- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
Alintiyi hangi topikten yaptin canim bu konunun burayla alakası yok hic![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alintiyi hangi topikten yaptin canim bu konunun burayla alakası yok hic![]()
selam kızlar stresli bir hastane serüveni geçirdim ve geldim
sabah doktorum trafik kazası yapmış o yüzden geç kalmış tabi hastalar randevu saatleri birbirine girmiş
bende çok gergin gitmiştim zaten hastaneye acabalar vardı aklımda hep
doktorla görüşemeden ağlamaya başladım stresten
içeriye girdiğimde kendisi de gergin olduğu halde önce beni sakinleştirdi sağolsun
sonra kalp atışlarımızı duyduk çok güzeldi ama gerginlikten çok bir şey anlamadım
normalde 6+6 olmamız gerekirken 6+1 olduğumuzu biraz geriden geleceğimizi söyledi 5mm şimdilik
beslenme konusunda ilk 3 ay canın ne isterse onu ye illa onu yiyim bunu yiyim diye kasma dedi.
tatil için gidebileceğimizi hatta deniz ve havuza girebileceğimi ama düşmeye ,çarpmaya karşı kendimi korumamı istedi.
folik asitle progestana devam onun dışında kendini çok yormadan her şey serbest
Ah hormonlar ah iyice sulu gözlü yapti bizi
Ne güzel bebegin büyüyor herşey yolunda canim geri gelmesini kafaya takma bikacgunden birsey olmaz belki bidaha ki randevu da onde gidiyor bile olabilir![]()
ohhh maaşallah size![]()
ne güzel haberler bunlar bende c.tesi 6+0 olucam çarşamba falan
gitsem duyarmıyım acaba izne çıkmadan gitmek istiyorum aslında
sabah doktorum trafik kazası yapmış o yüzden geç kalmış tabi hastalar randevu saatleri birbirine girmiş
içeriye girdiğimde kendisi de gergin olduğu halde önce beni sakinleştirdi sağolsun
sonra kalp atışlarımızı duyduk çok güzeldi ama gerginlikten çok bir şey anlamadım
normalde 6+6 olmamız gerekirken 6+1 olduğumuzu biraz geriden geleceğimizi söyledi 5mm şimdilik
beslenme konusunda ilk 3 ay canın ne isterse onu ye illa onu yiyim bunu yiyim diye kasma dedi.
tatil için gidebileceğimizi hatta deniz ve havuza girebileceğimi ama düşmeye ,çarpmaya karşı kendimi korumamı istedi.
canım bende çiğ et ve yumurtaya dokunulmaması gerektiğini bilmiyodum, nedenki, nasıl yemek yapıcaz bilemedim, valla herkes bildiklerini söylesin, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var, ben eskiden hep okurdum hiç yazmadım, ama bence herkes yazmalı, insan konuştkça rahatlıyor
Mrb kızlar 7+4 teyim ve bebeğimin kalp atışlarını gördük çok sağlıklı durumdaymış Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
hayırlı olsunn...Rabbim kucağına almayıda nasip eylesin...
Cnim beni de listeye ekler misin yas 19 son bat 2 nisan