2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdan:37: hep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor:1: çikolata delisi oldum resmen:1:

Bu arada ben 23 üne randevu aldım 6+6 olacak o zaman çok mu geç hiç gitmedim malum bundan önce boş gebelik olunca git gel çok yıprandım bir haftada defalarca kan verdim ultrasona girdim sonuç hüsran oldu, şimdi ne yapsam devlete aldım en iyi doktora en erken o tarihe var , özele kendi doktoruma daha erken mi gitsem akıl verin bana, kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü:44:

Bence git. Ama sakın endişeli olduğunu hissettirme dra arkadaşım. Her dr aynı değil ama bazı dr lar endişeli olduğunu anlayınca maddi sebeplerle bir sürü tahlil vs. istiyor boşuna yıpranıyorsun bu süreçte. Ama ayın 23ne kadar hep için içini yer. O yüzden git bir özel hastaneye baktır bence. Rahatlarsın.

Günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ??
Bn iyiiiyim biraz daha ama su gaz sancısı için napsam bilemedim
Kapıda kıs warmış gibi giyindim
Acayip üşüyorum petekleride actım
Napiiimm: )

Sonucları bekleyn arkadasların güzül haberlerini görmek istiyoruzz :)

Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????
kendini sicak tutmaya calis canim bende battaniyenin altinda oturuyorum suan :)
canim suan bebek cok kucuk esnemenin ne zarari olabilir ki ilerde gobegin buyuyunce istesende bu kadar rahat esneyemezsin zaten

bugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur
Kasık agrıların nırmal canm üzme kendini stres yspma inşş
Güseeeeel haberlerle dönceksin bize
Kızlar canınız neler istiyor oğlumda çok tiksinmiştim et türünden yemek kokusundan tatlıdan:37: hep ekşi acı şeyler yiyordum:) şimdi canım deli gibi tatlı istiyor:1: çikolata delisi oldum resmen:1:

Bu arada ben 23 üne randevu aldım 6+6 olacak o zaman çok mu geç hiç gitmedim malum bundan önce boş gebelik olunca git gel çok yıprandım bir haftada defalarca kan verdim ultrasona girdim sonuç hüsran oldu, şimdi ne yapsam devlete aldım en iyi doktora en erken o tarihe var , özele kendi doktoruma daha erken mi gitsem akıl verin bana, kalp atışınıda duymak istiyorum çünkü:44:
Bn kızımda hep ekşi yedım öle cokda asermedim aslında ekşide yıyodum tatlı olarakda soguk tatlılar dıım canınız ister şimdi bu yagmurda:9:
Şimdikindede çikolata görunce midem bulanıyo ne bilimm böle acı ekşi seler yıyesim geliyo yine
burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27

hadi herkes birer fatiha okusun bebislerimiz icin :emir_bebek:

Okudum canm

burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27

okudum. nazarlardan korunsunlar diye felak nas ve ayetel kürsi de okudum

tabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman :52:

ohh ne güzel ya aynı yaştayız sen 3. bebişini doğururken benim kısmetse daha ilk bebişim olacak..:)) Allah 'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..:))

tabiki canim onemli olan saglili olmasi :)
ben dogumlarimdan sonra bakmistim iki oglumdada tutmustu bilmiyorum bunda uyarmi uyarsa benim ucuncu oglus geliyor o zaman :52:

teyzemin de 3 oğlu varr o da almanyada:52:
ama şimdi 2 kız torunu oldu :32:

burdakiler :
Vmhome,
aymeh,
bahabasak,
NEVIN123,
elabebek,
Mrv5534,
ikrts,
eflalim,
akgokcen,
sweatfebruary27

okudum hepimizin bebişleri için :16:

ben de daha tiksinmek ya da aşermek gibi belirtiler başlamadı..
sadece bu sabah hafiften bi bulantı var..ama öğürcek kadar değil..
acaba bi kere olsun özele gitsen mi haftaya falan..merakın geçer o yüzden dedim..

bugün saat 2 de dr randevu var,, çok heyacanlıyım, umarım güzel haberler verir, ve bu kasık ağrılarımın normal olduğunu söyler ,,,,
umarım hepimizin güzel haberleri olur

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Sırtımm agrıyo
Kızlar bide bişi sorcam hanı sabah yatakta uyanınca bi esnemek istiyo insan sölee bi ekleri yukarı ayakları asagıya doru bnm su aralar sürekli öle oluyo walla esniyomda bi zararı warmıydı ya acaba ilerki gebelik aylarındamı oluyodu yoksa ilkten mi hani biliye uzanma ayaklarının üstüne falan cocuk bagından düşer falan diyolar ya ??????????

o gerinme hissi bend de fazla olmaya başladı dikkat ettikçe gerinesim geliyor ama korkuyorum ben de:26:

sen git tabi canım o zaman, bende işte kararsızım ya geç gitmemden dolayı bir şey olursa diyorum bir yanımda gitme erkenden diyor kaldım arada:)

ayy senin sabrına hayran kaldım canım ya..ben hayatta bekleyemem doktora gitmeden,ufacık canlıyımdır.ama senin yaptığın daha iyidir belki de...

Sırtımm agrıyo

canım faydalı mı değil mi bilmiyorum ama o bende de oluyo ve eskiye göre gerinme hissi daha da çoğaldı. gece uykumda bile gerindiğimi farkediyorum farkına varıncada kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum. ilk aylarda çok yükseklere uzanmayın flan derler bu da aynı mantık ama minik minik yapmaya çalışalım biz genede

kendini sicak tutmaya calis canim bende battaniyenin altinda oturuyorum suan :)
canim suan bebek cok kucuk esnemenin ne zarari olabilir ki ilerde gobegin buyuyunce istesende bu kadar rahat esneyemezsin zaten

:)))) aynn battanıyenın altındayımm
Humeyrammla yatıyoruumm

arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?

canım faydalı mı değil mi bilmiyorum ama o bende de oluyo ve eskiye göre gerinme hissi daha da çoğaldı. gece uykumda bile gerindiğimi farkediyorum farkına varıncada kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum. ilk aylarda çok yükseklere uzanmayın flan derler bu da aynı mantık ama minik minik yapmaya çalışalım biz genede

Bncede yaa aynı şeyy temkınlk olmkda fayd war

kalp atışını ancak 6+6 da gittiğinde görürsün canım.. benim eski bebişte 6+2 de alttan muayenede duyulmuştu kalp atışı.. bu sefer karından baktıracağım bende 6+6 da giderim kalp atışını duymaya cumartesiye geliyor çünkü..:))) İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın kalp atışını ..))

teyzemin de 3 oğlu varr o da almanyada:52:
ama şimdi 2 kız torunu oldu :32::
deme yawww ben cok istiyorum bi kizim olsun ucuncu cocugu istememdeki en buyuk sebebte kizim olsun istemem zatenn ama rabbim neyi nasip ettiyse o olur tabi bekleyip gorucez artikk hayirlisi neyse o olsun insallah

arkadaşlar,rahat rahat temzlik yapabliyo musunuz?ben süpürge yapmaya filan korkuyorum bişey olacak diye,fazla mı abartıyorum?

ben temizliğimi aynen yapıyorum sadece süre değişti ben de önceden bütün evi bi buçuk saatte bitiriyodum şimdi 2 2buçuk oldu
çok çabuk yoruluyorum dinlenme isteği oluyo tabi bide hareketlerimi yavaşlattım biraz kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum çünkü süpürge ve vileda karın kaslarını etkiliyo gibi geldi bana

Back
X