3 Aydir aylik 1 kilonun ustunde aliyor bakalim bu ay ne olcak.Kilo alimi normal mi.. benimki başta coktu sonra yavaş yavaş azaldı.. bazen günde 1 yapıo bazen 1 gün durup 1 gün yapio.. ama 3 gündür yine arttı günde 2 3 e çıktı ben yeşil zeytin çok yedim acaba ondan mi dedim bu gün yemedim 1 kere yaptısanırım ondanmis
Benim de çok beğendiğim bi resim ama bize ait değil canımCanım Bisey sorcam avatardaki sizin elleriniz mi? Çok tatlı olmuş da
Bazı kaynaklara gore ara ara da olsa su vermek lazimmis bebislere.ben 4 aydan sonra doyma amaçlı değil ama tatttirarak denemeyi düşünüyorum.6. Aydan sonra ek bi şeylere başlamayı düşünüyorum.diğer çocuklarımda da aynısını yapmistim
O zaman kakası bünyesinden canım kilo alimi iyi çünkü maşallah bebisime :)3 Aydir aylik 1 kilonun ustunde aliyor bakalim bu ay ne olcak.
3 çocuğun varmış Allah bağışlasın nasıl yapıyorsun günlük işler çocuklar ve es.. benim ilkim daha ama kosturmaca ile geçiyorCanım Bisey sorcam avatardaki sizin elleriniz mi? Çok tatlı olmuş da
Bazı kaynaklara gore ara ara da olsa su vermek lazimmis bebislere.ben 4 aydan sonra doyma amaçlı değil ama tatttirarak denemeyi düşünüyorum.6. Aydan sonra ek bi şeylere başlamayı düşünüyorum.diğer çocuklarımda da aynısını yapmistim
Benim de çok beğendiğim bi resim ama bize ait değil canım4. Ayini 10 mayısta dolduruyor kızım o zaman ara ara vereyim biraz.. Ek gıda konusunda bende inş 6ya kadar gecmeyeyim diyorum da annem çocuğa tattiralim yutmayi öğrensin yoksa beceremez falan diyo :-/
cok geçmiş olsun canimm.İyi akşamlar kzlar.
Oğlumun hırıltısı çoğaldı
Gece gece Acile gittik buhar verdiler oğluma Şimdi biraz iyi bronsolir olmuş oğlum moralim çok bozuldu
Teşekkür ederim canım bende temizleyip emzirmeye çalışıyorum inşallah bizde atlatırız bu arada galiba sen işe başladın nasıl zormucok geçmiş olsun canimm.
ins atlatir en kısa sürede
benim minnosta hastayken hiriltili afedersin balgamli öksürüyordu. bol bol emzirdim ilaçlarini dahi cok kullanmadan gecti ins sizin de öyle olur.
geçmiş olsun cnm benm oglumda hastaladı . Cenaze için memlekete gttik ordada hava çok soguktu evde sobalı evdi bi sıcak oldu terledi bi sogudu teriylede bu sefer hastaladı bi ayarı yokki. Bende basında fazla duramadım uç gun boyunca iki uç saatte br emzrmeye geldim gittim cenazeye. Kayseriye gelmeden zaten hırıltısı baslamıştı ama bizimki cigerlerde bişey yok ust solunum yolu enfeksiyonu burnu tıkalıyo surekli temizliyorum burnu hep tıkalı buna baglı oksuruyoda . Doktra gotrduk tahlil yapıldı kanda brz enfeksyon çıkmış antibiyotik verdi doktr bes gundur kullanıyrz hafifledi ama tam geçmedi daha . Bu arada buyuk oglumda hastaladı kulakları iltihp dolmş sinuzit olmş o hep dışarda durdu bide sokamadık içerye . Onuda gosterdk doktra ilaç kullanyz gececek inşallah . Çocuklar hastaladımı kotu oluyo ya. Yine ikincide alışık oluyo insanda ilk çocukta oglum hastaladgı zaman dunya basıma yıkılırdı şimdi o kadar degil . İlkteki gbi çok paniklemedigm için pimpirikli olmadgm için bu pasam mazlum masallah . Ayy konudan konuya atladm :)İyi akşamlar kzlar.
Oğlumun hırıltısı çoğaldı
Gece gece Acile gittik buhar verdiler oğluma Şimdi biraz iyi bronsolir olmuş oğlum moralim çok bozuldu
benmki yirmi gundur sumuksu yapıyor . Bi suru tahlil yaptrdık normal çıktı . Bir doktr sitesindede norml geçici bi durum yazıyodu . Bakalım ne zamna kadar yapck boyle . Canım sıkılıyo o şekilde gorunce ishal gbi kokusuda bi degişik .Kilo alimi normal mi.. benimki başta coktu sonra yavaş yavaş azaldı.. bazen günde 1 yapıo bazen 1 gün durup 1 gün yapio.. ama 3 gündür yine arttı günde 2 3 e çıktı ben yeşil zeytin çok yedim acaba ondan mi dedim bu gün yemedim 1 kere yaptısanırım ondanmis
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun bizimkide viğerlere inmemiş üs solunum yolu tıkanmış doktor tekrarlayabilir ded bende tekrarlamasın diye elimden grleni yapacam nirde oğlum çok terliyor tıkanıklıktanmı acabageçmiş olsun cnm benm oglumda hastaladı . Cenaze için memlekete gttik ordada hava çok soguktu evde sobalı evdi bi sıcak oldu terledi bi sogudu teriylede bu sefer hastaladı bi ayarı yokki. Bende basında fazla duramadım uç gun boyunca iki uç saatte br emzrmeye geldim gittim cenazeye. Kayseriye gelmeden zaten hırıltısı baslamıştı ama bizimki cigerlerde bişey yok ust solunum yolu enfeksiyonu burnu tıkalıyo surekli temizliyorum burnu hep tıkalı buna baglı oksuruyoda . Doktra gotrduk tahlil yapıldı kanda brz enfeksyon çıkmış antibiyotik verdi doktr bes gundur kullanıyrz hafifledi ama tam geçmedi daha . Bu arada buyuk oglumda hastaladı kulakları iltihp dolmş sinuzit olmş o hep dışarda durdu bide sokamadık içerye . Onuda gosterdk doktra ilaç kullanyz gececek inşallah . Çocuklar hastaladımı kotu oluyo ya. Yine ikincide alışık oluyo insanda ilk çocukta oglum hastaladgı zaman dunya basıma yıkılırdı şimdi o kadar degil . İlkteki gbi çok paniklemedigm için pimpirikli olmadgm için bu pasam mazlum masallah . Ayy konudan konuya atladm :)
yok canim.su an ücretsiz izindeyim.ekim ya da yarıyıl tatili dönüşü başlamayı düşünüyorum nasip bakalım.Teşekkür ederim canım bende temizleyip emzirmeye çalışıyorum inşallah bizde atlatırız bu arada galiba sen işe başladın nasıl zormu
dogum sonrası kontrol e gitmedin mi.hem öyle nasıl anlaşılır ki dışardan goren tarafından. bi dr a görün istersen canım.Kızlar ben adetimi kırkımdan yirmi gun sonra gormuştum . Aradan kırkbes gun geçti baya gecikti . Beni goren hep hamile zannediyolar agzn yuzun şiş duruyo gorunuştede hamilemisn diyolar . İçinde parça kalmiş olabilir diyolar . Burdan birinde daha olmştu bu durum hatta test bile yapmştı goren hamile zannedymş bnm gbi nicki unuttum . Ondaki belirtiler bndede var çok sulu akıntı karnımda bişey kımıldıyo ve karnım şiş duruyo hamileykn odem olurya ole gozukuyomuşum . Ama hamile degilim çunku adet oldum yeni . Benm korkum içerde parça kalmiş olması .
Canım ben çalışmıyorum ev hanımıyımyok canim.su an ücretsiz izindeyim.ekim ya da yarıyıl tatili dönüşü başlamayı düşünüyorum nasip bakalım.
sen çalışıyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?