Ben hamile kaldigimda ogrendim kistin oldugunu benim iki tane ikiside 5 cm ustunde doktor gordugunde hamile olmasaydin kesin alirdik demistiMerrhabalar bende hamile kalamayanlardan biriyim 2 yıldır evliyim kist var 6 cm mayisa kadar beklicem asilama için
Canım gerçekten çok üzülme kesinlikle başka dr lara götür ameliyat en son ihtimal olsun ki görümceme ameliyat denilmedi hiç, sürekli kontrol ettiler ultrasonla bakıldı ve hamdolsun geçti dediler bize ama senin için sorucam tekrar müsait olduğunda, yazarım sana inşallah, hiç ilaç vs kullanmadılar, onun böbreklerinde kum da vardı o da bitmişti, bu durum annenin hormonunun bebeğe geçmesi sonucu oluşan bir durum bak sana bir yazı paylaşıcam oku bunu, birde bir link vericem Kadir Tuğcu diye bir dr var,büyük oğlum doğduğundan beri ona sorarım ben hep( orayada bu isimle üyeyim), siteye üye ol sende sor içini çok rahatlatır emin ol, reflüsünü kistini hep sor canım sıkılmadan cevap veriyor o dr ama eski mesajlarda ki sorularıda oku önce, linki bu http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&SID=f7e2a1cdb11bd13z8z5d779b685debec&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcuTesellileriniz için minnettarımNego gerçekten yakının da yaşamış mı hemen atlattı mı ayy içime az da olsa su serptin inş ameliyat gerektirmez ben soruyorum doktor birşey demiyor konuşmuyor bunlar gerçekten işi ticarete dökmüş illa o profesör arkadaşına gidip ona da para kazandırmak istiyor öyle sezdim sadece muayeneye 300 tl ayrıca bide onların hastanesinde parayla yaptırdığım tüm tahlillerin aynısını o prof.tan istiyor ve onda da yaptırın muhakkak istiyorum gerçi hastanemizdeki de çok iyi yapıyor yine ona da görünün ama ücreti biraz pahalı ama muhakkak görünün diyor çok saçma buldum niye bütün bu insanlar başlarına bir hastalık musallat oldu mu tek profesöre mi götürüyorlar zaten uzman doktorlarla muhatabız hastane özel ama bu dediğinden sonra iyice işkillendim bunlar nasıl insanlar ya subhanallaah bu kadar da olmaz çok kez ticari düşünerek hareket ettiklerine şahit oldum sağlığın yada hastalığın üzerinden ticaret yapılır mı!
canım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştımcanım günde 3 defa içiyorum
aynenOo hamile kalınmaktan bahsedilmiş bizde daha siftah yok :)
ay hayırlısı canım, ben bugün regli oldumn zaten yumurtlam aakıntım oldu ondna anladım geliyor benim bu ay kırmızılar dedimBende anlamadim ya öyle bakmayla nasil anladı. Ama ben hiç sanmıyorum canım, hayırlısı bakalım.
inciride dene canım güzel süt yapıyorSagol cavabin icin canim. Rezene iciyorum. Dereotu da arada işte.. dutu da deneyecegim. Tesekkurler..
hah haya o de ne ki ilişki miKızlarrrrr eskiden öyle bi sorunum yoktu ama doğumdan sonra ilişki esnasında acı ve yanma oluyo bu sorunu yasayan varmı
aynenYarıldım
canım bak sende bende kilo almayacaklar sütümüz azalacak diye çok takıyoruz olumsuzluğu çağırıyoruz, biliyorsun ben regli olmak istemiyordum bir sene, sebebi sütüm azalacak korkusuydu ve maalesef oldum bugün, diye diye çağırdım olumsuzluğu, sende at kafandan şu kilo işini hadi bakalım sen bilinçli tecrübeli bir annesin emin ol Ahmet çok sağlıklı ve güzel kilo alacak, bu kadar hareketli olması bile güzee doyduğunun göstergesi zaten, bırak neşeli neşeli hareket etsin annesi, şurda iki ay sonra ek gıdaya başlayacaksın zaten, inşallah iştahı güzel olacak boyu posu da iyi olacak kuzunun@praline hakikatwn oglus hem elek gibi hemde masallah pervane gibi oldugu erde durmuyor eltime diyoum zayiflicak kilo almicak diye kollarini baglayasm geliyor senin okul oncesi ogrwtmeni oldugunu bilmesem kizardim diyorterzi kendini dikemez misali anne her halukarda anne neyse aman ya nbugun bi arkadasn oglu tombik onun onunden tatlilari alinca anne nolur bi tane deyince yuregim parcalandi ddim ki aman gamze Rabbim saglik versin normal kiloda olaun hatta normal zayifta olabilir aman obez olmasin tehlikli ainirda olmasin ne zormus ya
@bir_melwk aslinda canim kilo verdim falanda hakikaten iyi yiyodum sadece cok sevdigim hamur isimi yemiyorsum banada gun dogsu dunden beri neler yedim buda bajhanem oldu
@minione iyiki bisey cikmamais insani bazen Allah bisyini kaybettrp buldurup sevindirirmis ya o misal sende iyice youldun ama sonuc guzel
U umberto cok saol canim taveccuhun icin sizin boyle guzel sozleriniz herse eter canim hepimiz birincide olsa ikicide tecjbede olsa anneligi beraber ogrenme surecine devam ediyoruz
İyi akşmlar kızlar . Bi oto tasıma & ana kucagı siparişi vermiştim . Beklettiler beklettiler stok yokmş kaldırdılarbaska sitedende alamam guvenmiyorum çunku. Gecen bi beşik siparişi verdim farklı urun gonderdiler . Degişim istedim bi suru sorun çıkarttılar o yuzden guvenilmeyen yerden almıyorum artık . Belli baslı bi kaç tane site var ama bu istedgm urun yok . Bunun dışında bir suru marka var . Marka konusunda kararsz kaldım . Goz gormeynce int ten tereddut ediyorum . Pahalı markalarda var bir yandn almk istiyorum bir yandanda bi ana kucagına o parayı vermeyi istemyrm : ) markalar arasında en çok tutulnlar baby2go , kanz , kraft , pierre cardin ve bir alt kademe sunny baby crystal baby var . Hangisini tavsiye edersiniz ve sizdeki ana kucaklrınında markasınıda ogrenmk isterim iyi akşamlar.
inşaallah geçer canımYok cnm taktirmadim bakalim gecer heralde ilac da alamam zaten..
oyyy dişleri çıkınca yandık zaten ıstıracaklar, ilk tepkiniz çok önemli eğer ayy derseniz onun dikkatini çekecek tepki verirseniz oyuna çeviriyor ve sürekli yapıyorlar:) o yüzden ıştırınca zor ama tepkisiz kalın:)İnci minci ama nasil memeyi acitiyor bir bilsen :)
canım büyüme atağıdırAptal adam . Benim kızda dün cok huyduzdu emmek falan istemedi sanırım diş agrıları baslıyo
Ben hamile kaldigimda ogrendim kistin oldugunu benim iki tane ikiside 5 cm ustunde doktor gordugunde hamile olmasaydin kesin alirdik demisti
Ben de keske olsam diyorum patlıycam yakındaSelam anneler:)
Ben regli oldumbir sene olmasam diyordum ama yine büyük oğlumda ki gibi 3. ayda oldum gerçi onda tam son adet tarihimde olmuştum:)
Hemen sütüm azalıcak endişesi oluştu biraz araştırma yaparken güzel bir yazı buldum sizlede paylaşmak istedim:)
ayy kimi ister kimi istemez:)Ben de keske olsam diyorum patlıycam yakında
Nego kizim da bu atagi geciriyor. Sanirim dun ve bugun sonlandi. Birkac gun surdu ama cok zorladi bizi. Kan ter icinde kaldik. Surekli emmek istedi, sut gelmiyo diye cok agladi. Neyseki bugun sakin. 1-2 gundur de agu demeye basladik:) cok mutluyum:)
canım doktorumda fitil olarak dedi önce ama eczacı çocuk ısrarla ağız yoluyla kullancaksın dedi.canım bir dr una sorsan vajinal kullanabilirsin zor olur böyle bebekle sersem yapıyor bu ilaç bende kullanmıştım
cok guzelmis annesi ben begendim..
kızlar nasıl oğluşuma alsammı??
benim oğluşta aynı bu bebeğe benziyor sadece bizim kaşımız yok.
İnternet sen ne büyük nimetsinSlm arkadaslar hastaneden dondugumden beri isi gucu biraktim cilginca arastirmalarim sonucu once internette bir yazi buldum ve yaziyi yszan cocuk dis doktorunu facede buldum ve hmn msj attim Allah razi olsun hemn sorumu cvplamis korkulcak birsey olmadigini epstein incisi oldugunu yinede cocuk dis hekimine gostermekte fayda oldugunu soyledi cokkk sevindim,ve hmn arastirdimki hemn hemn yeni dogan bebeklerin yuzde 80 inde bu epstein incisi cikarmis ve kendiliginden gecermis zaten 2 gun oldu farkedeli ,onuda belki yine gormezdim su karbonatli suyu pamukcuk icin surmemi soyledigi icin dr um onu yaparken gordum
Olurda sizlerde boyle birsey gorurswniz bnm gibi panik yapmayin diye size o bilgiyi atiyorum Eki Görüntüle 1472891
Ben varımmm.sezeryanla doğum yaptım ama wc de de yanma oluyor ilişki de eskisi gibi değil zorlanıyorumKızlarrrrr eskiden öyle bi sorunum yoktu ama doğumdan sonra ilişki esnasında acı ve yanma oluyo bu sorunu yasayan varmı
ne kadar ücretiBenim doktorum da bana cok dikkatli ol hamilelikler en cok bu donemde oluyor demisti. Ben de korkudan hemen spiral taktirdim:)
östrojen azlığına bağlı herkesde oluyor.. kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor.. vajinal kuruluktan oluyor...Ben varımmm.sezeryanla doğum yaptım ama wc de de yanma oluyor ilişki de eskisi gibi değil zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?