Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versinİyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Hep ev hep evden sonra farklı yüzler görmek iyi geliyo gerçekten. Çok iyi yapmışsın canım dinleme kvyi boşveriyi akşamlar güzel yürekliler
bugun saglik ocagina gittik şükür kilo almis onceki ay a gire cok az ana olsun boyumuz iyi uzamis maşallah...
saglik ocağından çıkınca aylardan sonra sohbete gittim cok özlemişim arkadaşları o ortami cok şükür artik normal hayata döndüm demek oluyor bu benim için
kv de yoktu rahat ettim.daha gelme nisan ciksin mayis çıksın diyip duruyordu daha dinleyemem onu. ben vakiftayken aradı sohbetteyim diyince yok hastasın yok cocuk mikrop kapar vs birsürü şey saydi bisey olmaz anne diyip kapattim
mikrop kapicak neyi var ki normal bir ev gibi ve cocuk odası var zaten biz arkadaşla hep ordaydik ay cok iyi geldi valla.cuma günleri gidicem ins.
mama sandalyesinden bahsedilmis.biz almistil ufaklık daha doğmadan
cok cok pahali degil ama esim yorumlara bakarak wellgro diye bi marka almıştı gayet de iyi ayaklı ve de
tarifleriniz de iştahımi kabartti himm mis
ben de en son misafierime Yaptıklarımdan Havuçlu cevizli kek uzerine kendim kakaolu krema yapıyorum ve salatalardan barbunya salatası yapnistim cok da lezzetli oluyor tavsiye ederim
geçenlerde yazacaktım ama konu açılmışken söyleyeyim
malum hepimiz de misafir agirliyoruz bol bol
yaptigim ikramliklari soylesek bizler icin farklı lezzetler olur. farkli memleket ve yörelerin kadınları olarak
Başınız sağolsun canımİyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
hayırlı olsun canım mevludunuz bekleriz tarifiBizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsamO diyorum. Her şey Zeynoş için
Bu arada misafirleriniz için tramisu yapımı kolay, hafif ve lezzetlidir. Tarifimi arzu edene verebilirim. Beğenmeyen çıkmadı şimdiye kadarSalatalardan da kırmızı fasülye salatası, tavuklu kuskus, mantarlı semizotu önerebilirim. Bir de ben rahat zamanımda sosyete mantısı için kıymalı minik gül börekleri hazırlayıp buzluğa atıyorum. Yağlı suyla ıslatıp fırınlıyorum. Sarımsaklı yoğurt ve üzerine salçalı sos... oiiiiyyyy acıktım gece gece
Evet burda iyi ortam şimdiden gideceğim yer nasıl olur diyorum.. burdaki gibi rahat ve guzel olmaz sanırım. .Ben de 3 yil mus ta calistim :) dogu baska oluyor. Oradaki ogrencilrin sicakligi burada yok
Canim Allah kabul etsin mevlidini .. kolay gelsin sana. Benim kızımın ismi de zeynep :) kaderleri de güzel olur inş :)Bizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsam diyorum. Her şey Zeynoş için
Bu arada misafirleriniz için tramisu yapımı kolay, hafif ve lezzetlidir. Tarifimi arzu edene verebilirim. Beğenmeyen çıkmadı şimdiye kadarSalatalardan da kırmızı fasülye salatası, tavuklu kuskus, mantarlı semizotu önerebilirim. Bir de ben rahat zamanımda sosyete mantısı için kıymalı minik gül börekleri hazırlayıp buzluğa atıyorum. Yağlı suyla ıslatıp fırınlıyorum. Sarımsaklı yoğurt ve üzerine salçalı sos... oiiiiyyyy acıktım gece gece
Başınız sağolsun canım.İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Basin saolsun pinar Allah rahmrt etsinİyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versinİyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
Çık canım kafan rahatlar.evin çocukların tüm sorumluluğunu biz üstleniyoruz yükümüz ağırken tek başına koşturmak kolay değil.mevlüt için de kasma kendini zamanı da önemli değil ikramlarda.1 günde olacak bitecek mükemmel olması gerekmezselamlar eskisi gibi giremiyorum
kızlar mevlüt yapma işi beni gerdi de gerdi
kendimi zorunlu hissetmek
evi temizlemeye uğraşmak
bir sürü eksik var onun için eşimin keyfini beklemek
daraldım bu gidişle haziranda yapıcam
yetemiyorum hiç bir şeye
yarın oğlumun doğum günü ve hiç bir şey hazırlamadım
eşim doğum günü kutlanmasına karşı alıştırmıycakmışım böyle patylere
dünde başka meseleden çok kötü tartıştık
evi terkediyordum...
oğlum uyansında biraz yürüyüşe çıkayım ben en iyisi
hayırlıolsun mevlidinix...tiramisu tarifini alabilirim canim.Bizde de yarın mevlüt var. Biraz gecikmeli oldu mevlümüz ama anca denk getirebildim zamanı. İkramlıkların yanında benim de el emeğim olsun diyerekten galeta unlu tatlı yaptım. Sabahtan da kurabiye yapsam diyorum. Her şey Zeynoş için
başınız sagolsun.mekanı cennet olsun ins.İyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
sagol canimhayırlı olsun canım mevludunuz bekleriz tarifi
@Pınar45 başınızsaolsun aklıma takmıştı görmeyince senı Allah sabır version
Duha22 oglusunamasallah çok sevındım hayatının normal olmasına hep böyle mutlu ol
Gunaydınhepınıze annem gelıyor bugun esım yarınızzmıre goereve gıdıuor hepınızı opuuorun dış randevum var sonrada ıyıolursam mısafurlıge davetlıuım ınternetım az merak etmeuın
bende de ilk zamanlar daha farkli sıkıntılar ve bebeğimi kaybetme korkusu vardi.şükürler osun atlattim gibi....bunlar hep vesvese canim bizi rahatsiz eden.ben bol bol okudum dua ettim inan rahatladım rabbim e tevekkül ettim...tavsiye ederim kur an biliyorsan oku ya da dua etselam kızlar
çok nadır giriyorum vaktımın cogu bebekle geciyor
facebook instagram derken buraya pek vakit kalmıyor
sormak istediğim bir şey var
doğumdan sonra bebek olunca sizdede ölüm korkusu oluştumu?
dogumdan sonra yasadıgım o talihsiz olaydan mı bilmiyorum, ama sizde de oluyormu merak ediyorum?
bebekten sonra sanki yaşlanmışım az bi ömrüm kalmış, ömrümün çogu bitip gitmiş yaşlanmışım gibi hissediyorum.
gelecegi düşündüğümde acaba oğlumun düğününü görebilcekmıyım o zamana kadar yasayabilecekmiyim kaygıları yaşıyorum.
bebekten sonra hayatım kilitlenmiş gibi hisler...
bi daha asla özgür olamıycakmışım rahat yaşayamayacakmışım gibi duygular...
bazen bebekten önceki evlenmeden önceki hallerimi özgürlüğümü, kaygısızlığımı özleme halleri...
sürekli bana bişe olursa bebegim ne olacak tedirginliği?
kocama birşey olursa tek başıma nasıl buyuteceğim çocugu stresi?
bunların hepsi doğumdan sonra oluştu.
önceden geleceği düşündüğüm zaman içime umut dolardı, gelecek beni olumlu anlamda heyecanlandırırdı
şimdi gelecek dendiği zaman kaygı endişe duygularından başka hiç bir şey hissetmiyorum
sadece cok ıyı bildiğim bir şey var oğlumu deli gibi seviyorum...
canım benim kendini niye sıkıntıya sokuyorsun.ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsin mevlidiselamlar eskisi gibi giremiyorum
kızlar mevlüt yapma işi beni gerdi de gerdi
kendimi zorunlu hissetmek
evi temizlemeye uğraşmak
bir sürü eksik var onun için eşimin keyfini beklemek
daraldım bu gidişle haziranda yapıcam
yetemiyorum hiç bir şeye
yarın oğlumun doğum günü ve hiç bir şey hazırlamadım
eşim doğum günü kutlanmasına karşı alıştırmıycakmışım böyle patylere
dünde başka meseleden çok kötü tartıştık
evi terkediyordum...
oğlum uyansında biraz yürüyüşe çıkayım ben en iyisi
Bende ilk girdiğimde aynı durumdaydim hala da çoklu mesaj atamamben bitliste çalışıyorum..
Sinif ogretmeninin kaderi köy oldugu icin bati daha sikintili. senin icin o kadar kotu olmayabilir. Ama ogrenciler fena burda hepsi birer moda ikonu cekirdekten yetisiyorlar☺ ogrenciden saygi bekliyorsan oranin kiymetinibilEvet burda iyi ortam şimdiden gideceğim yer nasıl olur diyorum.. burdaki gibi rahat ve guzel olmaz sanırım. .
Basiniz sagolsun canim. Allah sevenlerine sabirlar versinİyi geceler kızlar giremedim amcam vefat etti cenazemiz vardı memlekete gittim . Çok zor gunler geçirdim perişan olduk çok uzulduk ama giden gitti Allah sabrınıda verir inşallah . Bayadr okuyamıyrm inşallah iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?