Günaydın hanımlar geçmişi okumadan yazayım, bugün pembe lekem geldi regli sandım ama reglime var ya ben çok korkuyorum evde test vardı tarih, geçmediyse yapıcam, benim reglim düzenlidir 28 günde bir olur
Birde dün canımı sıkan bir konu oldu fikrinizi almak istiyorum, kaynım nişanlı düğünü olacak bu ay sonu, düğün hazırlığında pürüzler çıkıyor ben hiç bir şeylerine dahil değilim, istemeye bile gitmedim düşünün sadece nişana gittim o , kızı bir nişanda bir bayramda birde günde gördüm telefonu bile yok bende, annesini bir kere nişanda gördüm, dün kadın kv yi aramış tartışma amaçlı ve kp im sürekli bu kıza işte diğer gelinlerim beni zora sokmadı kızım olsa alırım ama yok paramız demiş ki kız bunu biliyordu istemeden önce ben bir şey istemiycem her şeyin makulünü alıcam demiş, nişandan sonra ters döndü kendi kendilerine kp falan danışmadan gelinlik sipariş etmiş ki fiyatı bunların bütçeyi aşar, kaynımın işi iyi değil asgari ücret hatta çıkartılmış yeni öğrendim, eşim asla onaylamadı askerliğini yapmadı maaşı az işi garanti değil perişan olurlar diye ama dinleyen olmadı, neyse mevzu dün bu kadın kv demiş ki senin diğer gelinlerinle benim kızım bir mi benim kızım üniversite mezunu!!Kan beynime sıçradı o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki, bu konuşma olunca ben kv deydim kadın konuşmayı anlatırken ağzından çıktı birden pişman oldu ama ben duydum

ya kızlar bu kadın kimde beni aşağılıyor sohbetimiz bile olmadı, kp ben ni diyorum bizi örnek ver diye, hiç bir şeylerine dahil olmadım, bir tek kiralık ev gördüm kız tutulan evi beğenmedi diye orayı söyledim o kız benim gördüğümü beğenmiş ama kp istemedi, siz olsanız ne yaparsını bu söze çok üzgünüm dünden beri, yani kadını görsem çok kötü kavga ederim o derece
Nerdeyse bdv ye konu açıcam benim en hassas olduğum konu zaten üniversiteyi okuyamadım gerçi şimdi okuycam ama, sabah eşime söyledim cahil hadsiz dedi, o kadını görürsem iyi olmaz dedim, ne diyeceksin bir şey diyemezsin o sana dememiş ki direk dedi, o zaman bende kızına derim ne demek oluyor bu dedim o olur diyor eşim..