2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkasından konuşmak gibi olmasın benim kv de hiç arayıp sormaz hamileliğin nasıl gidiyor diye insan bekliyor bi hal hatır sorulsun ama nerdeee.... benim çocuğuma kimse birşey almasın ben alırım herşeyini benim huzurum kaçmasın kafam rahat olsun yeter.

Canım bunların kendi çocuklarına saygıları sevgileri yok demek ki. İnsan evladının çocuğu için hamile kadını arayıp sormaz mı? Ben olsam el üstünde tutarım gelinimi.
Bende aynı sıkıntıları yaşadığım için fazla doluyum bu konuda. 2 ay oldu bir kapımı çalmadı kv.

Yarın 100 lük şeker yuklemem var kizlar insallah yüksek cikmaz dualarinizi bekliyorum:)

İnşallah atlatırsın. Pazartesi benim de şeker yüklemem vardı ama 75 lik , senin neden 100 istediler acaba ? benim 75 olmasının sebebi başta kilo almayıp 1 ayda 4 kilo almamdı gizli şekerden olabileceğini düşündüler ama değilmiş öğrendik. sana da geçmiş olsun

Çalışıyorum. İnşallah sütüm bol olur, en doğrusu bir markada karar kılıp almak olacak galiba. Kullanamazsam da hayrına birine veririm artık.
çalışıyorsan bu mutlaka kullanacağın anlamına geliyor canım.. umarım hepimizin sütü bol olur...

Çalışıyorum. İnşallah sütüm bol olur, en doğrusu bir markada karar kılıp almak olacak galiba. Kullanamazsam da hayrına birine veririm artık.

ben avent elektrikli aldımm çok çok çok memnun kaldım allah nasip ederse 2. bebişimde de kullanacağım. benimde önerim manuel almamamanız hiç işe yaramıyor çünkü ama elektrikli kanalları daha çok açıyor beklemediğin kadar süt sağıyor. ben çalışıyorum ama çalışmasaydım da alırdım. ilk aylarda eşinizle birlikte vakit geçirmek inanılmaz zor ve lüks oluyor ama aynı zamanda da ihtiyaç. ben çok nadirde olsa bebeğimi emzirip sütünü sağıp anneme bırakırdım birkaç saat de olsa eşimle vakit geçirirdim. ilk 6 ay sadece anne sütü kullanmak isteyenler için ideal bence

Biberon ve emzik önerileri için teşekkürler arkadaşlar..
emzik çok karışık bi konu bebek almayıyca almıyor. her türlü emziği reddedip bakkal emziği diye plastik emziği kabul eden bebişler olmuştu. o karar verecek :) biberon da ben doğumdan önce almadım kendimi anne sütüne şartlandırdığım için. çok şükür de öyle oldu ilk 6 ay sadece anne sütü aldı. bence sizlerde biberona alıştırmayın şimdiden.

Kizlar sizlerin fikrini almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim oglum olucak ins sizce demir ismi nasil kuranda sure oldugunu soyluyorlar bilgisi olan varmi birde cok mu anlamsiz kizimin adi duru ipek demir ata gibi dusundum ama anlamsiz isim koymakta istemiyorum tsk ederim simdiden

hiç duymadım kuranda geçtiğini ama içine sindiyse sevdiysen olabilir bence

günaydın kızlar... size bir sorum olacak belki saçma bilmiyorum da.. ağda yaptıran var mı aranızda bu aralar ? ya ağda bile bebeğe bir şey yapara mı diye düşünür oldum manyak mıyım neyim :KK57::rolleyes::KK53::KK53::KK53:
ben yaptırıyorum , şimdiye kadar olumsuz bir şey duymadım.

Kizlar sizlerin fikrini almak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim oglum olucak ins sizce demir ismi nasil kuranda sure oldugunu soyluyorlar bilgisi olan varmi birde cok mu anlamsiz kizimin adi duru ipek demir ata gibi dusundum ama anlamsiz isim koymakta istemiyorum tsk ederim simdiden
demir ismi biraz soğuk değil mi canım.. biraz karakterini iyi yönde niteleyecek bir isim olsa aslında ...

selam annişkolar... bugün şeker yüklemesini yaptırdık sonunda. benim şekerim limonluydu o yüzden çok zorlanmadım içerken ama aç aç beklemek biraz zor oldu. daha sonuçlarımı alamadım bekliyorum bakalım. ama üç haftada üç kilo almışım :( dr cuğum cok dedi dikkat et dedi suyumuz da birazcıcık fazlaymış. o yüzden şekerim biraz yüksek cıkabilirmiş. tatlı yerine meyve yemeğe calış dedi onu da yoğurtla desteklicekmişim :D ben kahvaltıda başlıyorum tatlı yemeğe yatana kadar maşallah. inş yüksek cıkmaz da rahatlarım biraz. tospişim de 900 gr olmuş haftasına uyumluymuş 26+3 teyiz :)

selam annişkolar... bugün şeker yüklemesini yaptırdık sonunda. benim şekerim limonluydu o yüzden çok zorlanmadım içerken ama aç aç beklemek biraz zor oldu. daha sonuçlarımı alamadım bekliyorum bakalım. ama üç haftada üç kilo almışım :KK43: dr cuğum cok dedi dikkat et dedi suyumuz da birazcıcık fazlaymış. o yüzden şekerim biraz yüksek cıkabilirmiş. tatlı yerine meyve yemeğe calış dedi onu da yoğurtla desteklicekmişim :D ben kahvaltıda başlıyorum tatlı yemeğe yatana kadar maşallah. inş yüksek cıkmaz da rahatlarım biraz. tospişim de 900 gr olmuş haftasına uyumluymuş 26+3 teyiz :)
Keşke limon sıkmasaymışın arkadaşım benm doktorum sakın sıkma az da olsa sonuçları etkiler limon demişti gerçi bilmiom belki senn doktorun sölemiştir ama yine de belirteyim istedim :)inşallah temiz çıkar canım sonuçların :)

Keşke limon sıkmasaymışın arkadaşım benm doktorum sakın sıkma az da olsa sonuçları etkiler limon demişti gerçi bilmiom belki senn doktorun sölemiştir ama yine de belirteyim istedim :)inşallah temiz çıkar canım sonuçların :)
ben sıkmadım ki laborant abla hazırlarken içine limonlu bişi sıktı bi poşet beyaz bişi döktü üstüne de su kattı. eczanede satılan hazır şeylerden değildi. ben de öyle beklemiyodum. şaşırdım. :D

ben sıkmadım ki laborant abla hazırlarken içine limonlu bişi sıktı bi poşet beyaz bişi döktü üstüne de su kattı. eczanede satılan hazır şeylerden değildi. ben de öyle beklemiyodum. şaşırdım. :D
İi o zaman onlar hazırladıysa ssorun yoktur :) bazıları içine tadı güzel olsun diye limon sıkıyomuşta doktorum sakın dedi bana omdan :)

Canım Demir'de Ata'da harika isimler. Demir'in sert bir isim olması güzel bence. Sapasağlam demir gibi olsun. :)

Demir ismini sevdiysen koy canım güçlü kuvvetli olur bakarsın:) gönlün ne istiyorsa onu koy insan söyledikleri alışıyor tabi çocuğun da üzerimizdeki hakkı ona güzel isim vermemiz.. Anlamı güzel bir isim olmalı.. Buna da dikkat etmeliyiz.

Kuran'da Demir suresi diye bir şey yok. Sadece kelime olarak geçiyor mesela Arda ismi de Kuran'da geçiyor ama anlamı baston...

Sen düşünüp karar ver inş, gönlüne göre olsun her şey..

Kızlar bebeklerinize hangi marka şampuan,vücut sabunu aldınız? Ne önerirsiniz?

Genellikle fiyatları uygun olması açısından sebamed kullanan var bazıları sonradan dalin e dönüyor.. Bir de ilk ay ne kullanırsan kullan her banyosunda kullanma bazen sadece su ile yıka..

Canım se. Hem ikiz annesi olacaksın hem de çalışıyorsun.. En çok ihtiyaç duyduğun şey pompa olacak için rahat olsun, boşa para vermezsin...

Demir ismini sevdiysen koy canım güçlü kuvvetli olur bakarsın:) gönlün ne istiyorsa onu koy insan söyledikleri alışıyor tabi çocuğun da üzerimizdeki hakkı ona güzel isim vermemiz.. Anlamı güzel bir isim olmalı.. Buna da dikkat etmeliyiz.

Kuran'da Demir suresi diye bir şey yok. Sadece kelime olarak geçiyor mesela Arda ismi de Kuran'da geçiyor ama anlamı baston...

Sen düşünüp karar ver inş, gönlüne göre olsun her şey..
Hadid suresi varmis canim hadid demir demekmis kuranda olmasi sart degilmis zaten sanirim sadece sacma anlami olmasin diyorlar cok tsk ederim hepimizin gonlune gore ilsun insallah...

Back
X