Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa sizin kilolarınızı görünce bebeğimi taşıyamazmışım gibi geliyooo ben 41 kiloyum((
boyda önemli boyun kaç cnm..
1.60 yanii epeeey sıskayım
geçen bir kadın dedi i;hadiiii sende bebek al artıkkkk...yanındaki de diyo ki;var onun,küçük daha...sonra soran kadın diyo ki,,amaaaannnn karnı pek sırtına yapışık nasıl hamileyse![]()
bende aynıyım 72-74 arasında değişiyor..:)ahh keşke 80 olsa daha ne isterim ama benim vücudum daha şimdiden şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi..kızımda 13 kilo almıştım 62 ile hamile kalıp 75 ile doğuma gitmiştim....sonra aldığım kiloları doğumda verip emzirme döneminde geri aldım...
ben pregnacy weight watcher diye bir application indirdim telefonuma, ilk onüç haftayı 74 le tamamlamak istiyorum, sonraki her ayda 1 kilo,,,
ben şişmedim yalnız, ben beyaz ekmeği kestim, beyaz ekmek beni çok şişiriyor çünkü,,,
çok almamışsın kızında,,
yani ben çok kilo almaktan değilde doğumda zorlanırım diye korkuyorum,, baktım ilk 13 hafta 74 olmuyor hemen diyetisyene gidicem, çünkü yanlış bir şeylerde yapmak istemiyorum,,,,
emzirirken bol bol su için diyorlar birde kırmızı et,,,
öyle değil mi?
evet aynen öyle ama ben helva yedim bol bol canım acayip tatlı istiyordu emzirirken ee şimdide bütün gün oturarak çalışıyorum...verdiğim kiloları hepsini aldımneyse sağlıklı olsunlarda napalım artık..ben 3 aydan sonra başlıycmam yürüyüşe..
yaaa sizin kilolarınızı görünce bebeğimi taşıyamazmışım gibi geliyooo ben 41 kiloyum((
maşallahh canım darısı bize ne kadarlıkken duydunuZ
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzulme bende 43 kiloyum ve ayni kiloyla 2 çocuk annesiyim
aa süper,demek ki zayıf olmak sorun yaratmıyor.
canım telden giriyorum özel mesaj atamıyorum 200ihlas okundu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi