2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
3 Aydir aylik 1 kilonun ustunde aliyor bakalim bu ay ne olcak.

Benim de çok beğendiğim bi resim ama bize ait değil canım 4. Ayini 10 mayısta dolduruyor kızım o zaman ara ara vereyim biraz.. Ek gıda konusunda bende inş 6ya kadar gecmeyeyim diyorum da annem çocuğa tattiralim yutmayi öğrensin yoksa beceremez falan diyo :-/

3 çocuğun varmış Allah bağışlasın nasıl yapıyorsun günlük işler çocuklar ve es.. benim ilkim daha ama kosturmaca ile geçiyor

Demek fotoğraf size ait değil ama çok seker. Ver canım ver sonra ek gıdayı kabul etmiyorlar sürekli memeden beslenmek istiyorlar e o zamana kocaman oluyorlar sut de yetmiyor ne kadar fazla olsa da,çocuk kendini huysuzluga vuruyor bu sefer çok kotu oluyor yemeklere alıştırmak filan aşırı zorlaşıyor.ufaktan doyma amaçlı değil tattirma amacli mutlaka sur ağzına herşeyden hem yemek seçmez hem alışmış olur. Sen çalışıyorken bebeğine kim bakıyor peki?

İyi akşamlar kzlar.
Oğlumun hırıltısı çoğaldı
Gece gece Acile gittik buhar verdiler oğluma Şimdi biraz iyi bronsolir olmuş oğlum moralim çok bozuldu

İyi akşamlar kzlar.
Gece gece Acile gittik buhar verdiler oğluma Şimdi biraz iyi bronsolir olmuş oğlum moralim çok bozuldu
cok geçmiş olsun canimm.
ins atlatir en kısa sürede
benim minnosta hastayken hiriltili afedersin balgamli öksürüyordu. bol bol emzirdim ilaçlarini dahi cok kullanmadan gecti ins sizin de öyle olur.

cok geçmiş olsun canimm.
ins atlatir en kısa sürede
benim minnosta hastayken hiriltili afedersin balgamli öksürüyordu. bol bol emzirdim ilaçlarini dahi cok kullanmadan gecti ins sizin de öyle olur.
Teşekkür ederim canım bende temizleyip emzirmeye çalışıyorum inşallah bizde atlatırız bu arada galiba sen işe başladın nasıl zormu

İyi akşamlar kzlar.
geçmiş olsun cnm benm oglumda hastaladı . Cenaze için memlekete gttik ordada hava çok soguktu evde sobalı evdi bi sıcak oldu terledi bi sogudu teriylede bu sefer hastaladı bi ayarı yokki. Bende basında fazla duramadım uç gun boyunca iki uç saatte br emzrmeye geldim gittim cenazeye. Kayseriye gelmeden zaten hırıltısı baslamıştı ama bizimki cigerlerde bişey yok ust solunum yolu enfeksiyonu burnu tıkalıyo surekli temizliyorum burnu hep tıkalı buna baglı oksuruyoda . Doktra gotrduk tahlil yapıldı kanda brz enfeksyon çıkmış antibiyotik verdi doktr bes gundur kullanıyrz hafifledi ama tam geçmedi daha . Bu arada buyuk oglumda hastaladı kulakları iltihp dolmş sinuzit olmş o hep dışarda durdu bide sokamadık içerye . Onuda gosterdk doktra ilaç kullanyz gececek inşallah . Çocuklar hastaladımı kotu oluyo ya. Yine ikincide alışık oluyo insanda ilk çocukta oglum hastaladgı zaman dunya basıma yıkılırdı şimdi o kadar degil . İlkteki gbi çok paniklemedigm için pimpirikli olmadgm için bu pasam mazlum masallah . Ayy konudan konuya atladm :)

Bu arada cnm verdikleri buhar baya rahatlatr onu . Bi kaç gun verilse tamamen iyileştrebilir kısa zmnda . Kardesimden biliyorum ondada olmştu bronşolit.

Evet gerçkten buralar çok tenhalasmış . Ahh ahh nerde o eski muhabbetler . Geceden ogleye kadar o kadar çok okunacak sayfa birikirdiki okuyup bitirene kadar akşam olurdu . Şimdi bigun girmiyorum bi kaç sayfa oluyr . Ozledim o gunleri yaa . Şimdi kimsecikler kalmadı .

Ek gıda konusunda dorduncu ayında yedrmeyin ama tattrın diyolar gıdaların tadına alıştırmak ve yutkunmayı ogrenmesi için. İntetnettede boyle yazıyr . Bende tam olarak baslamıcam ama dorduncu ayonda tattrcm yavas yavas . Birde benim sutun şu son uç gundr çok çogaldı ilk gunlerdeki gibi . Çok sık emzrdim ve dişimden dolayı ılık su içiyorum ona baglıyrm . Bole gderse altı au tattrma dışında ek gıda vermicem . Sonuçta anne sutunu ne kadar içiyolarki ilk altı ayını bari sırf anne sutu alsın istyrum .

benmki yirmi gundur sumuksu yapıyor . Bi suru tahlil yaptrdık normal çıktı . Bir doktr sitesindede norml geçici bi durum yazıyodu . Bakalım ne zamna kadar yapck boyle . Canım sıkılıyo o şekilde gorunce ishal gbi kokusuda bi degişik .

Kızlar ben adetimi kırkımdan yirmi gun sonra gormuştum . Aradan kırkbes gun geçti baya gecikti . Beni goren hep hamile zannediyolar agzn yuzun şiş duruyo gorunuştede hamilemisn diyolar . İçinde parça kalmiş olabilir diyolar . Burdan birinde daha olmştu bu durum hatta test bile yapmştı goren hamile zannedymş bnm gbi nicki unuttum . Ondaki belirtiler bndede var çok sulu akıntı karnımda bişey kımıldıyo ve karnım şiş duruyo hamileykn odem olurya ole gozukuyomuşum . Ama hamile degilim çunku adet oldum yeni . Benm korkum içerde parça kalmiş olması .

Ay bugun çok oldum ama oglumn makatta çatlak hine oluşmuş neden oldu yine anlamadımki kabızda degil aksine ishal . Bde bazen birden canı acıyomuş gbi birden bagırıyo . Çişinide çok yapmaz oldu az akıtıyo . Acaba makattaki çatlaktanmı yoksa pipi ucu dar oldugu için idrar tam gecemedigi içinmi . Var bişey ama bu doktrlar bulana kadar baya yıpranacak çocuk .

Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun bizimkide viğerlere inmemiş üs solunum yolu tıkanmış doktor tekrarlayabilir ded bende tekrarlamasın diye elimden grleni yapacam nirde oğlum çok terliyor tıkanıklıktanmı acaba

Teşekkür ederim canım bende temizleyip emzirmeye çalışıyorum inşallah bizde atlatırız bu arada galiba sen işe başladın nasıl zormu
yok canim.su an ücretsiz izindeyim.ekim ya da yarıyıl tatili dönüşü başlamayı düşünüyorum nasip bakalım.
sen çalışıyo musun?

dogum sonrası kontrol e gitmedin mi.hem öyle nasıl anlaşılır ki dışardan goren tarafından. bi dr a görün istersen canım.
kuzucuklara geçmiş olsun.Allah sifasini versin.

yok canim.su an ücretsiz izindeyim.ekim ya da yarıyıl tatili dönüşü başlamayı düşünüyorum nasip bakalım.
sen çalışıyo musun?
Canım ben çalışmıyorum ev hanımıyım

Kızlar bir sorum var ya LÜTFEN yerleşme bat a 10 gün önceden olurmu?bat a 10 kala yani 3 gün önce pembe lekelenmem oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…