Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm inşallah sende başlarsın en kısa zamanda çok zevkli emin ol:)Eflalim canım inş rabbim gönlündekini hayırlı eylerde nasip eder.. Kreş işi inş hayırlıysa olsun...
Zafergülüm sen böle resimler yolladıkca kendime bakıyorumda hala sıfıra sıfırım yani...
Hiçbirseyim yok ya..
Ama inş baslıcam ıkı hafta daha işim var.. Ondan sonra baslıyorum inşallah..
Duvar kagıdı gibi yapılan boyalar var.. Özel bi fırcası var..cok güsel oluyo .. Oda yapacaksanız bence duvar kagıdı yerine duvarınız alcılı oluyo böle pürüzsüz dümdüz o boya tipi daha hos oluyo acıkcası yani...
Birde bant vuruyolar duwara yıldızlı düz serit yanlamasına yada boylamasına küçklü büyüklü yuvarlak sekıller yada çiçek .. Alt zemine beyaz sonra bu bantları yapıstırıp pembe mavi turkuaz işte hangi renk olucaksa cok güsel oluyo.. Artık siz bilirsiniz canlarım benim..
Ömer yasin
Yasin musab
Allahım ... Kızlar sahabe isimleride baktım.. Nese kendimi sıkmıcam onun ismi belli :)
Immm yasin talha nasıl..?
Hiç düşünmicem bu isim konusunu
Eymende güzelmiş....:)
Teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz :)Çok güzeller cnm güle güle kullan cnm kuzucuğunla
Sağol cnm ayaklı küvet tehlikeli geldi bana eşim alcakti düşer diye korktum çünkü ufak bi ters hareket ayyy allah korusun ...güle güle kullanın canım hepside güzel
canım dert etme kiloyu gerçekten bazı gebeler çok alır ne yaparsa yapsınlar, hiç canını sıkma derim, ilk hamileliğimd e16 kilo aldım bunda şimdilik daha az görünüyor ilk başta kilo gebe kaldım diye nasıl stres yaptım şimdi hiç takmıyorum canım sağolsun ruhum şen olsun amaaaaann:)
bence güzel olur
amin canım sağol
Canım Muhammed yerine ahmet koyabilirsiniz taşıması zor gerçekten, ahmet yusuf mesela yusuf ismini severim, benimki eymen başına yusuf olsun dedim eltim koyacak bende asaf eymene karar verdim Allah'ın izniyle
gözün aydın
canım biliyor sefilliğimi ne halde olduğumu oğlumuzun gün geçtikçe ne kadar hırçın olduğunu artık öyle yoruldum ki her şeye muhalefet olmasından, diyorum iki evlat veriyorum sana Allah'ın izniyle hiç mi değerim yok , doğumdan sonra neler yaşadığımı sen gördün ne zorluklar çektiğimi diye ama yok bir kere kreşlerde kötü muameleyi duymuş bitti konu ben ne dersem diyeyim anlamıyor, kameralı kreşler var diyorum takip ederiz öyle kolay mı diyorum bizim oğlumuz kendini çok rahat ifade eder yaşına göre çok güzel konuşur, bir şey olsa söyler diyorum ki her türlü olumsuzluğa hazırlıyorum malum ortalık sapık kaynıyor, ben nerdeyse bir senedir oğlum popona pipine biri dokunursa bağır izin verme kim olursa olsun amca dayı bile olsa diyorum, kimseye oraları öptürme sadece yüzümü öpebilirsiniz de diyorum, inan faydası oldu bazen babası deniyor yerim poponu senin diye seviyor hayır baba popo ellenmez bir daha yapma diyor, bunu gören eşim hala inat ediyor başkalarının söylediği daha önemli geliyor bunlara!!!
Doğum konusu ayrı zaten devlette doğuramam en son kadın doğum servisini gördüm sinirim bozuldu resmen 5-6 kişilik odalar kümes gibitek kişilik oda bir tane o da şansına boş olursa, özeli istiyorum artık bir savaşta ona çıkacak gör bak
aman boş ver canım istemiyorsan bugünde yapma
bazen oluyor bayramda tatlı çok yediysen karbonhidrat enerjiyi düşürüyor
amin
amin canım
ayyy o kadar şeye yer buldun küveti mi düşündünben ayaklıda yıkayamam heralde korkarım düşerse diye
![]()
7 kilo aldim canim..günaydınn ne kadar hareket edilse de bayram kalori yüklüydü neyseki ben bu sefer tatl hakkımı hep sütlaçtan yana kullandım. ve bugün yürüyüse başladım.
sen toplamda kaç kilo aldın
Sağol cnm evet herseyi tamam değil ama eksiklerde az kaldı ..iyi olmuş komşunda sağolsun ne güzel biz e bebek ten aldık çok büyük değil cnm diğerleri çok ufakti bebişim sığmaz diye korktum :)
Bana ilk seferde 75 lik yükleme yapıldı.
Sonra buradaki arkadaşlara hep 50 lik yapılınca sordum doktora neden 75 lik diye.
İlk seferinde tam tanı koymak için dedi. 75 lik yükleme garanti sonuç verir 100 lük yaptırmaya gerek kalmaz dedi.
Çünkü 50 lik yapılınca az miktar yüksek çıkınca seninki gibi; bu sefer 100 lük yaptırılıyor.
İki sefer uğraşmış oluyor, ki bir çok anne için zorlu geçen bir testmiş. Beni pek etkilemedi mesela.
Bu yüzden doktorum ben ilk seferinde 75 lik yaptırıyorum, düşük yada yüksekse tek seferde anlaşılıyor demişti.
Benim doktorum perinatolog o yüzden dediklerine güveniyorum.
Şimdi seninde yüksek ihtimalle normal çıkabilir şekerin ikinci testte.
İnşallah eflalim inşallah hayırlısıyla ikna olsun eşin.
Seninde yavrunun da hakkında en hayırlı olan kararı verin inşallah
Çok geçmiş olsun queencim. Kötü bir şey olduğunu bende sanmıyorum ama evet sormayı yinede ihmal etme.
Çok geçmiş olsun
Oh ohh maşallah sübhanallah.
Küvetler fileler kovalarda tamam.
Bana şu küvet çooook iri geliyordu almamak için direniyordum sonra ne yapacağım diyeerteleyip durdum
Karşı komşum sağolsun ben vereyim küveti dedi. Olur dedim oohh dedim kullandıktan sonra geri verecek yerimde var
Hemde seninki gibi giderli küvet, küvet ayağı, köpük filesi, kovası maşrapası hiçbir şey almama gerek kalmadı.
Normalde kimseden eşya almıyorum ama buna nasıl sevindim anlatamam.
Ki istemediğim kadar varmış. Çooook büyük nereye koyardım kullandıktan sonra
Ben tartılmıyorum artıkDoktorum da kiloma bir şey demiyor. Herkes sadece karnın çıktı diyor.
Ama yalannnnnn 10 dan fazla aldım ben galiba
Herkeste asıl kilo şimdiden sonra alınacak diyor. Ne yapacağım hiiiç bilmiyorum
Ohhh ne iyi oldu uzun yazdığın sağol Allah razı olsun.
Çünkü bu konuda sıfırım. Hiçbir bilgim yoktu. Düz renk boyayıp 2 duvara aklımdaki süsleri yaptırmak var aslında.
Ama istediğim boyayı bir türlü bulamadım.
Katalogtakini beğeniyorum, boyanmış büyük bir alan gösteriyorlar hiç alakası yok.
Şaştım kaldım.
Bu aldığım mutlu mavi rengi de çok koyu olacakmış gibi geliyor. O yüzden duvar kağıdına kaydım biraz.
Sen bakınca fiyatlarıda bana bildir mutlaka olur mu? Bende yakında başlarım bakmaya.
Her duvara istemiyorum galiba bende bakalım. Duvarlarımda dümdüz. Sadece cam olan tarafta döküm petek var, o kısım boya yapılacak zaten.
Bakalım işte en son neye karar vereceğim
Sen nasıl istersen öyle olsun. Tek duvar bile olur neden olmasın![]()
Sağol cnm ayaklı küvet tehlikeli geldi bana eşim alcakti düşer diye korktum çünkü ufak bi ters hareket ayyy allah korusun ...
Hafta = AyYarin nasipse 28. Hafta giricem peki 28. Haftayı bitirince 7 ayı bitirmişmi olucaz
Ama bebekler 9 ay 10 günlüğe göre doğmuyorlarmı araştırıyorumda çoğu doktora göre 28. Hafta bitince 7. Ay bitiyormuş kafam karıştıHafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
buna göre hesapla canım daha mantıklı oluyor
Ama bebekler 9 ay 10 günlüğe göre doğmuyorlarmı araştırıyorumda çoğu doktora göre 28. Hafta bitince 7. Ay bitiyormuş kafam karıştı
Canım english homeda fiyatlar çok saçma, ben 33 metrekare duvar kağıdını 200 tlye aldım, odanın tümünü kaplıyor, artacak bile. (Tabi bir duvarın 4'te 3'ü gömme gardrop)Canım d. Kağıdından yana çok dertliyim uzun yazıcam:)))
fiyatlar gerçekten abuk sabuk:) işin içine bebek evlilik girince herkes sömürüyor vallahi:)) english home ucuz dediler oraya baktım bir iki duvar 1.500 tl tutuyor. Daha neler!
Ist unkapanı nda imç var, biz oradaki bir toptancıdan uygun fiyata alacağız. Evlenirken de tüm evimi 1000 tlye yaptırmıştım ithal duvar kağıtları ile üç oda salon yatak odası tavan ve mutfak dahil.. Yani gayet ucuzdu:) Şimdi yine oraya gideceğiz inş bu hafta sonuna kadar.. Gidince fiyatları paylaşırım seninle umarım işine yarar.. Orada uygun şeyler vardı..
Ya da etsy den falan da sipariş veriyorlar internetten.. Becerikli olanlar kendi boyalarda bile puantiye çizgi vs yapıyorlar.. Odayı mavi boyayıp beyaz çizgi ya da puantiye yapıyorlar. Ama ben becerikli değilim eşim de sabırlı değil asla uğraşmaz:)
Duvar kağıdını bir tanıdık usta ile anlaşıp yaptırcaz çünkü evimizin duvarları girintili çıkıntılı cumbalı vs beceremeyiz:)) usta ise yarım günde halleder..
Ama ablamlar oğlunun duvarına kendisi yaptı düz duvardı biraz uğraştılar vs ama gayet de güzel oldu. Kocam becerikldidir sabırlıdır uğraşır diyorsan duvarların da Düz ise siz de yapabilirsiniz bence.. Ama ben defter bile kaplayamam:))
Bir de yanınıza abi kardeş baba vs gibi becerikli bir erkek olursa sizde yaparsınız sen tutmak için bile olsa uzanma yukarı kısımlara yaparken..
Oh:) işte böyle :) inş şu duvar kağıdı faslı biter de zevkle oturur sağlıkla huzurla büyütürüz yavrularımızı..
İki duvara yapılabilir tabi, odanın havası değişir çok da güzel olur bence.ben 2 duvara yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
Canım küvet konusunda ben de görümceminkini alıcam, pembe hem de gideri de yok ama olsun hengame gibi şeyi nereye koyucam derdinden kurtuldum. Sonrası için de şişme küvetlerden aldım hani bebiş içinde oynasın diye çünkü evde normal küvet yok.
Bana ilk seferde 75 lik yükleme yapıldı.
Sonra buradaki arkadaşlara hep 50 lik yapılınca sordum doktora neden 75 lik diye.
İlk seferinde tam tanı koymak için dedi. 75 lik yükleme garanti sonuç verir 100 lük yaptırmaya gerek kalmaz dedi.
Çünkü 50 lik yapılınca az miktar yüksek çıkınca seninki gibi; bu sefer 100 lük yaptırılıyor.
İki sefer uğraşmış oluyor, ki bir çok anne için zorlu geçen bir testmiş. Beni pek etkilemedi mesela.
Bu yüzden doktorum ben ilk seferinde 75 lik yaptırıyorum, düşük yada yüksekse tek seferde anlaşılıyor demişti.
Benim doktorum perinatolog o yüzden dediklerine güveniyorum.
Şimdi seninde yüksek ihtimalle normal çıkabilir şekerin ikinci testte.
İnşallah eflalim inşallah hayırlısıyla ikna olsun eşin.
Seninde yavrunun da hakkında en hayırlı olan kararı verin inşallah
Çok geçmiş olsun queencim. Kötü bir şey olduğunu bende sanmıyorum ama evet sormayı yinede ihmal etme.
Çok geçmiş olsun
Oh ohh maşallah sübhanallah.
Küvetler fileler kovalarda tamam.
Bana şu küvet çooook iri geliyordu almamak için direniyordum sonra ne yapacağım diyeerteleyip durdum
Karşı komşum sağolsun ben vereyim küveti dedi. Olur dedim oohh dedim kullandıktan sonra geri verecek yerimde var
Hemde seninki gibi giderli küvet, küvet ayağı, köpük filesi, kovası maşrapası hiçbir şey almama gerek kalmadı.
Normalde kimseden eşya almıyorum ama buna nasıl sevindim anlatamam.
Ki istemediğim kadar varmış. Çooook büyük nereye koyardım kullandıktan sonra
Ben tartılmıyorum artıkDoktorum da kiloma bir şey demiyor. Herkes sadece karnın çıktı diyor.
Ama yalannnnnn 10 dan fazla aldım ben galiba
Herkeste asıl kilo şimdiden sonra alınacak diyor. Ne yapacağım hiiiç bilmiyorum
Ohhh ne iyi oldu uzun yazdığın sağol Allah razı olsun.
Çünkü bu konuda sıfırım. Hiçbir bilgim yoktu. Düz renk boyayıp 2 duvara aklımdaki süsleri yaptırmak var aslında.
Ama istediğim boyayı bir türlü bulamadım.
Katalogtakini beğeniyorum, boyanmış büyük bir alan gösteriyorlar hiç alakası yok.
Şaştım kaldım.
Bu aldığım mutlu mavi rengi de çok koyu olacakmış gibi geliyor. O yüzden duvar kağıdına kaydım biraz.
Sen bakınca fiyatlarıda bana bildir mutlaka olur mu? Bende yakında başlarım bakmaya.
Her duvara istemiyorum galiba bende bakalım. Duvarlarımda dümdüz. Sadece cam olan tarafta döküm petek var, o kısım boya yapılacak zaten.
Bakalım işte en son neye karar vereceğim
Sen nasıl istersen öyle olsun. Tek duvar bile olur neden olmasın![]()
Yok canım malesef eşimden başka yardım edenim erkeğin yaptigi da bi yere kadar iste malesef benim esimin elinden de ne yemek ne temizlik geliyor yinede yardimci olmaya calisiyor sağolsun.Silacigim doğum sirasinda bir sure yaninda kalacak akraban yok mu
Çok üzüldüm 3 çocukla tek nasip ugrasacaksin![]()
Sagolasin canim rabbim bana ve benim gibi olan tüm kardeslerimize yardimci olsun insallah.ofizmir maşallah sübhanallah kızına. Ne kadar tatlılar yaa daha şimdiden
Sezincim lohusa tacını görmemiştim bence olur neden olmasın kelebekli çok güzelmiş
Sılam Allah kolaylık versin, inanılmaz anlayışlı bir kocam, ve uğraşacak evden başka bir işim olmadığı halde bu yorgunlukları ağrıları sızıları yaşıyorum. İstediğim saatte yatıp kalkıyorum vs. Senin zor olmaz mı yaaa.
Yanında 1 evladı daha olan anneler içinde zor. Onlarda yavru onlarda ilgi isteyecek karınları acıkacak vs.
Allah kolaylık versin hepinize
Eflalim ne iyi olurdu kreşe verebilsen yavrunu bu sene, doğum zamanı ve sonrası çok rahat ederdin.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Mrssperfine cığıımmm duvar kağıdını siz mi yapacaksınız?
Yoksa birine mi yaptıracaksınız?
Biz kendimiz yapabilir miyiz acaba. Birde ne kadar pahalıymış bu iş yahuİnternetten bakıyorum fiyatlardan yoruldum
Babyforwe hayırlısıyla yaptır şu tahlili di mi ama. sana da sıkıntı oldu böyle yaaa
Zafergül aldıkların çok cici. Allah iyi günlerde hayırla sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah. Ben en son İstanbul maceramızdan beri kıyafet olarak hiçbir şey almadım.
Bir kaç eksik var ama artık acele etmiyorum.
Bizim elektrik süpürgemiz bozuldu, arabamız arıza verdi derken masrafımız bayağı çok bu aralar![]()
Canim annem gelmesi bisürü teferruat gerektiriyor cok zor getirmek kv desen insafina kalmış bilmiyorum gelir mi rabbim yardımcım olsun.canım zor olur tabi eşine, annen gelemez mi türkiyeden,kv gelis desem sana faydası olmaz sanırım, üzüldüm şimdi
canım henüz ikna olmadı bir daha konuşucam ama dediğim dediktir sonra çok pişman olur onu da biliyorum ama geçmiş ola
neyse canım dediğin gibi evde ki gibi olmaz dikkat edersin artık,bebişin iyidir inşaallah sıkma güzel canını
canım hepside güzel
öyle olur canım son aylar artık normal
resim görünmüyor
ayyy o kadar şeye yer buldun küveti mi düşündünben ayaklıda yıkayamam heralde korkarım düşerse diye
![]()
Yarin nasipse 28. Hafta giricem peki 28. Haftayı bitirince 7 ayı bitirmişmi olucaz
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
buna göre hesapla canım daha mantıklı oluyor
Slm kizlarr bayramda hic giremedim valla,bugunde ayagimin tozu ile eminonunden geliyorum,cok sukur alacaklarimi aldim,ettim,umarim guzel olurlar,cok yoruldum ama yaa,ne zor ismis bunlar,daha ilerleyen aylara hayatta yetistiremezmisim,ilerleyen saatlerde,kapi susleri sekerleri bolumune aldiklarimi koyucam kizlar,fiyatlariyla yazarim
,Selam canlarım, bugün sabah çok zorlandım işe gidemedim rapor aldım. Dün duvar kağıdı yaparken yorulmuşum sanırım ondan oldu.
Öğleden sonra kardeşimle çarşıya indik biraz, sabun malzemeleri aldım. Baz sabun, renk boya, esans ve kalıp. Bakalım becerebilecek miyim?
Canım english homeda fiyatlar çok saçma, ben 33 metrekare duvar kağıdını 200 tlye aldım, odanın tümünü kaplıyor, artacak bile. (Tabi bir duvarın 4'te 3'ü gömme gardrop)
Aldığım markayı yazayım bi gidip bakayım. Z:in wallcovering diye bir marka, kore malı. Bitince de odanın resmi çekip eklerim.
İki duvara yapılabilir tabi, odanın havası değişir çok da güzel olur bence.
Canım küvet konusunda ben de görümceminkini alıcam, pembe hem de gideri de yok ama olsun hengame gibi şeyi nereye koyucam derdinden kurtuldum. Sonrası için de şişme küvetlerden aldım hani bebiş içinde oynasın diye çünkü evde normal küvet yok.
Duvar kağıdı için de yukarıda yazdım fiyatını falan bakabilirsin ama 2 sene sonra taşınıcaz diyorsun pahalı bişey alma bence, hatta sadece bir ya da iki duvara bile yaptırabilirsin.