canım gideceğimiz yer tıp merkezi
inşallah canım ama size yazdıkça rahatladım takmıyorum artık:)
canım çok geçmiş olsun maalesef iğne şart yoksa daha kötü olur öksürüğü
evet canım çok takıyordu hiç bilgim yok özel mesaj at belki yazar
canım her yerde öyle yazıyor ek gıda bebeğin ihtiyacı olan proteini vitamini karşılamıyor önemli olan süt diye
yaz canım katı düşüncelerim yok benim hormonluymuş vs. çünkü organik diye bir şey olduğuna inanmıyorum artık özellikle sebzede, gdo suz İsrail eli değmeyen tohum kalmadı, bir tek babamın bahçede ki meyve ağaçlarına güvenirim çünkü yılların ağacı onlar
canım aklıma diş geldi ama yok diyorsun, eymen gibi bir şey öğrnecektir dünden beri baba da baba canıma okudu uyumayarak, seninkinden büyük bir atraksiyon bekle sen:)
maşallah canım yiyorsa ne ala, bende hippin bebe bisküvisini alıcam
oyy bende kuzu etine üzülüyorum minicik yavru onlarda
canım bu yöntem bizim ülkede yeni duyulmaya başlamış o yüzden büyük oğlumda haberim yoktu, buraya yazınca kızlar okudum bende, tecrübe de bir yere kadar:) tecrübe+ yeni bilgiler diyorum:) tabi annelerimizin deneyimlerinide dikkate alıyorum, işte bu yöntemde aklıma yatmayan yoğurda vs. geç başlamak kaşık tutunca olacak anca, muhallebi vericem ben yulaf unundan düşünüyorum bu durumda onu da veremem, kafam karışık artık 3. şık bana uygun:) o yerken benden kenardan tıkıcam ağzına, birde ben büyük oğluma ye diye ısrar etmem bazen milletin baskısından ağlatarak yedirdiğim oldu sonra kendime çok kızdım, eşim zorla yedirir çok kızarım, ben sofrayı kurarım birazdan kaldırıcam yiyorsan ye derim,kendi yediği için daha güzel yiyor
katılıyorum canım avakadoyu daha ben yemedim:) ama kivi mesela bizim ülkede de yetişiyor ondan vermiştim emire bir yaşından sonra
canım bence iyi almış eymen 200 gr almıştı
canım ikiside aynı benim bildiğim, bazı buzdolapları turbo oluyor nofrost değilde, o aya göre sütün besleyiciliğini bende okumuştum
tarhana verilmez canım