2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hanımlar düşündüm düşündüm blw zor bana göre:) ay döküldü ay saçıldı ben gelemem öyle strese sonra büyük oğlum ama o döküyor bende öyle yiyicem diye geriye dönerse yandım:KK53::KK53: tam blw olmasada büyüğe öyle uyguladım zaten, kendi yemesine izin verdim hep 1 yaşından sonra, öyle bir yerdi ki tabağı karman çorman olurdu eli yüzü kir pasak:KK70: domates hastasıdır, öyle videosu var dodomes yerken:KK48: dodomes derdi domatese, o tabağını karıştırdıkça ben geri ayırırdım yemeklerini, bu da yanlış işte müdahale ederdim, çorba içmesine 3 yaşında anca izin verdim:KK48: birde kendi başına bardakla içmesinede geç izin verdim sanırım:KK48: ama şöyle bir şey var eymende çok çok rahatım, üstü batmış kirlenmiş dert değil yani leke olacak diye umursamıyorum, nasılsa ardından giyecek kardeşi olamayacak:KK48:

Bugün nektarin denedim iki kaşık yedi gerisi yok hamdolsun buna da:) bu hafta başka doktora götürücez bakalım o ne diyecek oğluma

Eltimin oğlunda b12, demir, d vitamini eksikliği çıkmış, iğne ilaç vermiş dr, iğne vurunuyor şimdi, bizde veririz muhtemelen kan idrar, ayyy çok ağlar eymen nasıl vericez ya:KK61::KK61:
Bebek hemşiresi olan bi hastanede aldırın kanı. Daha önce iki kere alındı kızımın 2. De morarmadi bile

Ben de bugun regl oldum.ins azalmaz canim.
masallah bil hanima valla cok iyi bi kez uyanmasi maşallah onceden abdullah da oyleydi simdi saat basi kalkiyoruz emmeye bazen de uyaniyor bir sure geceleri

Benimki 45 dk sonra tekrar acikir meme ister :KK70: hala cok sık emiyoruz

olur mu oyle ya uyguluyorsan evinde uygula başkasını rahatsız etme.dikkat et hic olmazsa.ne insanlar var sinir oluyrum umursuzlara

canim hepimiz de ayni dert var normal demekki artik baska besinlerde yiyorlar bu kadar yetiyor demekki.hem bi kac ay sonra sadece vitamin sifa amaçlı olacak sütümüz doyurnak icin olmayacak.lütfen stres yapma canim
Sagol canim haklisin

Merhaba kızlar...
Dün oğlum ilk defa döndü emeklemeye çalışıyordu:-)
Bugünde sabah kalktı bende ona uzaktan öpücük attım oda dudaklarını büzüyor öpücük atmaya çalışıyor ama birtürlü yapamadı:KK70::KK70:
Oğlum artık ben ne yapsam onu yapıyor:KK70::KK70:
Maşallah canim oglusuna sanada gecmis olsun regl sancisi da cok zor olur

Nego Nego herkesi toplu alintiliyamiyorum tek tek yaziyorum sana gelince zaten hic alinti yapamiyorum iletmiyo sayfa ya da telim kafayi yedi sinir oldum gecen de boyle oldu:KK11:neyse bence sen yedirme konusunda sikinti yasamazsin ilkinden tecrubelisin eymen yemeye basladiginda daha rahat olurssun gibi geliyor abisiyle beraber guzel guzel yerler inşallah

Merhaba kızlar...
Dün oğlum ilk defa döndü emeklemeye çalışıyordu:-)
Bugünde sabah kalktı bende ona uzaktan öpücük attım oda dudaklarını büzüyor öpücük atmaya çalışıyor ama birtürlü yapamadı:KK70::KK70:
Oğlum artık ben ne yapsam onu yapıyor:KK70::KK70:
maşallah kuzuya
bizimki de yemek yerken ağzımıza bakıyo çiğneme hareketi yapıyor:)

Taksit taksit yazıyorum:KK70:
simdi dipkose bi temizlik yapayim.iyice kokana kadar bekliyorum ne miskinlik ama:rolleyes::rolleyes:
regl olunca rahat oluyo..vakit bol.oruc degiim namaz yok okuyamiyormda ver gücunu temizlige.:KK76:
ohhh mis eline sağlık

Teşekkür ederim canım ben de bir değişiklik yok dün eşim beni hastaneye götürdü canım sen zaten böyle oluyorsun dedi normal değilmi dedi??
Bende sbdullah için gitmek istediğimi söyledim dinlenemiyorum bari ilaçla ayakta kalayım dedim doktor bu sefer bta hcg istedi..
Ben gerek yok dedim bir ipne tapın dedim yok tahlil çıkmayana kadar iğne yapamam dedi bende tahlilçıkana kadar annemlere grçtim dinlendim iyileştim benim ilacım dinlenmek...
sonucu merak ettim:) beta hcg

Selam canlar nasılsnz herkes iyidir insallah okuyamıyorum bugunlerde oglusum hasta oldu teyzeleri cok oksuruyo atesleniyo arada yavrum bugun doktora gittik doktor amca cok uşutmuşunz yavruyu dugune nisana falan mı gittnz klimalı odada mı kaldı falan dedi hayir dedim evden cıkmadik evimz
bahceli cok esiyo dedim cuma gunu tekrar
kontrol var o zamana kadar igne olcaz sabah aksam :(
yavrum benim o oksurunce cok kotu oluyorum :'( kızlar sizce igne olması mı
daha iyi yoksa şurup icmesimi doktor
surup yazcakti iciyomu diye sordu icmiyo kusuyo cikartiyo dedim igne verdi :( Allah hepimizn yavrularini korusun bize bagislasin

Selam canlar nasılsnz herkes iyidir insallah okuyamıyorum bugunlerde oglusum hasta oldu teyzeleri cok oksuruyo atesleniyo arada yavrum bugun doktora gittik doktor amca cok uşutmuşunz yavruyu dugune nisana falan mı gittnz klimalı odada mı kaldı falan dedi hayir dedim evden cıkmadik evimz
kontrol var o zamana kadar igne olcaz sabah aksam :(
surup yazcakti iciyomu diye sordu icmiyo kusuyo cikartiyo dedim igne verdi :( Allah hepimizn yavrularini korusun bize bagislasin
geçmiş olsun canım
şurup içmiyorsa mecbur iğne olacak iyileşmesi önemli olan

kontrol var o zamana kadar igne olcaz sabah aksam :KK43:
surup yazcakti iciyomu diye sordu icmiyo kusuyo cikartiyo dedim igne verdi :KK43: Allah hepimizn yavrularini korusun bize bagislasin
Geçmiş olsun canim.kuzucuga Allah sifa versin ins.iyileşmesi icin kullanican canim.daha kotu olur Allah esirgesin.icseydi surup verirdi ayni demekki ikisi de

Nego Nego cnm azapcicegi ile ben hamile kalmak isteyenler forumunda tanıştım ne yapti cok merak ediyordum cok istiyordu cunku ve kafaya takıyordu. .
bugun daha sık emzirdim, bi de sen dedin ya ek gida kilo aldırmaz pek kafama Dank etti cok sagol...

Kizlar bi arkadasim muhallebi tarifi verdi, ben hic yapmadım ama bebisi cok sevmis..
isterseniz paylasirim burdan Bi de tecrubeli arkadaşlar ne diyo muhallebi isine?
Canim gecen ben sormustum muhallebi tarifi paylasirsan sevinirim su an vermiyorum ama vericem ilerde ...kilo aldiriyormuş muhallebi oyle duymustum 6 aylik olalim baslicam su an 5.5 ayligiz

Dışarı çıktık afet oldu bi dışarı çıksam hep yağmur :KK43:
Oğlum resmen iki gündür ne düzgün beni emiyor nede ek gida istiyor çok huysuz sürekli gaz li sütümde normalden çok her Ağzına aldığında maşallah cuk cuk ses geliyor ama hemen çıkarıyor napcam bu çocuğu ben ya işi gücü gezmek etra fla ilgilenmek kızım gibi olmasın nolur iştahsız bi çocuk daha çekecek gücüm yok:KK42:

Kizlar rk gida konusulmus bende yazayim
Brnde baslayali 2 hafta oldu
Yogurdu sevmedi bende bebe buskuvisi koyarak basladim. Gunde 1 kez 2 kasik yogurda 2 bebe buskuvisi koyarak veriyorum.
1 kezde meyve puresi veriyorum.
Bazi sabahlari kahvalti tahili veriyorum 2 mama kasigi olcusuyle icine 1 olcu de devam sutu koyuyorum.
Bazi aksamlar da apramil.iyi grceler kasik mamasi veriyorum. Gece daha az kalkiyor.
Bayramda 6 aylik olacagiz sebze puresi ve corbaya baslayacam.

Back
X