- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
Hayırlı geceler hanımlar.
Halılarım geldi yeniden temizlik yaptım, misafir ağarladım, bu günde oğluşla oradan oraya yuvarlana yuvarlana geçirdik günü.
Yemek işleri konuşulmuş. Herkes kendince doğruları uygulamaya çalışıyor işte.
@Mrssuperfine a katılıyorum bir çok konuda. Ama ben blw ci değilim.
Mıncıklıyor mıncıklıyor ama her şeyi ağzına götüren oğlum yiyecekleri götürmeye pek rağbet etmiyor.
Öncelikle bazı arkadaşların bebişlerinin büyük tuvalet problemi varmış onlara bir öneride bulunayım belki denemek isterler.
Bizim tuvalet sorunumuz yok bu arada elhamdülillah onu söyleyeyim.
Ama geçen gün 2 gün üst üste yeşil mercimek yemeği yedirdim oğluma ilk kez ve 3 gün boyunca günde 4 kez büyük tuvaletini yaptı.
Belki yedirmek istersiniz çok çalıştırdı bağırsaklarını ancak düzeldi.
9. aydan itibaren kuru fasulye nohut verilmeye başlanıyormuş. Sıra onlarda ara ara deneyeceğim inşallah.
Bu arada ben muhlamaya peynitle birlikte çırpılmış yumurta sarısı da koyuyorum.
Normal muhlama tarifinde yok yumurta ama bebişlere uydurarak böyle yapıyorum, yumurta peynir tereyağ bir arada yemiş oluyor.
Bana mısır ununu teyzem köyde görümcesinin kendi yetiştirdiği eski tohum mısırlardan yaptırıyorlar mısır ununu o veriyor.
Süper doğal olduğu için gönül rahatlığıyla veriyorum.
Diğer tam buğday unu pirinç unu buğday unu vs gelenekselpazar.com dan almıştım.
Şimdi makarnalütfenden sebzeli makarna alacağım.
İyi gidiyor gibi ek gıda olayı. inşallah daha da iyi olarak devam eder. Ama henüz tam kış gelmediği için sebze sıkıntısı çekiyorum. O yüzden yapacak çeşit bulmakta zorlanıyorum. Kışın çok çeşit olacak inşallah.
Halılarım geldi yeniden temizlik yaptım, misafir ağarladım, bu günde oğluşla oradan oraya yuvarlana yuvarlana geçirdik günü.
Yemek işleri konuşulmuş. Herkes kendince doğruları uygulamaya çalışıyor işte.
@Mrssuperfine a katılıyorum bir çok konuda. Ama ben blw ci değilim.
Mıncıklıyor mıncıklıyor ama her şeyi ağzına götüren oğlum yiyecekleri götürmeye pek rağbet etmiyor.
Öncelikle bazı arkadaşların bebişlerinin büyük tuvalet problemi varmış onlara bir öneride bulunayım belki denemek isterler.
Bizim tuvalet sorunumuz yok bu arada elhamdülillah onu söyleyeyim.
Ama geçen gün 2 gün üst üste yeşil mercimek yemeği yedirdim oğluma ilk kez ve 3 gün boyunca günde 4 kez büyük tuvaletini yaptı.
Belki yedirmek istersiniz çok çalıştırdı bağırsaklarını ancak düzeldi.
9. aydan itibaren kuru fasulye nohut verilmeye başlanıyormuş. Sıra onlarda ara ara deneyeceğim inşallah.
Bu arada ben muhlamaya peynitle birlikte çırpılmış yumurta sarısı da koyuyorum.
Normal muhlama tarifinde yok yumurta ama bebişlere uydurarak böyle yapıyorum, yumurta peynir tereyağ bir arada yemiş oluyor.
Bana mısır ununu teyzem köyde görümcesinin kendi yetiştirdiği eski tohum mısırlardan yaptırıyorlar mısır ununu o veriyor.
Süper doğal olduğu için gönül rahatlığıyla veriyorum.
Diğer tam buğday unu pirinç unu buğday unu vs gelenekselpazar.com dan almıştım.
Şimdi makarnalütfenden sebzeli makarna alacağım.
İyi gidiyor gibi ek gıda olayı. inşallah daha da iyi olarak devam eder. Ama henüz tam kış gelmediği için sebze sıkıntısı çekiyorum. O yüzden yapacak çeşit bulmakta zorlanıyorum. Kışın çok çeşit olacak inşallah.