2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm soguk soguk terliyo demi hasta oldugu için ama ii olur terledgi hastalıgı atar. Cnm tekrarlamaması için ne yapılabilirki ya . Arkadasımn ogluda oldu surekli tekrarlıyo .

dogum sonrası kontrol e gitmedin mi.hem öyle nasıl anlaşılır ki dışardan goren tarafından. bi dr a görün istersen canım.
kuzucuklara geçmiş olsun.Allah sifasini versin.
sagol canım . Dogumdan bes gun sonra gittim doktora baktı ama bişey demedi iyileşmiş dedi . Ultrasonla bakmadı ama .

E
cnm soguk soguk terliyo demi hasta oldugu için ama ii olur terledgi hastalıgı atar. Cnm tekrarlamaması için ne yapılabilirki ya . Arkadasımn ogluda oldu surekli tekrarlıyo .
evet. Canım ya buz gibi terliyor dakika başı uyandı bu gece çok huysuzlandı

E

evet. Canım ya buz gibi terliyor dakika başı uyandı bu gece çok huysuzlandı
oglımda çok huzursz gece çok kalkıyor . Agrı kesici içiriyorum arada agrılaeını dindiryr guzel uyuyor . İstersen gece yatrkn agrı kescci verebilrsin bi çay kaşigi . Vucudu kırgın olur onun şimdi .

Ihlamur içircem bugun bakalım belki faydası olur . Doktr bi antibiyotik vermiş bes gundr kullanıyrm ama geçmedi sabahları burnu iyice tıkalı sekilde oksurerek uyanıyo temizliyorum ilaç içriyorum geçiyr gun içinde olmuyor ama sabahları çok tıkanıyr .

Bnde iki gundur temizlik yapıyorum . Once mutfagı temizledim dolapların içini indrip sildim perdesni yıkadım fayans duvarları sildim camı kapıyı elimin degmedgi yer kalmadı mis gbi oldu . Dunde oturma odasını temizledm kaynanam buyugu dışarı gotrdu kuçukte uyudu bnde temzlk yaptım aynı şekilde duvar pencere perde sildim suprdum mis gbide kokuyor çok batmıştı hele duvalardan is akıyodu pencerelerde oyle ellerme saglık ustumden bi,yuk kalktı . Darısı oteki odaların basına :\

İyi akşamlar kzlar.
Oğlumun hırıltısı çoğaldı
Gece gece Acile gittik buhar verdiler oğluma Şimdi biraz iyi bronsolir olmuş oğlum moralim çok bozuldu
canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer bizim bebekte acayip burun akıntısı var tıkanıklığı durmuyor Aspiratörle çektim mi afedersin yeşil yeşil geliyor çok canım sıkılıyor bide her çekişimde çığlıkları basıyor ortalığı ayağa kaldırıyor duyanda çocuğa işkence yapıyorum sanacak

canım çok geçmiş olsun bizimkide hala geçmedi yapamıyor kakasını cnm bu arada anal fissür hem kabızlarda hemde ishal olan bebeklerde görülür ishalde de çıkış tazyikli olduğu için çatlağı artırıyor siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz çatlak için

Ust uste yaptgım için belimi agrıtmışım ama . Sıra halıları halı yıkamaya vermeye geldi pazartesi verirm halılr gelne kadarda diger odaları temzlerm inşllah.

sagl canım çatlak için perednol krem ve fito krem kullandım birde kabız olmaması için dubhalak şurup verdi dr bir ay kulln dedi bir ay ilaçmi,kullnılır yaa kremn biride kortizonlu . Yirmi gun kullndım geçtiydi tekrar oluşmuş. Sen hangi ilaçları kullanıyosun.

ah canım aynen oğlum sessiz yiyor uyuyr gülüyor kizimin kıskançlığı nazi yoruyr nerdeyse hergün dısardayım tatil günleri eşim çıkarıyor termos çay parklar bide dış yaptırıyorum mecbur gidiyorm ilkinde bende biraz sakınrıdım çok gezmezdım ama bunda kırk çıktı durmadım masallah bizde 4ay bi haftalık olduk ek gıda ya geçtik

Teşekkür ederim canım benim oğlumda ilk aralar burnunu temizleyince basıyordu yaygarayı ama şimdi oyun sanıp gülüyor aman burnunu temizlemeyi ihmal etme oğlum öyle öksürüyorki ciğerim sızlıyor allah tüm bebeklere ssğlık sıhat versin

Ben temizliğe girmeyi cesaret edemiyordum birde oğlum hastalanınca hepten giremem Allah sana kolaylık versin en zor işi bitirmişsin benimde şimdi mutfağım temiz olsaydı getisini hemen hallederdim

Zaman_siz bebeğinin kilosu gayet normal fazla değil boy kilo cetveline bakarsan görürsün boyu uzunmuş ama bence daha iyi

angelsturkey havuç ve patates verebilirsin, gaz problemi yoksa brokoli varsa 8 aylık olmasını bekle, ıspanakta verebilirsin ama onda da nitrat varmış bazı kaynaklar 8.aydan sonra diyor, gurme bebek diye bir site var mutlaka bak çok güzel tarifler bilgiler var

hayalll07 konuştum görümcemle bir daha yapamaz yaparsa tersim pistir:) çay selehattin dönmezin demet şeneri zayıflatan çayı nete yaz canım çıkar

Tiramisu35 Rabbim şifa versin miniğe şimdi okuyamam ama müsait olunca uğrarım topiğe, sen nasılsın uğramıyorsun hiç

raindrop26 güle güle kullanın salıncağınızı, beşiği öyle alacaktım ama yerden yüksekliği azdı abisi zarar verir diye almadım pişmanım yinede

aysimason geçmiş olsun canım Abdullah a benim minikte olmuştu ilaçlar geçiriyor

I imspecial misafirlerini güzel ağırlamışsın gönlünce geçirmiş gününü maşaallah canım

prenses1805 canım geçmiş olsun bebeğine canım bilgim yık tırnak batması konusunda
emziği üç ayda değişmek gerekiyor, diyet konusunda bende aynıyım sütüm azaldı napıcam bilmiyorum

hayalll07 ek gıdaya sütüm yeterse 6.ayda geçicem su vermiyorum

mrymtlh bandaj için tayt giydirebilirsin inşaallah çabucak geçer iki ay

Zaman_siz bebeğinin kilosu gayet normal fazla değil boy kilo cetveline bakarsan görürsün boyu uzunmuş ama bence daha iyi

angelsturkey havuç ve patates verebilirsin, gaz problemi yoksa brokoli varsa 8 aylık olmasını bekle, ıspanakta verebilirsin ama onda da nitrat varmış bazı kaynaklar 8.aydan sonra diyor, gurme bebek diye bir site var mutlaka bak çok güzel tarifler bilgiler var

hayalll07 konuştum görümcemle bir daha yapamaz yaparsa tersim pistir:) çay selehattin dönmezin demet şeneri zayıflatan çayı nete yaz canım çıkar

Tiramisu35 Rabbim şifa versin miniğe şimdi okuyamam ama müsait olunca uğrarım topiğe, sen nasılsın uğramıyorsun hiç

raindrop26 güle güle kullanın salıncağınızı, beşiği öyle alacaktım ama yerden yüksekliği azdı abisi zarar verir diye almadım pişmanım yinede

aysimason geçmiş olsun canım Abdullah a benim minikte olmuştu ilaçlar geçiriyor

I imspecial misafirlerini güzel ağırlamışsın gönlünce geçirmiş gününü maşaallah canım

prenses1805 canım geçmiş olsun bebeğine canım bilgim yık tırnak batması konusunda
emziği üç ayda değişmek gerekiyor, diyet konusunda bende aynıyım sütüm azaldı napıcam bilmiyorum

hayalll07 ek gıdaya sütüm yeterse 6.ayda geçicem su vermiyorum

mrymtlh bandaj için tayt giydirebilirsin inşaallah çabucak geçer iki ay

Selamlar çok giremiyorum çünkü benim minik sürekli kucağımda gezmek istiyor gecede sık sık uyanıyor bu aralar gergin ve yorgunum

cuma ablama gitmiştim kardeşimin nişanlısıyla annesigili davet etmişti, gelinimizin yeğenlerinden biri sürekli küçüğü öpmek istedi üstelik sıkma ıstırms huyu varmış çocuğa en son öpme dedim annesi ne dese beğenirsiniz bir kere öpsün! Zaten öptü bir sürü dedim resmen basiretim bağlandı abisine bile öptürmüyorum diyemedim

hepsi bir yandan ayy gel beni öp diye çocuğu çekiyorlar öpme diyecekleri yerde trip yaptılar sinir oldum ya

öyle rahat anneler ki çocuklarına bir kere kalkıp bakmadılar ablamın evinde ben oğlumu uyardım sürekli

minik kucağımdan inmediği halde gelinimizin yengesi ayy ne uslu dedi şaka gibi! Bu mu uslu 24 saat yanımızdamısın nerden biliyorsun dedim gıcık oldum artık napıyım oğlumu öpmek isteyenin annesi!

Gerçi gelinimizin annesi ablaları Allah yardımcın olsun hiç uyumuyor işin zor dediler

Şimdi size sorum bende davet edicem gelinimizi ama o yengesini istemiyorum ablamlarda ayıp olur çağır diye beni delittiler dün, ya istemiyorum hoşlanmadım kadından hem ben hizmet ederken bebeğimi o çocuktan koruyamam,çocuk bir başka çocuğun yanağını ıstırıp morartmış kızlar mimli huyu böyleymiş, siz olsanız bir günlük idare edermisiniz

Yani ablamlarda deli ediyor bazen kendi ablalarım anlayıl göstermezse el niye göstersin

Birde ablam diyorki hani bu oğlunu sakınmıycaktun öptürecektin diyor! Abla iki yaşında ne yaptığını bilmeyen çocuğa al sev öp diyecek halim yok dedim

Offg gerçekten birileri için bir şeylere katlanmaktan anlayışsız insanlardan bıktım

kelin ilacı olsa başına sürer misali.
o kadın da mecnuren akrabanız oldu çağırmak gerek...benim de o kadar cok ki istemediğim dayanamadıgim halde görüşmek zorunda oldugum.
bumalesef benim ablalarim da oyleler
dun bende
ler di.bebek görmeye geldiler bi akrabayla....Allahim 5 tane erkek çocuğu bi dur demediler o kadar rahatttlar kiii.inan bir araya gelmeye cesaret edemiyorum.
haftaya da küçük ablama gidecekler.ablama giderken belji gelmem abla cok kalabalık minik huzursuz oluyo rahat edemiyorum dedim.

Bıktım şu anlayışsız insanlardan. Brnim oğlum öpülmekten hasta oldu acımmıyorlar minnacık bebeklere dün eşim oğlumun hırltısını öksürüğünü gördü içi yandı sonra artık babama söyleyeceğim onu okadar öpmesin diye hele şükürki kafasına dank etti ben baban çok öpüyor dediğimde özlüyor ne yapsın diyordu bırak babasını artık kimseye öptürmeyecem oğlumu kim nasıl anlıyorsa anlasın artık onların ciğeri yanmıyor onlar evinde rahat uyuyor olan benim oğluma oluyor

Canım senin bu disiplinli haline bayılıyorum öpmek isteyenlerr ölüüüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…