2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmişi okudum ancak yazabildim kızlar İyi Bayramlar herkese dün çok yoruldum kaçta uyudum bilmiyorum. Bu kocalara ne oluyor yahuuu siz erkeklere çok aldırış etmeyin zaten sonradan süt dökmüş kedi oluyorlar hepsi..hepinize sağlıklı huzurlu bir bayram günü olur inşallah bu gün :)

İyi aksamlar.güzel anneler ve minik yavrulari.suan istanbulda ailemin yanindayiz :KK76:keyfim yerinde cok sukur.yalniz bugun ablamda geldi onun 3 oglu var asiri yaramaz vr saygisizlar birbirlerini yiyolar bende sese aliskin değilim onlar gitmek uzereyken tlf yuzunden buyuk oglu kucugune vurdu bende kizdim karsi geldi bana :KK11: tlf aldim elinden hala karsi gelmeye devam etti ittirmeye calisti beni bende ani bi refleks le tokat attim ama sabahtan beri resmen doldum.esimde kizdi bisey diyemedi yanlis anlarlar diye cikti evden arkadasimla buluscam dedi bana 5.10 dk sonra aradi beni alim seni gidelim gezmeye diye megersem ona kizdigi icin birseyde diyemedigi icin cikmis evden :KK43:
Sonra bana kizdi ya karnina vurssaydi diye :KK61:Allahim böyle cocuk gormedim valla.cok kizdim bugun.hamileyken biseye kizarsan basina gelirmis ya benim melegimde böyle saygisiz ve arsiz olursa :KK43: :KK12: Allah korusun...
Gerçekten görmeden inanilmaz yaa :-(
Birde bayramin 1.gununden beri tansiyonum dusuk galiba,1.gunu gece uyurken yatakta dönerken saga ve sola basim donuyo niye bilmiyorum.ve gun icindede devam ediyo ani hareketlerde yada egilirken basim donuyo.ilk gun daha fazlaydi bugun hafifti ama.:cry:nerdeyse bas donmemin yuzune esim evden cikarmayacakti beni hastasin diye :mad: adam kizini dusunuyo beni dusunmuyo :confused: :KK67:
Ayyy mana bulmayada gelmez ama cocugun boyle olmasi ailesinden kaynaklaniyor sen mudahale edene kadar annesi babasi ne yapiyordu oturdugu yerden yapmayin oglum diyordur kesin hersey ailede bitiyor hic bozma sinirini cnm

sağolun kızlar çarşamba kontrol var sorucam bakalım.
uzanınca hemen geçiyor şükür sanırım baskı.
Günaydın canlarim inşallah herkesin Keyfi yerindedir benim bel agrim harici bi sıkıntım yok şükür ama azcik is yapayım ayakta kalay belim kopuyor resmen :(
Canim sanırım seninde benim gibi bebegin ayakları ve poposu asagida benim geçen kontrolmde ppoposu asagima oturmustu resmen yavrumun böyle olunca da asagiya baski oluyor malesef. Sen yine doktoruna gorus mutlaka ve fazla ayakta kalmamaya calis .

Günaydın annisler herkes iyidir umarım eşim kahvaltıya götürdü şimdi geldik dün biraz daha alış veriş yaptık miniğime bişe sorcam kızlar dün avm de eşimle bişe konusuyoduk hararetli bir şekilde dalginlikla xr midir nedir ordan hızlı bi şekilde geçtim bişey olurmu sizce çok korkuyorum bebeğim iyidir demi :(

Günaydın canlar :KK52:
Hadi bayram fasıllarını bitirin de gelin artık:KK33:
Gunaydin sezin, herkese gunaydin. ozel den yazamıyorum da, bebek arabanın marka modelini yazar misin bana? Detaylı araştırarak almistin diye hatırlıyorum :D:KK73:

Günaydın kızlar bayram nasıl geçiyor bakalım
Gunaydin, iki gündür ayakta kaldığım için bugün oğlumun ayakları kasiklarimda. :KK43: ve canımı yakmaya başladı. Ben de eşiyle kapışanlardanim malesef :KK16:bi iyi bir kötü idare ediyoruz.

Günaydın annisler herkes iyidir umarım eşim kahvaltıya götürdü şimdi geldik dün biraz daha alış veriş yaptık miniğime bişe sorcam kızlar dün avm de eşimle bişe konusuyoduk hararetli bir şekilde dalginlikla xr midir nedir ordan hızlı bi şekilde geçtim bişey olurmu sizce çok korkuyorum bebeğim iyidir demi :KK43:
Korkma canim allaha emanet bebislerimiz 1 kereden bisey olmaz

Günaydın annisler herkes iyidir umarım eşim kahvaltıya götürdü şimdi geldik dün biraz daha alış veriş yaptık miniğime bişe sorcam kızlar dün avm de eşimle bişe konusuyoduk hararetli bir şekilde dalginlikla xr midir nedir ordan hızlı bi şekilde geçtim bişey olurmu sizce çok korkuyorum bebeğim iyidir demi :KK43:
Hiç korkma canım, bildiğim kadarıyla onlar sadece metal dedektor. Korkulacak bir şey yok. Bunu bilsem bile yine de gecmiyorum ben de. Hiç takılma buna, cep telefonu bence çok daha zararlı. Tabi dikkat etmekte fayda var :KK54:

Selam guzel anneler.hepinizin bayrami mubarek olsun.cok fena grip oldum.burnumub sizlamasindan ve akmasindan butun gece uyuyamadim.suanda felaket bas agrim var.bol limonly krabiberli kemik suyu ictim mandalina falanda yiyorum.bunlar disinda ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mi acaba?

Hiç korkma canım, bildiğim kadarıyla onlar sadece metal dedektor. Korkulacak bir şey yok. Bunu bilsem bile yine de gecmiyorum ben de. Hiç takılma buna, cep telefonu bence çok daha zararlı. Tabi dikkat etmekte fayda var :KK54:
Sağol cnm evet araştırdım allaha Şükür bişey olmazmış içim rahat ama bidaha dikkat edicem yinede :)

Gerçekten bu kocalara ne oluyor bbenimki de çok garip sabahtan beri beni üzüyor hatta dün de yapıyordu sanki özellikle keyfimi kaçırmak istiyormuş gibi

Gunaydin sezin, herkese gunaydin. ozel den yazamıyorum da, bebek arabanın marka modelini yazar misin bana? Detaylı araştırarak almistin diye hatırlıyorum :D:KK73:
Günaydın canım, ben epey araştırdım evet sonunda Larkin'in tavsiyesiyle Jane markasını öğrendim, travel sistem olarak hafif sayılabilecek olan Muum modelini Matrix ana kucağı ile set olarak aldım. İki gün önce eve çıkarıp baktık hatta resmini de ekliyorum.
image.webp image.webp image.webp

Back
X