2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Duha22 canım mecburiyetler insanı yıpratıyor zaten şu süreçte eve hapis durumdayız birde gittiğimiz yerlerdeki insankar ve bize gelenler yüzünden stres yaşamaya tahammülüm hiç kalmadı ya ablalarım bu konularda öyleler onlarım dediğinin aksini söyleyince dik başlı ilan ediliyorum, ben buyum senin doğrun bana yanlışsa susmayı bileceksin, burayı o yüzden çok seviyorum benek yetiştirme konusunda birbirimizi anlıyoruz uzaylı muamelesi görmüyoruz, ben gerçekten çevremde hiç kimse tarafından anlaşılmadığımı düşünüyorum, imkan olsaydı hepimiz aynı şehirde olsaydıkta görüşebilseydik

ya çocuğa öpme dedim diye sanki küfür ettim suçlu hissettirdiler

ben emire sürekli dur diyorum benim çocuğumun günahı ne, eltimin çocuğunun dişliğini merak ediyor oğlum dokunma sakın ağzına alıyor mikrop kapar diyorum nasıl geriliyorum alacakta annesi rahatsız olacak diye

o gün ordaki başka çocuk miniğimin ana kucağına ayağını sürüyor sallıyor ayağıyla, benim oğlum yapsa bir ton kızarım, annesi hiç bir şey demedi ablam çekti ana kucağını, nasıl rahatlar inanamıyorum ve bu kadar disiplinli olduğum için oğluma karşı vicdan azabı çekiyorum

Hayırlı pazarlar hanimlar, nasilsiniz? Inşallah herseyler yolundadır..

Benim kızım şu elini ve eline geçirdiği herseyi emme işini abarttı, 2 gündür alt dudagını emmeye başladı

Elimi kapıp ağzına götürüyor, telefonumu elimde görmesin, hemen uzanıp istiyor
Bugün diyorum ki babasına, benim tlfona ortak çıktı, kızımada mı tlfn alsak, babası hemen ters ters bakmaya başladı

Ya şaka bir yanada çevremde ki tüm çocukların ellerinde tabletler var, daha yaşları 3, 4, 5.

Bizimkiler nasıl olacak acaba? Simdiden kızımın resmini çekince resmen poz veriyor, çevreyle bağlantısını kesiyor, tlfona bakıyor, sonrada resmini gosterince pür dikkat inceliyor.

Resmen teknoloji çocuğu bunlar ya.. Maşallah evlatlarımıza..

aysimason kıyamam kuzuya, eşinin anlamasına sevindşm yoksa çok yıpranırdın bu konuda

o gün o çocuğun öyle yaptığını söyleseydim eşime bir daha asla görüşme derdi bana da bir sürü kızardı sen nasıl müsade ettin diye

o konuda eşimle aynıyız şükür kendi ailesi benim ailemden anlayışlı ne yalan söylüyüm

benim ailem daha düşüncesiz

eşimin akrabaları huyumu bildiği için almazlar izinsiz bebeğimi

Queen_21 maşaallah miniğine aynen teknoloji bebesi bunlar:)

beninki alt dudağını emmeyi bıraktı, el hala ağzında

oyuncakları tutuyor ağzına sokuyor

resmen konuşuyor birde anlasak:)

üç gündür uyuturken eee eee demeye başladı eşimle zor tutuyoruz kendimizi gülmemek için:)

tableti sorma canım oğlum delisi resmen henüz yok onun babası haftada izinli veriyor ama çok zor işimiz resmen bağımlı oluyorlar

Canim benim sakın valla bebegini. Ben geçenlerde gezmeye gitmistim, çocuğun biri öpmek istedi kızımı, opturmedim, gitti annesini getirdi annesi rica edince opturmek zorunda kaldım, biraz sıktı kızımın yanağını çıldırdım resmen, kızımda çok ağladı ve son oldu, birdaha çocukları yanaştırmamaya çalışıyorum.

Eğer çağırmak zorunda kalırsan o bayanı bence çocuguna bakacak bir tanidigini bul, diğer odada kızınla iilgilensin, ben mesela kız kardeşim uygunsa kızımı yatırıyorum veriyorum ayagina, diger odada hem onu sallıyor hemde telefonuyla oyalanıyor benimde aklım kalmiyor.

Ayy masallah ona ya, kendi ninnisini söylüyor. Rabbim bağışlasın.
Teknoloji bebişlerimiz mesleklerini bu yönde seçerler inşallah hayırlısıyla, malum çağın mesleği

Queen_21 işte buna gıcık oluyorum ben kendi abisine kısıtlı öptürürken elin çocuğu öpemez o anneler kendi çocuğuna kıymıyor bizim bebeğimize kıyıyor

görümcemle kv mi çağırırım kv me versem yüzü yumuşak bir şey diyemez görümcemde bana yardım etmek ister valla şimdiden şiştim düşüne düşüne

inşaallah gelmez:)

artık meslekleri ne olur bilmiyorum

büyük oğlum iki yaşından beri abi.astronot.dr olucam diyor:)

peki sıkınca annesi bir şey dedi mi?

Bu arada bebeği benimki gibi uyuyunca sürekli sallanmak isteyen anneler, ben hamak beşik aldım. Uyuduktan sonra ona koyuyorum, ipide var, arada bir çekiyorum sallanmaya devam ediyor, bi bakın isterseniz

Kızım çok aglayinca kadın ne diyeceğini şaşırdı sonra da benden Özür dileyip oğluna kızdı biraz, bak bebeğin canını acıttın sana yapılmasını ister misin falan dedi. Oda tahmin etmemişti böyle olacağını çok üzüldü ama bana da ders oldu, artık çok daha dikkat ediyorum.

Ne güzel canım anlaşabiliyorsanız benimkide kendi aileme söz geçirebiliyorum beni anlıyorşar ama oninkilere söyleyince öpmeyecezde ne yapacaz diyorlar eşimde onlara öpme deme diyordu alınrlar artık kim alınıyorsa başını duvara vursun ama görümcemin hakkını yemiyeyim o anlayışlıdır bu konuda

Queen_21 iyi bari kadın özür dilemiş çocuğuda uyarmış

benimkiler olsa ayy çocuk işte der sırıtırlardı

kadın daha önce çocuğunun başka çocuğun yanağını nasıl ıstırıp morarttığını pişkin pişkin anlattı ben ağzım açık dinledim

Bence çağırma canim sonucta gelininizin yengesi gelmese de olur...sinir oldugum seydir çocuk opmek istiyor yok kucagina almak istiyor yok sarilmak istiyor senin cocugun istiyorda ben istiyormuyum acaba

Kizlar ben bebegimi hem mama ile hemde emzirerek besliyorum, ama bugun hic emmek istemiyor memem agzina deger degmez basiyor aglamayi bagira bagira agliyor ama biberonla mama verince copur copur içiyor ...bu artik memeyi birakacak demek mi yoksa geçici bi durummu, cok üzülüyorum memeyi birakacak diye daha 3 aylik

Sorma canım ya benimkide öyle benimki eli geçti beni yiyecek nerdeyse omuzuma alaır almaz yanağımı kapıyor geçen öyle bir kapmışki eşim gelmiş Yanağınımı yaktın diyor bi aynaya baktım mosmor bende yoo Birşey yapışmış diyorum siliyom silyom geçmiyor en son abdullahın yaptığı aklıma geldi

Ay hem bunu söylüyor hemde opsun mu diyor, Bunu soyledikten sonra hiç opturemem de gec canim, nasil anne bu, birak benim evladimi baskasinin bebegi aglasa benim içim acır, nasıl insanlar var ya

Canım belki sütün yoktur benimkide ara ara öyle oluyor birde ne biberon kullanıyorsun ben ilk 4 ay medela anne göğsüne benzeyen biberonu kullandım şimdi ondan sıkıldı hep meme istiyor birde biberonumu değiştirdim

kızlar slm burası 2016 ocak anneleri grubu değil mi, benim net değil de Ocağa sarkma durumu da var

Oyy maşallah bak sen kuzunun yaptigina, tam yemelik bunlar

Sıkınca süt geliyor canim biberon olarak dr browns kullaniyorum medelayi biz hic kullanamadik cnm midesini bulandiriyor agzina alinca öğürüyor kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…