güle güle kullanın canım hayırlı olsun
inşaallah canım bende bayramdan sonra artık
sağol canım bende sizi seviyorum
sağol canım, sende yazıyorsun
eltim tüp bebek değil canım normal ama eltim sinir ediyor uzun uzun yazmıyım kendi canı bebeğinkinden çok çok kıymetli bebek için çok üzülüyorum
canım çanta konusunda yardım ederim ne zaman istersen, şimdi acıktım kahvaltı yapayım, sayfaya yazarım inşaallah :) istersen sonra özelden atarım sana
bir şey olmaz canım
sebamedden memnun kalan var canım çok satan bir marka
geçmiş olsun canım
canım ben bebedor kullanmıştım, en çok tercih edilenler avent,nuk, dr brown, en önemlisi gaz önleyici olsun biberon özellikle, hangi markada varsa onu al derim
canım çok düşündüm sayfada açtım ama beni sıkıntı bastı düşünmekten ve sadece hastanede şeker ikram edicem, belki birde şerbet veririm, mevlüt okutunca inşaallah süslü bir şey yapıcam, karar verememek gerdi beni çünkü
yani en güzeli dediğin canım, büyük eşyalar daha çok sarsıyor bütçeyi haklısın
yaaa işte dünlemiycen kimseyi, ödesinler şimdi!
onun almaya niyeti yok canım yoksa dediğin gibi beyaz ver sarı var yeşil var, ki ben ilk oğluma erkek kesin dendiği halde mavi sonradan aldım hep ara renk almıştım
inşaallah iyi geçer
maşaallah canım bebeğine
canım çok geçmiş olsun, kusur karşı taraftaymış sıkma canını
iyi yapmışsın canım bayramda perişan olacaktın yoksa, geçmiş olsun kuzunada maşaallah
kızzz bu na hazırlık süs okurken yoruldum:) ay ben pes ettim ya ne yapsam ne yapsam dedim sinir bastı bana sadece şeker vericem, mevlüttede bakıcam artık, maşaallah sana
temizliktede kolay gelsin hiç yapasım yok bu bayramda
devlette eşin giremiyor
güle güle kullanın cicilerinizi, bebeğine de maşaallah