- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
O nasil oluyor cnm ben de deniyim sansimiKızlar bu ara acayip şanslıyım bil kazandan hediye kazanmıştım geçenlerde bugün o geldi yumuşacık kocaman yer minderi ve koltuk şalı şimdide instagramdan mamipower kazandm
ins yapar canım ben iki hafta önceden başladım biz evlilik yıl donmlerınde hiç beraber olamadık temmuz olunca ben hep memlekette oldum o anasında bari 5yıl dir bugunu gelmiş geçmiş özel günler için şutla dedim saolsun kırmadı bü sefer masallah deyim ikinci hamilelik öncesi ve su döneme kadar aramız pek iyi önceden çok gerılırdık ...afiyet olsun canım iyi eğlenmeler benim eşimin anneler gününden bile haberi yok ben bugün anneme hediye alacam diye önüne atayım bakalım belki oda bişeyler yapar
canım normal taklit ediyor bebısler yalnız çocukların ek gidaya hazır olduğunu bazı doktorlar böyle anlıyor çocuğun ek gidaya geçmek istediğini anlatmaya çalışıyor olabilir internetten araştır ıstersenMerhaba Kizlar. 4 aylik bebegim biz yemek yerken agzini sapirtatiyor. cok sasirdik. her defasinda yapiyor. normalmi
daha düzenli çıkar hem saç bebeği sikar derler gule gule uzasın sırma saclari yerim o çakiyi öyle cakiye can kurban :)O guzelim saclarini babasi gitti iki numaraya vurdu o gunden beri cok benzetiyorum :)))
belki yemek istiyordur azcık denesenekeske istahli olsa beni de mamayida nazlan aliyor
csnim erken yattkları icin haliyle erken kalkıyorlarGünaydın her zamanki gibi 5.30 da ayaktayız, çok yoruyor bu durum artık beni, yok mu bunun çözümü oğlum 4 yaşında ne zaman düzelecek.
Başım ağrıyor gözlerim ağrıyor sıkmaktan dişlerim ağrıyor.
Küçüğüde akşan sekizde yatırıyorum uyanma saatlerini yazıyım:
22:30, 1:00, 3:00, 4:00, en son 5:30 da güne başlıyoruz. Ben 23:00 de yatıyorum.
Bu sabahın 5-6 sı arasında ne varda uyanıyorlar abi kardeş anlamıyorum.
Oğlumun kesintisiz uyuduğu 3 saat sonrası dız dız beşik sallıyorum.
Gündüzde on dk da bir uyanıyor beşiğini sallıyorum öyle uyuyor
Dün kv gelmişti onu bulmuşken dinlenmek yerine temizlik yaptım, süpürdüm sildim halı çırptım, iyi geldi yoruldum ama beşik sallamaktan uyuşan beynim açıldı.
Küçük sürekli ağlıyor canı yanmış gibi kv nin gözü korktu sen bana bırakıp gitsen susturamam fena coşuyor Allah yardımcın olsun hep başındasın büyükte huysuzluk edip tüketiyor seni dedi.
Göğsüm geçti kızlar dualarınız için sağolun, göğsü şişenler kendinize okutun birde, kv okudu inanmazsınız bir saate geçti hamdolsun.
ek gidaya neyle baslasam bi denemek istiyorumda :)ins yapar canım ben iki hafta önceden başladım biz evlilik yıl donmlerınde hiç beraber olamadık temmuz olunca ben hep memlekette oldum o anasında bari 5yıl dir bugunu gelmiş geçmiş özel günler için şutla dedim saolsun kırmadı bü sefer masallah deyim ikinci hamilelik öncesi ve su döneme kadar aramız pek iyi önceden çok gerılırdık ...
canım normal taklit ediyor bebısler yalnız çocukların ek gidaya hazır olduğunu bazı doktorlar böyle anlıyor çocuğun ek gidaya geçmek istediğini anlatmaya çalışıyor olabilir internetten araştır ıstersen
daha düzenli çıkar hem saç bebeği sikar derler gule gule uzasın sırma saclari yerim o çakiyi öyle cakiye can kurban :)
belki yemek istiyordur azcık denesene
:)))) hahahaa bilen bulmazmis bulan bilmezmis misaliAy yazık o saçlara niye kesti babası :-( kestiklerini bari bize verseydiniz ekerdim oğlumun kafasına
Bizumkinin saclari cok uzundu elleriyle sacini kesfetti deli gibi cekiyordu ellerinde tutam tutam sac kaliordu, sonrada agliyordu,birde cok terlio o saclar sucuk gibi ipislak oluyordu,kafasinda konagida vardi hadi dedik gelecege yatirim daha saglikli olsun yazda geliyor bunalmasin dedik,ama normalde erken bingildagi kapanmamis bir bebekte sac kesilmez en az 10 aya kdr diye duydum ama bizim bingildagimiz 3 aylikken kapandigi icin birazda ondan cesaret edip kestirdik cnm
cnm Niye kestirdi pek anlamam ama erken diil mi sac kesimi icin..
anamm maşallah kel de ayri bi guzel olmuş annesiEki Görüntüle 1520539
Bizumkinin saclari cok uzundu elleriyle sacini kesfetti deli gibi cekiyordu ellerinde tutam tutam sac kaliordu, sonrada agliyordu,birde cok terlio o saclar sucuk gibi ipislak oluyordu,kafasinda konagida vardi hadi dedik gelecege yatirim daha saglikli olsun yazda geliyor bunalmasin dedik,ama normalde erken bingildagi kapanmamis bir bebekte sac kesilmez en az 10 aya kdr diye duydum ama bizim bingildagimiz 3 aylikken kapandigi icin birazda ondan cesaret edip kestirdik cnm
ayy kıyamam ya demekki vücut saati böyleI imspecial ah canım belirtmedim tabi haklısın, büyük oğlum gündüz uyumadığı ve akşam 11 de 12 de yattığı zamanda aynı saatte kalkıyor çok denedik yorduk odasına güneş girmesin diye koyu perde astık, zaten karanlıktan olsa o saatte kalkıyor, inan gücüm kalmadı çok değil 7 ye kadar uyusak razıyım düşün halimi
ablamın çocukları görümcemin kızı şu bu 10 kadar yatıyor dediklerinde ağzım açık dinliyorum.
Ne yapıyım kabullenmem lazım ama çok yoruldum çok...
taze yogurdunu yaptigin ilk sabah kahvaltıda karşına oturt yalansınca parmağını yoğurda değdir bak bakalım ilik olsun yoğurtek gidaya neyle baslasam bi denemek istiyorumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?