Valla canim bekliyorum sabirsizlikla bi incelik yapmassa cok pis trip atcam hazirladim kendimi
Cnm aynı ben de o sekilde giydiriyorum su an, hatta 2 gundur ara ara oksuruyo tedirgin oldum hasta mi ediyorum diye..Slm kizlar bebegi giydirme konusu benimde hep aklimi kurcaliyor acaba cok mu giydiriyorum diye benim evim su an 27 derece ya da 26 derece oluyor bebegimin altta kolsuz çıtçıtlı bady üstünde uzun kollu penye altına patikli altlar varya ondan giydiriyorum nasıl cok mu giydirmisim bende kolsuz şortlu takimlara geçsemmi ki?
ben hep çıkartıyorum gece yatarken,,,,sadece ilk 1 ay giydirdim sanırsam...İyi geceler kızlar yine gece gece aklıma birşey takıldı geceleri bebeklerinizin çoraplarını çıkarıyormusunuz?
Ben bu gece çıkarttımda garibim oğlumun ayakları bembeyaz çoraptan olmuş kan dolaşımı olmuyor çorap sıkıyor herhalde giydirmesem üşütürmü acaba
bence bu kadar kalından hemen sortlara gecme,,,Slm kizlar bebegi giydirme konusu benimde hep aklimi kurcaliyor acaba cok mu giydiriyorum diye benim evim su an 27 derece ya da 26 derece oluyor bebegimin altta kolsuz çıtçıtlı bady üstünde uzun kollu penye altına patikli altlar varya ondan giydiriyorum nasıl cok mu giydirmisim bende kolsuz şortlu takimlara geçsemmi ki?
2 saat iyi bir aralik bizim ancak gece o kadar oluyor gunduz kisa emdigi icin sik acikiyor.Kizlar bebislerinizi ne siklikla emziriyo sunuz kizim eskiden sıK emerdi simdilerde 2 saat vermesem aglamiyo varsa yoksa gezme derdi..
I imspecial iyi yapmissin Cnm elden ele gezerken yorulur senin yaramaz sen de dinlenirsin. Bizim de okulun piknigi vardı bugun nasil gitmek istedim ama cesaret edemedim. .
canım bnm oglumda oyleydi uykuyu hiç sewmezdi şimdi hala oyle ama o zamnlarda doktra goturduk atarks mıydı neydi oyle bi ilaç verdi uykusunu getrsn diye . İçirince guzel uyuyordu ama ilaca pk sıck bakmıyrsn galiba sen . Biz boyle bulmştuk çozumu . Şimdide bebek dogmadan once gundz zorla ayagmda sallayarak oglen uyutuyodum iki buçuk gbi , gecede 12 de yatıyodu sabah onda kalkıyodu . Şimdi ogln uyumayı bıraktı gece 12 de yatıyor oglen 12-1 de kalkıyor . Buda saglıklı degil ama oyle işte uykuyu hç sewmeyn bi çocuk bıraksam sabaha kdr oturur tv izler.
İyi geceler kızlar yine gece gece aklıma birşey takıldı geceleri bebeklerinizin çoraplarını çıkarıyormusunuz?
Ben bu gece çıkarttımda garibim oğlumun ayakları bembeyaz çoraptan olmuş kan dolaşımı olmuyor çorap sıkıyor herhalde giydirmesem üşütürmü acaba
kızlar oriflame den allık rimel pudra rimel temizleyici aldımmalum yaz geliyor düğünler var birazda bakım yaplım dimi inanın güzellik için birşeyler almak bile insanı mutlu ediyor
hosgeldin cnm iyiyiz bebekler buyuyo sen nasılsın blogun nasıl gidiyor devam ettiriyor musunHey gidi hey ne çok şey paylaştık burada. Resmen göbeklerimizi birlikte büyüttük şimdi oğlumla uğraşmaktan yazamıyorum bile. İnşallah herkesin bebişi sağlıklıdır.
hahahay evet karıları düşünsün:)Aaaaa dogdu dogali oyle yapiyoruz rahmetli babannm her banyodan sonra tokda olsa verin dermis anasini koklasin ayy dogruysa bu oglanin desene kokcak amann koksadaa operim ben onun agzinii karisi dusunsun :))
canım bende iki saate emzırıyorum bi kaç kasık ek gıda vermek için aç bırakıyorum ama bu ara memeye düştü yemek istemiyor zaten yediği bi kaç çay kasıgıydı etmeyince rahat etmiyor istemiyor puskurtuyo ... Keşke pikniğe gitseydinKizlar bebislerinizi ne siklikla emziriyo sunuz kizim eskiden sıK emerdi simdilerde 2 saat vermesem aglamiyo varsa yoksa gezme derdi..
I imspecial iyi yapmissin Cnm elden ele gezerken yorulur senin yaramaz sen de dinlenirsin. Bizim de okulun piknigi vardı bugun nasil gitmek istedim ama cesaret edemedim. .
Ben de dun aksam arkadasimla avm ye gittim.Guya arkadaşımın ogluna dogum gunu hediyesi alcaktim, kizima aldim ufak tefek bi seyler..
Yarin anneler günü kv ye hediye almamiz lzm,aksam disari cikmamiz gerekicek..
Sabah da kahvaltiya cagirayim diyorum kv yi anneler günü diye..Aksam ustu de kendi annemi ziyaret etmeyi dusunuyorum koye gidip, kabir ziyareti yapicam insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?