2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
afiyet olsun canım iyi eğlenmeler benim eşimin anneler gününden bile haberi yok ben bugün anneme hediye alacam diye önüne atayım bakalım belki oda bişeyler yapar
ins yapar canım ben iki hafta önceden başladım biz evlilik yıl donmlerınde hiç beraber olamadık temmuz olunca ben hep memlekette oldum o anasında bari 5yıl dir bugunu gelmiş geçmiş özel günler için şutla dedim saolsun kırmadı bü sefer masallah deyim ikinci hamilelik öncesi ve su döneme kadar aramız pek iyi önceden çok gerılırdık ...
Merhaba Kizlar. 4 aylik bebegim biz yemek yerken agzini sapirtatiyor. cok sasirdik. her defasinda yapiyor. normalmi
canım normal taklit ediyor bebısler yalnız çocukların ek gidaya hazır olduğunu bazı doktorlar böyle anlıyor çocuğun ek gidaya geçmek istediğini anlatmaya çalışıyor olabilir internetten araştır ıstersen

O guzelim saclarini babasi gitti iki numaraya vurdu o gunden beri cok benzetiyorum :)))
daha düzenli çıkar hem saç bebeği sikar derler gule gule uzasın sırma saclari yerim o çakiyi öyle cakiye can kurban :)
keske istahli olsa beni de mamayida nazlan aliyor
belki yemek istiyordur azcık denesene

Günaydın her zamanki gibi 5.30 da ayaktayız, çok yoruyor bu durum artık beni, yok mu bunun çözümü oğlum 4 yaşında ne zaman düzelecek.

Başım ağrıyor gözlerim ağrıyor sıkmaktan dişlerim ağrıyor.

Küçüğüde akşan sekizde yatırıyorum uyanma saatlerini yazıyım:

22:30, 1:00, 3:00, 4:00, en son 5:30 da güne başlıyoruz. Ben 23:00 de yatıyorum.

Bu sabahın 5-6 sı arasında ne varda uyanıyorlar abi kardeş anlamıyorum.

Oğlumun kesintisiz uyuduğu 3 saat sonrası dız dız beşik sallıyorum.

Gündüzde on dk da bir uyanıyor beşiğini sallıyorum öyle uyuyor

Dün kv gelmişti onu bulmuşken dinlenmek yerine temizlik yaptım, süpürdüm sildim halı çırptım, iyi geldi yoruldum ama beşik sallamaktan uyuşan beynim açıldı.

Küçük sürekli ağlıyor canı yanmış gibi kv nin gözü korktu sen bana bırakıp gitsen susturamam fena coşuyor Allah yardımcın olsun hep başındasın büyükte huysuzluk edip tüketiyor seni dedi.

Göğsüm geçti kızlar dualarınız için sağolun, göğsü şişenler kendinize okutun birde, kv okudu inanmazsınız bir saate geçti hamdolsun.

Nego küçük için çözüm yok ama büyük düzeltebilirsin en azından saat 8ı 7.30 bulur uykusu akşam geç yatıracaksın naparsa yapsin geç yatacak öyle akşam 7de yatıp sabah 5te kalkmak olmaz ben erken yatırırnca sabahı edemiyor ama akşam geç yatarsa sekiz bucugu buluyor tabi kardesini alıp başka odaya geç

csnim erken yattkları icin haliyle erken kalkıyorlar
bizim ufaklik 12 den asagi yatmazdi simdi 10 bucuk 11 buçuk arasi uyuyo sabah da gec kalkiyo yani simdi uyutuyorum misal.
dun gece tam yatisimiz 11buçuktu.2:45 te uyandı 5:00 te uyandi....sonrasi saat basi yarim saatte hatta 15 dk da bile uyanıyoruz alt degid gaz çıkar kusmussa üst değişiuoruz ama tekrar uyuyoruz..yarım saattir uyanikti yanımızda yatti simdi uyudu.

I imspecial ah canım belirtmedim tabi haklısın, büyük oğlum gündüz uyumadığı ve akşam 11 de 12 de yattığı zamanda aynı saatte kalkıyor çok denedik yorduk odasına güneş girmesin diye koyu perde astık, zaten karanlıktan olsa o saatte kalkıyor, inan gücüm kalmadı çok değil 7 ye kadar uyusak razıyım düşün halimi

ablamın çocukları görümcemin kızı şu bu 10 kadar yatıyor dediklerinde ağzım açık dinliyorum.

Ne yapıyım kabullenmem lazım ama çok yoruldum çok...

Duha22 yukarda yazdım canım geç yatıncada aynı 4 senede her şeyi denedik belki bir yöntemi vardır diye size sordum

Yani akşam 8 de de yatsa 5-6 da kalkıyor 11 de de yatsa o yüzden çocuklar için zaten ideal uyuma saati olan 8-9 da yatırıyoruz.

Dafiduck gerçekten çok güldüm:) her gün paylaş böyle güzel resimler canım çok güzel oluyor

ek gidaya neyle baslasam bi denemek istiyorumda :)

cnm Niye kestirdi pek anlamam ama erken diil mi sac kesimi icin..
Bizumkinin saclari cok uzundu elleriyle sacini kesfetti deli gibi cekiyordu ellerinde tutam tutam sac kaliordu, sonrada agliyordu,birde cok terlio o saclar sucuk gibi ipislak oluyordu,kafasinda konagida vardi hadi dedik gelecege yatirim daha saglikli olsun yazda geliyor bunalmasin dedik,ama normalde erken bingildagi kapanmamis bir bebekte sac kesilmez en az 10 aya kdr diye duydum ama bizim bingildagimiz 3 aylikken kapandigi icin birazda ondan cesaret edip kestirdik cnm

anamm maşallah kel de ayri bi guzel olmuş annesi
cok değişmiş büyümüş ufaklık masallah barekallah
yazi da getirmissiniz kisa kisa kollular filan.burda soguk hala uzun kollu ve mevsimlik giyiyoryz
hatta fun ev gezmesindeydik haliyle kombi yakmiyo kimse serindi ev hirka filan öyle geziyoruz. biz aksamlari yakiyiruz gündüzde sicagiyka sogumuyor ev.

ayy kıyamam ya demekki vücut saati böyle yapcak bişey yok zaman

Nego anladım canım. her yolu denemissiniz.dr un dedigi yumurtadan böyle çıkmış:).ins zamanla düzelir canim vok zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…