Sizlere yazmadan daliyrum kusurums bakmayın kızlar döncem araniza ins . oglus toparlsnsin.
kv ler vardi.torun sevdası nedir bunlardaji anlamıyorum. Daha dun ordaydik bugün gunduz pat diye kp geldi asagidn basti zile cocugumuz olmadan once kesinlikle böyle gelmezdi.evli barkli aileyiz uygun hali uygunsuz hali var. oglum uyuyrdu sipanin uyuycagi tuttu gec oldu e gondersem ayip olur cagirdim kv yi de yemege geldiler neyse.ben artik bir arays gelmekten cok bunaliyrum onceden cok severdim Allah var ne olduysa hamilelik ve dogumdan itibaren kv acayiplesti.surekli bilmislik yapiyo bir o olsa kp esim inanın bıktım artik yahu herkesin bebegi var herkesin ki kiynetli yokk abdullah başka.beni bi annneligimle oglumla başbaşa birakmadilar psikolojik olarak.bi guvenmefiler.dogum yaptığım ilk zananlardaki gibi tekrar ruhen çöküntü yaşamaktan cok korkuyrum su an saatlerce aglayasim var ama degmez bunlar icin.ama işin gercegi kv benim bilincli anne olmamı kabullenemiyo niye anlamiyrum iki de sevinsene.cok sukur okuyan araştıran rabbine tevekkül etmeyi bilen insanim.buyuklenme gibi oldu ama siz anladiniz beni.ben su an artik tikandim boylelerine nasıl davranilir nasil konusulur? kv kp ve esimle daha fazla papaz olmadan soyleyin arkadaşlar

((
Kv hergun radyoda pedagog dinleyip bize akil veren bi kadın. Ne yapsak zararli oyle olmaz su yapilmaz bu yedirilmez vs vs. Ki kac kez cahilligine sahit oldum oğluma karsi davranislarinda. simdi ben de bilerek abdullah a uygun olmayan şeyleri deyince.sen zararlı ben zararlı diyerek işin icinden çıkılmiyor.brnde baktim olmuyo saliverdim baska secenek yok.yok üşür şunu giydir.bunu giydir onumuzde kis resmen bana disari çıkma diye alttan alttan psikolojik baskı uyguluyo ennn kaldiramadim zoruma giden şey. Kendi bi gun evde kalsa bir bunsldim ki nasıl der.daha cok sey var ama yaxilmiyor.o seviyeye geliyrum ki bazen Allahtan hayirlisino isteseymisim evlat degil de diyrum anneligimden sogutttular.Allah onlara akil fikir bana da sabir versin.cok doluyum kizlar cok.Allahim oglumla yavrumla aramiza kimseyi sokmasın.o bizim evladımiz.kp ve kv nin degil.
bir de bana çalış şartlar musait diyo kv o bakacakmis allah muhafaza.esime kesinlikle dedim sonra ananin babanin simarttigi cocugu terbiye et nasıl efiyorsan diye. şükür o da guvenmiyo annesine. Hala kv abdullahin uc tane bakıcısı var diyo.istemiyrum cunku diger eltilerin cocuklarina bakamam ben diyerk resti cejti.bize gelince tamam.razi olamam ben buna.Allahimmm ne dertliymisim uzun oldu hakkinizi helal edin.