- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
Canim inşallah bir sorun olmucak merak etme dualarim seninle ...Kızlar hastanedeyim .. Kendi dr um doğumda olduğu için diğer dr bakıcak onu bekliyorum .. Dua edin ne olurr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim maşallah bebisine :)Günaydın kızlarDoktordan geldim şimdi, çok şükür her şey yolundaymış, ne kadar çabuk büyüyor ya ultrasona göre 8+2 olmuşuz, böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah...
Canim hastanedeki serumlar cok iyi geliyor ne bulantin nede halsizlik kalıyor serum alinca hic merak etme benin gibi evde bekleyen çocuğunda yok nasıl olsa yat dinlen serumlar çok uyku yapıyor bol bol uyucaksin inşallah ciktiginda hersey daha güzel olucak :)allah sonumuzu hayır etsın. Aksam hastaneye yatacagım zaten canım. İdrarda keton değerim 3+ çıktı. Doktor aşırı bulantı kusma durumunda bebek beslenemez yada bebek beslenır sen cok zayıf düşersin dedi. Serum takılacak demir takviyesi yapılacak. Korkulacak birşey yok. Daha iyi anne için dedi..
Ama sizinde aklınızda bulunsun, idrarda protein çıkarsa o sıkıntı kızlar..
Eflalim hepimiz ayniyiz canım hic üzülme benim evi bi görsen :))Günaydın güzel anneler
Hamdolsun gözümün ağrısı geçti uykusuzluktanmış:)
Yasin-i Şerif: Hercal arkadaşımız bırakmıştı kızlar 10 tane okundu 31 tane kaldı okumak isteyen okusun isterse bana özel mesaj atsın
Hiç keyfim yok kızlar hamile kaldım kalalı enerjim yok ben ki ev temizlemeye bayılırım, yok yok istemiyor canım bu halim geçer değil mi oğlumda hiç böyle değildim çok enerjiktim yerimde duramazdım, evde yapılacak iş çok cam silinecek koltuk silinecek mutfak dolapları ama nasıl yapıcambir sürü ütüm birikti, oğluş her yeri leke etti
bunaldım bunaldım..
Ilk zamanlar çok takiyordum şimdi alıştım sanırım evin durumuna aman diyorum bi iyi olayım 1 saatte tertemiz yaparım evimi.sagolsun esim elinden geleni yapıyor bir aydır ben evde hic birsey yapmadım bütün ev işleriyle cocuklarla esim ilgileniyor Allah bin kere razi olsun ondan bi kez daha anladım ki cok doğru bir evlilik yapmışım :)
Sende kv yönünden sanslisin esini boşver yapısı boyleyse değiştiremezsin canım ama tepkini belli et esine hatasını anlasin cok kızıyorum böyle eslere
Ilk olanlar için cinsiyet sorun değil ya nasıl olsa ikisinden de yok önceden:)kızlar daha çok zamanımız var :1
eşim diyor sen bu duygusallıkla
cinsiyetini çok merak ediyorummmm
İkinci olanlarda ilkinden ayni cinsiyet olması çok güzel bence cok iyi anlaşıyorlar cunki benim ogluslarim en yakin 2 arkadas gibi bayılıyorum onlarin arasında ki kardeslik sevgisine rabbim bozmasin hep böyle olsunlar inşallah :)
Benim gibi ilk ikisi ayni cinsiyette olanlar cok merakta kesin benim hamile oldugumu duyan inşallah kızın olur diyor hemen hic oğlan adı geçmiyor bile :)
Tabiki benim gönlümde kızdan yana ama oğlum olursada cok sevinirim ogluslarima yeni bir arkadas katilir :)