2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkedeşlerimmm. Bugün çok soğukk yaa elektrikli sobayı açtık yoksa donacaktım :)
Günaydın ben artik geceleri full kombi yakıyorum iki gündür de gündüzde acık sanatta evin ısısı artsın diye elektrikli ac kapa yapıyorum :-) bizim ev biraz daha soğuk alr kattakiler şehir dışında yaşıyor isleri olunca geliyorlar:(

Günaydın ben artik geceleri full kombi yakıyorum iki gündür de gündüzde acık sanatta evin ısısı artsın diye elektrikli ac kapa yapıyorum :-) bizim ev biraz daha soğuk alr kattakiler şehir dışında yaşıyor isleri olunca geliyorlar:KK43:
Burda doğalgaz yok maalesef olsa bende bütün evi ısıtırsım böyle tek odaya tıkılıp kalıyoruz havada kapalı ruhum daralıyo ama yapıcak bişey yok kalpriferler yanana kadar beklicez.

Pinking Tree Pinking Tree canım o dediğini bakıcı olmasa bile yap 2 gün izin ver kendine annen baksın öğleden sonraları en azindan bebegin de sen de bi nefes alın. Yemesi için ısrar etmiyorsan bile stres yapıyorsan yiyecek mi diye ondan bile etkileniyorlar. Yedirirken endişeli gözlerle bakmayip onun yerine gülümseyerek bakınca bile değişiyor yeme şekli. Yapışma olayı bizde de var malesef yemek yaparken bile bacağıma sarılıyor bunları yazarken de yanımda dikiliyor şu an kafası dizimde :) Bi arkadaşım uyuması için bebeğini odasında salıncağina koyup çıkıyodu döndüğünde uyuyodu bebeği öyle şey mi olur dedim hep 1 dk bile gözümün önünden ayirmadim ama yanlış yaptım sanırım bu konuda ben de ne yapacağımı bilemez durumdayım

Canım bi rahatsızlığı olmasın??
Doktora gösterdinmi bazen biyerleri ağrıyor onun içinde yemiyorlar..
Benim oğlumda diş çıkarma döneminde yemiyordu rahatsız olunca iştahlarıda hepten kapanıyor:KK43:
yok canım doktor kontrolünde çok şükür bir şeyi yok iştahsız sadece zaten hep öyleydi ama bayramdan beri ağzını kapadı bir Çay kaşığı bile birşey almadı Ağzına...

canım artik elini tamamen bırakıp yürüyor mu maşallah kuzuya bunu gören insanlarda nazar yapabilir dikkat et derim bu ara bizimki de depresyonda benle değil meme ile ayrıldım diye yemegide protesto ediyor ..inan ise başlasan yada 2.çocukta sunu yapmicam desende çocuk şekillendiriyor olayı sen değil hic yıpratma kendini Allah yardımcın olsun dr görürdün mu bizimkinin yememe sebebi mesela dış ve ayrılık...inş şifa iştah gelir sareye:KK66:
Evet biliyorum bebek yönlendiriyor bunu kızımda gördüm:( ama ne bileyim insan kendine fatura çıkarmak istiyor herhalde annelikte bu var..
Evet yürüyor ama yürüyüp bacağıma tırmanıyor yapışıyor yine kucakta... bayramda nazar oldu sanırım nazar takıntım yok ama. Başka açıklaması ds yok:(

Pinking Tree Pinking Tree canım o dediğini bakıcı olmasa bile yap 2 gün izin ver kendine annen baksın öğleden sonraları en azindan bebegin de sen de bi nefes alın. Yemesi için ısrar etmiyorsan bile stres yapıyorsan yiyecek mi diye ondan bile etkileniyorlar. Yedirirken endişeli gözlerle bakmayip onun yerine gülümseyerek bakınca bile değişiyor yeme şekli. Yapışma olayı bizde de var malesef yemek yaparken bile bacağıma sarılıyor bunları yazarken de yanımda dikiliyor şu an kafası dizimde :) Bi arkadaşım uyuması için bebeğini odasında salıncağina koyup çıkıyodu döndüğünde uyuyodu bebeği öyle şey mi olur dedim hep 1 dk bile gözümün önünden ayirmadim ama yanlış yaptım sanırım bu konuda ben de ne yapacağımı bilemez durumdayım
Bebeğimi bırakamıyorum canım annem yaşlı bakamaz kv bakmaz zaten sadece emiyor.. Ya babasının y benim kucağımızda uyur.. Arabada Çığlık çığlığa.. Pusete binmez.. Mecburen babası işe paslaşıyoruz sadece gören Allah kolaylık versin diyip kaçıyor ;( eve ekmek getiren kapıcı bile abla Allah kolaylık versin sana diyor:(

Mızmız huysuz bebrk değil ben ya da babası yanındaysak kucağımızdaysa mutlu. Ama uyumuyor ve yemiyor. Sürekli kucakta oyun gülücük Peşinde:(

Ve evet malesef artık yesin diye kasılıyorum mutlaka o da anlıyor :(

yok canım doktor kontrolünde çok şükür bir şeyi yok iştahsız sadece zaten hep öyleydi ama bayramdan beri ağzını kapadı bir Çay kaşığı bile birşey almadı Ağzına...

Evet biliyorum bebek yönlendiriyor bunu kızımda gördüm:KK43: ama ne bileyim insan kendine fatura çıkarmak istiyor herhalde annelikte bu var..
Evet yürüyor ama yürüyüp bacağıma tırmanıyor yapışıyor yine kucakta... bayramda nazar oldu sanırım nazar takıntım yok ama. Başka açıklaması ds yok:KK43:

Bebeğimi bırakamıyorum canım annem yaşlı bakamaz kv bakmaz zaten sadece emiyor.. Ya babasının y benim kucağımızda uyur.. Arabada Çığlık çığlığa.. Pusete binmez.. Mecburen babası işe paslaşıyoruz sadece gören Allah kolaylık versin diyip kaçıyor ;( eve ekmek getiren kapıcı bile abla Allah kolaylık versin sana diyor:KK43:

Mızmız huysuz bebrk değil ben ya da babası yanındaysak kucağımızdaysa mutlu. Ama uyumuyor ve yemiyor. Sürekli kucakta oyun gülücük Peşinde:KK43:

Ve evet malesef artık yesin diye kasılıyorum mutlaka o da anlıyor :KK43:
Üzüldüm durumunuza arkadaşım ya normale döner inşallah en kısa zamanda...

Herkese merhaba...
Sonunda koltuğumuzu aldık...
Oyuncak_2631939.jpg

Darısı olmayanlarin basina

Kızlar çıldırıcam. Artık:KK43: uyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...

Nasıl nazara geldik inanamıyorum bayramdan beri Ağzına bir şey sürmez oldu açmıyor ağzını bakmıyor bile..

Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var:KK43:(

Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor:KK43:(

Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem :KK43:(((((
Canim gecici bir donemdir buyuk ihtimalle yabi insallah, gercekten cocuklar acken cok huysuz oluyor, kizimda oyle, acken duzgun uyuyamaz vs.inaniyorumki kizinin huysuzlugu ac olmasindan. Gorumcemin kizina cok benzettim senibkini, oda erkenden yurudu cok aktif bu yuzden yemege vakit ayirmak istemiyior, uykularida sikintiya giriyor.. sen yaninda otur birliktw oyun kur sonra caktirmadan kac yanindan, ben oyle yapiyorum, birde bana asiri baglanmasin diye bazen esim uyutuyor yada uykudan uyaninca o ilgileniyor, esinin cok vakti yoksada annen vs yapsa iyi olabilir..

Kızlar çıldırıcam. Artık:KK43: uyumuyor uyumuyor yemiyor yemiyor Açlıktan uyuyamıyor resmen...

Nasıl nazara geldik inanamıyorum bayramdan beri Ağzına bir şey sürmez oldu açmıyor ağzını bakmıyor bile..

Çıldırıcam artık.. Valla bakıcı bulup gidip bir yerlerde uyuyasım akşam eve geç gelesim var:KK43:(

Yürüyen Çocuk ama hala daha kucağımda olmak istiyor:KK43:(

Ten tene temas dedim suyunu çıkarttık herhalde... Ikinci çocuğun olursa bezini bile ocağa almasan değiştircem emzircem :KK43:(((((
Benimki de 1 dk yanından ayrılmayım istiyor. Yapışık ikiz gibiyiz... Allah kolaylık versin...

Nerdeyse 1 yasina gelcekler ve ayni sekilde dedigin gibi bende gozumun onunden ayirmiyorum
Duse kalka buyuyecekler ve aman bosver mikropada ihtiyaci var birak annesi laflarindan da ck skildim (kv ve gorumcemin laflari bunlar ;) )
Oldu odada birakayim ordan oraya dussun kafayi duvara carpsin oyle buyuycek olurmu hic boyle sacmalik,kucucuk beyinleri var onlaron ve halen kemikleri gwlisim asamasinda,Allah korusun valla,birde zaten mikropu yeterince sebzeleri ne kdr iyi yikiyoruzki ordan burdan kapiyolar yerde emekliyolar ellerini agizlarina sokuyolar birde extradan niye mikrop kapsinlar degilmi,
Ahahaa ay hihamicim sen ne demissin ben konuyu hangi noktaya cevirmisim :))))
Ayy napimm ne zmn kv dense konu sasiyor zaten,kadin beni tella arasa bile hemen geriliyorum :KK48: halbuki hatir sormak icin ariyormus:KK45:
Neyse asil konuya odaklaniyorym hemn evet bnmkide surekli bacagima yapisiyo omzuma sariliyor ve boynumu isiriyo:KK43: canim cok aciyor
Uyurken ses cikcak diye is yapamiyorum
Uyanikken pesinde takipten ,farkindaysaniz eskisi kdr giremiyorum cunku surekli ev isi yapiyorum
Kisda geldi ,su 130 lira para verip kaziklandigim dr fitto korseyi takip utu yapiyorum sirf para verdim ziyan olmasin diye
Robot gibiyim icinde egilemiyorum dogrulamiyorum 3 kopcasi koptu ve sirt yaglarim fiskiriyo kazara bir dar bady giyip bu swkilde disari ciksam rezil gibi sakat zannederler ,ve sadece bunlari ben dile getirmiyorum birsuru sikayet varken nasil oluyorda memnunum diyenler oluyor hayret valla :KK12:

Evet biliyorum bebek yönlendiriyor bunu kızımda gördüm:KK43: ama ne bileyim insan kendine fatura çıkarmak istiyor herhalde annelikte bu var..
Evet yürüyor ama yürüyüp bacağıma tırmanıyor yapışıyor yine kucakta... bayramda nazar oldu sanırım nazar takıntım yok ama. Başka açıklaması ds yok:KK43:

Bebeğimi bırakamıyorum canım annem yaşlı bakamaz kv bakmaz zaten sadece emiyor.. Ya babasının y benim kucağımızda uyur.. Arabada Çığlık çığlığa.. Pusete binmez.. Mecburen babası işe paslaşıyoruz sadece gören Allah kolaylık versin diyip kaçıyor ;( eve ekmek getiren kapıcı bile abla Allah kolaylık versin sana diyor:KK43:

Mızmız huysuz bebrk değil ben ya da babası yanındaysak kucağımızdaysa mutlu. Ama uyumuyor ve yemiyor. Sürekli kucakta oyun gülücük Peşinde:KK43:

Ve evet malesef artık yesin diye kasılıyorum mutlaka o da anlıyor :KK43:
CNimm ya Allah yardimcin olsun
Birsey denemeni istemesem senden
You tube sevimli dostlar yazsan
33 dk ,14 dk,45 dk falan bikac video var
İnanilmaz eglencelii,tel dan yada tabletten acsan izletsen o tam gulerken agzina soksan oyle oyle aliscak gibime geliyo
İnanirmisin sevimli dostlari izlemezse asla yemiyor ne keramet varsa o videoda onlari gorunce basliyo siritmaya

Merhaba hanımlar yazamıyorum, minik artık tutunup kalkıyor, koltuğa otursak tutunup kalkıyor yanımıza çıkmaya kalkıyor, yere otursak üstümüze tirmaniyor, meme bağımlısı oldu, kv diyor emmiyordun şimdi aşık oldun:) abisiyle ders çalıştırmıyor bacagimiza yapisiyor, çığlık atıyor almamız için, ders dediğim sureler ingilizce sayılar:) abisine kızınca minikte bana kızıyor:) evin her yerini turluyor bütün kapıları örtüyorum, fok balığı gibi emekliyordu şimdi tam emekliyor, zigon sehpaları çekip çıkarıyor, yapma cis diyorum gülüyor yapmaya devam efiyor Hayır cis diyorum homurdana homurdana bırakıyor:) birde utanıyor ya başını öne eğiyor, ben okula giderken anlıyor ağlıyor, abisi okuldan gelince çığlık atıp sarılıyor öpüyor yaliyor resmen:) reklam olmazsa yemek yemiyor, Kıymalı patates yemeği, Kıymalı yumurta, kavurma, patatesli yumurta, Kıymalı Madımak, yoğurtlu çorba, tavuk çorbası yedikleri ama reklam varsa yoksa açmıyor ağzını:KK43: tv izletip yemek yedirenleri kınadım sonuç bu.

Özledim iki günde sizleri:)

Back
X