2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
son zamanlardaki en büyük korkum alttan muaniye dr um erkek hiç hoşuma gitmiyor o yüzden inş unutur yapmayı sorunda çıkmaz
sonra doğururken artık yapcak bişi yok

ben alttan muayene oldum 2 kere ama hamile değildim o zaman
evliliğin başında çok akıntım vardı bakteriyel vajinosiz çıktı bende fitil falan kullandım
fitili bile ben yerleştiremiyordum oraya düşün
nasıl doğuracam ben yaaaa

Canim o zaman gidicekmis gibi davranip, son anda evden cikilacagi zaman arayip agrin sizin rahatsizkigin vs oldugunu soyleyip gelemeyecegini ileteceksin. Boylece onlar da son anda iptal edemeyecegi icin erteleyip baska bi gune birakilmayacaktir :)

Evet bi de oyle luzumsuzlar var malesef. Bak sen oyle diyince aklima esimin teyzeleri geldi. Kesin demediklerini birakmazlar yok minik dogmus yok soyle boyle, bi suru laf dinle artik :KK43:

Canim saglikli olan bebegin yikanmamasi zaten. Ortalama ilk 3 gun yikanmamasi gerekiyor bebegin. Cunku uzerindeki sivi bebegin bagisikliligini guclendiriyor ve dunyaya uyum saglarken koruma kalkani gorevi yapiyor. Sadece az biraz kanini temizliyorlar silerek o kadar. Yani uzulmeyin yapilmasi gerekeni yapmis hemsireler zaten. Ben de hastaneme ilk bunu sordum zaten. Bebegi yikiyor musunuz sikiyor musunuz diye. Yikiyoruz deselerdi itiraz edecektim.

iyiki dedin cnm bak birşey daha öğrendim,silselerdi valla kavgaya giderdim,ne biliyim işte hep zannederdik ki misler gibi bebeği yıkıyorlar öyle getiriyorlar sanardım hep

gece 4 te baldırıma bi kramp girdi eşimi uyandırdım hemen çok ağrıdı sanki hissetmiyordum ayağımı

hamilelik günlüğümde yazıyordu geçen ,gece kramplar olabilir diye canım dmekki bundan sonra herşey normal geçmiş olsun
benim kalça ağrım hiç durmadı 3 haftayı geçti birlikte yaşamaya çalışıyoruz kalça ağrımla dr normal dedi ona da
ağlıcaktım adama anlatırken resmen:KK70:

kızçem aç kalmasın ben gidiyim kahvaltı yapıyım oh mis
günün en sevdiğim öğünü kahvaltı midemi tırtıklamıyor ama akşam yaklaştıkça midem altüst oluyor

Kızlar çatı muayenesinde ne yapacak doktor
sadece parmağını mı sokacak :oops: yoksa hani şu muayene ederken bişey takıyor ya orayı açmak için onlar falan da var mı :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Canim eline eldiven giyip orta ve isaret parmagina jel dokuyor once. Sonra bu iki parmakla muayene ediyor. Eger kendini kasmazsan bi kac saniyeden fazla surmuyor. Ve hiiiccc aci agri falan olmuyor.

Ya ben bısey merak edıyorum aslında yarın kontrolum var orda da sorabılırım ama yınede sıze de bı sorım dedım..
Benım bu ıkıncı olacak sezeryan oldum buda sezeryan normal olarak. Hadı ılk dogumda catı muayenesı yapıyolar işk oldugu ıcın ama ikinci nasıl olsa sezeryan kesın. Alttan muayene yapmalarına gerek oluyormu acaba.s yanı ben pek hoslanmamıstım da bunda yapılmasın ıstıyorum.. Bi fikri olan varmı.

Kızlar yaa moralim bozuldu. Bi arkadaşın arkadaşı benim doktorumda doğum yapmış, kadının bi anda kanaması gelmiş, durduramayıp başka bi hastanede kadının rahmini almışlar. Enfeksiyondan mı olmuş neymiş tamamen de kulaktan dolma bilgiler ama insan tırsıyor doğuma da az kalmışken. Doktoruma sorsam mı böyle bir şey duydum diye güvensiz gibi mi olurum?

:) korkmayın gerilirseniz daha zor olur ben kadın doğum da çalışmıştım bir süre ordaki bilgimle söylüyorum inanın bazı şeyleri bilmemiz çokda iyi değil özellikle böyle hassas dönemlerde o kısmı doktorunuza bırakın .. doğum esnasındada yapılacak işlemdir bu açılmayı ölçmek için yeterli açıya ulaşmış mı ulaşmamış mı bu şekilde ölçülüyü alet yok parmakla çok korkmanız gereken bişey hatta hıç bişiy değil daha önce normal vagen muayenesi olduysanız propla muayeneyi bilirsiniz onun gibi hatta daha rahatsız etmeyeni diyim :)

hee canım onu denedim de her zaman aynı bahane tutmuyo.. :confused:

ayy benim evliliğim ilk yılı kabus gibiydi,ben ve annem kv den fikirlerimiz çok farklıydı,o konularda malesef kalp kırmadan zıtlaşmadan orta yolu bulmaya hep çalıştık,çok inat bir kadın,iyidr ama kafaya koyduğunu yapmak ister,zaten hep niyeti alt üst oturmaktı en baştan beri,ki aslaaa izin vermedim buna,ev var istediğimiz semtte ne munasebet,kiracınız var hem o dairede,sırf bu sebeptel olaylar çıktı naptı ne etti oğluyla ayrıldık tam 1,5 sene,aşk işte karşılıklıydı işyerilerimiz :KK45: tam 1,5 yıl kedi ciğere bakar gibi hergün baktı,kısmet işte bir gün barıştık,sözlendik evlendik yıllar geçti,asla kötü bir kadın değil,iyilik yapma peşindedir hep ama işte malesef seneler önceki döktüğüm gözyaşı üzüntü yılan hikayesi muhabbeti gibi kuyruk acısı misali her zaman aklıma gelir,ben annemle hiçbir zmn ev gezmesine gitmedim,annem çok modern bir kadındır,gençleri sıkmaz,gelinine 1 kere emri vaki yapmamıştır,eve misafirimiz gelirdi hoşgeldiniz derdim,çıkardım odama:KK48:
neyse evlendik,gelin gezmesi oluyor dedi,herhafta bir yere gideceğiz,içimden deliriyorum,birde ben işe gidiyordum cmt leri seçerdiki gelebileyim diye,söylene söyle hiç tanımadığım hep yaşlı kadınların olduğu o evlere gittim,artık kaç kapı yaptık hatırlamıyorum,sonra kendi evinde cumaları olan günlere çağırmaya çalıştı hep bahaneler ürettim gitmeye gitmeye,sonunda hamile kaldım ki o zmn zaten hiç beklentisi olmadı velasıl 5 senede kurtuldum diyebilirim,çok şükür:KK71:

Ya ben bısey merak edıyorum aslında yarın kontrolum var orda da sorabılırım ama yınede sıze de bı sorım dedım..
Benım bu ıkıncı olacak sezeryan oldum buda sezeryan normal olarak. Hadı ılk dogumda catı muayenesı yapıyolar işk oldugu ıcın ama ikinci nasıl olsa sezeryan kesın. Alttan muayene yapmalarına gerek oluyormu acaba.s yanı ben pek hoslanmamıstım da bunda yapılmasın ıstıyorum.. Bi fikri olan varmı.
Sezeryan olacağı önceden belliyse yapmıyolar canım

sezeryan kesin olduğu için alt muayene gerek duyulmaz .. ama farklı bir durum olursa doktorunuz belki gerek duyabilir :))

Ay vallahi cok sevindim yaa.. Cokk tesekkur ederım. Onun ordaki psikolojisi bile yetiyo insana. Acılma varsa da sıkıntıdan kasmaktan gerı kapanıyor.:KK48:

canım ilk resimdeki gibi bişey düşünüyosan dediğim siteden cam şişelerini istediğin boyutta al. o sarı iptende vardı galiba orda yada güzel kurdeleler var kurdele kullanabilirsin.
ama ikinci resimdeki gibi güllü dallı bişi yapcaksan yanına bide 144lü yapay çiçekler var tuhafiyelerdede oluyo onlardan ve silikon tabancasına ihtiyacın var.
bide gönlüne göre bi etiket beğenip onu sticker halinde matbbaada bastırıp yapıştırabilirsin. örnekleri internette çok var daha önce bi arkadaşta paylaşmıştı. istersen etiketi yapışkanlı değil delikli yapıp o hasır iptende geçirebilirsin. senin zevkine hayal gücüne ve vaktine kalmış ama asla zor değil. funbou diye de bi site var orayada bak güzel şeyler var ama orası cok hafif daha pahalı.
Evet ikiside olabilir. Dun o hammaddeler.com baktım şişeleri gördüm ama kolonya nereden alınıyor acaba. Bu arada yardımın icin cok Sağol:KK74:

yok canım yapılmayacak bize. sezeryan olacağı için gerek görmüyorlarmış.

Back
X