2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy annesi aynı benim oğlum desem inanırmısın canım soğuk değilmi şortlu takım giydirmişsin birde resimi buraya koymuşsun nazar değer ben maşallah diyeyimde

he birde unutmadan söyleyeyim oğlun böyle çok karizmatik olmuş öptüm onu

malt içeceği iyi gelmişti bana inşallah faydası olur sanada

Mağazada 400 e yakındı fiyatı oradayken netten baktım gittigidiyorda 300 e buldu m oradan aldım canım, baktım simdi bitmiş kampanya ama kırmızı ve pembe var 300 e bi incele istersen
canım gittigidiyor da kapıda nakit odeme yok keske olsaydı 300 bu model çok iyiymiş . Ben kapıda odemeli olarak yapıyrm odemeyi nakit olarak , kredi kartı kullnmıyorum artık. Bu şekildede en uygun 330 -370 e bulabildim onlarda çok guvenilir gelmedi siteler , farklı bir model marka gonderirler diye çekindim . Çarşidan baksam diyorum ama netten daha pahalıya satıyolar galiba onlarda . Birde sunny baby soft model (270 tl ) ve prego model (280 tl) markalarının begendim ama karar veremedim marka kalite olarak prego iyi sunny baby bilmiyorum kalite olarak hiç kullnmadım .

cnm süt artırmanın enn iyi yolu çok sık emzrmk ve duzenli beslenip su içmek .

canım bnm oglumda oyleydi uykuyu hiç sewmezdi şimdi hala oyle ama o zamnlarda doktra goturduk atarks mıydı neydi oyle bi ilaç verdi uykusunu getrsn diye . İçirince guzel uyuyordu ama ilaca pk sıck bakmıyrsn galiba sen . Biz boyle bulmştuk çozumu . Şimdide bebek dogmadan once gundz zorla ayagmda sallayarak oglen uyutuyodum iki buçuk gbi , gecede 12 de yatıyodu sabah onda kalkıyodu . Şimdi ogln uyumayı bıraktı gece 12 de yatıyor oglen 12-1 de kalkıyor . Buda saglıklı degil ama oyle işte uykuyu hç sewmeyn bi çocuk bıraksam sabaha kdr oturur tv izler.

İyi geceler kızlar yine gece gece aklıma birşey takıldı geceleri bebeklerinizin çoraplarını çıkarıyormusunuz?
Ben bu gece çıkarttımda garibim oğlumun ayakları bembeyaz çoraptan olmuş kan dolaşımı olmuyor çorap sıkıyor herhalde giydirmesem üşütürmü acaba

Herkese günaydın haftasonu diye kimsecikler yok

Tesekkur ederiz teyzesi evimiz sogyk degil suan 27 derece gosteriyor termometre ben atletle geziyorum ayagimda sort var ,Oglani kat kat giydirmek icimden gelmiyor

Bizimkine iki dr tamamen kapanmis ama hic korkulcak bir durum yok icten acikliklar vardir dedi onemli olan icten buyumesiymis biz tam 20 gundur devit kullanmiyoruz sanirim bu ay 45 cm olursa dr tekrar dan baslaticak ,36 cm di gecen 15 gun once kontrolde 43 cm olmustu,bu ay 45 olursa eger belki iki hafta sonra basliyabilir damlaya

C Cucu dün yazacaktım unuttum banyodan sonra emzirme ağzı kokar diye annemde der ben hep emziriyorum ağlıyor çünkü:)

bu arada hediyelerini güle güle kullan
Aaaaa dogdu dogali oyle yapiyoruz rahmetli babannm her banyodan sonra tokda olsa verin dermis anasini koklasin ayy dogruysa bu oglanin desene kokcak amann koksadaa operim ben onun agzinii karisi dusunsun :))

Cnm ben kendim bile corapla yatarım, çıkarınca hemen usutuyorum biraz daha vakti var bence..
Herkese günaydın haftasonu diye kimsecikler yok
gnydn cnm..
PINAR45 cnm esinin mantığı da iyiymis
ben bi sey almazsa babalar gununde de ben almam olur biter

Ben de dun aksam arkadasimla avm ye gittim.Guya arkadaşımın ogluna dogum gunu hediyesi alcaktim, kizima aldim ufak tefek bi seyler..
Yarin anneler günü kv ye hediye almamiz lzm,aksam disari cikmamiz gerekicek..
Sabah da kahvaltiya cagirayim diyorum kv yi anneler günü diye..Aksam ustu de kendi annemi ziyaret etmeyi dusunuyorum koye gidip, kabir ziyareti yapicam insallah..

hanımlar Tracy Hogg un yatır kaldır yöntemini denemek istiyorum benle beraber başlamak isteyen var mı
Eflalim benim bebişte aynı seninki gibi ağlaya ağlaya direne direne uyuyo.1 saat sallarım 15 dk uyuyur kalkar bir gün dayanamadım artık yatır kaldır denemeye karar verdim ilk gün şaşırtıcı bir biçimde rahat geçti yani rahat derken ağladı tabi ama ayağımda sallarkende ağlıyordu.2.gün ağlamanın şiddeti biraz arttı ve ben kıyamayıp bıraktımama denemeye değer çünkü şunu farkettim öyle uyuyunca daha derin uyudu birde ben gündüz sürekli ayağımda sallıyorum gerçekten yorucu.tekrar denemek istiyorum aslımda ama şu an hazır değilim.uygulayacaksan çok kararlı olman şazım be 1,2 haftayı bu işe ayırmalısın dışarıya çıkmak yok.bu süreçte tek uyuduğu yer yatağı olacak bebek arabasında da olmaz oyüzden dışarıya çıkmaman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…