2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben avent elektrikli aldımm çok çok çok memnun kaldım allah nasip ederse 2. bebişimde de kullanacağım. benimde önerim manuel almamamanız hiç işe yaramıyor çünkü ama elektrikli kanalları daha çok açıyor beklemediğin kadar süt sağıyor. ben çalışıyorum ama çalışmasaydım da alırdım. ilk aylarda eşinizle birlikte vakit geçirmek inanılmaz zor ve lüks oluyor ama aynı zamanda da ihtiyaç. ben çok nadirde olsa bebeğimi emzirip sütünü sağıp anneme bırakırdım birkaç saat de olsa eşimle vakit geçirirdim. ilk 6 ay sadece anne sütü kullanmak isteyenler için ideal bence

emzik çok karışık bi konu bebek almayıyca almıyor. her türlü emziği reddedip bakkal emziği diye plastik emziği kabul eden bebişler olmuştu. o karar verecek :) biberon da ben doğumdan önce almadım kendimi anne sütüne şartlandırdığım için. çok şükür de öyle oldu ilk 6 ay sadece anne sütü aldı. bence sizlerde biberona alıştırmayın şimdiden.

hiç duymadım kuranda geçtiğini ama içine sindiyse sevdiysen olabilir bence
Cok tsk ederim cvp icin...

141 çıktı şekerim. sanırım çok kötü değil iyi de değil ama kansızlık başgöstermiş :(

141 çıktı şekerim. sanırım çok kötü değil iyi de değil ama kansızlık başgöstermiş :KK43:

Benimde 139 du fena değil dedi doktor.. Demir hapına başladım ben birde.. Elimden geldiğince kuru üzüm yemeye çalışıyorum kansızlık içinde.. Çocukluğumdan beri yaşadığım bir sıkıntı..

Benimde 139 du fena değil dedi doktor.. Demir hapına başladım ben birde.. Elimden geldiğince kuru üzüm yemeye çalışıyorum kansızlık içinde.. Çocukluğumdan beri yaşadığım bir sıkıntı..
benim kanım iyiydi ya nerden çıktı ki bu demir hapımı düzgün kullanmadıydım ondan mı ki:S aç karna olunca unuttum hep yemekten sora geldi aklıma :D napalım artık düzenli içecez az tatlı yiyecez ben o kadar çok tatlı yiyorum ki valla korktuğum kadar yüksek çıkmamış :)

arkadaslar selam, ben de bugun itibariyle aranıza katılıyorum... boyle bir başlık altında buluşmak çok hoşuma gitti, her gün yaşadıklarımı paylaşabileceğim ve bundan sıkılmayacak kişilerin olması çoook güzel :)
benim muhtemel doğum tarihi 26 ocak... tüp bebek, ilk denemede tek bir embriyo ile bebeğim dünyaya gelmek istedi, kendimi çok şanslı hissediyorum. dualarım kabul oldu... bebek sahibi olamayacağını düşünmek ve yaşadığım stresli günleri hatırlamak bile istemiyorum. işallah herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucagıma alacagım küçük kızımı :) hamilelikte çok sıkıntı çektiğimi söyleyemem, ufak tefek rahatsızlıklarım oldu... 2li testim iyi çıkmadı, ama amniyosentez yaptırmaya da gerek duymadım.. perinatolog'um içimi rahatlattı bu konuda...
Şeker yüklemesi henüz yaptırmadım, bayramdan sonra doktor kontrolüm var, o zaman yaptırıp yaptırmayacagıma karar vereceğiz diye düşünüyorum. bu arada en kısa süre içerisinde tetenoz aşısı yaptırmam gerekiyormuş, onu da sağlık ocağında yaptıracağım...
şimdilik kısaca bunları paylaşayım istedim... aynı kaderi paylaşan kişilerle birarada olmak çok güzel :)

benim kanım iyiydi ya nerden çıktı ki bu demir hapımı düzgün kullanmadıydım ondan mı ki:S aç karna olunca unuttum hep yemekten sora geldi aklıma :D napalım artık düzenli içecez az tatlı yiyecez ben o kadar çok tatlı yiyorum ki valla korktuğum kadar yüksek çıkmamış :)

Demir hapından sonra en az 1 saat aç kalmaya çalış.. Hemen arkasından süt ve çaydan uzak durmaya çalış, 15 yıllık tecrübeme göre yazıyorum :) İlaç ne kullanıyorsun... Yıllardır Ferro Sanol kullanırdım.. Hamilelikte Ferramat verdi doktorum.. Ağzımda metal tadı felan bırakmıyor.. Bir sonraki kan testinde görecez gerçi ne kadar etkili :)

arkadaslar selam, ben de bugun itibariyle aranıza katılıyorum... boyle bir başlık altında buluşmak çok hoşuma gitti, her gün yaşadıklarımı paylaşabileceğim ve bundan sıkılmayacak kişilerin olması çoook güzel :)
benim muhtemel doğum tarihi 26 ocak... tüp bebek, ilk denemede tek bir embriyo ile bebeğim dünyaya gelmek istedi, kendimi çok şanslı hissediyorum. dualarım kabul oldu... bebek sahibi olamayacağını düşünmek ve yaşadığım stresli günleri hatırlamak bile istemiyorum. işallah herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucagıma alacagım küçük kızımı :) hamilelikte çok sıkıntı çektiğimi söyleyemem, ufak tefek rahatsızlıklarım oldu... 2li testim iyi çıkmadı, ama amniyosentez yaptırmaya da gerek duymadım.. perinatolog'um içimi rahatlattı bu konuda...
Şeker yüklemesi henüz yaptırmadım, bayramdan sonra doktor kontrolüm var, o zaman yaptırıp yaptırmayacagıma karar vereceğiz diye düşünüyorum. bu arada en kısa süre içerisinde tetenoz aşısı yaptırmam gerekiyormuş, onu da sağlık ocağında yaptıracağım...
şimdilik kısaca bunları paylaşayım istedim... aynı kaderi paylaşan kişilerle birarada olmak çok güzel :)

hoşgeldin o zaman.. :)

Slm arkadaslar bugun muaynem vardi iki aydir dr uma gidemiyodum cinsiyeti kesin kizmis bi prenseste bizden geliyo seker yuklemesi yapildi sonucum guzel cikti dr usg de bakarken bobrekleri genis karin cevreside buyuk dedi hemen detayliya gonderdi cok sukur orda hersey normal cikti

Gözünaydın :)

Aramıza Hoşgeldiniz canım bebek kız mı erkek mi ? İsme karar verdiniz mi? Neler almayı düşünüyorsun? Topicin Konuları şimdilik bunlar:))
Rabbim sağlıkla kolaylıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip eder inş. Amiin

Hadid suresi varmis canim hadid demir demekmis kuranda olmasi sart degilmis zaten sanirim sadece sacma anlami olmasin diyorlar cok tsk ederim hepimizin gonlune gore ilsun insallah...

Gönlünden ne geçiyorsa anlamı da güzelse koy gitsin valla;) kimseyi dinlememek lazım:) ben de karar veremedim her şeyi düşünmekten bakalım Hayırlısı olsun ;)

Aramıza Hoşgeldiniz canım bebek kız mı erkek mi ? İsme karar verdiniz mi? Neler almayı düşünüyorsun? Topicin Konuları şimdilik bunlar:))

Bu isim konusu ne kadar zor bir kararmış.. Eşimle hemen hemen her konuda orta bir noktada buluşuruz bebeğin ismi dışında.. Kura çekecez sanırım en son çare :KK12:

kız geliyor :) adı ECE, şimdiden ecem diye sevmeye başladık eşimle. :)
henüz sadece biberon, emzik ve tırnak makası gibi ufak şeyleri aldık. ben uzun araştırmalrdan ve izlediğim videolardan sonra cam biberon kullanmaya karar verdim. Amerikaya giden bir arkadasıma sipariş verdim, avent aldırdım. türkiyede de var, e-bebekde gördüm ama fiyatı daha uygun olduğu için ve hazır amerikaya giden arkadasım oldugu için ona aldırdım, tırnak makasını da büyüteçli aldım.
bebek arabası arıyorum ama henüz karar veremedim, bir çok seçenek var, ucuzundan pahalısına kadar, bu konuda önerisi olan varsa çok memnun olurum. ben concord neo ve maclaren techno xt arasında gidip geliyorum su an...
öncelikle almak istediklerim organik hastane çıkışı ve kendim için pijama-gecelik... ablamın 2 yasında bir ufaklıgı oldugu için çok rahatım tüm ilk ay kıyafetleri ondan gelecek, bebek yatagı, dolabı, kuveti, mam sandalyesi, anakucagı :) neredeyse hiç para harcamayacagım :)

Bu isim konusu ne kadar zor bir kararmış.. Eşimle hemen hemen her konuda orta bir noktada buluşuruz bebeğin ismi dışında.. Kura çekecez sanırım en son çare :KK12:
bizim çok kolay oldu, erkek olsaydı CAN koyacaktık... isim aynı anda ağzımızdan çıktı, daha önce hiç konuşmamıştık da.. kız olacagını öğrendikten sonra ECE'yi eşim söyledi.. beneim de çok hoşuma gitti. ufak bir isim listem vardı ama emin değildim, nehir, ayşe, selin, nil, elif, yağmur... hiçbiri tam içime sinmemişti ama ECE birden içimi ısıttı, galiba böyle oluyor :) bir anda karar veriyorsun :)

Demir hapından sonra en az 1 saat aç kalmaya çalış.. Hemen arkasından süt ve çaydan uzak durmaya çalış, 15 yıllık tecrübeme göre yazıyorum :) İlaç ne kullanıyorsun... Yıllardır Ferro Sanol kullanırdım.. Hamilelikte Ferramat verdi doktorum.. Ağzımda metal tadı felan bırakmıyor.. Bir sonraki kan testinde görecez gerçi ne kadar etkili :)
gynoferon verdi bana demir hapı ben de tadında bişi hissetmiyorum. bunu aç karna içecekmişim. üstüne bi de bişi yemezsem bayılırım açlıktan :)

hoş geldin aramıza, sağlıkla doğsun bebeğin
Slm arkadaslar bugun muaynem vardi iki aydir dr uma gidemiyodum cinsiyeti kesin kizmis bi prenseste bizden geliyo seker yuklemesi yapildi sonucum guzel cikti dr usg de bakarken bobrekleri genis karin cevreside buyuk dedi hemen detayliya gonderdi cok sukur orda hersey normal cikti

gözünaydın canım

bizim çok kolay oldu, erkek olsaydı CAN koyacaktık... isim aynı anda ağzımızdan çıktı, daha önce hiç konuşmamıştık da.. kız olacagını öğrendikten sonra ECE'yi eşim söyledi.. beneim de çok hoşuma gitti. ufak bir isim listem vardı ama emin değildim, nehir, ayşe, selin, nil, elif, yağmur... hiçbiri tam içime sinmemişti ama ECE birden içimi ısıttı, galiba böyle oluyor :) bir anda karar veriyorsun :)
Hoşgeldin cnm meleklerimizi sağlıkla kucağımiza alalım :)

Back
X