2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım benim kızım çocuklarla oynuyor ahmette emiyor uyuyor falan oyuncaklarıyla oynuyor geçiyor zaman yorucu ama.. Bizim 11_3 arası gideceğiz müdür ramazanda dolayı öyle bi karar aldı günümüz bölünecek saçma oldu yarın sunumum var benim de
Seminer saatleri kotuymus gercekten, bizim 9-12 arasi, 3 gundur 9da gidiyorum millet gec geliyor, bebekle enayi gibi hissettim, yarin 10da gitcem bakalim.

@eflalim canım alıntı yapmıştım ben yazana kadar gitmis. Benim 2 ay önce yaşadığım şeyleri yazmışsın hala da çok parlak değil durumumuz ama. Galactago kullanıyorum memnunum ben hani öyle çok çok yapmadı ama eskiye nazaran daha iyi ama humanaya da devam ediyorum. Mama olarak aptamill hariç demişsin ama ben şu an onu kullanıyorum mecburen oğlum başka hiçbir mamayi almadı kesinlikle ilk sma verdim güzel alıyordu sonra mamayı bıraktı kokusu yüzünden olduğunu düşünüyorum inat ettim onu vermek için Zaten mamayı istemeyerek veriyordum en azından anne sütüne en yakınını alsın dedim ama biberonu bırakmasına sebep oldu hipp denedim kusturdu çok kişi evolvia önerdi onu kullandım kokusu smayla aynı onu da almadı mecburen aptamile döndüm onu uykuda filan alıyo en azindan,çocuk doktoru tanıdığım var bebeği olan az kilo aldığı dönemde onunla konuştum aptamill kullanıyorum ben demişti onu önerdi. Biberon almayınca çok zorlu bi süreç oluyo şu anki huzursuzlugunu o kadar iyi anlıyorum ki inşallah sutun artar da ugrasmazsin bizim şu an her ogunumuz işkence gibi

Günaydınlar

Dün misafirim geldi kardeşimin nişanlısı ve annesi, bebek görmeye geldiler bende zaten yemeğe alıcaktım bahane oldu, çok yoruldum bir gün önceden başladım hazırlığa şansıma o gün elektrik gitti, kv akşama kadar miniğe baktı yoksa kızlar mümkün değildi bir şey hazırlamam bırakın hazırlığı başımı kaşıyacak vaktim olmazdı, minik çok huysuzdu zaten birde ben iki gün düzgün ilgilenemeyince sarpa sardı daha huysuz ağlak oldu, çığlığı öğrendi ki nasıl öyle böyle değil kulağımızı çınlatacak kadar çığlık atıyor, çok huzursuz olunca ben daha çok strese girdim aç etmiyor sütüm diye ama aç olan bebek mama içmez mi kızlar memeye saldırmaz mı kafam inanın allak bullak, aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi öyle olunca kilo alması dururmuş bebeklerin Allah korusun ya öyleyse, öyle keyifsiz ki yavrum:( moralim çok çok bozuk.

Mamamız sma tadı berbat ilk ay da ondan kullanmıştık o zaman copur copur içiyordu şimdi asla almıyor ne şırıngayla ne kaşıkla ne biberonla almıyor, dün mamadan yoğurt mayaladım bari öyle mama alsın diye yok yemedi tadıda güzel olmuştu, ben öyle yaptıkça beni daha çok emmek istiyor göğsüme yöneliyor, eşime verdirdim onun elinden de içmedi hatta küçük oğluma bile tutturdum biberonu:(

Bu sabahta bir cesaret sütümü sağdım hem artsın diye hemde gerçeklerle yüzleşeyim diye, iki göğsümden çıkan miktarı yazmıyım daha önce yazmıştım olay olmuştu:) olay olacak kadar çıkmadı ama yinede yazmıycam az çıktı tabi ki:( bende önce sütümü vermeyi denettim babasına biberonla onu da içmedi benim sütüm halbuki, içine mama kattım şırıngayla tam bir satte 30 ml yi zor içirdim:( içmiyor kızıyor ağlıyor:(

Mama kullananlar hangi mamanın tadı daha güzel en iyisi sma mış içindeki bir madde diğer mamalarda yokmuş o da anne sütünde bulunan bir maddeymiş, ender saraç bile sma yı öneriyor, bilenler yazsın lütfen belki başka mamayı kabul eder, tabi organik ve tadı güzel olacak:) aptamil tercihim değil

Ne yapacağımı şaşırdım bana kalsa vermiycem mama eşim ver de ver diye ısrar ediyor verebiliyorsan sen ver diyorum sabahta patladım zaten senin yüzünden gitti sütüm psikolojimi bozdun ağlattın hep beni sütüm gitti o kardeşinde karısıda nazar etti yavrumun rızkına sebep oldunuz dedim ağladım:(

Galactago damla deniycem birde
aç mı tok mu anlayamamak berbat Bi duygu yaşadım çünkü aynısını

canım enfeksiyon olsa çişde problem olmaz mı
ben dr a götürdüğümde kilo için hemen idrar testi yaptı çıkmadı şükür

mama bende aptamil kullanıyorum diğerleri hakkında bilgim yok canm

Kızlarım oruca niyetlenicem Allahın izniyle
Denemek istiyorum
Benim oğluşum biraz geç kalkıyor 4e kadar falan idare eder sanırım sütüm
sonrasını mama diye düşündüm

günde iki defa mama veriyorum zaten denemezsem içim rahat etmicek

Allah yardımcımız olur inşallah

merhabalar kızlar :)
bütün kocalar aynı hiç merak etmeyin işte yorulduklarını düşünelim ve anne kadar fedakar olamazlar yapacak birşey yok :) olumlu olmaya çalışmalıyız yoksa şikayet ederek bu hayat geçmez :D

kızım dönüyor, çığlık atıyor aaa şimdide uyandı :D öpüyorum hepinizi

bu arada bebekleriniz kusuyor mu ?? emzirdikten sonra kucağıma almaya korkuyorum napıcam bilemedim yüz üstü döndüğünde de kusuyor karnına baskı olduğundan :S

Denemek istiyorum

Tamamen düşüncemi yazmışsınız. Eşimle tartışıyoruz oruç tutma konusunda. Diyorum sanki bizim annelerimiz emzirirken oruç mu yiyordu. Zaten geçen yıl bulantılarla yüzünden tutamadım, bu sene deneyeyim istiyorum. Ama çok arada kaldım evladımın rızkını da azaltmak istemiyorum. Ben de günde 2 kez mama veriyorum. Eğer aynı ölçü mama ile idare edersem tutacağım, denemek istiyorum dedim. Ama benim sıkıntım gündüz fazla uyumuyor, ben yerken bile gündüz sütüm yetmiyor. Gece zaten sorun yok. Bakalım Allah yardımımız olsun. Sütün tamamen kesilme riski yok değil mi? Öyle bir korku geldi aklıma.

Kizlar benim oglan bu aralar herseyi ısırmaya calisiyor ne bulursa agzina goturuyor biberonun emzigini isiriyor parmaklari hep agzinda salyasida akiyor dis mi cıkaracak ama damakta falan hic bisey yok bi de kafasi cok yaniyor vucudu normal isida ama kafasi biraz daha yuksek annem dis cikaracak cocugun kafasi yanar diyor dogrumudur sizce dis mi cikaracak
Bizdede aynı durumlar var canım benim oğlum elimi ağzınagötürmeye çalışıyor..
Bizimde kafası çok sıcak oluyor hatta dığduğundan bwri öyle doktora sordum normal dedi..

Tamamen düşüncemi yazmışsınız. Eşimle tartışıyoruz oruç tutma konusunda. Diyorum sanki bizim annelerimiz emzirirken oruç mu yiyordu. Zaten geçen yıl bulantılarla yüzünden tutamadım, bu sene deneyeyim istiyorum. Ama çok arada kaldım evladımın rızkını da azaltmak istemiyorum. Ben de günde 2 kez mama veriyorum. Eğer aynı ölçü mama ile idare edersem tutacağım, denemek istiyorum dedim. Ama benim sıkıntım gündüz fazla uyumuyor, ben yerken bile gündüz sütüm yetmiyor. Gece zaten sorun yok. Bakalım Allah yardımımız olsun. Sütün tamamen kesilme riski yok değil mi? Öyle bir korku geldi aklıma.
sütün kesilebilir tabii umarım kesilmez,,, çünkü yediğimiz besinler kadar da içtiğimiz sıvı çok önemli süt üretimi için,, daha doğrusu eğer yeterl, miktarda sıvı almazsan süt üretimi baya bir azalır,,,
neyse süt öyle bir günde azalmaz,, kendinde ilk bir kaç gün denersin,,, umarım bir aksilik olmaz,,,

canım ya gece emzırmemek sütü azaltır ama sen bilirsin bizim daha dış falan yok ben ek gidaya geçtim

ins artar sutun canım ya üzüldüm eymene şimdi enfeksiyon yoktur ama acliktan bebekler huysuz olabiliyor parmagınla yoğurdu yalat ben ek gidaya başlarken bi süre öyle yapmıştım misafir işi de bitmis gözün aydin

canım yoğurdu önceden ilik su ile seyrelt gaz yapması azaliyor bizimkide meyvelere bayılıyor meyve fılesıni görünce kendinden geçiyor

cok teşekkür ederim,hemen hemen bende hergün duş alıyorum ve duştan çıkasıya daha giyinmeden sütler damlıyor bileve hemen emziriyorum,aslında sağ sol karıştırıyorum bazen,çünkü saat başı meme emdiği iç,n en son hangi memede kaldımı hatırlamıyorum o yüzden sağı biraz solu biraz veriyorum ama yınede oluyor
canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun[/QUOTE]

Benim kuzenim bilegine lastik takıyordu cnm Emzireceği göğsü ordan anliyordu..
Selam herkese ahmet bey büyüyor ışte bu ay kontrol yaptırmadık zaten 27sinde aşımız var kontrol de var ek gıda güzel gidiyor kızlar artık kahvalti yoğurt meyve bide çorba şeklinde ins böyle normal ıstahıyla gider ... Oğlum çok mutlu güler yuzlu bi çocuk masallah okulda herkese gülüyor gülen ayva koydular adını :KK70: seminer macerasına devam biraz zor oluyor ama herkes halinden memnun sizler nasılsınız
masallah cnm Ahmet beye. .
Ben bugun Öğretmen arkadasa gittim, esim götürdü benim minik arabada durmadigi icin..kendi aracimi suremiyorum bahcede duruyor oyle ne yapıp edip koltukta durmaya alistirmam lzm cunku sonu yok surekli esim goturuyo her yere..
ek gida konusunda miktarını azaltayim diyorum hos cok vermiyorum ama nil biraz daha az emiyor, bi de surekli bi seyler yedirmekten süte sıra gelmiyor sanki..
sabah meyve rendesi, oglen sebze puresi, öğleden sonra yogurt veriyorum. .kv miktarlari azaltmami söyledi hos dr. un söylediği miktari gecmiyorum..

Kizlar oruc tutacak olanlara Rabbim dayanma gücü versin, Allah şimdiden kabul etsin..
ben tutmayacagim, sütümun etkilenmesinden korkarım..emzirmeyi biraktigim zaman insallah .

Denemek istiyorum

Bende tutmayı düşünüyorum zaten geçensene hiç tutmadım eşim bırakmadı ama bu sene tutacağım zor olsada tutacağım allah iniallah bebeklerimizin rızkını arttırır mübarek ramazanın hürmetine diyelim...

Kizlar bende insallah tutmaya calisacagim, esim istemiyot sutum azalir diye, ama neredeyae 6 aylik olduk ekstra biseyler veririm insallah. Beni su motive ediyor oruca, gecen ramazan yakin arkadasimin 3 aylik bebegi vardi, sutu az ve mama veren bi arkadasti, ramazanda oruc tuttu ve sutu bollasti mama vermeyi birakti, oruc sadece ibadet degil ayni zamanda vucudun ihtiyaci olan detoks gorevide goruyor, ben kizim icinde benim icinde sifali olacagina inaniyorum..

canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun

Ben bugun Öğretmen arkadasa gittim, esim götürdü benim minik arabada durmadigi icin..kendi aracimi suremiyorum bahcede duruyor oyle ne yapıp edip koltukta durmaya alistirmam lzm cunku sonu yok surekli esim goturuyo her yere..
ek gida konusunda miktarını azaltayim diyorum hos cok vermiyorum ama nil biraz daha az emiyor, bi de surekli bi seyler yedirmekten süte sıra gelmiyor sanki..
sabah meyve rendesi, oglen sebze puresi, öğleden sonra yogurt veriyorum. .kv miktarlari azaltmami söyledi hos dr. un söylediği miktari gecmiyorum..[/QUOTE]
pusetler için oyuncaklar onları denedin mi hiç ? aynı şey değil de benim oğlumda mama sandalyesinde bazen sıkılıyordu, altı vakumlu oyuncak aldım,, onunla oynayıp oyalanıyor, bu sırada da biz yemeği yiyebiliyoruz,,,

canım bi kurdele kes küçücük sutyen in içine at emzırecegın memeyi kolay bulursun

sabah meyve rendesi, oglen sebze puresi, öğleden sonra yogurt veriyorum. .kv miktarlari azaltmami söyledi hos dr. un söylediği miktari gecmiyorum..[/QUOTE]
downloadfile.webp canım bunu asıyorum on koltuğun arkaya bakan yerine araba sallandikca ses filan da çıkarıyor oyaliyo benimkini çok huysuzsa pusetine donence takıyorum ama yüzüne çarparsa diye tedirgin oluyorum resmini eklediğim Daha kullanışlı hep arabada asılı duruyor artık.

Hayirli sahurlar canlarim
Oruca niyetlenen arkadaslar var Allah kabul etsin.bende tutmaya niyetleniyrum bakayim.esim de tut diyo aman o ne anlar halden laf olsun diye sordum o da tut diyo asıl halden biz emzikliler anlariz.simdi sahur yapıyorum. Allah kerim yarina

Back
X