merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
sana da çok geçmiş olsun ben de şkrediyorum daha geç olmadığına ya da kararın bize bırakılmamasınA ve bi çok şeye ama çok da üzgünüm isyan değil ama engel olamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum Allah kolaylık versin sana da ama rahatsan stres yoksan çok iyi ben çok stresliydim kürtaj öncesi baya da bekledik fln çok strese girdim ama çok iyi geçti benimki umarım sende rahat olursun Allah yardımcın olsun