Gecmis olsun canim ya nesi var..dualarimiz sizle ins tez zamanda sifa bulsun yavrun..ve tum hasta cocuklar..Merhaba Anneler
Bebeğim çok hasta iltihap var antibiotics tedavisi Görüyor istemesem deher gün Ağlayarak veriyorum
Serra m şifa bulsun tez vakitte diyr bi Fatiha okur musunuz inş tüm dualarınız kabul olur
Hosgeldin :) Allah bebeğini bağışlasın ve eşine kavuştursun..merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmistio yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size
Hosgeldin :) Allah kolaylık versin inş yakında kavuşursunuz.. mesleğiniz neMerhaba kizlar.beni de araniza alin. Ismim Burcu. Uzun zamandir sizleri takip ediyorum. Paylasimlariniz icin tesekkur ederim sizlerden cok seyler ogrendim. 20 ocak dogumlu bi oglum var. Denizli de yasiyorum. Benim de esim burdur da calisiyor yaklasik 8 aydir ayri yasiyoruz. Benim tayinim cikti. Esimin cikmadi bir turlu. Ne zamana kadar boyle olacak bilmiyoruz. Allah baska dert vermesin bizim sikintimiz da boyle. Babasiz cocuk buyutmek de zor oluyor
Allah şifa versin canımMerhaba Anneler
Bebeğim çok hasta iltihap var antibiotics tedavisi Görüyor istemesem deher gün Ağlayarak veriyorum
Serra m şifa bulsun tez vakitte diyr bi Fatiha okur musunuz inş tüm dualarınız kabul olur
canimmm gecmis olsun Raabbim guzel gunyn hateina Serraya ve tum bebeklere sifa versinn uzme tatli canini ihtiyac varsa ilac verilir aglama guclu il bitanemMerhaba Anneler
s en kisaMerhaba kizlar.beni de araniza alin. Ismim Burcu. Uzun zamandir sizleri takip ediyorum. Paylasimlariniz icin tesekkur ederim sizlerden cok seyler ogrendim. 20 ocak dogumlu bi oglum var. Denizli de yasiyorum. Benim de esim burdur da calisiyor yaklasik 8 aydir ayri yasiyoruz. Benim tayinim cikti. Esimin cikmadi bir turlu. Ne zamana kadar boyle olacak bilmiyoruz. Allah baska dert vermesin bizim sikintimiz da boyle. Babasiz cocuk buyutmek de zor oluyor
aaa ne aca aba merak ettimKızlar bil kazandan bişey kazandm herhalde anlamam bildirilerde tebrikler teselli ödülü kazandınız diyor kazananlar listesinde de yedek görünüyorm kk benimle iletişime geçer sanırım :)
çok geçmiş olsun kuzuya.Merhaba Anneler
Tesekkur ederim. Sinif ogretmeniyim benHosgeldin :) Allah kolaylık versin inş yakında kavuşursunuz.. mesleğiniz ne
Bende edebiyat öğretmeniyim meslektaşiz :) bir süre bende yalnız kalmıştım esim gelene kadar o zaman bebiş yoktu daha.. şimdi bebişle daha zordur sana ..Tesekkur ederim. Sinif ogretmeniyim ben
Bizde anadizi aldık gündüz onda uyuyo.. gözünü açar gibi olunca hemen sallıyorum; -)zeynebim014 hosgeldin ben ilk ay hic sallamadm omzumda uyidu simdi anakucahi olan araba koltugunda salliyorum uyuyor salinvakts var ileridi icin benim bebekler hep boyle uyuyor
Allah kavustursun cnm az kalmis benim esim de evliyken gitmisti askere. .merhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmistio yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size
Cnm biz 2 aylik asimizda calpol kullanmistik, bence evinde bulundur icilmesi sakincali olsa dr. Kullandirtmazdi snrm bize de..calpol ateş düşürücü olduğunu anladım ama bize doktor ateşdüşürücü olarak fitil vermişti ve zorlandım omu kullanırken madem böyle bir şurup vardı niye bize vermedi. Calpol u kullanmanın 3 aylık 5 aylık diye bir sınırı mı var acaba? veya her ateş durumunda kullanılabilir mi ? öyleyse evde bulundurayım bari
cnm ilk kez duydum öyle olduğunu biz 2. Ayda olduk anne sütü aliyoruz..Günaydın kızlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Bugün moralsizim biraz kendimi çok yorgun hissediyorum. Bugün 3 aylık olduk , dün kontrole götürdüm bu ay sadece 600 gr almışFarkındaydım zaten bu ay çok almadığının baya da düştüm üzerine 2,5 aylık olana kadar hiç almadı nerdeyse bi de . İki gündür yine memeyi almak istemiyor, biberona zaten kıl ne yapacağımı şaşırdım, çocuk küçülüyor gibi geliyo gözüme. 1. Ayda karın ultrasonu çektirmiştik sol böbreğinde büyüme çıkmıştı bahsetmiştim dün yine çektirdik Dr aynı dedi kimi bebeğin zamanla düzelirmiş bu böyle kalacak galiba dedi. Aslında bakıyorum değerlere böbrek boyutu normal görünüyo kaliks diye birşey var ne olduğunu da anlamadım drlar da doğru düzgün anlatamıyorlar. Geçen ay götürdüğüm dr önemli bir şey değil demişti. İstediğim gibi bi dr da bulabilmiş değilim henüz geçen ayki dru beğenmiştim o da gidiyormuş başka şehire. Dünkü dra rota aşısını sordum, mama alıyosa 3. ayda başlıyo 3 doz yaptırılıyor sadece anne sütü alıyosa 4. ayda 2 doz yapılıyo dedi, dozu markasına göre değişmiyor mu dedim hayır dedi. Kafamı da karıştırdı kendin yapabilrsin onu sulandırıp içireceksin dedi bi de
Cnm yatirinca kisa bi sure sonra kalkiyodu kizim gunduzleri, simdi uyanir uyanmaz yine gogsume alıyorum devam ediyo uyumaya yine besigine koyuyorum..bazen 3. 4. Denemede uzun uyuyor simdi..Israrla devam ettim..kizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz benim kizim cok gazliydi iki bucuk ay 24 saat sallandi sonra biraktim hic sallamadim emzirerek veya emzikle uyuttum bisekilde ama gunduzleri 30 dakika uyuyo her seferinde boyle olunca da uykusunu alamadgndan mizildaniyo az once salincagina koydum surekli sallandgi icin bi saattir uyuyo hala surekli sallamak cok zor
ben rapor aldim heyet 30 gun, o bitince rapor ya da yine heyet almayi planliyorum alabilirsem. .sen süt saklamaktan bahsetmişsin ben başka şey soracağım sana. Haziranda çalışmaya başlayacağım demişsin. iznin uzun sanırım çünkü ben çalışmaya başladım bu hafta. Rapor mu aldın, nasıl bir yol izledin uzutmak için?
Cnm geçmiş olsun, Rabbim sifasini versin..Merhaba Anneler
hosgeldin cnm, Allah kolaylik versin tek başına zor oluyor es de yoksa. .En yakin zamanda kavusursunuz insallah..Merhaba kizlar.beni de araniza alin. Ismim Burcu. Uzun zamandir sizleri takip ediyorum. Paylasimlariniz icin tesekkur ederim sizlerden cok seyler ogrendim. 20 ocak dogumlu bi oglum var. Denizli de yasiyorum. Benim de esim burdur da calisiyor yaklasik 8 aydir ayri yasiyoruz. Benim tayinim cikti. Esimin cikmadi bir turlu. Ne zamana kadar boyle olacak bilmiyoruz. Allah baska dert vermesin bizim sikintimiz da boyle. Babasiz cocuk buyutmek de zor oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/canim-kardesim-ve-pantuff-bambi-toysda.9/ buydu canm yarışma bende bilmiyorum ne kazandımaaa ne aca aba merak ettim
Cok.gecmis olsun canim.okudum nas felakta okudum Allah sifa verir insallahMerhaba Anneler
Merhaba kizlar.beni de araniza alin. Ismim Burcu. Uzun zamandir sizleri takip ediyorum. Paylasimlariniz icin tesekkur ederim sizlerden cok seyler ogrendim. 20 ocak dogumlu bi oglum var. Denizli de yasiyorum. Benim de esim burdur da calisiyor yaklasik 8 aydir ayri yasiyoruz. Benim tayinim cikti. Esimin cikmadi bir turlu. Ne zamana kadar boyle olacak bilmiyoruz. Allah baska dert vermesin bizim sikintimiz da boyle. Babasiz cocuk buyutmek de zor oluyor
Merhaba Anneler
Allah kavustursun cnm az kalmis benim esim de evliyken gitmisti askere. .
Hosgeldin gruba..
Cnm biz 2 aylik asimizda calpol kullanmistik, bence evinde bulundur icilmesi sakincali olsa dr. Kullandirtmazdi snrm bize de..
cnm ilk kez duydum öyle olduğunu biz 2. Ayda olduk anne sütü aliyoruz..
Cnm yatirinca kisa bi sure sonra kalkiyodu kizim gunduzleri, simdi uyanir uyanmaz yine gogsume alıyorum devam ediyo uyumaya yine besigine koyuyorum..bazen 3. 4. Denemede uzun uyuyor simdi..Israrla devam ettim..
ben rapor aldim heyet 30 gun, o bitince rapor ya da yine heyet almayi planliyorum alabilirsem. .
Cnm geçmiş olsun, Rabbim sifasini versin..
okuruz tabiki minik serra için. .
hosgeldin cnm, Allah kolaylik versin tek başına zor oluyor es de yoksa. .En yakin zamanda kavusursunuz insallah..
ben de ben de :)Tesekkur ederim. Sinif ogretmeniyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?