- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
73.90 lık olan yerden mi aldın setini canım bende n11 den almayı düşünüyorum da bi sorun sıkıntı çıktımı??
Tatlim gecmis olsun,bebisin 2 kilo 800 gram olmasi mumkun degil ya :)) olsun olsun 1200 olsun,36.haftalarda o kiloda diye biliyorum,sen daha 28.falan haftanda olman lazim degilmiÜşütüyor olabilirsin ama bi doktora git erken teşhis herdaim iyi
Benim tecrübem yok, erken doğum belirtilerini çok fazla bilmiyorum ama hepimizde oluyor sanırım bu korkular. İlk haftalardaki gibi aynı, en ufak değişiklik korkutuyor insanı. Doktoruna soracakmışsın zaten, en doğru yorumu o yapacaktır senin için.Kizlar sanki bende erken doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi..daha cok erken ama kasiklarimda son iki üç gundur sancim oluyor baya..uzanamiyorum uyuyamiyorum yurumekte zorlaniyorum kasiliyo kanim sanki..kabizim bide..offf off...bide kizlar sanki adet olmusum gibi bi agrida oluyor belimde falan
Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Kizlar sanki bende erken doğum yapacak gibi hissediyorum kendimi..daha cok erken ama kasiklarimda son iki üç gundur sancim oluyor baya..uzanamiyorum uyuyamiyorum yurumekte zorlaniyorum kasiliyo kanim sanki..kabizim bide..offf off...bide kizlar sanki adet olmusum gibi bi agrida oluyor belimde falan
Tşk edeeim ama doktor dediki üşütme kasılmaları arttıyormuş kilo konusundada haklısın en fazla 1200 olur ne bu 9 ayfa doğar soğmaz okulamı gidecek buIyi olmanıza çok sevindim. Allah sağlıkla, huzurla ve zamanı geldiğinde kucağına almanı nasip etsin canım, yalnız kilosu konusunda banada bir hata varmış gibi geldi. En doğru bilgiyi bir dahaki kontrolünde alacaksın sanırım.
Birde ordaki ebe dediki kasılmalarıniz varsa ılık bol su içeceksin dediStres kasılmaları arttırıyormuş canım, rahat olmaya ve bol bol dinlenmeye çalış bence, hem yarın dra da gidersin için rahatlar inşallah.
Dua et ve iyi düşün canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Dr um izindeydi yarin başlıyor gidicem allahtan bise cikmazsa kizlar
hayırrrkızlarrr yürüyüş yapabiliyor musunuz ???
Kızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
Cok gecmis olsun insallah zamaninda saglikla gelsin bebisin canim dikkat et kendineKızlar mrb hastanedeyim durum iyi dedi acildeyim nst normal dedi alttan muayne olmak istemedim. Bebek 2.83 gr dedi inanamadım sizce doğrumudur bu arada allah sizden razı olsun dua eden tüm arkadaşlar iyiki varsınız
hayır cnm hafta ay hesabı uymuyor bu hafta benim 27.haftam ama 7.aya girdim henüz. Senin dedğin hesaba göre düşünürsek 28.haftada 7 ay biter, 32.haftada 8 ay biter, 36.haftada 9 ay biter... derken 40. haftada doğum yapan 10 ayda doğumyapmış olur.Yarin nasipse 28. Hafta giricem peki 28. Haftayı bitirince 7 ayı bitirmişmi olucaz
Benim de şekerim düşüktür, evde takibimi kendim yapıyorum, genellikle açlık 75 tokluk 2. saat 70 çıkıyor ama senin ilk saat 70 çıkmış çok ilginç. Doktorun ne diyecek acaba ben de merak ettim.Kizlarrrr seker yuklememin sonuclarini gordum bugun. Aclik 75, 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra sekerim 71 cikmis. Boyle biseyle karsilasan var mi acaba, cok dusuk cikmis sok icindeyim.
Ama 3 doktorla görüştüm 1 tane ebe hepsi aynısını söyledi 24-28 hafta arası 7. Ay biter dedi amann bende şaştımhayır cnm hafta ay hesabı uymuyor bu hafta benim 27.haftam ama 7.aya girdim henüz. Senin dedğin hesaba göre düşünürsek 28.haftada 7 ay biter, 32.haftada 8 ay biter, 36.haftada 9 ay biter... derken 40. haftada doğum yapan 10 ayda doğumyapmış olur.