2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar yarin bime mama sanfalyesi geliyormus discideyim gazeteden gordum torene gittik kizim cok eglendo ahmette babasiyla cok mutluydu biraktigimda hepinizi optum

bende mamA sandalyelerine bakmaya başladım ama pahalı baya bimdeki iyi midir ki bilemedim baksın kocama söyliyim :)

indirim gören duyan olursa mama sandalyelerinde yazsınlar lütfen

Bende edebiyat öğretmeniyim meslektaşiz :) bir süre bende yalnız kalmıştım esim gelene kadar o zaman bebiş yoktu daha.. şimdi bebişle daha zordur sana ..
3 yildir evliyiz 2 yilinda ayri kaldik. Gecen yil birlikteydik sadece allahtan o ara cocuk yapmisiz :) zor oluyor ya pzt sabah erkenden gidiyor. Pazar aksami icime bi yumru oturuyor . Pzt aksama kadar sikiliyorum sonra alisiyoruz tabi oglusumla. Cuma aksam gelince de bi garip oluyorum bazen ☺ insan her seye alisiyor ama kotu. Ilk zamanlar cok korkuyordum bebegime bir sey olursa nasil yaparim diye..

merhaba canim babasiz gercekten cok zor insallah sende kavusursun en yakin zamanda ben de gun sayiyorum
merhaba canim babasiz gercekten cok zor insallah sende kavusursun en yakin zamanda ben de gun sayiyorum
Insallah canim benim. Senin msj ini okuduktan sonra yazmak istedim ben de :) benimkinin zamani belli degil g3lsin diye dua ediyoruz. Insallah senin esin sag salim doner yaniniza

Canım benim ne güzel yazmışsın ayrıntılı ayrıntılı tek tek, Allah razı olsun içimi rahatlattın. İnşallah dediğin gibi olur dün Dr aynı bi değişme yok Allah böyle yaratmış sıkmayın canınızı dedi ben geçer diye umuyordum aynı kaldığını öğrenince canım sıkıldı. Dediğin Dr u araştırayım bi burda özellerde neredeyse hiç çocuk dru yok. Yarın yaptırcaz aşımızı inşallah bi yan etkisi olmaz

hosbuldum canim zormus evliyken lohusalikta daha da zordu:) bugun uyaninca hemen gogsume aldim veee uyumaya devam etti cok mutlu oldum yarin nolur bilmem ama bugun ise yaradi:)
Cnm ben uzun zamandir bu şekilde uyutuyorum, onceden uyandi diye ustune gitmezdim..Simdi hic konusmadan gogsumu veriyorum ve devam ediyor bikac dk emip..Yilmamak lzm 3 ve 4. Denemede tutuyor bazen bu yontem..
pellinnn cnm ben de merak ediyorum BiMdeki sandalyeyi..Kv almak istiyorum demisti.

ben baktım netten pek konforlu bişiye benzemiyor daha önce bir bebek mağazasında benzeri 49 tl idi bim de de 45 şuan pek bir avantajı yok yani bakalım indirimleri takip etmek lazım daha ek gıdaya var nasıl olsa :)

ben baktım netten pek konforlu bişiye benzemiyor daha önce bir bebek mağazasında benzeri 49 tl idi bim de de 45 şuan pek bir avantajı yok yani bakalım indirimleri takip etmek lazım daha ek gıdaya var nasıl olsa :)
kayinvalidem almak istediği icin bi sey diyemiyorum simdi, alirsa belki kendi evinde kullanir o bakacagi için. .

hihami canım dediğim dr evliya çelebideydi şimdi araştırma hastanesi olmuş dr ordamıdır bilmem biz ordayken devlet hastanesiydi

özelde de dr lar çok iyi olmayabiliyor

mesela burda büyük oğlumu hep özele götürdük en son yanlış teşhis yaptı

yine devlette süper bir dr bulduk oğlumun dr fobisini bile yendirdibu dr

bende mamA sandalyelerine bakmaya başladım ama pahalı baya bimdeki iyi midir ki bilemedim baksın kocama söyliyim :)

indirim gören duyan olursa mama sandalyelerinde yazsınlar lütfen
canim abime sordum da pek iyi bisye brnzemiyor dei bimde magaza soumlusu oluyorda ben de aastiriyoum yaza dogu alirim icine kilif falan dikerim dersen isini goruru ama

gunaydin can canlar nasilsiniz bu ahmet yeni stiller gelistiriyor geceleri pirtt yapmak icin aglar oldu iyiki emzigimiz var yoksa kallkip oturacak gece gece dun banyo yaptirdim ay o eller kadife gibi gece gece insana dokununca butun uyku kaciyor yerim ben ya bu elleri basinin ici ve boynu kirmixi benek oldu kilo aliyordur diye bisey getirmiyorum aklima ins oyledir ya

Gnydn cnm benim minik de erkenci..
Gece biz de yikayacaktik az daha beline kadar kaka yapmis cadi..Dun bi de pusete koymuştum bi baktim indi yere tepine tepine..neymis sıkılmış ordan...Saka bi yana yanindaydim Allah'tan..
Toren nasil gecti bu arada..

ay masallah ona cimcime buyumuste popoyla iniyor kizlar ne fena ya yerim onu kizimda oyletdi cok guLdi arkadaslar la fotograflar cekindik herkes cok sevindi kizimla fotograf cekirdiler cok ozlemisim onlari persembe bana gelecekler annem geliyor pazar gunu mudur bile en son gordgumde cok kalindin cok zayiflamissin hocam dedi

Kızlar yarın akşam çaya misafirlerim var buzlukta peynirli böreğim var onu pişircem boş poaça atmıştım onların arasına kaşar koysam ikiside peynirli olmaz kahvaltılık soslar varya a101de onlardan sürsem nasıl olur?bugünden de tatlı yapayım ne yapsam başka fikirlerinizi bekliyorum fıstıklar

Cok pratik bi tatli var hanimeller biskuvisi ve kremsanti ile yapuliyor hanimeli tatlisi canim kurbiye niytine yqpabilirsin birde salata cesidi yap

Hım biliyorum geçen hafta gelenlere ondan yapmıştım
Bildiğiniz farklı salata tarifi var mı
Papatya salatasi diye bisy var goruntusu falanda xok guel persembe kalabalik misafurlerim gelecek benm hem cok cesit hemde cok tapmam lazim yumurta ile etimekle yapiliyir netten bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…