdı birisi şuraya gidelim diyor gidilecek 2 3 saat yok bizim o zamana bebek olmuş oluyor diyor tutmayacağım artık kendimi söyliycem sen mi emzirceksin gitsene diye :KK43:
Bu daha kotu valla ya.sanki benim durumum farklı olacak altimda yasiyo KV buradan cikmayacak ve fikirleri ve bana karismalariyla beni sinirden öldürecek. Tamam bebek bakmamis olabilirim daha önce belki faydasida olacak olabilir ama o herşeye karisir he agzinin payini alir oturur assa o ayri ama stresi yetiyo iste :-(

Serracım bu gidişle Komşuda doğuracaksın şaka bir yana neden anne ben ağırlaştım gidemem demiyorsun
demezmiyim diyoruz eşim de ben de orda rahat oturamnadığımı görünce hadi bi dolaş yürü falan diyor bir de ben elin evinde niye dolaşıyım hayret yani ama anlamıyor ki nasıl ısrar bak buraya gidilmesi lazım şu bu inan yoruluyorum ama dün gece sondu bir daha asla iyilikle değil kötülükle hayırı görücek

Bu daha kotu valla ya.sanki benim durumum farklı olacak altimda yasiyo KV buradan cikmayacak ve fikirleri ve bana karismalariyla beni sinirden öldürecek. Tamam bebek bakmamis olabilirim daha önce belki faydasida olacak olabilir ama o herşeye karisir he agzinin payini alir oturur assa o ayri ama stresi yetiyo iste :-(

misafirler gelirmiş doğumdan sonra onlarla o ilgilenir en azından diye düşünüyorum
bazen iyi diyorum bazen kötü yanımıza gelmesi ama çok karışır da fikirlerimi ezmeye çalışırsa kendini ertesi gün evinde bulur ben katlanamam
derim anne sen çok yorulduun git dinlen artık biz hallederiz :KK45:

Günaydın canım saat 11 yalnız :-):-):-):-):-)

ayy kızz dur uyumuşum ne güzel 10 kusure kadar :KK70:
kapı çalmasaydı uyurdum daha ama :KK70:
dün gece kızım için nöbet tutmuştum ya bu gece acısı çıktı şükürler olsun 3 kere falan kalktım tüm gece topu topu :KK37::confused:

Sancın olsa söylerdi canım, benim doktor bu ara pek rahat, geçen hafta kontrolüm vardı 3 hafta sonra gel dedi, ama ben dayanamayıp haftaya giderim. Seninki kaç hafta sonra gel dedi canım?
canım ben 37 haftalık olduğunda gitmek zorundayım iş yeri için rapor alacağım çünkü... 29 ya da 30 aralık da gel dedi o yüzden

misafirler gelirmiş doğumdan sonra onlarla o ilgilenir en azından diye düşünüyorum
bazen iyi diyorum bazen kötü yanımıza gelmesi ama çok karışır da fikirlerimi ezmeye çalışırsa kendini ertesi gün evinde bulur ben katlanamam
derim anne sen çok yorulduun git dinlen artık biz hallederiz :KK45:

ayy kızz dur uyumuşum ne güzel 10 kusure kadar :KK70:
kapı çalmasaydı uyurdum daha ama :KK70:
dün gece kızım için nöbet tutmuştum ya bu gece acısı çıktı şükürler olsun 3 kere falan kalktım tüm gece topu topu :KK37::confused:

gece 4 te baldırıma bi kramp girdi eşimi uyandırdım hemen çok ağrıdı sanki hissetmiyordum ayağımı

Kızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacak :oops: yoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

son zamanlardaki en büyük korkum alttan muaniye dr um erkek hiç hoşuma gitmiyor o yüzden inş unutur yapmayı sorunda çıkmaz
sonra doğururken artık yapcak bişi yok

Sezincim hiç korkulacak bir şey değil. Bana ilaç verildikten sonra uyurken takılmıştı uyandığımda Çıkarın diye Ağladım, ama acı germiyor tuvaletin gelmiş hissi veriyor sadece yoksa hiçbir şey olmuyor. Bildiğim gördüğüm kadarıyla sezaryana da sonda takılıyor ama zaten sen ameliyathanedryken takarlar anlamazsın bile..

Canım vazelin zeytinyağı gliserin gibi kremler sür, çok Geçmiş olsun..

Al nenden de o kadar.. Bir De başbakan sanki telefonları hiç susmuyor ya da namaz kılalım diyorlar e kıl tabi ama namaz teravihe Dönüyor :)) lakllaklak la akşam ediyorlar :KK43:

Kazandıkları helal değil valla :KK43:( şu halinle yaptıklarına bak..

Allah Razı olsun canım artık Yanımda inş :)

Doğal doğum hikayeleri
Mahallenin en mutlu bebeği ve hypnobirthing i okudum, ama tavsiye eder miyim bilmiyorum.. Nette Parça Parça dolaşan şeylerin toplu haliydi..

Inş canım kolay olur:) hayırlı sabahlar olsun inş:KK66:

Sağol canım Allah Razı olsun tüm yuvalar mutlu olsun inş hehehe :) âmin canım hep birlikte mutlulukla alırız kucağımıza bebeklerimizi :)

Canım nst yi sıkmalarına gerek yok oturur gibi yerleş öyle daha rahat edersin... Çok geçmiş olsun.. Nst bi haftalık sonucu gösterir derler sonuçlar güzelse ağrıların doğjm Sancısı vs değildir çok sıktıklarındandır belki de.. Krşke söyleseydin, ben kendim gevşetiyorum valla :)) daral geldikçe..

Sağolasın canım inş.. Anneler hisseder derler hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzun..

Canım ben de bir gecede çatladım spor geçmişim var yağ oranım vs az ama ona bakmadı;(( bir gecede OLMASINA da ayrıca üzüldüm alıştıra alıştıra gelseydi bari :KK43: sana da çok geçmiş olsun, lierac kullan.. Ara verince affetmiyor :KK43:(
Eşim bebek için kimono almış çok tatlı :)) bana da parfüm getirmiş. Insanlarına bayılmış ama Şehirleri sevmemiş.. Inş sana da gitmek ve hayallerini gerçekleştirmek nasip olur :)

Annecimmm... Gamzem Allah yardımcın olsun duş Alıp diblenmeye bak, hayırlı haberler ver bize inş..

Bende de popo kalça namına bir şey yok ama öyle OLDUĞUNU sanmıyorum bu japonlar uzak doğulular çatır çatır doğuruyor :)) biz de yaparız evelallah:KK66: memişlerin için de Triumph marka sütyenlerr bak istersen biraZ fiyatlı ama küçültücü modelleri güzel topluyor..

Aslında dünya sağlık örgütü bebek doğunca yıkanmamalı sadece silinmeli diyor ama hastane bunu bilerek mi yaptı acaba yoksa beceremediklrrinden mi öyle kaldı..

Eşim hamile yastığımı almış uyuyor :)) ve çoraplarını da misafir hangi odaya gelecekse Prada bir yerlere atıyor dedektörleri varmış gibi :)) ben de dün su içmeyr Kalktım yerde çoraplarını görünce her evimin erkeği gelmiş dedim, sabah da sizde aynı muhabbeti görünce güldüm epey :))
benim midem cayır cayır ablamı uçağa bindirdik çok şükür yolcu ettik.. Yarın da doktor randevumuz var.. Benden şimdilik bu kadar.

Dualarım sizlerle vr tüm annelerle inş
hehehe doğru dedin :) zaten 24 yaşımdan beri triuhmp marka alırım cnm,geçen yine baktım baktım şimdi şeyde sıkıntı var şu halime göre alsam doğum yaptıktan sonra ya çok büyürse olmazsa diye endişem var,yada olmadı 1 tane bir beden daha büyük bişi olmadı alıcam ya,artık 95dd mi oluyor 90 f mi bilemiyorum:KK48::KK48::KK48:

Back
X