2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende dikkat ediyorum ama sola yatarken de alttan tekmeliyo bebiş onda da rahat edemiyorum biraz sola dönük biraz sırt üstü pozisyonu ideal geliyor son zamanlar o zaman çok oynamıyor
bebeğin sesi uyarıyor o zaman .. sen içgüdülerine güven nasıl rahat ediyorsan öyle yat o zaman canım..

doktorum 37.haftaya kadar tasiyabilirsen bebişleri ne mutlu bize diyor.biraz streslendim acikcasi insallah kuzularim cok acele etmezler gelmekte göruruz 36lari.
gözün aydın canım. maşallah bebişlerine
tesekkur ederim annişler güzel dilekleriniz icin

Kızlar çıktık görümcemle oğluma az gezdik alışveriş yaptık:)

Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım

Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1217467/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/

Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım

Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/

canım çok güzeller güle güle kullan

Evet canım :))
Arkadaşım bana Fazla getirmiş çok şükür:KK66: istersen sana 25 tanesini verebilirim

isterim tabiki canım çok teşekkürler valla

Benim 1. 168 cikmisti yürüyüş yaptım hergun yarım saat ve bunları yemedim 100 lukte düştü

bende yemiyim bari:(

bebeğin sesi uyarıyor o zaman .. sen içgüdülerine güven nasıl rahat ediyorsan öyle yat o zaman canım..

aynen canım

kızlar be hala deli gibi uyuyorum kıstırılma gibi bir durum olur muki genelde sol tarafıma dönük yada yüzzüstü yatıyorum ama uyurken ne haldeyim bilmiyorum gecede 2 ddefa uyanıyorum ortalama korktum şimdi bebişe zarar vermeyiz herhalde :KK57::KK17:
canım yok olmaz rahat ol sen bebek seni tekmeler zaten merak etme
gunaydin kizlar internetim yoktu uzun zamandie giremedim sizi ozledim bayraminiz kutlu olsunn cok yorcu bi bayramdi ..oncesinde ipek kuzum hastaudi simdi evdeyiz kizimla her an ahmetin dogmasini bekliyoruz daha en az 9hafta olmasina ragmen kizimi 41invi haftada dogurdum ama Allah korusun bi evham icimde erken dogarsa diye dokto korkma olmaz dedi ama bu sapkin dusunce piskolojimi alt ist ett bu arada okul hayati yani calismalar devam cok yoruliyorum hamile iken anasibifi ogretmeni olmak cok zor :KK43:
canım endişe olur tabi ama sen tecrübelisin ikinci an fazla 20 gün erken geliyor kasma kendini
kızına geçmiş olsun bu arada

bilge banwda karnin asagifda yoksa erken mi olacak diyo o kocakarilar korktum iyice Allah zamaninda nasip etsin ..
canım benim ilk gebeliğimde öyleydi tam gününde doğdu oğlum
ya tam bacagimla vajina birlesimindeki kemik veeklem agriyor bacagin ic ust kismi her iki tarafta ara ara agriyor sanirim catı genislemesi basliyordu bu ay kizimda hersey sanki daha kolaydi bu hamileligi vuct olarak daha zor atlatiyorumcok cabuk yoruluyorum ahmetin hareketli masallah kuvvetli kizim daha cok tirmalardi
e normal evde sana muhtaç bir can daha var o seni yoruyor ilkte dinlenme imkanın daha çoktu
25yasimi doldurmus olacagim yirmi gun sonra kizim 3yasini dolduracak kasda ona hamile oldugum da 21yasindaydim sanirim her hamilelik anneden birsey aliyor ve her gecen yil zorlasiyor hamileluk 3.uncu cocugu da yaklasik 5yil sonra 30da dusunuyorum sanirim zorlanirim e 4cocugu dusunemem Allahhayirlisinoni versin hep hayalim 4cocuktu 2de pes etmeye baslarsam bide calisan anne ilmak daha zor bakici ile paslasarak geciyor hayat Rabbim evlatlarimiza iyi aile olmayi nasip etsin
00 4. mü, ben ikide kalırım tabi Rabbim neyi uygun görür bilemem,odun eşime yeter bu kadar:(
tamam canım teşekkür ettim benim ki daha sık olunca ilaca başladık ama kesildi çok şükür sana da çok geçmiş oldun
canım şimdi iyisin değil mi?
Nar hakkinda bilgisi olan var mi? Cok severim ve manavim ayiklayip yollardi bana gecen sene kase kase yerdim :) gorunce canim cekti:)
canım iyidir ye tabi bağışıklığı güçlendirir
http://www.englishhome.com.tr/yildiz-pamuklu-bebe-battaniye-90x120.html

arkadşlar bu renk ne renk bebişime yıldızlı battiniye arıyorum ama sadece bunu bulabildim güzel mi sizce ne dersiniz alıyım mı pembeli beyazlı olsa daha hoşumagitcek ama yok bulamadm
canım rengi bebeğe göre koyu geldi sen bilirsin tabi
kızlarrr şeker yüklememizi yaptırdık bakalım ... inşallah bir şey çıkmaz akşama söyliyeceklermiş sonucu... kızımızı da gördük bana benziyor galibaaa :KK46::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar:

maşaallah kızına

canım iyi günlerde kullan inş :)

canım yok olmaz rahat ol sen bebek seni tekmeler zaten merak etme

canım endişe olur tabi ama sen tecrübelisin ikinci an fazla 20 gün erken geliyor kasma kendini
kızına geçmiş olsun bu arada

canım benim ilk gebeliğimde öyleydi tam gününde doğdu oğlum

e normal evde sana muhtaç bir can daha var o seni yoruyor ilkte dinlenme imkanın daha çoktu

00 4. mü, ben ikide kalırım tabi Rabbim neyi uygun görür bilemem,odun eşime yeter bu kadar:KK43:

canım şimdi iyisin değil mi?

canım iyidir ye tabi bağışıklığı güçlendirir

canım rengi bebeğe göre koyu geldi sen bilirsin tabi

maşaallah kızına

saol canım ya karar veremedim zaten bekliyim biraz daha belki güzelini bulurum

acıktım yemek yemem lazım yemekte var ama bende şöyle bir sorun var kendim pişirince o yemeğe gözüm doyuyor ve yemek istemiyor canım, benim gibi tuhaf olan var mı:KK53:

birde yıldızlı battaniye yazınca bu çıktı kızlar çok hoş ya:) örsem mi ki:)

379584_134117713422257_1330797450_n.webp

senin yine iyi benim hiiiç mi hiiiç yemek yapasım gelmiyor biri pişirsede yesek:kk77:
hah aynen başkası pişirince iştahla yiyorum kendi yaptığımı yaparken doyuyorum istemiyorum:)

Back
X