2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba Anneler
Bebeğim çok hasta iltihap var antibiotics tedavisi Görüyor istemesem de her gün Ağlayarak veriyorum
Serra m şifa bulsun tez vakitte diyr bi Fatiha okur musunuz inş tüm dualarınız kabul olur
Gecmis olsun canim ya nesi var..dualarimiz sizle ins tez zamanda sifa bulsun yavrun..ve tum hasta cocuklar..

Hosgeldin :) Allah bebeğini bağışlasın ve eşine kavuştursun..

Hosgeldin :) Allah kolaylık versin inş yakında kavuşursunuz.. mesleğiniz ne

Merhaba Anneler
Bebeğim çok hasta iltihap var antibiotics tedavisi Görüyor istemesem de her gün Ağlayarak veriyorum
Serra m şifa bulsun tez vakitte diyr bi Fatiha okur musunuz inş tüm dualarınız kabul olur
canimmm gecmis olsun Raabbim guzel gunyn hateina Serraya ve tum bebeklere sifa versinn uzme tatli canini ihtiyac varsa ilac verilir aglama guclu il bitanem

hosgeldin ins en kisa zamanda kavudursunuz esinle gule gule buut bebeginide
s en kisa

Kızlar bil kazandan bişey kazandm herhalde anlamam bildirilerde tebrikler teselli ödülü kazandınız diyor kazananlar listesinde de yedek görünüyorm kk benimle iletişime geçer sanırım :)
aaa ne aca aba merak ettim

zeynebim014 hosgeldin ben ilk ay hic sallamadm omzumda uyidu simdi anakucahi olan araba koltugunda salliyorum uyuyor salinvakts var ileridi icin benim bebekler hep boyle uyuyor

Allah kavustursun cnm az kalmis benim esim de evliyken gitmisti askere. .
Hosgeldin gruba..
Cnm biz 2 aylik asimizda calpol kullanmistik, bence evinde bulundur icilmesi sakincali olsa dr. Kullandirtmazdi snrm bize de..
cnm ilk kez duydum öyle olduğunu biz 2. Ayda olduk anne sütü aliyoruz..

Cnm yatirinca kisa bi sure sonra kalkiyodu kizim gunduzleri, simdi uyanir uyanmaz yine gogsume alıyorum devam ediyo uyumaya yine besigine koyuyorum..bazen 3. 4. Denemede uzun uyuyor simdi..Israrla devam ettim..

ben rapor aldim heyet 30 gun, o bitince rapor ya da yine heyet almayi planliyorum alabilirsem. .
Merhaba Anneler
Cnm geçmiş olsun, Rabbim sifasini versin..
okuruz tabiki minik serra için. .
hosgeldin cnm, Allah kolaylik versin tek başına zor oluyor es de yoksa. .En yakin zamanda kavusursunuz insallah..

Merhaba Anneler
Cok.gecmis olsun canim.okudum nas felakta okudum Allah sifa verir insallah

merhaba canim babasiz gercekten cok zor insallah sende kavusursun en yakin zamanda ben de gun sayiyorum

Merhaba Anneler

cok gecmis olsun canim okudum muberek gunun hurmetine tez zamanda sifa bulur kuzucuk insaallah

hosbuldum canim zormus evliyken lohusalikta daha da zordu:) bugun uyaninca hemen gogsume aldim veee uyumaya devam etti cok mutlu oldum yarin nolur bilmem ama bugun ise yaradi:)

hihami canım kilo için üzülme 600 gr az değil

biberonu değiştirsen

böbrek işine gelince canını hiç sıkma büyük oğlumun dalağı büyüktü elimizle dokununca bile hissediyorduk

senin memleketteyken hep bakıldı dr ların dediği bebeklerin bazı organları büyük olur zamanla vücut dengeler

öylede oldu memlekete yerleşince altı aylıktı oğlum tekrar baktırdık normale dönmüştü

hangi dr a gidiyorsun bilmiyorum ama bizim dr ercan beydi hala duruyorsa süper bir dr du

rota aşısına gelince öyle anne sütü alıyorsa şu ay diye bir şey yok sulandırmada yok

bu aşı iki marka iki doz olan rotarix üç doz olan rotateq biz rotateg yapyırdık

2.ayda başlanırsa diğer doz 4.ayda

3.ayda başlanırsa diğer doz 5.ayda bu rotarix için

rotateq içinde 2.ayda başlanınca diğer dozlar 4. ve 6.ayda

3.ayda başlanırsa diğer dozlar 5. ve 7.ayda yapılıyor

evdede verebilirsin ama sağlık ocağı daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…