Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk bebişinde nasıldı ilgisi?
belki de daha yeni diye alışamamıştır?
inşallahh çok güzel artmıştır değerlerin![]()
daha yeni 2. ay
o zaman kendini üzmen için hiçbir sebep yok :) annesi sen rahat ol bebeğin hemen olcak bana güven :)
ay inşallah canım ya. hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisin
ah canım ya işte erken kan vermek bu yüzden iyi değil delik deşik oluyorsunuz boşuna ben bir kere verdim tamam bundan öncekinde çok vermiştim boş yere
canim kolay gelsin sana merak etme bugun bitirirsin 100 u sen aksam falan bitiremessende canim sagolsun yarina tamamlarsin eksik kalani.güya bu gün 100 tefriciyeyi tamamlayacaktım iş yerinde ama işler bi türlü durmuyor geliyorda geliyor
fatihamı okudum cümlemizin bebişine şifa olsun inş.
bende ocak annesi olucam hayırlısı ile,,,
ocak 15 de olucak bebeğim benide listeye alır mısınız?
birde benşm çok kasık ağrılarım oluyor şu anda 4h3g hamileyim ama yerimden 5 dakikaka kalkayım yumurtlalıklarım dökülecekmiş gibi ağğrıyor , öksürünce yumurtalıklarım çatlıcak sandım,,,
iki gündür yatıyorum,,, evde kimse de yok![]()
yarın dr gidicem oraya bile nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara,,,
tabikide ederim :) allah gönlüne göre versin tez zamanda seninde güzel haberlerini alalım inşallah
Amin ins. Canim allah ins. Seninde bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder![]()
bende ocak annesi olucam hayırlısı ile,,,
ocak 15 de olucak bebeğim benide listeye alır mısınız?
birde benşm çok kasık ağrılarım oluyor şu anda 4h3g hamileyim ama yerimden 5 dakikaka kalkayım yumurtlalıklarım dökülecekmiş gibi ağğrıyor , öksürünce yumurtalıklarım çatlıcak sandım,,,
iki gündür yatıyorum,,, evde kimse de yok![]()
yarın dr gidicem oraya bile nasıl gideceğimi düşünüyorum kara kara,,,
hahayy yerim ben seni yaa insallah en kisa zamanda katilirsin canim sende aramizaaa sat in ne zaman ?Daha kan tahlili sonucunu almadan şuraya da yazasım var ama tutuyorum kendimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ya ben de yarın doktora gidip değerler artmış mı herşey yolunda mı diye baktıracam
pazartesi 360 çıkmıştı. doktor çok yeni dedi.
sanki adetim gelcekmiş gibi bi sancı giriyor arada belime ve kasıklarıma benim gibi olan var mı yoksa bende ters giden bişe mi var?
birde göğüslerimde hiç sızlama falan yok
kızlar ya ben de yarın doktora gidip değerler artmış mı herşey yolunda mı diye baktıracam
pazartesi 360 çıkmıştı. doktor çok yeni dedi.
sanki adetim gelcekmiş gibi bi sancı giriyor arada belime ve kasıklarıma benim gibi olan var mı yoksa bende ters giden bişe mi var?
birde göğüslerimde hiç sızlama falan yok
hahayy yerim ben seni yaa insallah en kisa zamanda katilirsin canim sende aramizaaa sat in ne zaman ?
canim hosgeldin sende aramiza sanirim ilk defa yaziyorsun yeni gordum seni :)
bilgilerini yazarsan listeye ekliyeyim ismini ..
yas-sat-ve tah dogum tarihin gerekli
canim aslinda bunlar biraz psikolik agrilar sende tedirginlik oldugu icin bu sekilde yansiyor sana herkesde ayni seyler yasanicak diye bisey yok icini ferah tut iyi dusun insallah bebegin simsiki tutunacaktir sana ...
hahayy yerim ben seni yaa insallah en kisa zamanda katilirsin canim sende aramizaaa sat in ne zaman ?
pastorize iç bence allah korusun hayvanlardan brusella tarzı birçok şey geçiyor. çiğ olarak süt yumurta salam sosis sucuk yeme .Canım o bel ağrısı bende de var sırtlarım falan özellikle ayakta durunca kötü ağrıyor
göğüslerim durup dururken sızlamıyor ama dokununca acı var..
bi de değişmeye başladı sanki
kızlar bir şey sorucam sizeee?
doktor eğer imkanın varsa süthaneden alınan kaynatılan sütten iç dedi.ama bazıları pastörize için diyor..
sizin bu konuda fikriniz var mı?
Kizlar aklinizda olsun bebek kurabiyesi suslemeleri fln yapiyorum ben
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlar bir şey sorucam sizeee?
doktor eğer imkanın varsa süthaneden alınan kaynatılan sütten iç dedi.ama bazıları pastörize için diyor..
sizin bu konuda fikriniz var mı?