2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok tesekkur ederim kizlar
Ulastik çok şükür evdeyiz
Simdi ablamin sancisinin gelmesini bekleyeceğiz :)

Canim benimki orta kalite
Çok kaliteli birşey istemedim çocuk küçükken kullanacak anlamaz zarar verir diye
İnşallah 12 yasinda felan çok güzel genç odalarından alirim

Sagolasin canim yazdiklarinda da çok haklisin

olsun canım ya ömürlük olmuyor hiçbiri zaten belirli bir zamn sonra değişim isteniyor bende hem uygun hem güzel bişrey istiyorum ama yok

canım diyetindeki menüde sabah bal mı var bende şeker çıktı ama yinede yedim bu sabah reçel kahvaltıda canım istiyor
var valla.bu nasıl diyet anlamadım şeker testine gircem pazartesi 3 günlük diyet veriyolar bal ve marmelat var :KK49:
senin listende ne var canım yazarmısın.
Bunlar bana şeker yükelemesi yapmadan verdiler..:KK17:

var valla.bu nasıl diyet anlamadım şeker testine gircem pazartesi 3 günlük diyet veriyolar bal ve marmelat var :KK49:
senin listende ne var canım yazarmısın.
Bunlar bana şeker yükelemesi yapmadan verdiler..:KK17:

bana 1 kere ölçüm yapılacak canm 100 gr lık o sonuca göre birşey verirler herhalde şimdi normal beslen dedi doktorum salı günü gideceğim inş iyi çıkar bu sefer sonuçlar

Aminnnn canimmmm OTE="ebruli112, post: 37244067, member: 621974"]sıkma canini canim.insallah bebislerimiz bol rizkli dogar.güzel bi hayatlari olur☺[/QUOTE]
Ami

bana 1 kere ölçüm yapılacak canm 100 gr lık o sonuca göre birşey verirler herhalde şimdi normal beslen dedi doktorum salı günü gideceğim inş iyi çıkar bu sefer sonuçlar
banada yapılmadı direk yapcaklar 100 gr doktorum sordu ailende şeker hastası falan varmı diye ama şekeri yaptıracağım bölümdki bana listeyi tutuşturdu anlamadım gitti :KK1::KK43:
herneyse sonuçlarımız inşallah iyi çıkarda gerek kalmaz listeye.
benimde bildiğim önce yaparlar testi yüksek çıkar bi kaç gün uygula derler sonrada tekrar yüksek dozda uygularlar yüklemeyi.
:KK11:

banada yapılmadı direk yapcaklar 100 gr doktorum sordu ailende şeker hastası falan varmı diye ama şekeri yaptıracağım bölümdki bana listeyi tutuşturdu anlamadım gitti :KK1::KK43:
herneyse sonuçlarımız inşallah iyi çıkarda gerek kalmaz listeye.
benimde bildiğim önce yaparlar testi yüksek çıkar bi kaç gün uygula derler sonrada tekrar yüksek dozda uygularlar yüklemeyi.
:KK11:
50 gr yaptılar canım bana yüksek çıktı 100 lük yapacaklar şimdi
Bal recel meyve suları uzum kavun makarna pilav bu tarz şeyler şekeri yükseltiyor

ee yememem mi lazım şimdi pekmezle reçel canm :KK61::KK61::KK61:

Günaydın kızlar,

Burada bir arkadaş benim kız benek için olan şeker kutularımı beğenmişti, fazla gelirse kendisiyle paylaşabileceğimi söylemiştim.

Kendisi kimdi hatırlamıyorum kimdi acaba??? İnş mesajımı okur :)

Günaydın kızlar,

Burada bir arkadaş benim kız benek için olan şeker kutularımı beğenmişti, fazla gelirse kendisiyle paylaşabileceğimi söylemiştim.

Kendisi kimdi hatırlamıyorum kimdi acaba??? İnş mesajımı okur :)

merhaba canım o bendim sanırım şu kutluarsa eğer
image.webp

Back
X