- 15 Temmuz 2012
- 125
- 120
- 103
Hiç sorun etmeyin. Benim kızımda da var. Doktor ellemeyin dedi. Sadece dışındakileri temizleyin o kadar.Herkese selamdaha once de yazmistim buraya bebegimin kulagindan akinti geliyor diye hala oluyor kuru sarı sarı kepek gibi kulak deliginin ucunda duruyor cocuk doktoru normal gecer diyor da 3 ay olcak niye gecmiyor ki yaşlı teyzeler o kulak kiri kulak kendini temizliyor diyor da kac ay oldu dr gecer dedi diye kbb doktoruna gitmedim gitsemm mi acaba sizin bebeklerde oldu mu boyle bisey?
evde bebek arabası mı? ilginç bir fikir :) bana daral gelir öyle. dediğin gibi iki arabanın muhafazası da zor. bizim salıncağın otuma aparatı çıkıyor yerinden. ana kucağı gibi de eğimli zaten. onu götürüyorum gittiğim yere. orada durup beni izliyor. sen de pusetinde gezdir evin içinde?kızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.
Benim bebiş gezmeyi sevdiği için ben de düşündüm ama o kadar eşyayı ne yapacağız sonra zor dediğin gibi, ilk zamanlar arabayı henüz dışarıda kullanmamışken evde kullandım iyi oluyo ama kocaman da çıkıyo önüme ikide bir mantıklı bi anakucağı bakıyorum ben dekızlar size bir sorum daha var. Bir tane bebek arabamız var ve dogal olarak sokakta kullanıyoruz. Annem ısrarla evde de bir bebek arabası olsun ve evde onunla dolaştır kucakta zor diyor. Sokakta kullandığımın tekerleklerini silip evde kullansam olur mu? tekerlekler halıya iz yapar mı? ya da bir tane daha mı alsam ama hiç istemiyorum annemde felaket ısrarlı bu konuda. Parasında değilim ama 2 sene sonra naparım 2 tane birden bebek arabasını, nereye koyarım.
Hoşgeldin canım, kısa dönem mi askerliğinizmerhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmistio yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size
Markası ne canım ben de anakucağı bakıyorum da bu aralar mantıksız kullanamayacağım birşey almak istemiyorum artıkevde bebek arabası mı? ilginç bir fikir :) bana daral gelir öyle. dediğin gibi iki arabanın muhafazası da zor. bizim salıncağın otuma aparatı çıkıyor yerinden. ana kucağı gibi de eğimli zaten. onu götürüyorum gittiğim yere. orada durup beni izliyor. sen de pusetinde gezdir evin içinde?
amin canim insallah 50 gunumuz kaldi cok cok zordu ama bitecek insaallahzeynebim014 hoşgeldin canim aramiza
Allah kavustursun ins
Asker yolunu stresini iyi bilirim esim askere gitmedi ama gitmis kadar yaşadım stresini
Kizin da hayırlı uzun ömürlü olsun ins.
Hosgeldin canımmerhaba kizlar bende 12 ocakta kizima kavustum hamileligimden beri takip ediyorum sizleri artik ben de yazmak istedim..normalde tekirdagda yasiyorum ama esim askerde su an hamileligimin son ayinda gitmistio yuzden smdi annemlerdeyim bazen de kv de de kaliyorum ben de katilabilirmiyim size
Benim bebiş gezmeyi sevdiği için ben de düşündüm ama o kadar eşyayı ne yapacağız sonra zor dediğin gibi, ilk zamanlar arabayı henüz dışarıda kullanmamışken evde kullandım iyi oluyo ama kocaman da çıkıyo önüme ikide bir mantıklı bi anakucağı bakıyorum ben de
Hoşgeldin canım, kısa dönem mi askerliğiniz
Markası ne canım ben de anakucağı bakıyorum da bu aralar mantıksız kullanamayacağım birşey almak istemiyorum artık
calpol ateş düşürücü olduğunu anladım ama bize doktor ateşdüşürücü olarak fitil vermişti ve zorlandım omu kullanırken madem böyle bir şurup vardı niye bize vermedi. Calpol u kullanmanın 3 aylık 5 aylık diye bir sınırı mı var acaba? veya her ateş durumunda kullanılabilir mi ? öyleyse evde bulundurayım bariAtesi 38 oldu calpol verdim ılık suyla duş aldırdım su anda da emziriyorum .? Şimdi biraz düştü gibi ama gece cıkar mı ki? Bide kac olursa dr ye gitmem gerekiyo cok üzüldüm
İyi bari az kalmış o zaman canımhosbuldum evet canim kisa donem
Hosgeldin canım
Allah kavuştursun senin için zor olmuştur
graconun salıncağını kullanıyorum canım. hem müzikli kendinden sallanmalı oyalıyor çocuğu hem de gittiğim yere oturma kısmını çıkarıp taşıyabiliyorum. ama bana hediye geldi fiyatları nedir bilmiyorum. varaa ana kucağını da kullanabilirsin benceBenim bebiş gezmeyi sevdiği için ben de düşündüm ama o kadar eşyayı ne yapacağız sonra zor dediğin gibi, ilk zamanlar arabayı henüz dışarıda kullanmamışken evde kullandım iyi oluyo ama kocaman da çıkıyo önüme ikide bir mantıklı bi anakucağı bakıyorum ben de
Hoşgeldin canım, kısa dönem mi askerliğiniz
Markası ne canım ben de anakucağı bakıyorum da bu aralar mantıksız kullanamayacağım birşey almak istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?