nasıl tarif etsemki,marmara parkı geçiyorsun eski tatilyayı yani bauhausu,sağda kaya ramada otel vardır,ama hadımköye giden yol dedğilde gürpınara giden,yolun altından karşıya döner,sanki tekrar geri döner gibi beylikdüzüne,busefer yolun sağında marka outlet diye bir avm vardı sanırım kapandı,adı area dekor,marka parkın altında,kocaman bir mağaza,inanılmaz indirimli ucuz bebek odası kağıtları var,hepside kaliteli,eğer marmara parka gelceksen kesinlikle uğramalısın,1 km anca uzakta, resimleri atıyorum,25 adet kolonya şişesi aldım ama açıkçası kaç cc bilmiyorum 20 mi 25 mi anlamadım,eminönü yavuz süsden aldım,birde aynı mağzadan kavanoz aldım,:)) tabi kolonya çılgınlığını onda yapmadım,sadece süsledim,içine mavi draje çikolata ve gümüş ve beyaz draje çikolatayı doğuma 3-4 hafta kala alıp koyarım,tüm şişeleri makına ya bir güzel atıp yıkadım,silkonla güller ve kurdale yapıştırdım,birde mevlüt için kese ve tesbih aldım,etiketleri photoshopta hazırlayıp matbaaya verdim,onlarda geldi :)) bakalım beğencekmisin
Eki Görüntüle 1266903
Eki Görüntüle 1266904
Eki Görüntüle 1266905