maaşallah ne güzel yazışmışsınız...
hammişliğini öğrenen -keseyi gören- kalp atışlarını duyan herkese hayırlı olsunn
ben de evlendiktn sonra kilo alanlardanım ...o yüzden hedefim ilk 3 ay kiloyu korumak sonra toplamda 10 kg ile doğuma gitmek...
beyaz ekmek,pilav,kızartma yemediğim şeyler arasında..
acıkınca meyve ve yoğurt yemeye çalışıyorum...
zaten midem pek bişey almıyor buara..
ZEYNEPÇİM seni alıntılamamışım da hiç kafana takma kilonu ne güzel zayıfsın sağlıklısın valla senin gibi hamile kalmak isterdim...
teyzeleri bebegimi gordum bu gun kalp atislarinida gorduk 7 mm bebegim masallah deyin

cok guzel bi duygu

ooyy ne güzel yaaa...çok sevindmi canım...darısı başımıza...bi daha ne zaman kontrole çağırdı?
Hos buldum canim bende bugun gordum hemen katilayim dedim evet bende boyle bir topik ariyordm biraz zor gecio bnim herkeste aynimi vs merak ediordm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canım ...her topikte beraberiz
kızlar cevap verirseniz sevinirim sizde de ateş basması oluyor mu.terşeme falan...3gündür bir giyiniyorum bir soyunuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu gün başladı ben de dup duruken sıcak basıyor sanki içime sıcak sular döküyorlar gibi...
bu gün ben daha da halsizim..halbuki erken yatıp uykumu alıyorum ama hani otobüsle 10 saat falan yolculuk yapınca halsizlik çöker sersemlersiniz ya aynen öyle...ayakta durmaya mecalim yok..