2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
güya bu gün 100 tefriciyeyi tamamlayacaktım iş yerinde ama işler bi türlü durmuyor geliyorda geliyor
fatihamı okudum cümlemizin bebişine şifa olsun inş.

canım ilk bebişinde nasıldı ilgisi?
belki de daha yeni diye alışamamıştır?

inşallahh çok güzel artmıştır değerlerin:16:

aldım biraz önce değeri dün akşam üzeri 6 da vermiştim 317,25ti bugün öğlen 12de verdim 476,8 çıktı :) bakalım cumartesi ne çıkcak

ah canım ya işte erken kan vermek bu yüzden iyi değil delik deşik oluyorsunuz boşuna ben bir kere verdim tamam bundan öncekinde çok vermiştim boş yere

cumartesi de vereyim daha vermem :) yarın müsait olsaydık bugünkünü vermek zorunda kalmıcaktım ama olmadı fazladanbi kere daha vermiş olcam. bebeğim sağlıklı olsun da pekmez bal ceviz geri getiririm ben kanımı napalım :)

güya bu gün 100 tefriciyeyi tamamlayacaktım iş yerinde ama işler bi türlü durmuyor geliyorda geliyor
fatihamı okudum cümlemizin bebişine şifa olsun inş.
canim kolay gelsin sana merak etme bugun bitirirsin 100 u sen aksam falan bitiremessende canim sagolsun yarina tamamlarsin eksik kalani.
kizlar okunuyormu tefriciyeler 22 kisiyiz gunde 100 er tane okusak 2 gunde bitiririz insallah ama kimsede ses cikmiyor bebislerimizin kalp atisini duyana kadar icimiz rahat etmicek o yuzden dua edelimki bebislerimiz dualarla daha siki tutunsun bize ..
bende ocak annesi olucam hayırlısı ile,,,
ocak 15 de olucak bebeğim benide listeye alır mısınız?
birde benşm çok kasık ağrılarım oluyor şu anda 4h3g hamileyim ama yerimden 5 dakikaka kalkayım yumurtlalıklarım dökülecekmiş gibi ağğrıyor , öksürünce yumurtalıklarım çatlıcak sandım,,,
iki gündür yatıyorum,,, evde kimse de yok:(
yarın dr gidicem oraya bile nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara,,,

canim hosgeldin aramiza hemen ekliyorum listeye senide.
iyi dinlen mecbur kalmadikca ayaga kalkma canim insallah en kisa zamanda toparlanirsin yeterki bebegin siki tutunsun sana hadi oturdugun yerden sende oku tefriciye biz topik olarak bebislerimiz icin 4444 tefrciye okuyoruz sende katil

bende ocak annesi olucam hayırlısı ile,,,
ocak 15 de olucak bebeğim benide listeye alır mısınız?
birde benşm çok kasık ağrılarım oluyor şu anda 4h3g hamileyim ama yerimden 5 dakikaka kalkayım yumurtlalıklarım dökülecekmiş gibi ağğrıyor , öksürünce yumurtalıklarım çatlıcak sandım,,,
iki gündür yatıyorum,,, evde kimse de yok:(
yarın dr gidicem oraya bile nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara,,,

kac yasinda oldugunu ve sat tarihini yazarmisin canim

Daha kan tahlili sonucunu almadan şuraya da yazasım var ama tutuyorum kendimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ya ben de yarın doktora gidip değerler artmış mı herşey yolunda mı diye baktıracam
pazartesi 360 çıkmıştı. doktor çok yeni dedi.
sanki adetim gelcekmiş gibi bi sancı giriyor arada belime ve kasıklarıma benim gibi olan var mı yoksa bende ters giden bişe mi var?
birde göğüslerimde hiç sızlama falan yok

Daha kan tahlili sonucunu almadan şuraya da yazasım var ama tutuyorum kendimi :)
hahayy yerim ben seni yaa insallah en kisa zamanda katilirsin canim sende aramizaaa sat in ne zaman ?

kızlar ya ben de yarın doktora gidip değerler artmış mı herşey yolunda mı diye baktıracam
sanki adetim gelcekmiş gibi bi sancı giriyor arada belime ve kasıklarıma benim gibi olan var mı yoksa bende ters giden bişe mi var?

canim hosgeldin sende aramiza sanirim ilk defa yaziyorsun yeni gordum seni :)
bilgilerini yazarsan listeye ekliyeyim ismini ..
yas-sat-ve tah dogum tarihin gerekli

canim aslinda bunlar biraz psikolik agrilar sende tedirginlik oldugu icin bu sekilde yansiyor sana herkesde ayni seyler yasanicak diye bisey yok icini ferah tut iyi dusun insallah bebegin simsiki tutunacaktir sana ...

Son düzenleme:

Canım o bel ağrısı bende de var sırtlarım falan özellikle ayakta durunca kötü ağrıyor :50:
göğüslerim durup dururken sızlamıyor ama dokununca acı var..
bi de değişmeye başladı sanki :17:

kızlar bir şey sorucam sizeee?

doktor eğer imkanın varsa süthaneden alınan kaynatılan sütten iç dedi.ama bazıları pastörize için diyor..
sizin bu konuda fikriniz var mı?

Kizlar aklinizda olsun bebek kurabiyesi suslemeleri fln yapiyorum ben

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

hahayy yerim ben seni yaa insallah en kisa zamanda katilirsin canim sende aramizaaa sat in ne zaman ?

canim hosgeldin sende aramiza sanirim ilk defa yaziyorsun yeni gordum seni :)
bilgilerini yazarsan listeye ekliyeyim ismini ..
yas-sat-ve tah dogum tarihin gerekli

canim aslinda bunlar biraz psikolik agrilar sende tedirginlik oldugu icin bu sekilde yansiyor sana herkesde ayni seyler yasanicak diye bisey yok icini ferah tut iyi dusun insallah bebegin simsiki tutunacaktir sana ...

evet ben de aralık ayında doğum yapacaklarını gördüm kendi kendime niye ocak ayında doğum yapacaklara topik açılmadı diyordum
26 yaşındayım
son adet tarihim belli deil gibi .. tahmini doğum olarak 12 ocak çıkıyor :) Allah o günleri gösterir inşallah
sizinde kasıklarınızda adet gelecek gibi ağrı giriyor mu ya :43::43::43:

Canım o bel ağrısı bende de var sırtlarım falan özellikle ayakta durunca kötü ağrıyor :50:
göğüslerim durup dururken sızlamıyor ama dokununca acı var..
bi de değişmeye başladı sanki :17:

doktor eğer imkanın varsa süthaneden alınan kaynatılan sütten iç dedi.ama bazıları pastörize için diyor..
pastorize iç bence allah korusun hayvanlardan brusella tarzı birçok şey geçiyor. çiğ olarak süt yumurta salam sosis sucuk yeme .
benim de göğüslerimin köklerinde var sadece ama milletin hep ucu acıyor ondan merak ettim .

Pastorizelerde çok katkı oluyor doğalı en iyisi doktor haklı canım :)

Back
X