2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Konuştuk hallettik canım. Evlilikler de oluyor böyle demek ki. Ben yeni evliyim bir de inşallah alışırız zamanla. Senin de mi aran bozuk eşinle?
sevindim halletmenize canım
Neden eşin inat ediyor acaba? İnşallH yumuşar canım. Valla erkekler bizim kadar düşünceli olamıyorlar orası kesin.
inşaallah canım
Canım takma bu kadar, sonuçta çoğumuz erkeklere birşeyi yaptırabilmek için uzun uzun anlatıp, biraz da tartışmak zorunda kalıyoruz.Sen tepkini koymuşsun bundan sonra biraz zamana bırak bence. Yeri gelince de çocuk kreşe gitse şöyle faydası olur filan gibi söylersin, bir süre sonra pes eder herhalde:KK31: Benim eşime de bi arkadaşı bebek odası başta çok gereksiz almayın demiş onun için acele etmenize gerek yokmuş deyip duruyodu bugün . He he dedim geçtim. Hiç uğraşacak Halim yok valla :KK71:
eşimde birinin akıl vermesi yüzünden istemiyor göndermek zaten:KK62:
Kızlar bebiş imin küvet i masrafasi kovasını aldık e bebekten. niveanin atta çantası nı aldık köpüklü küvet için file aldık yastikli falan çok hoş yoruldum baya iki gündür kv de geldi uyuz alma ne gerek var yok şöyle böyle herşey e muhalefet bende kibarca yanımdan yolladım bi çöp bile almadı bide vidi vidi yapıyo uyuz :KK34:kendine bayramlik bile aldırdı utanmadan :KK34: sinir bozucu gıcık uyuz ne olcak birde fitne sokuyo cnm eşimle arama gizlice tembihliyo farkındayım alma diyo eşim dinlemedi tabi hıh :KK62:
güle güle kullanın canım
Ayy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi bana :KK43: yav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim :KK43: cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste :KK43:
canım üzüldüm kırılırsın tabi inşaallah gönlünü almayı başarır
Ay bu erkekler yokmu.benim esimde bana diyoki bu aralar sana bi sey oldu hemen problem yapiyosun buyutuyosun diyo o_O biri benim esime hamile oldugumu ve duygusal çabuk sinirlenen biri olabileceğimi hatirlatsin.:KK11:
Cevresinde gormemis oyle o yuzden herkesi bir saniyo.yakınlarında yengesi vr o 3 cocuk dogurmus bana onu diyo.insanın arkasinda naz yapacak adami olmayinca hamileligini bile yasayamazsin. biraz farklı kafalariz biz esimle benim ak dediğime o kara der o derece yani.o yüzden biraz zorluk yasiyoruz ozellikle birseyler alirken tani bebegime kıyafet disinda.esyaya geldimk ne gerek var diyo.gerek var iste adam:63:
Hayirlisiyla bebegim dogsunda soracam ben ona:KK51::oops:
senin eş benimkinin modelden belli oldu seni o yüzden çok iyi anlıyorum naz ne demek ikinci hamileliğim daha yapamadım:( ayrıca yengesinin evde yalnızken eşiyle ne yaşadığnı nerden biliyor acaba:KK62:
Benimde cok sinirlerimi bozdu,hergun 10 da gelir eve,yada gelmez trafigi bahane eder anasinda kalir,yrn bayram zaten sabahtan kahvaltiya gidiceZ,saat 8 olcak bari bugun erken gel dimi,ariyorum annemdeyim diyor,cok sinirlendim,esofmanlarimi giyip yuruyuse gidiyorum kizlar ben,gorusuruz sonra
sinirin geçmiştir inşaallah
Kizlar bu ne bayram gerginliği boyle
Sanirim artik hamilelikleri birlikte bir şeyleri alttan alamamaya basladik.
Bende bayramin 3. Günü sabah memlekete gideceğim yanliz. eşinin ailesi ve benim ailem ayni sehirdeler
Eşimin ailesine gidip 1 gün kalip annemlere geçeceğim
O 24 saat bile gözümde o kadar buyuyorki
Evde bosanmis gorumcem var ve kilosuna bakimina acayip özen gösterir asiri süslüdür
Simdi benim kiyafetimi sacimi aldigim kilolu herşeyi eleştirecektir kaynanamla.
Ondan hic gitmek istemiyorum
Hamile kalmadan önce 54 kiloyken bile kilolu eleştirirlerdi şimdi tefe koyar oynatırlar artik
canım inşaallah sıkıntısız geçer
kızlar ya size bişi sormak istiyorum
ben sabit dikilince bir süre mesela bulşık yıkama ütü yapma gibi.ayakta durunca bir süre sonra kasıklarım çok ağrımaya başlıyor sanki yanma gibi.
içinizde benim gibi olan var mı? uzanınca geçiyor çok uzun süre yürütmüyor bebişim beni artık.
doktora sorucam ama sabredemedim
canım bebeğin aşağıdadır ondan çok olur ağrın dr a mutlaka sor, çok ayakta durma yürüyüş çok yapma der
Iyi akşamlar annecikler.ya benim aklima takildi hamileler cig ete dokunmazmis diye birsey duydum dogrumu acaba.sizinde bilginiz varmi.normalde kv derin dondurucuya kendi koyuyodu biz ordan kullaniyoduk bu sene esim kendim dograyip buzluga kendim koycam dedi is basa düştü.oyle birsey varmo acaba.:63:
canım toxoplazma var ya sakın dokunma eldivensiz
Slm kızlar herkese son zamanlarda eslerden görünüyor herhalde hamilelik hormonları esler üzerinde negativ elektrik saçıyor anlaşılan :D
Eee artık onlarda bebeklerinin hatrina katkanicaklar bunlara surda 3 ayjmiz kaldi son kozlarimizi kullanalim kizlar bu fırsat bidaha eke geçmez uc ayda ne yaptursak ve ne desek kardir hamileligin bu yanini çok seviyorum ne yaparsam yapayim esim alttan alir gik demez :D
Yarın bayram malesef her bayram olduğu gibi bu bayramda uzagim ailemden ve bomboş bi bayram olucak yine. Esim calismiyor yarın çocukları gezdirelim dedik bayram icin gerci bi buyugumuz falan yok el opmeye gidecek ama onlar icin bi plan yapicaz artık cok üzülüyorum bayramlari hic sevmiyorum bu yüzden yarın ruh gibi olurum kesin şimdiden icim icimi yiyor yine bu bayram geldi ve yanliziz diye :KK43:
Simdiden herkese iyi bayramlar bidaki bayrama bebislerle giricez inşallah :)
canım sen şanlısın eşin nazlıyor nazlamayana ne yapacaksın anlamayana, sonra çok üzülüyor insan benim gibi o yüzden nazlanmıyorum
Hepimizde ayni demwk bu durumlar benimkide ben annemlere gidicem kendisi calisicak hamileyim eltimleei davet etmis bana sormadan benim hizmet edecek halimmi var kime sirsunda cagirdin diyorum benim evim kime sorcam dedi öylemi dedim ben gidiyorum gelsinler otursunlar dedim topladim kiyafetlerimi sabahin 6 sunda kalktim geldim davet ettiklerine yap hizmet dedim.. Bir kavga kiyamet
ee haketmiş canım eşin tebrik ederim seni resti iyi çekmişsin:)
Eflalim canım esine göre hersey gereksiz zaten krese de karşı cikmasi normal ama bilse oglunuzun orda ne kadar mutlu olucagini yasitlariyla oynamanim onlarla birseyler paylasnanin evde seninle vakit gecirmekle bir olmadigini anlatamassin iste ...
Bi cocugun anneye ihtiyaci 3 yasina kadardır 3 yasindan sonra arkadasa ve yeni şeyler ogrenmeye ihtiyaci vardır.bence inat et israr et kabullendir hem senin için hemde oglun icin cok iyi olucaktir kres ben iki oglumuda 3 buçuk yasinda baslattim ve okula kadar 3 sene kres dönemi olması okul öncesinde cocuk icin cok iyi oluyor gerçekten suan büyük oglum mert 2 inci sinif kresin ilk okul senesinde cok faydasını gorduk hic zorlanmadan okula alıştı.
Bunları sen biliyorsun tabiki esinede anlat yeter artık ya herseye bi itiraz hali esinde bari böyle önemli bir konuda sana hyk versin cocugunda rahat etsin sende rahat et bebek doğduğunda zor olur gerçekten senin için rabbim yardımcın olsun canım anlayışsız esle yaşamak cok zor olsa gerek :KK43:
canım dediğin gibi hepsini ben biliyorum ama eşim kıyamıyormuş küçükmüş daha oğlum öyle diyor sinir ediyor beni ama gerçekten bir yolunu bulucam gerçekten oğlum içinde benim içinde şart, eşime bir arkadaşı kreşlerle ilgili olumsuz bir şey söylemiş ondan sonra vazgeçti yoksa istiyordu:( çok pimpirikli oğlumuzla ilgili olunca konular
iyi akşamlar herkese öldüm resmen ikindiden beri geziyoruz çilek e sonra bahausa sonra marmara park sonrada eskidji ye gittik eşimle yeni girdik eve şu mobilayı beğendim çilekte

3 kapılı dolap normal beşik ve şifonyer peşin 3300 dedi yatak ve uykuseti hediye
http://www.cilek.com/softy
güzelmiş canım
Köpeği duymadım canım, kediler mimli bu hastalıkta
olabilir canım
Günaydin canlarim bayraminiz kutly mutlu olsun dun kabizdim zorlandim kyzum o zamandan beri kıpırdamadı sabahta öyle şimdu az az bişiler yapıyo sanku nazae oldu kuzuma
canım üzüldünya ondan da az hareket eder
Kocasına kızgınlar arasına katıldım vede Bayram sabahı yahu benim eşimle Bayram dışında bir tatılımız yok çünkü Fırıncı ne pazarı var ne tatılı bir bayramda 2 gün kapatıyo sen tut arabayı abısine ver biz kaynansmgilde kesiyoz orda araç gerek olmaz dıye sabahtan Akşama kadar demedim laf kalmadı Yarın sabah o araba gelmesin arar abinden isterim dedim oda satarım o arabayı dedi bende sat umrumda dwgil dedim ya başka araba buldu sonuçta ama biz niye arabamız dururken Başkasına binelim yarın kıyamet koparrım
sonuna kadar haklısın canım
Ay bende esimle sabah kavga ettim
Kurbana gidecegi sn bucak nerde poşet kap niye hazirlamadin diye bagiriyor
Halbuki eti anlastigimiz yer kesip parcalayip verecek bizimkiler sadece eti getirecek. Poşetlere paylara ayiriyorlar onlar
Gider ayak baya bagirdi kalbimi kirdi
3. Günü memlekete oranda da ablamin doğumuna gidecek
Bende üzülüyorum ki Esim evde yablis kalacak ne yiyip içecek diye
Simdi hic uzulmuyorum gidip 2-3 hafta kafami dinleyecem :KK69:
iyilikten maraz doğar demişler ya o hesap, dinle canım sefan olsun
Günaydın anneler.. Herkesin bayramı mübarek olsun. Ben bayramı hasta olarak geçiriyorum çok fena grip oldum yatıyorum :KK43: herkesler iyidir inşallah :*
geçmiş olsun
Günaydın kızlar ve Bebisleri bayramınız mübarek olsun aile tartışmaları yaşayan arkadaşlar inşallah sorunlar kolayca çözülür biraz sabır ve anlayış ile geçsin sıkıntılarınız bebisiniz etkilenmesin yazık onlara böyle küçük konular büyüyüp üzüyor insanı herkesin evine kucak kucak huzur diliyorum hasta olanlara çok geçmiş olsun bende temizlik diye yordum kendimi sırt ağrım var yaaa kendim ettim kendim buldum :KK51:
amin
Günaydın kizlar yorgunum her yerim agriyor bayrammi eziyet mi belli degil umarim sizinki bayram gibi geciyordur öpüyorum hepinizi kocamannnn:KK36:
eziyet:mad::mad: aynen çok yorgunum
İyi aksamlar.güzel anneler ve minik yavrulari.suan istanbulda ailemin yanindayiz :KK76:keyfim yerinde cok sukur.yalniz bugun ablamda geldi onun 3 oglu var asiri yaramaz vr saygisizlar birbirlerini yiyolar bende sese aliskin değilim onlar gitmek uzereyken tlf yuzunden buyuk oglu kucugune vurdu bende kizdim karsi geldi bana :KK11: tlf aldim elinden hala karsi gelmeye devam etti ittirmeye calisti beni bende ani bi refleks le tokat attim ama sabahtan beri resmen doldum.esimde kizdi bisey diyemedi yanlis anlarlar diye cikti evden arkadasimla buluscam dedi bana 5.10 dk sonra aradi beni alim seni gidelim gezmeye diye megersem ona kizdigi icin birseyde diyemedigi icin cikmis evden :KK43:
Sonra bana kizdi ya karnina vurssaydi diye :KK61:Allahim böyle cocuk gormedim valla.cok kizdim bugun.hamileyken biseye kizarsan basina gelirmis ya benim melegimde böyle saygisiz ve arsiz olursa :KK43: :KK12: Allah korusun...
Gerçekten görmeden inanilmaz yaa :-(
Birde bayramin 1.gununden beri tansiyonum dusuk galiba,1.gunu gece uyurken yatakta dönerken saga ve sola basim donuyo niye bilmiyorum.ve gun icindede devam ediyo ani hareketlerde yada egilirken basim donuyo.ilk gun daha fazlaydi bugun hafifti ama.:cry:nerdeyse bas donmemin yuzune esim evden cikarmayacakti beni hastasin diye :mad: adam kizini dusunuyo beni dusunmuyo :confused: :KK67:
canım tatsız bir durum olmuş, o arada ablan hiç mi müdahale etmiyor, sakın kınama güzelim maalesef geliyor başına dilin ıstır derler ya aman diyeyim kınamayın kimsenin çocuğunu
Günaydın annisler herkes iyidir umarım eşim kahvaltıya götürdü şimdi geldik dün biraz daha alış veriş yaptık miniğime bişe sorcam kızlar dün avm de eşimle bişe konusuyoduk hararetli bir şekilde dalginlikla xr midir nedir ordan hızlı bi şekilde geçtim bişey olurmu sizce çok korkuyorum bebeğim iyidir demi :KK43:
oo cinsiyeti öğrenince tam gaz başladı alışveriş:) hayırlı olsun
Selam guzel anneler.hepinizin bayrami mubarek olsun.cok fena grip oldum.burnumub sizlamasindan ve akmasindan butun gece uyuyamadim.suanda felaket bas agrim var.bol limonly krabiberli kemik suyu ictim mandalina falanda yiyorum.bunlar disinda ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mi acaba?

canım yaptıkların yeterli maalesef çekeceksin geçmiş olsun

1 haftadır bakmadim
kiloma. Eminim aldığıma. En son 9 kilo idi o_Otatlı, dolma, et yemekleri. Aman allahım ne yaptım ben :KK43::KK17:

bende korkuyorum benimde geçen hafta 9 du,ben 1 hafta kadar çıkmıycam,ayrıca 1 hafta boğazımı tutup öyle şeker yüklemesi yaptırayım diyorum : (

inşaallah canım

güle güle kullanın canım

senin eş benimkinin modelden belli oldu seni o yüzden çok iyi anlıyorum naz ne demek ikinci hamileliğim daha yapamadım:KK43: ayrıca yengesinin evde yalnızken eşiyle ne yaşadığnı nerden biliyor acaba:KK62:

canım bebeğin aşağıdadır ondan çok olur ağrın dr a mutlaka sor, çok ayakta durma yürüyüş çok yapma der

canım sen şanlısın eşin nazlıyor nazlamayana ne yapacaksın anlamayana, sonra çok üzülüyor insan benim gibi o yüzden nazlanmıyorum

canım dediğin gibi hepsini ben biliyorum ama eşim kıyamıyormuş küçükmüş daha oğlum öyle diyor sinir ediyor beni ama gerçekten bir yolunu bulucam gerçekten oğlum içinde benim içinde şart, eşime bir arkadaşı kreşlerle ilgili olumsuz bir şey söylemiş ondan sonra vazgeçti yoksa istiyordu:KK43: çok pimpirikli oğlumuzla ilgili olunca konular

güzelmiş canım

olabilir canım

geçmiş olsun

amin

canım tatsız bir durum olmuş, o arada ablan hiç mi müdahale etmiyor, sakın kınama güzelim maalesef geliyor başına dilin ıstır derler ya aman diyeyim kınamayın kimsenin çocuğunu

Benim esim naz konusunda yengesini ornek vermedi bu benim istedigim onun gereksiz gordugu ana kucagi var onu kasteddi.naz konusundada yaptirmaz dayisi.kv le beraber yasiyo.naz kabul edebilen bi koca degil maalesef.
ama benim akilli kocam kizini dusunup dogru düzgün iliskiye girmiyor resmen.kizina saygisindan :) kizina bisey olursa diye :)
bizim sıkıntımız gorus farkliligi bütün mesele bu.ben ak derim o kara.kafa yapilarimizin farkliligiyla alakali bi durum.bu böyle gelmiş böyle gidecek sanirim.normalde dişimi gosteririm esimde olsa hakli oldugum konuda altta kalmam ama sanirim duygusallik bas gosteriyo..ne demisler ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin.ben simdilik deveyi gütmeyi tercih ediyorumyani benim kocada ne gerek var haluk gibi cocuklar duymasındaki haluk

Herkescikler neredeki acaba.bitmedimi gezmecikleriniz :oops: hadi yeter ama bu kadar
Bugun kocisimle bi eminönü turu yaptık havuzlu han belki acik olur diye melegime bi iki bisey daha alirim umuduyla ama nerdee her yer kapaliydi sade ve sadece bi yelek aldim anca :mad:
Kaldik yine duzcedeki mağazalara :rolleyes:
Yada lcwaikikiye..
Bu aralar asiri derecede bas dönmesi yasiyorum sizdede var mi?
Yerden bisey almaya kalkinca basim dönüyor yatakta uyurken saga sola donerken dönüyor. Normal mi acep :)
Geçen hafta ilac bahanesiyle gidip bebegimj göremedim ya aklim onda kaldi sanirsam :KK70: :KK70:

Kızlar öncelikle iyi bayramlar. Başıma gelenleri size anlatayım. Ben tetanoz aşısı olmamıştım ve olmayacaktım doktorum gerek yok demişti. Bugün konserve kutusunun kapağı parmağımı kesti. Beni hemen sardı endişe. Önce özel hastaneye gittik aşı yokmuş Zeynep Kamil e gidin dediler gittik. Orada sadece yatan hastaya aşı yapıyoruz dediler yapmadılar Haydarpaşa ya gidin dediler oraya gittik. Orada da oradan oraya dolaştırıp durdular yok kadın doğuma oradan enfeksiyon bölümüne oradan aşı yapılan yere aşı yapılan yer bizde gebe dozu yok dedi geri enfeksiyon bölümüne orada dedi doktor gebe dozu diye bişey yok diye geri yine aşı yerine. Sonunda yaptılar aşıyı. Üç hastane dolaştık bir aşı için Bayram mübarek. Hepsi de ultrasona soktu beni illa. Diyorum bakıldı diyorlar biz de bakacağız. Bi konserve kesiği yarım günümüzü aldı çok yoruldum.

inşaallah canım

güle güle kullanın canım

senin eş benimkinin modelden belli oldu seni o yüzden çok iyi anlıyorum naz ne demek ikinci hamileliğim daha yapamadım:KK43: ayrıca yengesinin evde yalnızken eşiyle ne yaşadığnı nerden biliyor acaba:KK62:

canım dediğin gibi hepsini ben biliyorum ama eşim kıyamıyormuş küçükmüş daha oğlum öyle diyor sinir ediyor beni ama gerçekten bir yolunu bulucam gerçekten oğlum içinde benim içinde şart, eşime bir arkadaşı kreşlerle ilgili olumsuz bir şey söylemiş ondan sonra vazgeçti yoksa istiyordu:KK43: çok pimpirikli oğlumuzla ilgili olunca konular

güzelmiş canım

olabilir canım

geçmiş olsun

amin

Sağol cnm evet başladık az kaldı inşallah :)

iyi geceler kızlar.. benım aklım su seker testınde. her kafadan bi ses cıkıyo. yaptırsammı yaptırmasam mı bılemedım. dusunup duruyorum. kimisi de bebege zararlı dıo:/

iyi geceler kızlar.. benım aklım su seker testınde. her kafadan bi ses cıkıyo. yaptırsammı yaptırmasam mı bılemedım. dusunup duruyorum. kimisi de bebege zararlı dıo:/
Ben sadece doktorumu dinlerim guvenirim canim ayin 9una 75 gr icin yazdi yaptircam sana kalmis ama guven meselesi yoksa her kafadan bir ses cikiyor zaten

Günaydın kizlar benim artik belim cok agrimaya basladi hic tadim yok ya uyurken bile sekil alamıyorum cok zorlanıyorum

Günaydın kizlar benim artik belim cok agrimaya basladi hic tadim yok ya uyurken bile sekil alamıyorum cok zorlanıyorum
Günaydın canım, bende de oluyor özellikle çok ayakta durursam ya da yorulursam ertesi gün ve gece çok ağrıyor. Kendini yormamaya çalış, zaten karnımız iyice büyüyünce kaçınılmaz olacak bel ağrısı.

Benim esim naz konusunda yengesini ornek vermedi bu benim istedigim onun gereksiz gordugu ana kucagi var onu kasteddi.naz konusundada yaptirmaz dayisi.kv le beraber yasiyo.naz kabul edebilen bi koca degil maalesef.
ama benim akilli kocam kizini dusunup dogru düzgün iliskiye girmiyor resmen.kizina saygisindan :) kizina bisey olursa diye :)
bizim sıkıntımız gorus farkliligi bütün mesele bu.ben ak derim o kara.kafa yapilarimizin farkliligiyla alakali bi durum.bu böyle gelmiş böyle gidecek sanirim.normalde dişimi gosteririm esimde olsa hakli oldugum konuda altta kalmam ama sanirim duygusallik bas gosteriyo..ne demisler ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin.ben simdilik deveyi gütmeyi tercih ediyorumyani benim kocada ne gerek var haluk gibi cocuklar duymasındaki haluk
çok mesaj okuyunca karıştırmışım:KK48: anladım canım bizde aynıyız zıttız maalesef dediğin gibi benimkide ne gerek var der
Herkescikler neredeki acaba.bitmedimi gezmecikleriniz :oops: hadi yeter ama bu kadar
Bugun kocisimle bi eminönü turu yaptık havuzlu han belki acik olur diye melegime bi iki bisey daha alirim umuduyla ama nerdee her yer kapaliydi sade ve sadece bi yelek aldim anca :mad:
Kaldik yine duzcedeki mağazalara :rolleyes:
Yada lcwaikikiye..
Bu aralar asiri derecede bas dönmesi yasiyorum sizdede var mi?
Yerden bisey almaya kalkinca basim dönüyor yatakta uyurken saga sola donerken dönüyor. Normal mi acep :)
Geçen hafta ilac bahanesiyle gidip bebegimj göremedim ya aklim onda kaldi sanirsam :KK70: :KK70:
canım baş dönmesi için bol su iç
Kızlar öncelikle iyi bayramlar. Başıma gelenleri size anlatayım. Ben tetanoz aşısı olmamıştım ve olmayacaktım doktorum gerek yok demişti. Bugün konserve kutusunun kapağı parmağımı kesti. Beni hemen sardı endişe. Önce özel hastaneye gittik aşı yokmuş Zeynep Kamil e gidin dediler gittik. Orada sadece yatan hastaya aşı yapıyoruz dediler yapmadılar Haydarpaşa ya gidin dediler oraya gittik. Orada da oradan oraya dolaştırıp durdular yok kadın doğuma oradan enfeksiyon bölümüne oradan aşı yapılan yere aşı yapılan yer bizde gebe dozu yok dedi geri enfeksiyon bölümüne orada dedi doktor gebe dozu diye bişey yok diye geri yine aşı yerine. Sonunda yaptılar aşıyı. Üç hastane dolaştık bir aşı için Bayram mübarek. Hepsi de ultrasona soktu beni illa. Diyorum bakıldı diyorlar biz de bakacağız. Bi konserve kesiği yarım günümüzü aldı çok yoruldum.

çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar, ciciler sayfasına pek kümse bakmıyor o yüzden burada sormak istiyorum. Graco contour prestige park yatakta indirim varmış 579tlden 448'e inmiş. Kullanan var mı aramızda, tavsiye eder misiniz? Ben aslında nuna sena alacak gibiydim, tekerlek konusu kafama takıldı. Ama bunu kv alacak fiyatı biraz daha yüksek ama modeli çok beğendim ne dersiniz bi yardımcı olur musunuz lütfeeen?
Graco contour prestige
9875_buyuk_zoom.jpg

Nuna sena
SAFARI%20SENA%20WITH%20BASSINET%20ANGLE%20(1024x768).jpg

Günaydın kızlar, ciciler sayfasına pek kümse bakmıyor o yüzden burada sormak istiyorum. Graco contour prestige park yatakta indirim varmış 579tlden 448'e inmiş. Kullanan var mı aramızda, tavsiye eder misiniz? Ben aslında nuna sena alacak gibiydim, tekerlek konusu kafama takıldı. Ama bunu kv alacak fiyatı biraz daha yüksek ama modeli çok beğendim ne dersiniz bi yardımcı olur musunuz lütfeeen?
Graco contour prestige
9875_buyuk_zoom.jpg

Nuna sena
SAFARI%20SENA%20WITH%20BASSINET%20ANGLE%20(1024x768).jpg
Günaydın annisler ve melekleri bu beşik kullanışlı gözüküyo cnm güzel başka renkleri varmı acep :) bizimde sadece beşik alınacak bide bebek şekeri falan bidahaki ay artık lohusa pijamasi buldum 40 tl takımı civilde bedenim yoktu ama çok güzel bi dahaki ay onu bakcam arabasını doğduktan sonra bi iki ay geçince alırız inşallah böyle işte kızlar :)

Merhaba kızlar keyifler nasıl? Bel agrısından yakınmalar başladı bende öyleki bazen kitleniyor belim sanki yürüyemiyorum çok yorulunca oluyor.Ne yapalım idare edicez bundan sonra dikkatli olun hepiniz :)

Günaydın annisler ve melekleri bu beşik kullanışlı gözüküyo cnm güzel başka renkleri varmı acep :) bizimde sadece beşik alınacak bide bebek şekeri falan bidahaki ay artık lohusa pijamasi buldum 40 tl takımı civilde bedenim yoktu ama çok güzel bi dahaki ay onu bakcam arabasını doğduktan sonra bi iki ay geçince alırız inşallah böyle işte kızlar :)
Başka renkleri de var canım bu ikisi var.
X91EJYH3QNCNXHH7.jpg

Oyuncak_2744677.jpg

Bennpark yatak konusunda hala kararsizim ne alsam diye kraft chicco vs..pahali geliyor ama ucuz olanlarda icime sinmiyor.

çok mesaj okuyunca karıştırmışım:KK48: anladım canım bizde aynıyız zıttız maalesef dediğin gibi benimkide ne gerek var der

canım baş dönmesi için bol su iç

çok geçmiş olsun
İcmisim dunya dönüyor dönüyor :-)
Tamam canim bol bol su icim bu aralar su isini biraz ihmal etmis olabilirim.

Back
X