Kizlat herkese iyi aksamlar.
Herkesin bugun kontrolu vardi sanirim iyi gecenlerde var cok güzel. Kotu olanlarda uzmeyin kendinizi.sekeri yuksek cikanlar :-(
Valla benim kontrolum ne iyi ne kötü anlamadim gitti

Meleğim iyi cok şükür haftasiyla uyumluymus 600 gr cik olmus annesinin kuzusu bacagini macagini olcti biseler yapti doktor ben oylle bakakaldim

Yine kiz dedi ee artik yeter erkek cikarsa isiririm bebegim seni ona gorr

Bazilarinin bilmem nesi (adini dedide unuttum )ince oluyomus net gozukmuyomus kiloyla alakali degil tenle alakali zayiflarda bile oluyo dedi boyle.benim cildimde sikintili kil dönmesi ameliyati olduydum aralik sonunda yaramin iyilesmesi bi kac ayi bulduydu cildim anormal sanirsam

Gelelim seker eeeee

İsyan edicem devlet hastanesine bende dun aksam 9da agzimi kapadimami yanayim.
Sabah ac dolandigimami yanayim

Yaptiramadik iste
Doktorum benden 100 gr istedi direk

Neden diye sordugumda sende polistik over var dedi
Aslinda hamilelikten once ultrasona gormistim yok demislerdi ama doktorum varb diyo

Zaten gebeliğin basinda dusmesin diye ozellille progestan verdi bana.artik dusuk tehlikemiz yok dedi bebegin saglamda 100 gr yapalim dedi daha garanti olsun dedi

Nasil icicem ben onu.
Bide pzt yaptircam sabah 8 de
Durun durun bununla da bitmiyo bana diyet verdiler 3 günlük niye yaaa
Millete sonrasinda verilir benim öncesinde diyet veriliyo

Saskin saskin kaldim valla

Zaten uyuz kocam beni birakti hastaneye adliyede isi vardi elektrik aboneligi icin veraset ilami falan aliyodu bana da yukleme yapmadılar kanla idrar aldilr sadece zaten soka girmisim ben ne bekledim ne oldu 100 gr limonlu sodayi dayiyacaklar pzt bide beyfendi sedasa gecmis er adam karini arasana neymis ben bir saat arayla kan vercckmisim isim bitmedi diye aramamis birakali yarim saat olmamisti ciktim yuruye yuruye merkeze geldim

Kizdirdi beni bana dedim ehliyet al senle ugrasamam

Zaten diyet yapcam daha sekerimi olcmeden

Kizimada uzun zamandir bisey alamiyorum ama yeter artik noktayi koyuyorum eksiklerini cumartesi tamamlicam erkek cikarsada yapcak bisey yok pembe goyer benim oglum