aysimason kıyamam kuzuya, eşinin anlamasına sevindşm yoksa çok yıpranırdın bu konuda
o gün o çocuğun öyle yaptığını söyleseydim eşime bir daha asla görüşme derdi bana da bir sürü kızardı sen nasıl müsade ettin diye
o konuda eşimle aynıyız şükür kendi ailesi benim ailemden anlayışlı ne yalan söylüyüm
benim ailem daha düşüncesiz
eşimin akrabaları huyumu bildiği için almazlar izinsiz bebeğimi
Ayy masallah ona ya, kendi ninnisini söylüyor. Rabbim bağışlasın.Queen_21 maşaallah miniğine aynen teknoloji bebesi bunlar:)
beninki alt dudağını emmeyi bıraktı, el hala ağzında
oyuncakları tutuyor ağzına sokuyor
resmen konuşuyor birde anlasak:)
üç gündür uyuturken eee eee demeye başladı eşimle zor tutuyoruz kendimizi gülmemek için:)
tableti sorma canım oğlum delisi resmen henüz yok onun babası haftada izinli veriyor ama çok zor işimiz resmen bağımlı oluyorlar
Kızım çok aglayinca kadın ne diyeceğini şaşırdı sonra da benden Özür dileyip oğluna kızdı biraz, bak bebeğin canını acıttın sana yapılmasını ister misin falan dedi. Oda tahmin etmemişti böyle olacağını çok üzüldü ama bana da ders oldu, artık çok daha dikkat ediyorum.Queen_21 işte buna gıcık oluyorum ben kendi abisine kısıtlı öptürürken elin çocuğu öpemez o anneler kendi çocuğuna kıymıyor bizim bebeğimize kıyıyor
görümcemle kv mi çağırırım kv me versem yüzü yumuşak bir şey diyemez görümcemde bana yardım etmek ister valla şimdiden şiştim düşüne düşüne
inşaallah gelmez:)
artık meslekleri ne olur bilmiyorum
büyük oğlum iki yaşından beri abi.astronot.dr olucam diyor:)
peki sıkınca annesi bir şey dedi mi?
Ne güzel canım anlaşabiliyorsanız benimkide kendi aileme söz geçirebiliyorum beni anlıyorşar ama oninkilere söyleyince öpmeyecezde ne yapacaz diyorlar eşimde onlara öpme deme diyordu alınrlar artık kim alınıyorsa başını duvara vursun ama görümcemin hakkını yemiyeyim o anlayışlıdır bu konudaaysimason kıyamam kuzuya, eşinin anlamasına sevindşm yoksa çok yıpranırdın bu konuda
o gün o çocuğun öyle yaptığını söyleseydim eşime bir daha asla görüşme derdi bana da bir sürü kızardı sen nasıl müsade ettin diye
o konuda eşimle aynıyız şükür kendi ailesi benim ailemden anlayışlı ne yalan söylüyüm
benim ailem daha düşüncesiz
eşimin akrabaları huyumu bildiği için almazlar izinsiz bebeğimi
Bence çağırma canim sonucta gelininizin yengesi gelmese de olur...sinir oldugum seydir çocuk opmek istiyor yok kucagina almak istiyor yok sarilmak istiyor senin cocugun istiyorda ben istiyormuyum acabaSelamlar çok giremiyorum çünkü benim minik sürekli kucağımda gezmek istiyor gecede sık sık uyanıyor bu aralar gergin ve yorgunum
cuma ablama gitmiştim kardeşimin nişanlısıyla annesigili davet etmişti, gelinimizin yeğenlerinden biri sürekli küçüğü öpmek istedi üstelik sıkma ıstırms huyu varmış çocuğa en son öpme dedim annesi ne dese beğenirsiniz bir kere öpsün! Zaten öptü bir sürü dedim resmen basiretim bağlandı abisine bile öptürmüyorum diyemedim
hepsi bir yandan ayy gel beni öp diye çocuğu çekiyorlar öpme diyecekleri yerde trip yaptılar sinir oldum ya
öyle rahat anneler ki çocuklarına bir kere kalkıp bakmadılar ablamın evinde ben oğlumu uyardım sürekli
minik kucağımdan inmediği halde gelinimizin yengesi ayy ne uslu dedi şaka gibi! Bu mu uslu 24 saat yanımızdamısın nerden biliyorsun dedim gıcık oldum artık napıyım oğlumu öpmek isteyenin annesi!
Gerçi gelinimizin annesi ablaları Allah yardımcın olsun hiç uyumuyor işin zor dediler
Şimdi size sorum bende davet edicem gelinimizi ama o yengesini istemiyorum ablamlarda ayıp olur çağır diye beni delittiler dün, ya istemiyorum hoşlanmadım kadından hem ben hizmet ederken bebeğimi o çocuktan koruyamam,çocuk bir başka çocuğun yanağını ıstırıp morartmış kızlar mimli huyu böyleymiş, siz olsanız bir günlük idare edermisiniz
Yani ablamlarda deli ediyor bazen kendi ablalarım anlayıl göstermezse el niye göstersin
Birde ablam diyorki hani bu oğlunu sakınmıycaktun öptürecektin diyor! Abla iki yaşında ne yaptığını bilmeyen çocuğa al sev öp diyecek halim yok dedim
Offg gerçekten birileri için bir şeylere katlanmaktan anlayışsız insanlardan bıktım
Sorma canım ya benimkide öyle benimki eli geçti beni yiyecek nerdeyse omuzuma alaır almaz yanağımı kapıyor geçen öyle bir kapmışki eşim gelmiş Yanağınımı yaktın diyor bi aynaya baktım mosmor bende yoo Birşey yapışmış diyorum siliyom silyom geçmiyor en son abdullahın yaptığı aklıma geldiHayırlı pazarlar hanimlar, nasilsiniz? Inşallah herseyler yolundadır..
Benim kızım şu elini ve eline geçirdiği herseyi emme işini abarttı, 2 gündür alt dudagını emmeye başladı
Elimi kapıp ağzına götürüyor, telefonumu elimde görmesin, hemen uzanıp istiyor
Bugün diyorum ki babasına, benim tlfona ortak çıktı, kızımada mı tlfn alsak, babası hemen ters ters bakmaya başladı
Ya şaka bir yanada çevremde ki tüm çocukların ellerinde tabletler var, daha yaşları 3, 4, 5.
Bizimkiler nasıl olacak acaba? Simdiden kızımın resmini çekince resmen poz veriyor, çevreyle bağlantısını kesiyor, tlfona bakıyor, sonrada resmini gosterince pür dikkat inceliyor.
Resmen teknoloji çocuğu bunlar ya..Maşallah evlatlarımıza..
Ay hem bunu söylüyor hemde opsun mu diyor,Queen_21 iyi bari kadın özür dilemiş çocuğuda uyarmış
benimkiler olsa ayy çocuk işte der sırıtırlardı
kadın daha önce çocuğunun başka çocuğun yanağını nasıl ıstırıp morarttığını pişkin pişkin anlattı ben ağzım açık dinledim
Canım belki sütün yoktur benimkide ara ara öyle oluyor birde ne biberon kullanıyorsun ben ilk 4 ay medela anne göğsüne benzeyen biberonu kullandım şimdi ondan sıkıldı hep meme istiyor birde biberonumu değiştirdimKizlar ben bebegimi hem mama ile hemde emzirerek besliyorum, ama bugun hic emmek istemiyor memem agzina deger degmez basiyor aglamayi bagira bagira agliyor ama biberonla mama verince copur copur içiyor ...bu artik memeyi birakacak demek mi yoksa geçici bi durummu, cok üzülüyorum memeyi birakacak diye daha 3 aylik
Oyy maşallah bak sen kuzunun yaptigina, tam yemelik bunlarSorma canım ya benimkide öyle benimki eli geçti beni yiyecek nerdeyse omuzuma alaır almaz yanağımı kapıyor geçen öyle bir kapmışki eşim gelmiş Yanağınımı yaktın diyor bi aynaya baktım mosmor bende yoo Birşey yapışmış diyorum siliyom silyom geçmiyor en son abdullahın yaptığı aklıma geldi
Hayır canım 2015 ocak anneleriyiz biz, hayirla sağlıkla kucagina alirsin inşallah.kızlar slm burası 2016 ocak anneleri grubu değil mi, benim net değil de Ocağa sarkma durumu da var
Sıkınca süt geliyor canim biberon olarak dr browns kullaniyorum medelayi biz hic kullanamadik cnm midesini bulandiriyor agzina alinca öğürüyor kusuyorCanım belki sütün yoktur benimkide ara ara öyle oluyor birde ne biberon kullanıyorsun ben ilk 4 ay medela anne göğsüne benzeyen biberonu kullandım şimdi ondan sıkıldı hep meme istiyor birde biberonumu değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?