• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar haftaya doktora gidicem ama yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla kafama bir şey takıldı.
benim sat 13 nisan ve 14 mayısta bhcg 3000 çıktı ve biraz yüksek geldi belki buluttan nem kapmak ama aklıma geliyor

Ben de bebek yapma ilişkisinden sonra hiç yapmadım. :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar kocalariniza da yazik onlarin da psikolojisini dusunun. adamlar kendini dislanmis hisseder. eger dusuk tehlikeniz ve sikintiniz yoksa bi zarari yok. sayiyi bilemem ama zararsiz bi durum ve bebek rahme gomulmus durumda zarar gorme ihtimali yok eger cok korkuyorsaniz doktorunuza danisin iciniz rahat eder.

kızlar söylediğiniz ücretler çok fazla

Bu ücretleri bilin

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde özel hastanelerin doğum için alacağı tavan ve taban fiyatlar belirlendi. Buna göre A sınıfı özel bir hastane normal ve müdahaleli doğum için, en fazla 388,80 TL, epidural anesteziyle doğum için 413,10 TL, suda doğum için 360 ve sezaryen için en fazla ödenecek tutarın 437.40 TL olacağı belirtildi. Uygulama kapsamında Epidural ile doğum ve suda doğum istisnai sağlık hizmetleri olduğu söz konusu özel hastane 3 katını geçmemek üzere ilave ücret alınabiliyor. Bu da epidural anesteziyle doğumda 1.239 lira, suda doğumda ise 1.080 lira denk geliyor.

alıntı

bursada bu fiyata özel olarak sadece 2 hastane var. onlarında zaten kapısından giremiyorsun. çok kalabalık. bi muayene için randevu almak istersen 1 ay sonrasına veriyor nerdeyse.

evet ediyorlar. hatta bana ilk tahliller yapıldı ya 17 tane falan. hem kan hem idrar. aylin hanım beni kendi uyardı. bunların bazılarını sağlık ocakları yapıyor, git orda yaptır dedi. 12 tanesini sağlık ocağında yaptırmıştım. çok iyi oldu. kalan 5 tahlilide uğraşmak istemediğim için jimerde yaptırdım. onada 90 TL vermiştim.

sen tahlil işini nasıl yapıyorsun?

Sizin ne kadar oldu sanırım benim geç döllenme. Tahlil falan şimdiden ne tahlili dedim cidden ne tahlili yapıldı? Ben daha hic gitmedim sayılır. sağlık ocağında genel kan tahlilleri yapılmıştı onlar mı acaba?

12-01-2015 ♥

bursada bu fiyata özel olarak sadece 2 hastane var. Onlarında zaten kapısından giremiyorsun. çok kalabalık. Bi muayene için randevu almak istersen 1 ay sonrasına veriyor nerdeyse.

valla canım ben çok şanslıymışım o zaman
konya medicana hastanesine gidiyorum yeni yapıldı çok lüks bir hastane
bu gün doğum ücretini sordum 750 tl dediler
içinde özel oda bebek bakım ve küvez ücretide var
en fazla epidural eklenirse fiyat biraz daha artıyor dediler

Sizin ne kadar oldu sanırım benim geç döllenme. Tahlil falan şimdiden ne tahlili dedim cidden ne tahlili yapıldı? Ben daha hic gitmedim sayılır. sağlık ocağında genel kan tahlilleri yapılmıştı onlar mı acaba?

12-01-2015 ♥

evet canim genel kan tahlili tam kan idrar falan yaptirdiysan sikinti yok. ekstradan toksoplazma rubella falan bakiyolar

12-01-2015 ♥

canım ben gebeliğimi öğrendiğimde tam 5 haftalıktı zaten. doktorada o gün gittim. benden bu tahlilleri istedi. o hafta yaptırdım. tam idrar ve tam kan tahlilleri. küçükken geçirdğin hastalıklara falan bakıyolarmış. geçirmediysen gebelikte geçirme olasılığın yüksekmiş. önlem alıyoruz dedi doktorum.

canım bende çiğ et ve yumurtaya dokunulmaması gerektiğini bilmiyodum, nedenki, nasıl yemek yapıcaz bilemedim, valla herkes bildiklerini söylesin, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var, ben eskiden hep okurdum hiç yazmadım, ama bence herkes yazmalı, insan konuştkça rahatlıyor

ben eldiven aldım canım et yıkayacağım zaman eldivenleri takıyorum tavsiye ederim hepinize..:))

valla canım ben çok şanslıymışım o zaman
konya medicana hastanesine gidiyorum yeni yapıldı çok lüks bir hastane
bu gün doğum ücretini sordum 750 tl dediler
içinde özel oda bebek bakım ve küvez ücretide var
en fazla epidural eklenirse fiyat biraz daha artıyor dediler

hadi ya. gerçekten çok iyimiş. benim dediğim o iki hastane zaten bu kada rbile değil. 1000 küsür falan. diğer özeller 2,500 TL civarında söylüyor. 2 taneside biraz uçuk işte onlardan farklı olarak. biri benim gittiğim diğeride acıbadem. zaten acıbademde 10.000 TL civarı diyo sezeryana. soygunculuk resmen.

canım ben gebeliğimi öğrendiğimde tam 5 haftalıktı zaten. doktorada o gün gittim. benden bu tahlilleri istedi. o hafta yaptırdım. tam idrar ve tam kan tahlilleri. küçükken geçirdğin hastalıklara falan bakıyolarmış. geçirmediysen gebelikte geçirme olasılığın yüksekmiş. önlem alıyoruz dedi doktorum.

evet canim genel kan tahlili tam kan idrar falan yaptirdiysan sikinti yok. ekstradan toksoplazma rubella falan bakiyolar

Ha tamam aynı şeymiş :) ekstralar hariç :D

12-01-2015 ♥

hadi ya. gerçekten çok iyimiş. benim dediğim o iki hastane zaten bu kada rbile değil. 1000 küsür falan. diğer özeller 2,500 TL civarında söylüyor. 2 taneside biraz uçuk işte onlardan farklı olarak. biri benim gittiğim diğeride acıbadem. zaten acıbademde 10.000 TL civarı diyo sezeryana. soygunculuk resmen.

hakikaten soygunmuş bende 1500 falan bekliyordum duyunca şaşırdım bide eşimin şirketinin anlaşması var öyle olunca %20 de indirim yapılacak daha
muayeneler 62 tl ama bize 52 ye düşüyor (tam kan sayımı idrar) tahlillere hiç para vermedim daha
devletin karşılamadığı özel tahlillere fark alıyoruz sadece dediler.

hakikaten soygunmuş bende 1500 falan bekliyordum duyunca şaşırdım bide eşimin şirketinin anlaşması var öyle olunca %20 de indirim yapılacak daha
muayeneler 62 tl ama bize 52 ye düşüyor (tam kan sayımı idrar) tahlillere hiç para vermedim daha
devletin karşılamadığı özel tahlillere fark alıyoruz sadece dediler.

çok iyimiş ya. zaten hastaneler bu tahlillerden deli para kazanıyor. tahlilere para almamaları da çok güzelmiş.

Back
X