2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bayramın 1. gününü hastanede geçirdik sancım başlamış
nts ye bağlandık bol bol ölçüm yapıldı
ilaçlarla sancıyı durdurdular çok şükür açılmamız yok
her şey yoluna girdi bizi oğluş acele etmeye kalktı
10 gün raporluyum önlem olarak evde yatıp dinleneceğim
bizden haberler bu kadar :KK15:
geçmiş olsun canım ben gokcenleri karıştırdım sanırım gkcnbrt e yazmışım,rapor iyi olmuş yatarr dinlenirsin,sertleşip yumuşama sancı belirtiisi yazmışsın yanlış anlamadıysam bende sürekli oluyor aynı şey mi acaba

Merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Malum bayram yoğunluğu anca girebildim.

Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi 36 cm 1.200 gram olmuş . Doktorumuz 1 hafta önden gidiyor iri bir bebek olacak muhtemelen dedi . Iri olması iyi olur tabi ama ben normal doğum istiyorum etkiler diye korkuyorum . Son kontrollerimizde hep kafası asagida poposu yukaridaydi bu sefer dönmüş benim minik kızım kafası yukarıda poposu asagidaymis. Ben ulturasondan hicbirsey anlamıyorum çok üzülüyorum burası kafası yüzü diyor doktor ben anlayamiyorum sinir oldum renkli göstermeye çalıştı oda görülmedi başka doktora gitmek istiyorum sırf bebegimi görebilmek için .

Bu arada kilo konusu konuşulmus ben malesef biraz hizli kilo almışım birde ona moralim bozuldu . 1 ayda 3.5 kilo almışım :KK43: toplamda 6.5 kilo aldım. Ve asıl kilo alımı bu aydan sonra başlıyor. Karnım çok kötü çatladi.kirmizi kırmızı oldu hep . Başta badem yağı suruyordum oda kıl köklerini besliyormus karnimda killanma oldu sonra vazelin surdum oda ise yaramadı . Yani catlayacagi varsa çatliyormus bunu öğrendim.

Birde bir kaç kişi karşın asagida diyor bana bu kötü birsey mi ? bende bebegimi yukarıda hissetmiyorum hep sol tarafımda hareket ediyor .

Uzun oldu kusura bakmayın :)
Canım masallah bebegine... Tombişi olacak he yerim onu ben...
Bitanem herseyi böle kafana takma sinirlenme ... Bebegini görmek istersen civardaki özel hastanelere git ...)muhakkak bihastanenin usg cihazı güzeldir... Bebişni gördügünde selam söle ..
Bu arada kıloyuda kafana takma... Öle böle alınıyo kılolar yapıcak bişi yok... Sen saglıklı beslen... Ve bol su iç... Alırsanda vermesi kolay olur merak etme..
Cok sevindim bebeginin iyi olmasına...

geçmiş olsun canım ben gokcenleri karıştırdım sanırım gkcnbrt e yazmışım,rapor iyi olmuş yatarr dinlenirsin,sertleşip yumuşama sancı belirtiisi yazmışsın yanlış anlamadıysam bende sürekli oluyor aynı şey mi acaba

yok kuzum böyle normal sertlik değil sanki bebek taş gibi oluyor içinde yani emin ol olsa ayırt edersin sonra bi anda açılıyor 1 saatte 4 kereden fala olursa sıkıntıymış benim ki 4 saatte 4 - 5 kere oldu farklı bişi daha önce doğum yapan arkadaslar daha iyi anlatır belki

gitmem onunla görmüycek o bebeğini hakedecek hiç bir şey yapmıyor çünkü ne alsam ne gerek var ne yapsam ne gerek var

çok güzel canım hayırlı doğumlar ablana[/QUOTE

Ahhhh Eflal ah.. Benim eşim de bir şeyime yardımcı olmuyor duyguları vs geçtim her şeyi onsun kendim yapıyorum zaten.. Ama her şeye muhalefet bir de en çok çenesini çekmek koyuyor bana :(( aynı senin eşin gibi iyi niyetli olabilirler ama eşine eziyet ettikten sonra..

Dırdır çenesini çekmekten çook yoruldum kendi canımda uğraşırken bile of of.. Allah kolaylık versin sana eşine de merhamet versin inş. Her şey tez vakitte düzelir Allah gönlüne göre verir âmin.. Ecmain inş. Ne diyeyim...

Pazardan beri ağlatıp duruyor beni eşim de... Bebeğimi üzdüğüme üzülüyorum ben de.. Ne diyelim ne yazayım hem canım burnumda hem heveslerim vardı hepsinden vazgeçtim hem de karı gibi dırdırını çekiyorum bıktım artık :(((

ufak bi kanamam oldu daha doğrusu sadece peçeteye bulaştı böyle karnımda bi sertlik oluşup açılıyor gibiydi içim rahat etmedi hastaneye gittik kanamayla alakalı bişi yok ama sancın var dediler ben bişi hissetmiyorum dedim nts ye soktular sancı çıkıyor olunca yatışa aldılar meğerse o sertleşip yumuşama sancı girdikçe olurmuş tesadüfen öğrendik yani

amin canım sagol ehbi oyun yaptı kuzucum

yok canım sancım yoktu gerçi nts nin dediğine göre hissediyor olmama lazımmış acısıkalan yüksek galiba dediler açılma falan olmadan düşürdüler sancıyı

sagol canım valla adı ismail olunca kurban da olunca dayanamadı heraldediyoruz

sağol canım geçti gitti çok şükür

sagol eflalcim sende gerilmişsin yeni okudum üzme kendini yapı meselesi işte bebikler sağlıklı olsun da kalan sıkıntılar da olur gider
Çok geçmiş olsun canım :)

yok kuzum böyle normal sertlik değil sanki bebek taş gibi oluyor içinde yani emin ol olsa ayırt edersin sonra bi anda açılıyor 1 saatte 4 kereden fala olursa sıkıntıymış benim ki 4 saatte 4 - 5 kere oldu farklı bişi daha önce doğum yapan arkadaslar daha iyi anlatır belki
hemen panik oluyoruz işte Allah yardımcımız olsun hepimizin

bidaha yaşamazsın inşallah tatlım tam vaktinde gelir bebişin

Kızlar sabahtan beri dışarıdaydim tetanoz aşımın ikinci dozu vuruldu sonra hemşire ile sohbet ettik biraz sağolsun merak ettiklerimi sordum cvp verdi sabırla sonra eve geldim eşim hasta evdeydi doktora götürdüm zorla serum yedi bi kilo ilaç verdi bisürü doktor uzak dur enfeksiyon var sana geçmesin ilaç veremeyiz sana kötü olur dedi . kızlar ben doktoruma sormadım normal mi yoksa sezeryan mı diye ben normal doğum istiyorum çünkü. kendisinin demesini mi beklesem özel hastane çünkü kesmek istemezler inşallah beni doktorum hastanenin sahibi bide çok tatlı çok iyi ve ilgili ama kandıramaz beni :) eşimde izin vermem devlete gideriz olmazsa dedi ben devlette doğum yapmak istemiyorum gözümün önünde kadın kivrandi yerde geçen sene kimse dönüp bakmadi. olmax olmaz Hayır yaaa kv de herşey e maydanoz zati bişey olmaz diyo gıcık :(

Kizlat herkese iyi aksamlar.
Herkesin bugun kontrolu vardi sanirim iyi gecenlerde var cok güzel. Kotu olanlarda uzmeyin kendinizi.sekeri yuksek cikanlar :-(
Valla benim kontrolum ne iyi ne kötü anlamadim gitti :KK66:
Meleğim iyi cok şükür haftasiyla uyumluymus 600 gr cik olmus annesinin kuzusu bacagini macagini olcti biseler yapti doktor ben oylle bakakaldim :mad:
Yine kiz dedi ee artik yeter erkek cikarsa isiririm bebegim seni ona gorr :KK71:
Bazilarinin bilmem nesi (adini dedide unuttum )ince oluyomus net gozukmuyomus kiloyla alakali degil tenle alakali zayiflarda bile oluyo dedi boyle.benim cildimde sikintili kil dönmesi ameliyati olduydum aralik sonunda yaramin iyilesmesi bi kac ayi bulduydu cildim anormal sanirsam :confused:
Gelelim seker eeeee :mad:
İsyan edicem devlet hastanesine bende dun aksam 9da agzimi kapadimami yanayim.
Sabah ac dolandigimami yanayim :mad:
Yaptiramadik iste
Doktorum benden 100 gr istedi direk :KK17:
Neden diye sordugumda sende polistik over var dedi
Aslinda hamilelikten once ultrasona gormistim yok demislerdi ama doktorum varb diyo :KK57:
Zaten gebeliğin basinda dusmesin diye ozellille progestan verdi bana.artik dusuk tehlikemiz yok dedi bebegin saglamda 100 gr yapalim dedi daha garanti olsun dedi :KK57:
Nasil icicem ben onu.
Bide pzt yaptircam sabah 8 de
Durun durun bununla da bitmiyo bana diyet verdiler 3 günlük niye yaaa
Millete sonrasinda verilir benim öncesinde diyet veriliyo :KK57:
Saskin saskin kaldim valla :KK17:
Zaten uyuz kocam beni birakti hastaneye adliyede isi vardi elektrik aboneligi icin veraset ilami falan aliyodu bana da yukleme yapmadılar kanla idrar aldilr sadece zaten soka girmisim ben ne bekledim ne oldu 100 gr limonlu sodayi dayiyacaklar pzt bide beyfendi sedasa gecmis er adam karini arasana neymis ben bir saat arayla kan vercckmisim isim bitmedi diye aramamis birakali yarim saat olmamisti ciktim yuruye yuruye merkeze geldim :KK62:
Kizdirdi beni bana dedim ehliyet al senle ugrasamam :KK22:
Zaten diyet yapcam daha sekerimi olcmeden :mad:
Kizimada uzun zamandir bisey alamiyorum ama yeter artik noktayi koyuyorum eksiklerini cumartesi tamamlicam erkek cikarsada yapcak bisey yok pembe goyer benim oglum :oops:

kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim:KK43:

gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedi:KK57: bunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinfarklılar.adi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi:KK43: eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim:KK61::KK61: iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın:KK61::KK61:
Canım benim yaa üzme kendini çok hassas zamandasın bazen herkesin evinde oluyor böyle insan düşünüyor keşke yapmasaydım bu ikinciyi falan diye ama sonra o minik yavruyu düşününce geçiyor..Allah eşlerimize akıl versin erkekler bazen bizden çok farklılar.Canını sıkma lütfen

Merhaba kızlar size bir sorum olucak bebisim karnimda sanki ortaya toplaniyor sanki ittiriyor yada kasiliyor gini oluyor biraz acı hissediyorum gibi normal mi acaba:KK51:
Canim bence mümkünse drunu ara ve sor, gecen salı benzer sikayetlerle aradım drumu kontrole gittik ve kasılmalarımın başladığını öğrendim. Şimdi ilac kullanıyorum ve akşam tekrar kontrole gidicem inşaallah. Tabi her toplanma ve ağrı kasılma olacak değil ama tedbirli olmak açısından danışmanda fayda var.

Kizlar bugun joker magzasinda biraz dolastim. Pusetimize semsiye vs baktim :) birden emzik reyonuna gittim. Aklima takildi. Yenidoganlara emzik verilmeli mi sizce? Tezgahtar nuk markayi onerdi avent'i dgl. Orda bi bayan alisveris yapiodu kulak misafiri oldu kullanmayin damak ve dis bozuklugu yapar emzik dedi. Internette arastirdim asil emzik verilmeyen bebekler parmak emiyor dis damak bozukluguna o neden oluyor deniliyor yine aklimi karistiran bi soru:) sizce????

canım ben kızımda kullandım öyle damakta dişte bir sıkıntı olmadı hamde 3 sene kullandık ama sadece uyurken verdim uykuya daha kolay geçiyodu ayaktayken hiç vermedim sen bir tane al istersen bulunsun bebeğinin durumuna göre bazen tek çare olabiliyor :)

Canım masallah bebegine... Tombişi olacak he yerim onu ben...
Bitanem herseyi böle kafana takma sinirlenme ... Bebegini görmek istersen civardaki özel hastanelere git ...)muhakkak bihastanenin usg cihazı güzeldir... Bebişni gördügünde selam söle ..
Bu arada kıloyuda kafana takma... Öle böle alınıyo kılolar yapıcak bişi yok... Sen saglıklı beslen... Ve bol su iç... Alırsanda vermesi kolay olur merak etme..
Cok sevindim bebeginin iyi olmasına...

Sağol canım benim çok şükür bebeğin durumu iyi . Ama elimde değil üzülüyorum göremedim bebegimi özel hastaneye gidiyorum zaten . Ama başka bir yere gidebilirim tekrar görebilmek için. Kiloyu takmiyorum artık bebeisim sağlıkla dogsun da ben kilo alayım o önemli değil. Allahım bebek lerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş.

Kizlar bugun joker magzasinda biraz dolastim. Pusetimize semsiye vs baktim :) birden emzik reyonuna gittim. Aklima takildi. Yenidoganlara emzik verilmeli mi sizce? Tezgahtar nuk markayi onerdi avent'i dgl. Orda bi bayan alisveris yapiodu kulak misafiri oldu kullanmayin damak ve dis bozuklugu yapar emzik dedi. Internette arastirdim asil emzik verilmeyen bebekler parmak emiyor dis damak bozukluguna o neden oluyor deniliyor yine aklimi karistiran bi soru:) sizce????
ben emzik emsin istiyorum. damak ve diş bozukluğuna sebep olduğuna inanmıyorum. ama sonra belli bi yaşa gelince bıraktırabilmek mesele. 1 yaşına kadar emsin sora emmesin :D

Merhaba kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. Malum bayram yoğunluğu anca girebildim.

Dün doktor randevumuz vardı çok şükür bebeğim çok iyi 36 cm 1.200 gram olmuş . Doktorumuz 1 hafta önden gidiyor iri bir bebek olacak muhtemelen dedi . Iri olması iyi olur tabi ama ben normal doğum istiyorum etkiler diye korkuyorum . Son kontrollerimizde hep kafası asagida poposu yukaridaydi bu sefer dönmüş benim minik kızım kafası yukarıda poposu asagidaymis. Ben ulturasondan hicbirsey anlamıyorum çok üzülüyorum burası kafası yüzü diyor doktor ben anlayamiyorum sinir oldum renkli göstermeye çalıştı oda görülmedi başka doktora gitmek istiyorum sırf bebegimi görebilmek için .

Bu arada kilo konusu konuşulmus ben malesef biraz hizli kilo almışım birde ona moralim bozuldu . 1 ayda 3.5 kilo almışım :KK43: toplamda 6.5 kilo aldım. Ve asıl kilo alımı bu aydan sonra başlıyor. Karnım çok kötü çatladi.kirmizi kırmızı oldu hep . Başta badem yağı suruyordum oda kıl köklerini besliyormus karnimda killanma oldu sonra vazelin surdum oda ise yaramadı . Yani catlayacagi varsa çatliyormus bunu öğrendim.

Birde bir kaç kişi karşın asagida diyor bana bu kötü birsey mi ? bende bebegimi yukarıda hissetmiyorum hep sol tarafımda hareket ediyor .

Uzun oldu kusura bakmayın :)
ben dr a sordum bu çatlama meselesini bebe yağı vazalin tarzı şeyler nemlenmeye yardımcı olur ama catlak önleyici kremler enzimleri mi ne tam hatırlamıyorum yenilediği için daha etkiliymiş. kilo konusunda da bence 6,5 kilo iyi ben 10 kilo almışım :D hem de bu on kilonun dördünü üç haftada almışım :( aman napayım duramıyom oğluşum istiyo :P takmamak lazım diyecem ama ben de takıyorum inş doğumdan sonra veririz.

Kizlar nivea baby nin sampuanini kullanan varmi nasil sizce.bugun bi yerde gordumde 500ml+200 ml 13 lira kusur falandi.indirimli gibime geldi ama tam emin olamadigim icin almadim.o_O
6635_buyuk_zoom.webp

ben dr a sordum bu çatlama meselesini bebe yağı vazalin tarzı şeyler nemlenmeye yardımcı olur ama catlak önleyici kremler enzimleri mi ne tam hatırlamıyorum yenilediği için daha etkiliymiş. kilo konusunda da bence 6,5 kilo iyi ben 10 kilo almışım :D hem de bu on kilonun dördünü üç haftada almışım :KK43: aman napayım duramıyom oğluşum istiyo :p takmamak lazım diyecem ama ben de takıyorum inş doğumdan sonra veririz.

Vallahi canım ben öyle bir çatladim ki bu saatten sonra bana hicbirsey etki etmez.kiloyu da boşver takma ya veririz inş genelde doğumdan sonra gidiyor diyorlar. Özellikle normal doğum yapanlar daha rahat kilo veriyormus. Hayirlisi artık cnm .

:mad::mad::mad::mad::mad:
İşten çıktım 30 km yol geldim ve doktorum saat 5'te normal doğuma gitmiş. Haber vermemişler bana :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Kös kös döndük, çok moralim bozuldu. O kadar muayene parası alıyorlar bi haber vermeyi beceremiyorlar sinir olduuuummm.

selam herkese dr dan sonra gezdim tozdum yeni geldim eve

50 gr şeker yüklemesi sonuçlarım

açlık 89
tokluk 156

çıktı haftaya salı günü 100 gr lık yükleme yapılacakmış biliyordum şeker çıkacağını doymuyorum çünkü hiç

bebişim çok iyi durumda maşşallah amam göremedim doğru dürüst haftaya bakalım görürüm inş düzgün bir şekilde
Cnm gece. Hafta benımkıde 146 çıkmıştı bı hafta 100 lük Yaptılar 1 saat 154 sonra düştü Değerler doktorlarda 180 üzeri olsaydı sıkıntı ama yonede yedıklerine dikkat et dedi Can'ını Sıkma senınkıde 100 lük düşük cıkar

Cnm gece. Hafta benımkıde 146 çıkmıştı bı hafta 100 lük Yaptılar 1 saat 154 sonra düştü Değerler doktorlarda 180 üzeri olsaydı sıkıntı ama yonede yedıklerine dikkat et dedi Can'ını Sıkma senınkıde 100 lük düşük cıkar

dikkat ediyim bu haftada düşsün bari inş dwediğin gibi olur canım:KK61:

Back
X